Solgt: 5 050 000 kr

Grenseveien 54

4 300 000 kr
74 m²
2 soverom
Krogsveen v/Sindre Nyhus viser denne romslige 3(4)-roms leiligheten på Hasle Torg.
Hasle Torg
Lys og romslig 3(4)-roms hjørneleil m/solrik balkong og garasje - Heis - Husbanklån 0,86% rente - Felles takterrasse
 • Prisantydning
  4 300 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  1 299 152 kr
 • Omkostninger
  9 082 kr
 • Totalpris
  6 358 234 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2007
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  74 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  14 663 kr
 • Energimerke
  Grønn D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Krogsveen v/Sindre Nyhus viser denne romslige 3(4)-roms leiligheten på Hasle Torg. Leiligheten var ny i 2007 og er en lys leilighet med god planløsning. På Hasle Torg bor du svært sentralt til med alt du trenger i umiddelbar nærhet. Diverse:
 • Lys og romslig hjørneleilighet
 • Garasje m/mulighet for lader
 • Opprinnelig en 4-roms, som enkelt kan tilbakeføres
 • Husbanklån med 0,86% rente på fellesgjelden / IN-ordning
 • Hasle Torg Nærsenter med bl.a. SATS, Vinmonopol og Coop Mega
 • T-bane og buss (også flybussen) rett utenfor
 • Store grøntarealer med fine rekreasjonsmuligheter et steinkast unna
 • Flere skoler/barnehager i nærheten
 • Kan være noe behov for overflateoppussing
 • Lave omkostninger
 • Fyring og varmtvann inkludert
 • Felles takterrasse
 • Heis
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Grenseveien 54, 0579 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 127, bruksnummer 70, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1
  Andelsnummer 3203, Borettslaget Hasle Torg II, organisasjonsnummer 990399581

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 85 kvm
  Totalt bruksareal: 77 kvm
  Totalt primærrom: 74 kvm
  Bruksareal:
  Leilighet 77 kvm
  Primærrom:
  Leilighet:
  2. etasje 74 kvm: Entré, stue/kjøkken, bad og to soverom.
  Sekundærrom:
  Leilighet:
  2. etasje 3 kvm: Bod.
  I tillegg disponerer boligen én kjellerbod.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.07.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.
  Boligbygg over 8 etasjer samt underetasje og kjeller. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong. Utvendig fasader i hovedsak forblendet med teglstein. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør fra Swedoor med brannklasse B30, lydklasse 35dB og kikkehull. Balkongdør og vinduer med tre-lags glass fra byggeår.
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
  Tg2:
  - Overflater gulv(bad): Det registreres stedvis bomlyd i gulvfliser utenfor dusjsone, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
  - Kjøkkeninnredning: Enkelte mindre merker på fronter, samt skruehull i benkeplate ved oppvaskmaskin.
  - Overflater vegger/gulv: Registrert enkelte ujevnheter, samt noe løs tapet i hjørner i soverom / parkettgulvet bærer preg av slitasje.
  - Vinduer: Det midterste vindu i stue mot sydøst trenger noe justering, låse/lukkefunksjonen fungerer ikke tilfredstillende.
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Leiligheten har en generelt god og påkostet standard, men det kan i dag være noe behov for overflateoppussing.
  Leiligheten inneholder:
  Entrè:
  Romslig entré plass til oppbevaringsmøblement. Det er downlights i nedsenket himling. Fra entréen har du tilgang til boligens to soverom, bad samt stuen.
  Stue:
  Lys og romslig stue med plass til stor sofa og spisebord med mer. Stuen er i delvis åpen løsning med kjøkkenet. Downlights-kasser i overgang vegg/himling. Utgang til solrik, vestvendt balkong på ca 11 m².
  Kjøkken:
  Kjøkken med overskap fra Norema og underskap fra HTH med slette fronter. Benkeplate av laminat, nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Fliser på vegg over kjøkkenbenk. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Komfyr med keramisk platetopp fra Electrolux. Oppvaskmaskin fra Whirlpool. Ventilator plassert i overskap tilkoblet avtrekk. Vannrør av type rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast og støpejern.
  Soverom:
  Leiligheten har to praktiske soverom. Fra det største soverommet er det tilgang til innvendig bod, som f.eks. kan benyttes som garderoberom. Leiligheten hadde opprinnelig tre soverom, og dette er mulighet til å tilbakestille ved å sette opp lettvegg i stuen.
  Bad:
  Meget romslig og delikat bad. Det er varmekabler i gulvet(unntatt det området hvor vaskemaskinen skal stå) og downlights i tak. Heldekkende servant på underskap med speil og belysning. Vegghengt klosett, dusj med dusjvegger i glass, opplegg til vaskemaskin og kondenstørketrommel. Dobbel vask og stor dusj med waterfall og flere settinger. I følge selger ble badet oppgradert med ny membran, ny servant, nye fliser mm.. i 2015 av Smestad og Vangsøy Rørservice AS. Sluk og varmekabler ble beholdt fra byggeår.
  Leiligheten disponerer en bod i kjeller. Felles sykkelparkering i kjeller.

  Oppvarming

  Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Oppvarming med radiatorer tilkoblet felles varmesentral. Vannrør av type rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Fordelerstammer for rør-i-rør og stoppekraner plassert bak inspeksjonsluke i himling på bad. Leiligheten har balansert ventilasjon tilknyttet felles anlegg.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.12.2010. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
  Badet er utvidet i etterkant av byggeår, ved at de opprinnelige boden ble innlemmet i badet. I den forbindelse med dette ble også sikringsskapet snudd, slik at dette vender ut mot entréen i stedet for inn mot badet. Innlemming av boden til del av badet og således til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst 6 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett, trafostasjon/kiosk og vann og kloakk. Erklæring/avtalt om gjensidig bruk av grunn, samt forurensede masser. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

  Diverse

  Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.
  Solkart vedlagt i salgsoppgaven er kun ment som en illustrasjon over solforholdene midtsommers (21.6). Teknologien som brukes kan slå feil pga. kalibrering e.l. Solforhold må derfor også kontrolleres selv ved hjelp av kompass, kart eller egen app hvis dette er av betydning. Bygg, vegetasjon o.l. kan skygge for solen. Konferer med megler ved spørsmål eller hvis du har behov for veiledning.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Meget sentralt og attraktivt beliggende på Hasle Torg. Her bor du midt i "smørøyet" med kort vei til absolutt alt av kollektiv- og servicetilbud. Kjøpesenter under leilighetskomplekset med Coop Mega, Baker Hansen, Vitus Apotek, Vinmonopol, Nille, frisør, blomster og treningsenterkjeden Sats. I rundkjøringen (Grenseveien) har det kommet Kiwi samt Rema 1000 i Hovinveien bare 200-300 meter fra leiligheten. Søndagsåpen Jokerbutikk finner du i St. Jørgens vei 300 meter fra leiligheten.
  Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Tøyenparken, Kampen Park, Tøyenbadet, Munchmuseet og Botanisk hage. Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser. I området ved eiendommen er Petersborgkvartalet under oppføring. I den forbindelse er det nylig åpnet kafé og bakeri (Boulangerie) med pizzaservering på kveldstid samt nyåpnet søndagsåpen Joker-butikk. Kortreiste og økologiske produkter kan fåes hos Lille Tøyen Kolonial.
  Området er under utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. På den gamle Teglverkstomta ved Hasle Torg er det oppført ny skole med flerbrukshall. Tomten har fått nye, flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane, samt broer med belysning. Grøntområdene og vannanlegget ligger som nærmeste nabo til borettslaget. I nærheten av Hasle Torg ligger Økern. Økern skal bli et viktig knutepunkt med bl.a. kino, større kjøpesenter, samt et nytt badeland.
  Utenfor Hasle Torg har du Teglverket skole med 1-10. klasse som åpnet august 2015, samt Hasle skole med 1-7. klasse. Frydenberg skole 8-10. klasse ligger litt lenger opp mot Løren, men er ikke langt unna den heller. Valle Hovin Videregående skole ligger 1.1 km unna med 15 minutter å gå. Tegleverket barnehage åpnet i 2016 og sammen med Hasle barnehage ligger den i umiddelbar nærhet utenfor leiligheten. Litt lenger ned i gata finner du også Hovin barnehage (1-5 år), og ikke mye lenger unna ligger Espira Marienfryd (1-6 år).
  Offentlig kommunikasjon er rett utenfor døren med buss (nr. 21, 28, flybuss) og t-bane (linje 5). Kort vei til knutepunktene Carl Berner, Helsfyr og gangavstand til Ensjø t-bane (linje 1-4)

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 3.371 kvm som tilhører borettslaget. Fellesarealer opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplener, busker, prydbusker og diverse beplantning.

  Parkering

  Bruksrett til garasjeplass nr. 150 i garasjeanlegget under bebyggelsen på Hasle Torg medfølger. Parkeringsplass kan kun selges/leies ut til andre andelseiere i borettslaget. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig, forretning og bevertning i henhold til reguleringsplan S-4065 datert 14.04.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  Det gjøres oppmerksom på at nabotomten/ikke bebygd areal mellom Hasle Torg og Økerenveien er regulert til bolig, forretning, kontor og bevertning. Tomten er regulert med en makshøyde på bebyggelse kotehøyde 124, mens Grenseveien 52 har en makshøyde på bebyggelse på kote 108,5. Dette vil i teorien kunne bety at fremtidig nabobygg vil kunne bli høyere. Den 14.6.2016 ble det sendt inn forslag fra forslagstiller på fire bygg på hhv. 10, 12, 14 og 20 etasjer med en kombinasjon av bolig, hotell og forretning. Plan- og Bygningsetaten har uttalt i sin område- og prosessavklaring datert 16.8.2016 at "skalaer og høyder må reduseres." Pr. d.d. er det ikke gitt rammetillatelse/det er ikke endelig avklart hva som blir godkjent. Kommunens saksnummer er 201609079.
  Fra referat Dialogmøte 3: Etterskrift fra Plan- og bygningsetaten: Plan- og bygningsetaten anser at byggenes høyder må være i tråd med planprogrammet for Hasle og Valle Hovin. Planprogrammet anbefaler en gjennomsnittlig høyde på seks etasjer, maksimalt åtte etasjer her.
  Det er også mottatt varsel om igangsatt detljregulering av Økernveien 97-99 - Hasle Stasjon, bl.a. der Bavarie holder hus. Her blir det også utbygging med mange boliger. Saken kan følges på Plan og bygningsetatens hjemmeside, saksinnsyn med saksnr. 201801786. Denne utbyggingen blir liggened bakenfor den varslede utbygginen av hjørnetomten og vil derfor ikke direkte berøre Grenseveien 54.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Felleskostnadene er kr 14.663,- pr. mnd. og inkluderer: Nedbetaling andel fellesgjeld, fjernvarme, kabel-tv/bredbånd, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, mm.
  Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
  Felleskostnadene fordeles slik:
  Avdrag: 121,-
  Renter: 19,-
  Avdrag IN: 8 595,-
  Renter IN: 893,-
  Felleskostnader: 3 680,-
  Tv og bredbånd Telia: 135,-
  Fjernvarme: 1 220,-
  I tillegg kommer felleskostnader for garasjeplass på kr. 400,- i mnd.
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2019 var kr 1 467 373,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 282 542,80.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 33.138,- pr. 31.12.2020
  Andel fellesgjeld er kr 1.292.152,- pr. 30.07.2020
  Total fellesgjeld for boligselskapet er 59.876.913,- pr. 30.07.2021 og lånevilkårene er:
  Lånenummer: 114985641, Den Norske Stats Husbank
  Annuitetslån, 4 terminer pr år.
  Rentesats per 30.07.2020: 0.82% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 47
  Saldo per 30.07.2021: 58 967 263
  Andel av saldo: 1.285.190,-
  Første termin: 01.07.2008
  Første avdrag: 01.07.2013 ( siste termin 01.04.2033 )
  IN-ordning: Det er anledning til å nedbetale på lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente. Usbl må kontaktes senest to uker før nedbetaling.
  Lånenummer: 12139606106, DNB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 30.07.2021: 1.69% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 36
  Saldo per 30.07.2021: 908 804
  Andel av saldo: 13 962
  Første termin/første avdrag: 30.09.2020 ( siste termin 30.06.2030 )

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
  - Pantattest kr 172,-
  - Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.450,- (USBL)
  - Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.
  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.608.234,- Av dette beløpet utgjør kr 1 299 152,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,-

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Paal Waaler Kristenstuen, Charlotte Schei Sunnevåg, Anne Frovåg og Bente Waaler Sårheim

  Informasjon om forkjøpsrett

  Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Hasle Torg II.
  Borettslaget består av 80 leiligheter.
  Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 00.
  Det skal søkes skriftlig til styret før en eventuell anskaffelse av dyr.
  Borettslagets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring ASA med polisenr. 79854371.
  Det er tillatt med elektrisk -og gassgrill på balkong.
  Andelseiere disponerer en fantastisk flott takterrasse med slående utsikt mot by og fjord.
  Borettslagets hjemmeside: http://hasletorg2.borettslag.net.
  Det er sykkelbod i kjeller.
  Foretatt påkostninger de senere år:
  - Montering av nytt låssystem med brikker.
  - Oppgraderte sykkelbodene i Grenseveien 52 og 54 med tetting av vegger, legging av epoxygulv, samt montering av sykkelstativer.
  - Takoverbygg på takterrassene er revet.
  - Oppgradering av videoovervåkings-systemet.
  - Maling av vinduskarmer og paneler på balkongene,
  samt retting av balkong- og ytterdører (2020)
  - Etter tidligere funn av skjeggkre ble det i 2019 utført 2 saneringer med utplassering av giftig åte utført av Nokas Skadedyrkontroll. Saneringen ble dekket av vår forsikring Norsk Hussopp Forsikring. Behandlingen synes å være svært effektiv for det er ikke meldt inn til styret om nye tilfeller. I årets gjennomgang fra eksternt skadedyrfirma ble det rapportert om ingen forekomster av skadedyr i borettslaget.
  - Maling utendørs, justering og utskiftning av entredører, balkongdører og diverse vedlikeholdsarbeid. Arbeidet var etsimert til rundt kr. 2,5m til 3m. Borettslaget benyttet oppsparte midler på kr. 1m. Det ble derfor tatt lån på ca. 1m - derav andelens fellesgjeld og en økning i de månedlige utgiftene på 63,-.
  Planlagte påkostninger:
  Iht. Styreleder og kundeansvarlig i USBL pt. 29. april, har borettslaget ingen planer om kostbare utbedringer i 2021.
  Neste generalforsamlingen blir avholdt digitalt i perioden 19.05.21 – 27.05.21
  I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
  Borettslaget er sikret i skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av skadeforsikringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
  Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 15.000,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 17.500,-
  Visninger: kr 2.500,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 54-0090/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR54.2190

  Dato

  Sist oppdatert: 17. desember 2021 kl. 14:27

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.