Solgt: 3 800 000 kr

Johan Valstads vei 12

3 900 000 kr
106 m²
3 soverom
Halvpart, horisontaldelt tomannsbolig med sentral beliggenhet. Solgt ved direkte bud til selger!
 • Prisantydning
  3 900 000 kr
 • Omkostninger
  96 342 kr
 • Totalpris
  3 896 342 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1965
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  106 m²
 • Bruksareal
  120 m²
 • Tomteareal
  1 165,2 m² (eiet)
 • Type
  Halvpart horisontaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler Madeleine Thune ønsker velkommen til Johan Valstads vei 12!
En halvpart (horisontaldelt) tomannsbolig med alt på et plan, med svært sentral beliggenhet på Skedsmokorset. Her har du gangavstand til Skedsmo Senter, kollektivtransport og fine turområder. Kort vei til E6 og Lillestrøm som nærmeste by.
- God planløsning med stor stue, adskilt kjøkken, 3 soverom og stort bad/vaskerom.
- Boligen fremstår som moderne med fine overflater og kjøkkeninnredning fra 2014
- 2 garasjer
- Solrik uteplass
- Trivelig og barnevennlig nabolag
- Trappefritt
- Tilgang på stor hage på bakside - fellesareal
- Følelse av å bo i enebolig
Noe arbeid ved blant annet det elektriske/samt utomhus må påregnes.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Johan Valstads vei 12, 2020 SKEDSMOKORSET
Kommunenummer 3030, gårdsnummer 37, bruksnummer 336, seksjonsnummer 1

Innhold

Totalt bruttoareal: 127 kvm
Totalt bruksareal: 120 kvm
Totalt primærrom: 106 kvm
Bruksareal:
Bolig 120 kvm
Primærrom:
Bolig:
1. etasje 106 kvm: Bad, stue, kjøkken, entré og 3 soverom
Sekundærrom:
Bolig:
1. etasje 14 kvm: Garasjerom (integrert garasje)
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.08.2020 utført av Stigen Boligtakst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport en horisontaldelt tomannsbolig med saltak tekket med takplater. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle til antatt fast grunn. Det er ukjent hvilken type drenering som er benyttet rundt huset. Videre er det ukjent hva slags tettesjikt som er benyttet på utvendig grunnmur, dersom dette finnes.
Vinduer med trekarmer og med 2-lags energiglass. Produksjonsår 2008/13.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad (TG) 2:
- Yttervegger, det ble observert sprekt panel samt noe værslitt kledning. TG er gitt med tanke på alder og normal forventet levetid.
- Ytterdør, Glassfelt i ytterdør er punkterte samt dør tar noe i terskel. Det bør påregnes utskiftninger/utbedringer.
- Takkonstruksjon og taktekking, TG er gitt med tanke på alder og normal forventet levetid.
- Utvendige beslag, TG er gitt med tanke på alder og normal forventet levetid.
- Flislagt adkomst ved entré, det er observert sprekte fliser samt bom i enkelte fliser. Det bør påregnes noe utbedringer.
- Etasjeskille, TG er gitt med tanke på alder og normal forventet levetid. Det er registrert noe stedvis knirk.
- Gulv og vegger på bad, TG er gitt med bakgrunn i bygningsdelens generelle tilstand, alder og bruksslitasje. Det ble stedvis observert manglende eller noe utilfredsstillende kontakt ("bom") på noen av flisene.
Flisarbeid er fagmessig utført. Det er ikke dokumentasjon på oppbyggingen av badet, herunder tettesjikt/membranløsning.
- Det er observert løse ledninger på loftet, dette bør undersøkes nærmere.
Fra selgers egenerklæringsskjema opplyses det om følgende:
- Fuktproblemer hos seksjonen i underetasjen og i krypkjeller pga feil/ mangler med drenering rundt bygget.
- En del av støttemur ved gårdsplassen faller sammen.
- Det er observert skjeggkre i boligen.
- Overflatevann renner i krypkjeller gjennom terrassegulv. Terrenget har fall mot boligen hvilket medfører at overflatevann ledes mot boligen.
- På loftet er det montert lyskasser over down-lights som ikke er tilfredsstillende tettet mot diffusjonstett plast i himling.
- På loftet er det synlig at alle elektriske rør er etter montert og er plassert over isolasjonen. Det elektriske arbeidet ved montering av downlights er dårlig faglig utført.
Det er som nevnt påvist forekomst av skjeggkre i boligen. Det finnes for tiden ingen fullgod måte å bli kvitt skjeggkre på, men bestanden kan begrenses ved gjentatte behandlinger av skadedyrfirmaer, evt. bruk av limfeller, og regelmessig støvsuging. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
Selger har vært i en forsikringssak med tidligere eier grunnet noen av overnevnte forhold. Opplysninger om dette kan gis ved henvendelse til megler.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Johan Valstads vei 12 - en halvpart horisontaldelt tomannsbolig med god planløsning. Boligen har en innbydene entré med plass til garderobeskap (garderobeskapet i entréen medfølger) og annen klesoppbevaring. Videre kommer du inn i stua som er utformet slik at du har adskilt sofakrok og stor spiseplass. Kjøkkenet ligger i fin tilknytning til spiseplassen. Boligen har 3 gode soverom som ligger i samme del av boligen. Stort bad og vaskerom ligger også i denne delen av boligen.
Stue
Lys og åpen stue med downlightsbelysning og moderne peisovn med flere glassfronter. Det er godt med naturlig lysinnslipp fra stua flere vinduer. Luft til luft varmepumpe for oppvarming i tillegg til peisen.
Kjøkken
Moderne kjøkken med innredning fra 2014. Fronter i glatt høyglans og integrerte hvitevarer. Kjøkkenet bar mye benk- og lagringsplass, og den integrerte kaffemaskinen er prikken over i-en på kjøkkenet. Downlightsbelysning i taket og vindu med trivelig utsikt og lysinnslipp. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Soverom
3 gode soverom av fin størrelse. Alle soverommene har lyse overflater og ligger praktisk til i samme delen av boligen. Taklamper på alle soverom vil ikke medfølge boligen. Skap på barnerommet vil medfølge boligen.
Bad/vaskerom
Romslig flislagt bad og vaskerom med moderne innredning, vegghengt toalett og dusjkabinett. I vaskeromsdelen er det plass til både vaskemaskin og tørketrommel, samt er det en praktisk utslagsvask og overskap.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme i bad. I tillegg fyring med ved og varmepumpe.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 01.04.1965.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Noe småarbeider gjenstår.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det foreligger ferdigattest på frittliggende garasje datert 14.11.2013.
Det gjøres oppmerksom på at boligen er endret etter at midlertidig brukstillatelse er gitt. Brukstillatelsen er gitt for 1 enebolig med 1. etg og underetasje. Eiendommen er i dag en horisontaldelt tomannsbolig bestående av 2 separate seksjoner. Det foreligger dermed ikke ferdigattest på boligen slik den fremstår i dag. Rominndelingen i seksjon 1 fraviker noe med godkjente bygningstegninger fra 1965 over 1. etasje. Trappen til underetasjen som er fjernet. Denne gikk mellom det største soverommet og badet. Badet var tidligere separat vaskerom, separat bad og separat WC.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3030/37/336/1:
23.04.1964 - Dokumentnr: 101717 - Best. om vann/kloakkledn.
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:3030 Gnr:37 Bnr:336
Gjelder denne registerenheten med flere
27.10.2020 - Dokumentnr: 3234384 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Elektronisk innsendt
08.08.2014 - Dokumentnr: 661341 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 103/217

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger tilbaketrukket til i et villastrøk på Skedsmokorset. Området ligger veldig sentralt til mellom Oslo og Gardemoen med lett adkomst til E6. Beliggenheten er barnevennlig i et stille og rolig område, men samtidig veldig sentral. Fra boligen er du et par minutters gange unna Skedsmo Senter - her finner du over 40 forretninger med blant annet Meny, Vinmonopol, klesbutikker, interiørbutikker, apotek og mye mer. Fra eiendommen er det kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon.
Området har også nærhet til fotballbane, ballbinge, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, ishall, skiløyper og alpinanlegg. På Skedsmokorset finner du også flere treningssentre. Det er kort avstand til flotte tur- og friluftsområder sommer som vinter.
En kort biltur unna finner man Tæruddalen, som blandt annet byr på idrettshall, ungdomsskole og rulleskibane.
3 minutters gange til nærmeste bussholdeplass med hyppige avganger til Oslo og Lillestrøm.
Ellers kort vei til E6 - det tar ca. 20 minutter til Gardermoen ene veien og Oslo den andre veien. Lillestrøm er nærmeste by, og hit bruker man ca. 10 minutter med bil.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Korshagen barnehage (1-5 år) 0.7 km
Åsenhagen barnehage (1-6 år) 1.5 km
Sten-Tærud barnehage (0-6 år) 1.5 km
Skoler:
Sten-Tærud skole (1-10 kl.) 0.8 km
Åsenhagen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Brånås nærmiljøsenter (1-7 kl.) 1.9 km
Vardeåsen nærmiljøsenter (1-4 kl.) 2 km
Tæruddalen skole (8-10 kl.) 2.8 km
Lillestrøm videregående skole 5.4 km
Skedsmo videregående skole 5.7 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 165,2 kvm som tilhører sameiet. Tomten er seksjonert som fellesareal. En liten del av tomten er avsatt til parkeringsareal for seksjon nr. 2 (markert med sort i seksjonering). Boligen har tilgang på gressplen og hage på baksiden.

Parkering

Parkering i integrert garasje og frittliggende garasje (denne er tinglyst som tilleggsdel til seksjonen). Areal markert med sort i seksjoneringen er biloppstillingsplass tilhørende seksjon 2.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Seksjonseiere er solidarisk ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 01.03.2006.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 15 958,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 2 190,- for inneværende år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år/12.000,- kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på ca kr 7.200,-.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett, og har avgift på kr 9.750,- pr år. Dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap. Ny eier kan ta over abonnement hvis ønskelig.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 034 022,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 722 479,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.996.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Amir Armingohar

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 16.000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 59-0123/18
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Skedsmokorset
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR59.18123

Dato

Sist oppdatert: 29. desember 2020 kl. 12:49

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.