Solgt: 13 200 000 kr

Nordseter terrasse 20

13 500 000 kr
202 m²
3 soverom
Trond Ødegård
Presenteres av
Trond Ødegård
Nordstrand
Romslig familiebolig (260 kvm bra) på to plan med solrike og barnevennlige uteplasser. Dobbel garasje
 • Prisantydning
  13 500 000 kr
 • Omkostninger
  338 842 kr
 • Totalpris
  13 538 842 kr
 • Byggeår
  1975
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  202 m²
 • Bruksareal
  260 m²
 • Tomteareal
  803 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nordseter Terrasse 20 er en romslig enebolig med dobbel garasje som ble ferdigstilt i 1975, med en tidstypisk stil. Her bor man attraktivt og barnevennlig, på en solrik tomt med en frodig og velstelt hage, samt en vestvendt terrasse på 74 kvm hvorav 10 kvm er overbygget.
Eneboligen har en meget gunstig planløsning og går kun over 2 plan. Hovedetasjen er lys og luftig, med store vindusflater mot vest, som igjen gir mye naturlig lys. Dobbel garasje med god lagringsplass. Meget sentralt beliggende med tanke på skolevei, gangvei til barnehager og skoler samt servicetilbud på Sæter torg.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nordseter terrasse 20, 1163 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 183, bruksnummer 337, ideel andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 288 kvm
Totalt bruksareal: 260 kvm
Totalt primærrom: 202 kvm
Primærrom:
Underetasje 86 kvm:
Entré/hall/trapp, ganger, 2 bad, 3 soverom.
1. etasje 116 kvm:
Trapp/gang/stue/tv- stue/spisestue, kjøkken, vaskerom toalettrom.
Sekundærrom:
Underetasje 58 kvm:
Dobbel garasje, teknisk rom, bod, bod/lagring.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.09.2020 utført av Anticimex Oslo. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Enebolig over 2 plan, oppført i 1975. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med bærende konstruksjoner i mur- og trekonstruksjoner. Etasjeskillere i lettbetong/hulldekkeelementer. Grunnmur i pusset og malt betong. Drenering er fra byggeår og 2012 ihht. eier. Yttervegger er bindingsverksvegger som utvendig er kledd med stående og liggende trekledning på fasaden. Saltakkonstruksjon i tre. Yttertaktekking er metallplater. Sikkerhetsglass i underetasjen. Vinduer med trekarmer i 2-lags glass fra byggeår og fra år 2018 i vaskerom. Brannsertifisert dør med sikkerhetslås.
Det er gitt tilstandsgrad 2 på følgende:
- Stedvis riss på grunnmur.
- Drenering på den eldste delen.
- Eldre taktekking.
- Alder på bl.a. vann -og avløpsrør, vinduer, kledning, ventilasjon, sluk og membran på våtrom.
- Fall til sluk på våtrom.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven, og interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Nordseter Terrasse 20 er en stor og solrik familiebolig med en fantastisk beliggenhet i en rolig villavei på Nordstrand. Høyt og fritt beliggende med noe utsyn. Eiendommen har dobbelgarasje integrert i boligen, med gjennomgang direkte fra underetasjen. Særdeles barnevennlig beliggenhet med gangavstand til Nordseter barne- og ungdomsskole. Gangavstand til Sæter Torg samt til kollektivtransport som trikk, buss og tog.
Nåværende eier har bebodd eiendommen i 17 år og har gjennom årene oppgradert og vedlikeholdt eiendommen med følgende:
Lagt ny parkett i hele stuen, spisestuen og kjøkkenet. Montert nytt delvis plassbygget kjøkken med integrerte hvitevarer, oppgradert gjestetoalettet. Arbeidet ble utført mellom 2010 og 2012.
Utvendig har selger fått utført en oppgradering av hagen med ny granittmur, beplantning. I tillegg er takrenner og nedløp byttet i 2005.
Innholdsrik og meget gunstig planløst villa som inneholder følgende:
U. Etg.:
Meget romslig entré/hall med god garderobeplass. 3 soverom med skapplass, samt garderoberom i direkte tilknytningt til hovedsoverommet. 2 dusjbad, hvorav det store er flislagt med vannrør i kobber/ PEX rør i rør system og avløpsrør i plast. Gulvfliser og veggfliser med dekor. Malt trekledning i himling med lyslampe.
Dusjnisje med dusjdør i frostet glass. Veggmontert hånddusj. Åpningsbart vindu i dusjsone. Innredning med profilerte fronter på skuffer og skapdører. Helservant med ett greps blandebatteri. Speilskap med lys og stikkontakter. Gulvmontert toalett. Mekanisk avtrekksvifte på vegg. Varme i gulv. Det lille badet er flislagt fra byggeår. Vannrør i isolerte kobberrør og avløpsrør i plast. Gulvfliser og veggfliser. Nedsenket gulv i dusjsone. Malt himling med glatte flater og lyslampe. Dusjnisje med dusjdør i frostet glass. Integrert regndusj og blandebatteri. Innredning med profilerte fronter skapdører. Benkeplate i laminat. Nedfelt servant med ett greps blandebatteri. Speil, lys og stikkontakter på vegg. Gulvmontert toalett. Mekanisk avtrekk. Varme i gulv.
Videre er det gjennomgang til garasjen fra teknisk rom. Meget god lagringsplass i de tilhørende bodene.
1. Etg.:
Trapperom. Gjestetoalett med vannrør i isolerte kobberrør og avløpsrør i plast. Gulvfliser og veggfliser. Panelplater i himling med downlights. Helservant med glatte fronter på skapdører og ett greps blandebatteri. Speil med lys og stikkontakt på vegg. Vegghengt toalett. Åpningsbart vindu på vegg med luftespalte. Naturlig ventilasjon. Varme i gulv. Det er etablert lesekrok/tv-stue. I tillegg til en meget stor og lys stue. Stor og lys spisestue i naturlig tilknytning til kjøkkenet. Fra spisestuen er det direkte utgang sydvestvendt usjenert og meget solrik terrasse på ca. 74 kvm. Ca. 10 kvm av terrassen er overbygget med tak. Utvendig solskjerming med "Screens" mot nord innvendige persienner mot vest. Kjøkkenet har innredning med integrerte hvitevarer og profilerte fronter på innredning. Vannrør isolerte kobberrør og avløpsrør i plast. Marmorfliser over kjøkkenbenker. Benkeplater i granitt. Nedfelt benkebeslag med oppvaskkum i rustfritt stål og ett greps blandebatteri med hånddusj. Komfyr og microbølgeovn i høyskap. Nedfelt induksjonstopp i benkeplate. Kjøleskap i høyskap. Oppvaskmaskin. Vinkjøler. Lys og stikkontakter under overskap. Ventilator med avtrekk til kanal, integrert i overskap. Mekanisk avtrekksvifte på vegg. Opplegg for oppvaskmaskin i benkeskap. Alle hvitevarer medfølger, inkludert kjøl og frys på vakserommet. Fra kjøkkenet er det direkte adkomst til et praktisk vaskerom med egen inngang utenfra. Gulvfliser og gulvvarme er fra nyere årstall. Malte trefiberplater på vegger og malt trekledning i himling. Utslagsvask i rustfritt stål og ett greps blandebatteri. Belysning på vegg. Innredning med glatte fronter på skapdør. Benkeplate i laminat. Kjøleskap og fryseskap. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Utgangsdør. Åpningsbart vindu og stikkontakter på vegg. Naturlig ventilasjon. Varme i gulv.
Viser for øvrig til boligalgsrapporten, datert 07.09.2020 og selgers egenerklæringskjema for ytterligere beskrivelse av standard.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektriske panelovner, varmepumpe og vedfyring. Gulvvarme på bad og i gang i underetasje og på vaskerommet i 1. etg. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.08.1981. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/183/337:
04.01.1968 - Dokumentnr: 172 - Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om veg
Dok. tgl. m/dbnr. 172 - 180
Gjelder denne registerenheten med flere
14.09.2020 - Dokumentnr: 3017569 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
11.12.1963 - Dokumentnr: 16519 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:183 Bnr:93

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Nordseter terrasse 20 har en attraktiv og solrik beliggenhet i en rolig villavei.
Beliggenheten utmerker seg som meget barnevennlig med lite gjennomgangstrafikk, umiddelbar nærhet til Nordseter barne- og ungdomsskole og kort vei til fritidstilbud som bl.a. «Niffen».
Fra eiendommen er det få minutters gamge til Sæter med hyggelig torg og mange caféer, spisesteder og butikker, samt Meny og Rema1000. På Sæter ligger også bussholdeplass og trikkestasjon. 74-bussen går i Oberst Rodes vei. Det er også meget kort vei til trikkestasjonen og matbutikken på Kastellet, samt til buss på Sæter og til buss som går i sløyfe mellom Lambertseter og Sæter.
Fra eiendommen er det heller ikke langt til Lambertseter og Holtet. Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino, mens man på Holtet bl.a. finner den populære delikatessebutikken Jacobs.
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. gangavstand til flere badestrender langs fjorden og til Østmarka med flotte tur og rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter. Mot sentrum finner du området rundt Ekebergsletta som kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, den nye skulpturparken og Ekebergrestauranten m.m.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Kun få minutter å gå til Nordstrand IF på 'Niffen' med ny håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Kort vei til Nordstrand tennisklubb (NTK) med tennishall ved Nordseter skole. Uteanlegg i Seterveien.
Stor turnhall i Nordstrandveien (Nordstrand Turn).
Bækkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på Sportsplassen med bl.a. kunstgressbane, samt Ekeberghallen.
Områdets lokale alpinbakker - Sloreåsen og Leirskallen.
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen.
Treningsstudio: Evo på Sæter, BestHelse på Holtet og Sats på Lambertseter.

Adkomst

Nordseter terrasse er en lite trafikkert villavei som strekker seg fra Lambertseterveien til Lindbäckveien. Eiendommen ligger i krysset Bakkerudveien og Nordseter terrasse.

Barnehager, skoler og fritid

Flere barnehager i nærmiljøet.
Eiendommen sogner til Nordseter barne- og ungdomsskole.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 803 kvm. Tomten ligger i et svakt skrånende terreng og er opparbeidet med belegningsstein på gangvei, skiferheller, gruslagte gangstier, naturstein, hekkplanter og busker, plen og beplantning. Delvis inngjerdet mot nabo. Blomsterbed mot vei.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje eller biloppstillingsplasser på gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-1056 datert 27.05.1963 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
I Lindbäckveien 13 B er det gitt tillatelse til riving av enebolig samt oppføring av rekkehus.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 20 685,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 13 777,- for inneværende år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 29.500 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 11.598,-.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 1.315,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Prisen er avhengig av hastighet på bredbånd, samt valg av kanalpakke.
Boligen er tilknyttet Sikkerhetsgruppen Nordstrand som koster kr 4.540,- pr. år. Prisen avhenger av utstyrsnivå og valg av tjenester.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 3 068 746,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 11 047 485,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 13.838.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. kr.14.650,- for eneboliger. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Bente Kvigstad Rønning og Pål Rønning

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,9% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgave: kr 3.800,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0174/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.20174

Dato

Sist oppdatert: 09. desember 2020 kl. 11:39

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.