logo

Johan Valstads vei 12

Prisantydning

3 900 000 kr

Omkostninger: 96 342 krTotalpris: 3 996 342 kr
Etasje
1
Byggeår
1965
Soverom
3
Areal (P-ROM/BRA)
106 m² / 120 m²
Tomteareal
1165.2 m²
Type / Eierform
Tomannsbolig / Eiet
Fasiliteter
Garasje, Veranda

Halvpart, horisontaldelt tomannsbolig med sentral beliggenhet - 2 garasjer - 3 soverom - solrik tomt - Trappefritt.

Om sju dager

Individuell visning

Tirsdag

6. okt.

kl. 17:30 - 18:30
Tidspunkt etter avtale
Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
Daglig leder / Eiendomsmegler

Madeleine Johnsen Thune

Skedsmokorset
mobil 41352280
telefon 64003336

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler Madeleine Thune ønsker velkommen til Johan Valstads vei 12! 

En halvpart (horisontaldelt) tomannsbolig med alt på et plan, med svært sentral beliggenhet på Skedsmokorset. Her har du gangavstand til Skedsmo Senter, kollektivtransport og fine turområder. Kort vei til E6 og Lillestrøm som nærmeste by.

- God planløsning med stor stue, adskilt kjøkken, 3 soverom og stort bad/vaskerom.
- Boligen fremstår som moderne med fine overflater og kjøkkeninnredning fra 2014
- 2 garasjer
- Solrik uteplass
- Trivelig og barnevennlig nabolag
- Trappefritt
- Tilgang på stor hage på bakside - fellesareal
- Følelse av å bo i enebolig

Noe arbeid ved blant annet det elektriske/samt utomhus må påregnes. 

Velkommen til visning! 

Eiendommen

Johan Valstads vei 12, 2020 SKEDSMOKORSET 
Gårdsnummer 37, bruksnummer 336, seksjonsnummer 1, kommunenummer 3030

Områdebeskrivelse

Boligen ligger tilbaketrukket til i et villastrøk på Skedsmokorset. Området ligger veldig sentralt til mellom Oslo og Gardemoen med lett adkomst til E6. Beliggenheten er barnevennlig i et stille og rolig område, men samtidig veldig sentral. Fra boligen er du et par minutters gange unna Skedsmo Senter - her finner du over 40 forretninger med blant annet Meny, Vinmonopol, klesbutikker, interiørbutikker, apotek og mye mer. Fra eiendommen er det kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon.

Området har også nærhet til fotballbane, ballbinge, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, ishall, skiløyper og alpinanlegg. På Skedsmokorset finner du også flere treningssentre. Det er kort avstand til flotte tur- og friluftsområder sommer som vinter.
En kort biltur unna finner man Tæruddalen, som blandt annet byr på idrettshall, ungdomsskole og rulleskibane. 

3 minutters gange til nærmeste bussholdeplass med hyppige avganger til Oslo og Lillestrøm.
Ellers kort vei til E6 - det tar ca. 20 minutter til Gardermoen ene veien og Oslo den andre veien. Lillestrøm er nærmeste by, og hit bruker man ca. 10 minutter med bil.

Barnehager og skoler

Barnehager:
Korshagen barnehage (1-5 år) 0.7 km
Åsenhagen barnehage (1-6 år) 1.5 km
Sten-Tærud barnehage (0-6 år) 1.5 km

Skoler:
Sten-Tærud skole (1-10 kl.) 0.8 km
Åsenhagen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Brånås nærmiljøsenter (1-7 kl.) 1.9 km
Vardeåsen nærmiljøsenter (1-4 kl.) 2 km
Tæruddalen skole (8-10 kl.) 2.8 km
Lillestrøm videregående skole 5.4 km
Skedsmo videregående skole 5.7 km

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 127 kvm
Totalt bruksareal: 120 kvm
Totalt primærrom: 106 kvm

Bruksareal:
Bolig 120 kvm

Primærrom:
Bolig: 
1. etasje 106 kvm: Bad, stue, kjøkken, entré og 3 soverom

Sekundærrom:
Bolig: 
1. etasje 14 kvm: Garasjerom (integrert garasje)

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.08.2020 utført av Stigen Boligtakst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiet tomt på 1 165,2 kvm som tilhører sameiet. Tomten er seksjonert som fellesareal. En liten del av tomten er avsatt til parkeringsareal for seksjon nr. 2 (markert med sort i seksjonering). Boligen har tilgang på gressplen og hage på baksiden. 

Parkering

Parkering i integrert garasje og frittliggende garasje (denne er tinglyst som tilleggsdel til seksjonen). Areal markert med sort i seksjoneringen er biloppstillingsplass tilhørende seksjon 2.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Seksjonseiere er solidarisk ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport en horisontaldelt tomannsbolig med saltak tekket med takplater. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle til antatt fast grunn. Det er ukjent hvilken type drenering som er benyttet rundt huset. Videre er det ukjent hva slags tettesjikt som er benyttet på utvendig grunnmur, dersom dette finnes. 
Vinduer med trekarmer og med 2-lags energiglass. Produksjonsår 2008/13. 

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad (TG) 2:
- Yttervegger, det ble observert sprekt panel samt noe værslitt kledning. TG er gitt med tanke på alder og normal forventet levetid.
- Ytterdør, Glassfelt i ytterdør er punkterte samt dør tar noe i terskel. Det bør påregnes utskiftninger/utbedringer.
- Takkonstruksjon og taktekking, TG er gitt med tanke på alder og normal forventet levetid.
- Utvendige beslag, TG er gitt med tanke på alder og normal forventet levetid.
- Flislagt adkomst ved entré, det er observert sprekte fliser samt bom i enkelte fliser. Det bør påregnes noe utbedringer.
- Etasjeskille, TG er gitt med tanke på alder og normal forventet levetid. Det er registrert noe stedvis knirk.
- Gulv og vegger på bad, TG er gitt med bakgrunn i bygningsdelens generelle tilstand, alder og bruksslitasje. Det ble stedvis observert manglende eller noe utilfredsstillende kontakt ("bom") på noen av flisene.
Flisarbeid er fagmessig utført. Det er ikke dokumentasjon på oppbyggingen av badet, herunder tettesjikt/membranløsning.
- Det er observert løse ledninger på loftet, dette bør undersøkes nærmere.

Fra selgers egenerklæringsskjema opplyses det om følgende:
- Fuktproblemer hos seksjonen i underetasjen og i krypkjeller pga feil/ mangler med drenering rundt bygget.
- En del av støttemur ved gårdsplassen faller sammen.
- Det er observert skjeggkre i boligen. 
- Overflatevann renner i krypkjeller gjennom terrassegulv. Terrenget har fall mot boligen hvilket medfører at overflatevann ledes mot boligen.
- På loftet er det montert lyskasser over down-lights som ikke er tilfredsstillende tettet mot diffusjonstett plast i himling.
- På loftet er det synlig at alle elektriske rør er etter montert og er plassert over isolasjonen. Det elektriske arbeidet ved montering av downlights er dårlig faglig utført.

Det er som nevnt påvist forekomst av skjeggkre i boligen. Det finnes for tiden ingen fullgod måte å bli kvitt skjeggkre på, men bestanden kan begrenses ved gjentatte behandlinger av skadedyrfirmaer, evt. bruk av limfeller, og regelmessig støvsuging. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.

Selger har vært i en forsikringssak med tidligere eier grunnet noen av overnevnte forhold. Opplysninger om dette kan gis ved henvendelse til megler. 

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 01.04.1965. 
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Noe småarbeider gjenstår.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette. 

Det foreligger ferdigattest på frittliggende garasje datert 14.11.2013.

Det gjøres oppmerksom på at boligen er endret etter at midlertidig brukstillatelse er gitt. Brukstillatelsen er gitt for 1 enebolig med 1. etg og underetasje. Eiendommen er i dag en horisontaldelt tomannsbolig bestående av 2 separate seksjoner. Det foreligger dermed ikke ferdigattest på boligen slik den fremstår i dag. Rominndelingen i seksjon 1 fraviker noe med godkjente bygningstegninger fra 1965 over 1. etasje. Trappen til underetasjen som er fjernet. Denne gikk mellom det største soverommet og badet. Badet var tidligere separat vaskerom, separat bad og separat WC. 

Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Standard

Velkommen til Johan Valstads vei 12 - en halvpart horisontaldelt tomannsbolig med god planløsning. Boligen har en innbydene entré med plass til garderobeskap (garderobeskapet i entréen medfølger) og annen klesoppbevaring. Videre kommer du inn i stua som er utformet slik at du har adskilt sofakrok og stor spiseplass. Kjøkkenet ligger i fin tilknytning til spiseplassen. Boligen har 3 gode soverom som ligger i samme del av boligen. Stort bad og vaskerom ligger også i denne delen av boligen. 

Stue
Lys og åpen stue med downlightsbelysning og moderne peisovn med flere glassfronter. Det er godt med naturlig lysinnslipp fra stua flere vinduer. Luft til luft varmepumpe for oppvarming i tillegg til peisen.

Kjøkken
Moderne kjøkken med innredning fra 2014. Fronter i glatt høyglans og integrerte hvitevarer. Kjøkkenet bar mye benk- og lagringsplass, og den integrerte kaffemaskinen er prikken over i-en på kjøkkenet. Downlightsbelysning i taket og vindu med trivelig utsikt og lysinnslipp. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Soverom
3 gode soverom av fin størrelse. Alle soverommene har lyse overflater og ligger praktisk til i samme delen av boligen. Taklamper på alle soverom vil ikke medfølge boligen. Skap på barnerommet vil medfølge boligen.

Bad/vaskerom
Romslig flislagt bad og vaskerom med moderne innredning, vegghengt toalett og dusjkabinett. I vaskeromsdelen er det plass til både vaskemaskin og tørketrommel, samt er det en praktisk utslagsvask og overskap.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme i bad. I tillegg fyring med ved og varmepumpe. 
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket F4

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutt på sameiets eiendom:
 Dagboknr 101717, tinglyst 23.04.1964, type heftelse: Bestemmelse om vann- og kloakkledning. Rett for kommunen til å anlegge og ha liggende strøm-, vann- og kloakkledning over tomten, samt rett til adkomst for eventuelt vedlikehold. Med flere bestemmelser.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 01.03.2006.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Megler vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 16.000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Oppdragets KR-kode

KR59.18123

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 15 958,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 2 190,- for inneværende år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år/12.000,- kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på ca kr 7.200,-.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett, og har avgift på kr 9.750,- pr år. Dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap. Ny eier kan ta over abonnement hvis ønskelig.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 034 022,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 722 479,20. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.996.342,-.

I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
Om sju dager

Individuell visning

Tirsdag

6. okt.

kl. 17:30 - 18:30
Tidspunkt etter avtale
Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 16.000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Egenerklæring boligselgerforsikringEnergiattestTakst
Madeleine Johnsen Thune
Daglig leder / Eiendomsmegler

Madeleine Johnsen Thune

Telefon
Mobil 41352280
Send epost

Lurer du på noe

Madeleine svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies