Solgt: 5 500 000 kr

Ånnerud østre 16

4 990 000 kr
126 m²
3 soverom
Kløfta
Nyoppusset enebolig med flott og barnevennlig beliggenhet. Gangavstand til tog- og sentrum! Gode solforhold
 • Prisantydning
  4 990 000 kr
 • Omkostninger
  101 142 kr
 • Totalpris
  5 601 142 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1975
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  126 m²
 • Bruksareal
  126 m²
 • Tomteareal
  545,4 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Grønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til ditt nye hjem, Ånnerud Østre 16!
En trivelig enebolig og nyoppusset enebolig i barnevennelige omgivelser innerst i blindvei. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage, skoler i alle trinn og gode servicetilbud. I tillegg er det gangavstand til togstasjon - Perfekt for pendleren!
Området har umiddelbar nærhet til en rekke naturskjønne friluftsområder som byr på god rekreasjon året gjennom. Rundt Ullensaker kirke er det kultursti, via den Wingerske kongevei og til Lautenbakken.
Vi sees til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Ånnerud østre 16, 2040 KLØFTA
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 17, bruksnummer 147, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 140 kvm
Totalt bruksareal: 126 kvm
Totalt primærrom: 126 kvm
Bruksareal:
Enebolig 126 kvm
Primærrom:
Enebolig:
-1. etasje 35 kvm: Bad/ vaskerom, kjellerstue, kontor.
1. etasje 91 kvm: Entré, bad, gang, tre soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.04.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre.
Boligen er oppført med bærende konstruksjoner i mur og trekonstruksjoner. Støpt gulv mot grunn. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger av
bindingsverk utvendig kledd med liggende trekledning. Saltak i trekonstruksjoner belagt med takplater(Powertekk).
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Baderomsgulvet registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
Bad i underetasje: Veggplater er ikke montert iht. monteringsanvisning. Redusert levetid kan ikke utelukkes. Sammenføyninger i hjørner er ikke fagmessig utført. Hull i vegg bak badekar, inntrenging av bruksvann kan ikke utelukkes. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 5 mm. Dette er vurdert til ikke å være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet.
På kjøkkenet er det hakk i skuff under oppvaskkum, og ikke montert komfyrvakt.
For kjellerrom som er primærrom; overstrømning og luftmengdeutskifting vurderes med fordel å kunne vært bedre. Etasjen ble innredet/ombygd i 2018/2019. Arealene var opprinnelig ikke innredet. Erfaringsmessig er innredede rom under terreng å betrakte som risikokonstruksjoner vedrørende fukt. Selv om drenering utvendig er skiftet i nyere tid finnes det en risiko for kappilærsug fra grunnmur. Ytterligere undersøkelser anbefales.
I krypkjelleren ble påvist saltutslag på lecablokker diverse steder. Erfaringsmessig er krypekjellere en risikokonstruksjon knyttet til fukt og skader. Deler av grunnmur er plassert på fjellgrunn noe som vanskeliggjør gode løsninger mot innsig av fukt. Regelmessig ettersyn anbefales.
På loftet er luftespaltene mellom taksperrene er stedvis tettet med isolasjon. Konstruksjonen viser ikke tegn til å være negativt påvirket. Dampsperre er stedvis perforert med spiker/kramper fra undersiden. Dette kan føre til damplekkasje med skader som konsekvens.
Trapper mangler håndløper på begge sider.
Kjelleren/underetasjen oppfyller ikke kravene til dagens byggeforskrifter som gjelder for rømning. Bad og gang, i underetasje har en takhøyde lavere enn 2.2 meter.
Lite fagmessig utførelse av utvendig listverk og vannbrett rundt vinduer.
Fall ut fra grunnmur kunne med fordel hvert større. Dette for å unngå utilsiktede vannansamlinger inn mot grunnmuren.
Alder og materialvalg tilsier at anbefalt brukstid og restlevetid på vann- og avløpsrør med tilliggende utstyr bør vies spesiell oppmerksomhet. Restlevetide beheftes med usikkerhet, uten at det dermed trenger være absolutte krav for umiddelbare tiltak.
Selger opplyser videre:
- Oppussing av bad 2018 , vaskerom/Bad 2019. Rørlegger Vito Rør , membran Brændjord Øystein , elektrisk vennetjeneste av fagfolk , flislegger vennetjeneste fagfolk.
- Lagt vinylmembran oppe Bad , smøremembran nede vaskerom/bad av Joachim Kjærstad.
- Komplett vann og avløp innvendig. Utførst av Vito Rør AS.
- Lagt nye drenering 2019.
- Ble montert musebånd rundt hele huset sommer 2019.
- Skiftet tak , vindskier, forkantbord , takrenner , blekk og pipe 2020, skiftet panel og etterisol ert med 5cm + vindsperre sommer 2019 + vinduer + dører. Fikk bistand på panel + etterisolering + vinduer dører av faglært vennetjeneste.
- Byttet sikringsskap , lagt inn 3 fas , koblet til elektrisk anlegg. Utført av Arkel Romerike.
- Fliser i gang er lagt selv.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Enebolig over to plan med ekstra halvplan. Boligen består av 1.etasje med entré, stue og kjøkken med delvis åpen kjøkkenløsning. Trapp fra gang til høyereliggende plan som består av gang, bad og tre soverom. Utgang fra stue til vestvendt terrasse på ca. 22,5 m2. Utgang fra soverom 2 til vest-vendt veranda på ca. 12,7 m2
Norema kjøkken fra 2018 i følge selgers opplysninger. Kjøkkeninnredning med slette fronter i matt hvit utførelse. Benkeplate i laminert utførelse med nedsenket oppvaskkum i sort utførelse med ett-greps armatur fra Tapwell. Nedfelt induksjonstopp fra AEG. Ventilator med belysning og avtrekk ut av bygget fra Elica. Stekeovn fra AEG plassert i høyskap. Integrert oppvaskmaskin fra Grundig. Integrert kjøleskap med frysedel fra AEG
Bad fra 2018. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket platehimling med downlights. Servantskap med skuffer i høyglans hvit
utførelse og to stk ovenpåliggende servantboller med vegghengt armatur fra Tapwell. Speilskap med integrert belysning og stikkontakter på vegg
over servant. Dusjhjørne med nedsenket innfellbar dør og to-greps armatur fra Tapwell. To stk innfelte nisjer i dusjsone. Vegghengt toalett med
innebygget sisterne fra Geberit.
Underetasje består av gang, bad/vaskerom, kjellerstue og kontor.
Bad/Vaskerom fra 2018. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket platehimling med downlights. Servantskap med skuffer i
høyglans hvit utførelse og nedsenket servant i kompositt materiale med ett-greps armatur fra Tapwell. Speil på vegg over servant. Frittstående
badekar med vegghengt to-greps armatur fra Tapwell. Vegghengt toalett med innebygget sisterne.
Gulv: En-stavs laminat. Flislagt gulv i entré. Vannbåren varme i alle gulvflater.
Vegg: Trepanel i stue. Gipsplater i kjøkken. MDF panel i øvrige rom.
Himling: MDF panel. Downlights i stue, kjøkken og entre/gang.
I tillegg disponerer boligen en utvendig frittliggende bod på ca 5,2 m2.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med vannbåren varme i alle rom samt vedfyrt peisovn i stue 1.etasje. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 17.04.1975 og 29.05.1975. Garasje og tilbygg er byggemeldt, men har ikke ferdigattest. Tillatelsen er gitt på følgende vilkår og ligger vedlagt i prospekt.
Det er uklart om disse vilkårene er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Opprinnelige byggetegninger i boligens første etasje stemmer overens med dagens faktiske bruk, bortsett fra at toalettrom og bad er slått sammen til ett.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Bad, gang, stue og kontor i boligens underetasje er opprinnelig byggemeldt som boder jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3033/17/147:
07.08.1974 - Dokumentnr: 6134 - Forbud mot næringsvirks.
Gjelder denne registerenheten med flere
07.08.1974 - Dokumentnr: 6134 - Best. om vann/kloakkledn.
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Bestemmelse om bebyggelse
Gjelder denne registerenheten med flere
15.11.1974 - Dokumentnr: 8853 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om kloakkledning
Gjelder denne registerenheten med flere

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Lekestativ utvendig, vinskap på kjøkken, vaskemaskin/tørkemaskin og Sonos medfølger ikke salget

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en barnevennlig beliggenhet på Kløfta i Ullensaker kommune. Det er få minutter å gå til Kløfta sentrum, hvor du finner togstasjon og en rekke servicetilbud. I tillegg er det en kort spasertur til nærmeste bussholdeplass. Kløfta er sentralt plassert, kun 10-15 min kjøring fra Oslo lufthavn, og har enkel adkomst til E6 med 4-felts motorvei direkte til Oslo og Hamar.
Området har umiddelbar nærhet til en rekke naturskjønne friluftsområder som byr på god rekreasjon året gjennom. Rundt Ullensaker kirke er det kultursti, via den Wingerske kongevei og til Lautenbakken.
Hiltonskogen er et av de mest besøkte turområdene med oppkjørte skiløyper om vinteren. Det finnes i tillegg merkede turløyper i Åsmarka og populær badeplass ved Stordammen på Borgen. Kløfta IL holder til ved Kløfta stadion og har tilbud innen innebandy, håndball, fotball, tennis og sykkel. Her er det klubbhus, gressbane, grusbane, tennisanlegg, friidrettsarena, samt ishockeybane vinterstid. Ved Vesong ungdomsskole er det svømmehall. For golfentusiaster kan Miklagard Golf skilte med en anerkjent 18-hulls, internasjonal mesterskapsbane av høy, europeisk standard.
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi. I tillegg har Romerikssenteret i sentrum av Kløfta et variert tilbud av butikker, herunder blant annet vinmonopol, apotek med mer. Ønsker du ytterligere servicetilbud kort vei til Jessheim Storsenter med 140 butikker og serveringssteder.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, og begge deler ligger i kort gangavstand fra boligen. Ved å benytte bil fra Kløfta tar det ca. 13 min til Skedsmokorset, 14 min til Oslo lufthavn, 18 min til Lillestrøm, 20 min til Strømmen, samt 27 min til Oslo.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Eiendommen har gangavstand til både Åreppen og Bakke barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Vesong ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 545,4 kvm. Tomten er hovedsaklig flat. Gruslagt oppkjørsel med biloppstillingsplasser. Forøvrig er tomten opparbeidet med busker, diverse beplantning og plenområder. Inngjerdet hage med port.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 23.03.2021 er avsatt til: bolibebyggelse - nåværende vedtatt 23.03.2021
avsatt i kommunedelplan for: Kløfta til: boligbebyggelse - nåværende vedtatt 03.09.2012.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 5.757,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Det gjøres oppmerksom på at Ullensaker kommune har hatt overskudd på kommunale avgifter og dermed er de kommunale avgiftene kunstig lave i kommunen i et par år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 30.000,- pr. år. / 32.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.344,-.
Velavgift er kr 500,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 1.099 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 6.480 pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 993 662,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 577 183,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.091.142.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Joachim Birkely Kjærstad og Cecilie Birkely Kjærstad

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 40.000,- av salgssummen
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 2.500,- for to visninger
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0105/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.21105

Dato

Sist oppdatert: 08. oktober 2021 kl. 11:33

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.