Solgt: 9 700 000 kr

Tamburveien 15F

9 700 000 kr
124 m²
3 soverom
Velkommen til Tamburveien 15 F, en stor eierleilighet med trappefri adkomst!
Nydalen
Gjennomgående og stor terrasseleilighet med romslig og solrik terrasse - 3 soverom - Garasje m/lader - Trappefri adkomst
 • Prisantydning
  9 700 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  239 495 kr
 • Omkostninger
  250 817 kr
 • Totalpris
  10 190 312 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1987
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  124 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  6 208 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Gjennomgående og stor terrasseleilighet med veldig gode solforhold. Leiligheten har en meget god planløsning med 3 soverom, separat kjøkken og stor stue med utgang til terrasse på ca. 30 kvm uten gjenboere. Fra terrassen er det fint utsyn over det bilfrie nærområdet, samt mot Nydalen.
Det medfølger en garasjeplass med ladeboks i anlegg under blokken, samt en kjellerbod på ca. 6 kvm.
Meget sentral og tilbaketrukket beliggenhet i blindvei i Nydalen, med alt man trenger i hverdagen innen gangavstand. Tamburveien er et fint strøk for store og små, med lite biltrafikk og et godt bomiljø. Det er gangavstand til offentlig kommunikasjon (tog, buss og t-bane) samt Storo senter og Torgbygget m.m.
Velkommen til Tamburveien 15F!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Tamburveien 15F, 0485 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 77, bruksnummer 214, seksjonsnummer 6, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 133 kvm
Totalt bruksareal: 124 kvm
Totalt primærrom: 124 kvm
Primærrom:
1. etasje 124 kvm: Entré, bad, 3 soverom, kjøkken, stue, gang, wc
I tillegg disponerer boligen 1 bod i tilknytning til garasjeanlegg på 6 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.08.2021 utført av Kjetil Nilsen.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport fundamentert med betong trolig til faste masser. Hovedkonstruksjon i betong. Fasader med ihovedsak overflatebehandlet liggende panel. Forblendet med rød tegl på blandt annet gavler.
Saltak i trekonstruksjon tekket med dobbeltkrum betongtakstein. Renner og nedløp i lakkert stål.
Etasjeskillere i betongelementer
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Takstmannen bemerker at leiligheten fremstår som normalt vedlikeholdt med vanlig bruksslitasje. Det er i hovedsak gitt TG1 og TG2 på bygningsdelene, der TG2 er gitt på vinduer, dører, gulv, ledningsnett og vegger på bad, gitt utfra alder og gjenværende brukstid. Det er i tillegg gitt TG2 på parkett i stue grunnet slitasje og fuktmerker.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Gjennomgående, stor terrasseleilighet med veldig gode solforhold. Leiligheten har en meget god planløsning med store rom og gode løsninger. Store deler av leiligheten er nymalt i 2021. Hyggelig inngangsparti på nordsiden som disponeres og vedlikeholdes av leiligheten, med blomsterbed og diverse beplantning.
Leiligheten ligger på enden av blokken, innerst i blindvei med veldig lite biltrafikk. Her er det ingen gjenboere og beliggenheten er usjenert. Tamburveien er en skjult perle i ellers så urbane Nydalen, med bilfrie gangstier og barnevennlige områder, samtidig som det er gangavstand til det aller meste man trenger i hverdagen.
Inneholder:
Trappefri adkomst via hellelagt gangvei inn til leiligheten. Ved inngangspartiet er det blomsterbed for deg med grønne fingre.
Praktisk entré med stor skyvedørsgarderobe, i tillegg til veggplass for klesoppheng eller skoskap. Fra entréen kommer man videre inn i den store hallen, med plass til både sittebenk og hjemmekontorløsning.
Romslig og lys stue med store vindusflater som gir godt med naturlig lys inn i rommet. Tak og vegger i stuen er nymalt i 2021, samtidig ble også glassene i stuevinduene og terrassedøren byttet. Stuen har god plass til flere møbleringsmuligheter som for eksempel stor spisestue, sofagruppe med TV-møbler og lesekrok. Leiligheten har peis som varmer godt på kalde vinterdager.
Fra stuen er det utgang til stor terrasse på ca. 30 kvm. Terrassen vender mot sydvest og har sol store deler av dagen. Det er montert markise i hele terrassens lengde om man trenger en pause fra solen. God plass til stort spisebord, grill og sofagruppe. Det er ingen gjenboere, her sitter du helt usjenert!
Separat kjøkken med hvit, profilert innredning fra byggeår. Kjøkkenet er velholdt med mye skap- og benkeplass, i tillegg til hyggelig frokostbord under kjøkkenvinduet. Ettersom leiligheten ligger på enden av bygget, er det vinduer på to sider på kjøkkenet. Tak, vegger og vinduer er nymalt i 2021.
Flislagt bad fra byggeår med badekar. Badet har servant med underskap og stort speil, i tillegg til godt med lagringsplass i veggskap. Det er opplegg for vaskesøyle på badet og varmekabler i gulvet.
Lekkert separat toalettrom som ble modernisert med ny innredning i 2020. Rommet er utstyrt med frittstående toalett, servant i underskap med innfelt LED-belysning og veggskap med god lagringsplass.
Fra hallen kommer du inn i praktisk mellomgang med hjemmekontorløsning og mye lagringsplass i veggskap. Det er dør mellom hallen og mellomgangen, så man kan fint sitte på hjemmekontor begge steder uten å forstyrre hverandre. Tak og vegger er nymalt i 2021.
Leiligheten har 3 gode soverom.
Hovedsoverommet er stort, med god plass til stor dobbeltseng og nattbord på begge sider. Mye lagringsplass i garderobeskap med speilfronter. Tak, vegger og vinduer er nymalt i 2021.
Hovedsoverom og soverom 2 ligger vendt mot terrassen.
Soverom 2 egner seg godt som barnerom med plass til pult, seng og garderobskap, i tillegg til gulvplass for lek.
Soverom 3 har inngang fra entréen og har god plass til seng og arbeidspult samt god garderobeplass i skyvedørsgarderobe.
Leiligheten disponerer en garasjeplass i felles anlegg under bygget. I tillegg disponeres også en kjellerbod på ca. 6 kvm med plass til dekk, ski og sykler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner samt elektrisk gulvvarme på bad, toalett og entré. Peisovn i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 28.10.1987.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
1. Forskriftsmessig husnummerskilt må oppsettes.
2. A-60 vegg mellom boder og garasjeanlegg må oppsettes i h.h.t godkjente tegninger.
3. Inngangstrapper for 2.etg. med boder, må oppsettes i h.h.t. approbasjonen.
Det er uklart om dette er utført.
Byggesaken ble henlagt uten ferdigattest. Henleggelsen betyr nødvendigvis ikke alle forhold i saken er ferdigbehandlet, men at initiativet til videre saksbehandling ligger hos søker/tiltakshaver. Ulovlig oppførte tiltak vil kommunen fremdeles kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 73284, tinglyst 06.11.1987, type heftelse:
Panterett uten opptrinnsrett til sameiet for: 20.000,-
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst 5 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann/kloakk. adkomstrett, erklæring/avtale om trafo, og erklæring/avtale om utskillelse/bebyggelse av denne leiligheten.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.
Det beregnes et gebyr på kr. 600,- pr. år til dekning av administrasjon, som betales månedlig sammen med fellesutgiftene.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en skjermet og sentral beliggenhet i nyutviklede Nydalen med gangavstand til alle fasiliteter. Tamburveien ligger som en tilbaketrukket oase med grønne opparbeidede arealer og fine gangstier for beboerne. Det er kort vei til Akerselva og Oslo sentrum, noe som er gjør Nydalen til et perfekt sted for den som ønsker nærhet til både natur og storbyliv.
I nærområdet finnes fine turmuligheter, badeplasser, treningsmuligheter og rekreasjonsområder langs Akerselva.
Nydalen har gjennomgått en forvandling fra å være et industriområde, til å bli et levende og meget moderne bydelssenter i bydel Nordre Aker med rikelig av fasiliteter i nærområdet.
Beliggenheten er ideell for de som er aktive og vil bo sentralt og bynært, men samtidig ha kort vei til rekreasjonsmuligheter.
Storo Storsenter som i dag huser 130 butikker fordelt på 50 bransjer, er kun 5 minutters gange fra boligen. Her finner man blant annet Vinmonopolet, Coop Mega, diverse klesbutikker og restauranter. Det nyoppussede Torgbygget sentralt i
Nydalen byr også på flere serveringssteder og servicetilbud som, Godt Brød, apotek, matbutikk, vinmonopol og frisør. Populære Nydalen Bryggeri og Spiseri er også i gangavstand fra leiligheten.
For den som er glad i å trene innendørs ligger treningsstudioet SATS både på Storo Storsenter og i Nydalen, i tillegg finner man Evo Nydalen ved Torgbygget. Av utendørs treningsmuligheter har man Akerselva, Maridalsvannet og Grefsenkollen i nærområdet. Odeon kinosenter ligger kun 5 minutters gange, der kan man nyte filmopplevelse i ypperste kvalitet.
Det er særdeles gode kollektivmuligheter i området. Gangavstand til både T-bane og buss i Nydalen, samt trikk på Storo. Svært kort avstand til Nydalen togstasjon med tog som tar deg til Oslo S på ca 10 minutter. Fra holdeplassen i Tamburveien går buss 30 via sentrum til Bygdøy i tillegg til busser til både Grefsenkollen og Tveita T. Buss 37 går via sentrum til Helsfyr fra holdeplassen utenfor Nydalen T og kjører nattruter. Det er også meget kort vei til Flybussen, buss 23 og 24 på Ring 3 og Nydalen Togstasjon. I tillegg er det gode sykkelruter til store deler av byen og bysykkel muligheter utenfor Nydalen T og Storo Storsenter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til Fernanda Nissen barneskole (1-7 klasse). Flere barnehager/parker i nærheten.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 5 656,7 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidede utearealer med hage og stenbelagte/asfalterte arealer. I henhold til sameiets husordensregler pkt 4.2 vedlikeholder alle sitt eget inngangsparti, inkludert snømåking. Vanning og gressklipping av fellesområdene er fordelt mellom sameierne ut fra den enkelte leilighets naturlige tilhørighet til delen av fellesområdet. Denne leiligheten har også ansvar for deler av området mot jernbanen.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i oppvarmet anlegg. I tillegg til det er det oppmerket gjesteparkering på sameiets tomt, blant annet på plassen utenfor denne leiligheten.
Det er montert ladeboks på plassen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2100 datert 08.12.1975.
Det gjøres oppmerksom på at tomt syd for sameiet med adresse Sandakerveien 121, gnr 77 og bnr. 88 (Schibsted Trykkeri) er solgt til Obos eiendom. Det er en pågående plansak for omgjøring og ombygging av eiendommen fra trykkeri til boligbebyggelse med saksnr. 201619470 på planinnsyn hos Plan- og bygningsetatens hjemmeside. Det er i forbindelse med videre utbygging av denne og naboeiendommen stilt ønske fra flere parter om en park i Nydalen.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 6 208,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, kommunale avgifter, kabel-tv og bredbånd, betjening av andel fellesgjeld, bygningsforsikring, regnskapsførsel, øvrig løpende drift og vedlikehold m.m.
Det er ikke utskrevet eiendomsskatt på denne leiligheten pt, men kjøper må påregne at eiendomsskatt blir utskrevet når formuesverdi økes.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år. / 10.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv/bredbånd og grunnpakke er inkludert i felleskostnader.
Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap. Ny eier tegner eget abonnement hvis ønskelig.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 486 517,- ifølge selger. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 351 461,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Formuesverdien for denne eiendommen vurderes til å være satt lavt sammenlignet med markedsverdien. Kjøper må derfor påregne at formuesverdien vil øke.
Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 32 183,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 239 495,- pr. 01.08.2021
Total fellesgjeld for sameiet er kr 5.711.085,- pr.10.08.2021. og lånevilkårene er:
Annuitetslån i Obosbanken.
Rentebetingelser: 3,15 % flytende rente
Lånets løpetid: 19 år og 6 mnd
12 terminer pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
- Innflytningsgebyr til sameiet kr. 1 000,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 10.190.312,-.
Av dette beløpet utgjør kr 239 495,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Hans Fred Grimsrud

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Tamburveien 11-15, med sameiebrøk 130/3076.
Sameiet består av 3 bygninger med til sammen 32 seksjoner.
OBOS Eiendomsforvaltning AS er regnskapsfører for sameiet og står også for innkreving.
Dugnad må påregnes. Det gjennomføres i hovedsak to dugnader i året. 1 vårdugnad og 1 høstdugnad.
Dyrehold er tillatt, under den forutsetning at det ikke er til sjenanse for andre sameiere. Styret skal orienteres før anskaffelse av dyr.
Foretatt påkostninger de senere år:
2020: Rens av ventilasjon- og avløpsrør i desember 2020.
2018-2020: Infrastruktur til elbil ladere i garasjeanlegg.
2019: Nytt postkassestativ.
2018-2020: Gjennomført utskifting av gatebelysning
2019: Fibernett.
2019/2020: Utbedring av vannlekkasjer i nr 11 og 13.
Planlagte påkostninger:
Styret er i dialog med USBL prosjekt for fremtidig vedlikeholdsbehov i sameiet. Vedlikeholdsprosjektet baserer seg på en tidligere vedtatt vedlikeholdsplan som inkluderer blant annet oppgradering av vinduene, dørene, etterisolering av vegger og karnapper, søppelhåndtering og støyskjerm, samt behov for å gjennomføre utbedringer i nr 13 der det er noen pågående vannlekkasjer på terrassene.
Styret og USBL Prosjekt er midt i planleggingen og ser nå på anleggsbudsjetter der de skal sette opp forslag til hva som "må", "bør'" og "kan" gjøres, samt hvordan prosjektene skal finansieres. Det er ifølge styreleder for tidlig på nåværende tidspunkt å si konkret hvilke kostnader sameiet ender opp med, men det må påregnes en ikke ubetydelig kostnad for dette. Det anslås til å være en kostnad på flere hundre tusen pr seksjon, men dette vil sørge for å heve sameiets bygningsmasse betraktelig.
Det skal i følge styreleder i løpet av høsten gjennomføres et formøte/informasjonsmøte for alle sameiere før ekstraordinær generalforsamling med avstemning gjennomføres.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 41-0085/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grefsen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR41.2185

Dato

Sist oppdatert: 05. november 2021 kl. 11:00

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.