Solgt: 14 700 000 kr

Frennings vei 31

11 750 000 kr
192 m²
4 soverom
Velkommen til Frennings vei 31, en meget innholdsrik familiebolig med eventyrlig utsikt
Lofthus/Disen
Romslig familiebolig med fantastisk utsikt og svært gode solforhold. Garasje. Oppussingsbehov
 • Prisantydning
  11 750 000 kr
 • Omkostninger
  295 092 kr
 • Totalpris
  14 995 092 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1963
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  192 m²
 • Bruksareal
  227 m²
 • Tomteareal
  655,2 m² (eiet)
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Sjarmerende familiebolig på Grefsen ved Grefsensåsen med utrolig flotte sol- og utsiktsforhold med utsikt over fjorden og byen. Huset har mange rom med flere sosiale soner og det er meget godt med lagringsplass.
Huset har et generelt oppussingsbehov av de fleste overflater og installasjoner og har potensiale til å bli en drømmebolig for barnefamilien.
Huset er over 3 plan og disponerer halvparten av en dobbelgarasje nede ved veien. Boligen har en spennende og frodig hage med flere solrike uteplasser.
Fra eiendommen er det kort vei til holdeplass for buss og det er gangavstand til trikkeholdeplass i Grefsenveien. Barneskole ligger i nærområde og det er også meget kort vei til flotte turmuligheter i marka, deriblant turvei innover i Lillomarka og akebakke nesten rett bak huset.
Velkommen

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Frennings vei 31, 0588 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 75, bruksnummer 861, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 249 kvm
Totalt bruksareal: 227 kvm
Totalt primærrom: 192 kvm
Primærrom:
Underetasje 83vm: Entré, hall, trappegang, gang, toalettrom, badstue, 2 dusjrom, 3 soverom, hvorav det ene brukes som peisestue
1. etasje 85 kvm: Trappegang, stue, kjøkken, anretning/grovkjøkken, vindfang, bad, soverom
Loftsetasje 38 kvm: Trappegang, loftstue/ "soverom"
Sekundærrom:
Underetasje 21 kvm: 2 boder
Loftsetasje 14 kvm: Lagringsloft
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.12.2020 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Tomannsbolig over 3 plan samt krypkjeller. Krypkjeller med jordgrunn. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur av betongkonstruksjon. Bærende konstruksjoner og skillende dekker av tre- og stålkonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med stående kledning. Takkonstruksjon i saltaksform utvendig tekket med takstein. Boligen har profilert entrédør med glassfelt. Terrassedør med karm av tre og tre-lags glass fra 1973. Verandadør med karm av tre og to-lags glass fra 2007. Vinduer med karmer av tre, og to-lags glass fra 1987 og 2007 samt dobbel-karmet vindu fra byggeår på råloft. Høiax varmtvannsbereder på 200 liter er plassert i dusjrom i underetasje.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at det i hovedsak er gitt TG 2 i rapporten på bakgrunn av alder og slitasje. Utover alder og slitasje er det gitt TG 2 på en synlig utskiftet takbjelke som er vurdert til å være underdimensjonert ihht boligens takspennbog. Det er også observert moderate mengder muselort på loftsgulv under befaring. Det ble på befaring registrert forhøyede fuktverdier på innsiden av grunnmur mot grunn og på innsiden av grunnmur i dusjrom i kjeller, samt moderat mengde av salt/kalkutslag på betongkonstruksjon i kjeller og krypkjeller.
Det er gitt TG 3 på avløpsrøret til servant på rom i loftsetasjen, tilstandsgraden er satt på bakgrunn av en lekkasje og servanten er ikke i bruk på bakgrunn av dette.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Det har tidligere ligget en septiktank på tomten. Huset ble koblet på offentlig vann/kloakk ved tidligere eier, og det er usikkert om tanken er fjernet eller om den er pukket igjen.

Standard

Innholdsrik del av vertikaldelt tomannsbolig i barnevennlig og markanært område på Lofthus/Disen. Boligen ligger høyt og fritt, med fantastisk utsikt mot Oslo sentrum, Oslofjorden og Holmenkollen. Huset går over tre plan og har en fin planløsning med tilsammen 4 soverom. Underetasjen består av 3 soverom (hvorav ett brukes som peisestue og har utgang til terrasse og hage), entré hall, toalettrom, dusjrom og badstu, samt godt med lagring i store boder i underetasjen.
1. etasje består av stor stue/spisestue med utgang til balkong, kjøkken, grovkjøkken med utgang til hage, soverom og bad. Loftsetasjen består av to loftsrom og lagringsplass.
Boligen har et generelt oppussingsbehov av de fleste overflater og installasjoner.
Inneholder:
Underetasje:
Entré med veggplass til yttertøy og skoskap. Fra entréen er det videre inngang til to store boder med svært god lagringsplass.
Fra entréen kommer man videre inn i den store hallen med mer garderobeplass og hylleløsninger. Hallen har også plass til kontorløsning for hjemmekontoret. Under trappen er det laget til lekekrok for de minste, plassen egner seg også godt for lagring. Det er montert vedkamin i hallen.
Fra hallen er det tilgang til praktisk gjestetoalett med frittstående toalett og servant med underskap, samt dusjrom. Ved å slå sammen toalettrom og dusjrom vil man kunne bygge et stort bad her.
Etasjen har tre gode soverom med plass til seng og arbeidspult. To av soverommene har plassbygde garderobeskap. Det siste soverommet brukes i dag som peisestue og har murt gruepeis. Rommet har god størrelse, det er mulig å lage egen kontordel eller omkledningsrom, med direkte tilgang til dusj og badstue. Fra peisestuen/soverommet er det doble terrassedører ut til en herlig overbygget terrasse og videre nedgang til hagen.
Hage:
Eiendommen har en koselig hage med variert beplantning av prydbukser, bærbusker, hekker og trær. Hagen har flere soner som gjør at du kan flytte deg rundt i forhold til om du ønsker sitte i solen eller ta en pause i skyggen og du er godt skjermet av vegetasjonen i nabogrensene. Det er plass til trampoline og god plass til utemøbler både foran og bak huset. Et nydelig uterom er etablert med et "lysthus/pergola" der du kan nyte kvalitetstid med en god bok/vin og hyggelige samtaler godt skjermet for naboer og vind.
1. etasje:
Stor stue/spisestue med peis. Stuen er svært lys, med store vindusflater som slipper inn mye dagslys. I tilknytning til kjøkkenet er det plass til stort spisebord. Fra stuen er det utgang til solrik balkong med plass til sittegruppe. Det er svært gode solforhold og flott utsikt mot Oslo by, Oslofjorden og Holmenkollen fra balkongen. Stuen har også plass til stor sofagruppe og TV-møbler.
Pent, separat kjøkken som ble pusset opp i 2013. Kjøkkenet har hvit innredning med profilerte fronter og godt med både skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer som kjøleskap, mikrobølgeovn, stekeovn og platetopp. Fra kjøkkenet er det videre tilgang til et grovkjøkken som også ble pusset opp i 2013 med tilsvarende innredning som kjøkkenet. Grovkjøkkenet har godt med oppbevaringsplass, vask, oppvaskmaskin og opplegg for vaskesøyle. Det er tilgang til vindfang som fører ut i hagen på baksiden av huset fra grovkjøkkenet.
Fra stuen er det inngang til soverom med svært god lagringsplass i tre plassbygde garderobeskap. Det er i tillegg plass til seng og kontorpult. Fra soverommet er det tilgang til et bad som også har tilgang fra grovkjøkkenet.
Delvis flislagt bad med innmurt badekar. Badet er videre utstyrt med frittstående toalett, servant med underskap og speil.
Loftsetasje:
Loftsetasjen består av to loftsrom, hvor det ene har vært brukt som ungdomsrom. Rommet er omtalt som "rom" på byggetegningene og det vites ikke om rommene er godkjent for varig opphold.
For øvrig er det tilgang til meget romslig lagringsloft.
Boligen har parkering for én bil i dobbelgarasje. Nabo i nummer 33 har tinglyst bruksrett til den andre garasjeplassen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovn og peis i stue og peisestue. Kamin i gang i underetasje.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen (tomannsbolig med delt garasje) datert 24.03.1965. Det foreligger også ferdigattest på etablering/innsetting av branndør i brannskille mellom denne enhet og nabo, datert 26.08.1988. Døren er synlig i denne enheten, men er murt igjen fra andre siden og kan således ikke brukes. Det foreligger også ferdigattest på brukendring av hobbyrom i kjeller til soverom datert 29.01.2021. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser:
Dagboknr 5544, tinglyst 16.05.1961, type heftelse: Bestemmelse om veg: Eiendommen ble tillatt bebygget på vilkår om at Frennings vei inntil videre er godkjent i sin nåværende bredde på 6 meter bred kjørebane og et 2 meter bredt fortau med kantstein. Dersom kommunen forlanger det, må eier opparbeide veiene med kloakk til og fra tomta i inntil 8 meter bredde, heri innbefattet fortau og kloakk. Eier har vedlikeholdsplikten inntil kommunen overtar veien vederlagsfritt. Eventuell veigrunn som overdras til kommunen (inntil 8 meter med rett til grøft/skråning etc) skal skje uten vederlag og uten dom/ekspropriasjon. Eier er pliktig til å oppsette gjerde etter gjeldende regler.
Dagboknr 11243, tinglyst 11.09.1961, type heftelse: Erklæring/avtale: Eier overtar ansvaret for vann- og avløpsledninger på eiendommen og må etterkomme eventuelle krav/pålegg fra kommunen om utbedring/flytting/endring av disse.
Dagboknr 7166, tinglyst 05.06.1964, type heftelse: Best. om adkomstrett: Diverse bestemmelser i forbindelse med deling av eiendommen i 1964. Eiendommene har gjensidig rett til gesims og takfall mot nabogrunn (annen del av eiendommen etter oppdelingen). Gjerde/hekk mellom eiendommen skal ikke være høyere enn 60 cm. Eiendommene har gjensidig rett til å føre vann-/kloakkledninger til/fra sin del av eiendommen, samt ha adgang til å foreta nødvendig vedliekhold. VAV har rett til å stenge/forsegle felles hovedstoppekran eller de særskilte stoppekraner når dette er nødvendig eller ønskelig. Eierne av eiendommene er i fellesskap forpliktet å vedlikeholde felles vann- og kloakkledninger samt felles septiktank. Post- og søppelkasser skal plasseres der postverket/renholdsetaten ønsker det. Normale vedlikeholdsutgifter av garasjeanlegg belastes med en halvpart nordre parsell. Snømåking foran den enkelte garasje foretas av den som disponerer denne. Nabohusets bruksrett til garasje kan oppheves dersom det settes opp garasje på naboens tomt. Eier av eiendommen til salgs plikter å signere på nødvendige papirer i forbindelse med bygging av eventuell garasje. Husene skal holdes i samme farge og nabo kan kreve oppussing hvert 5 år. Ingen av eierne kan hindre den andre eiers utsikt fra 1. etasje.
Dagboknr 1061929, tinglyst 21.12.2007: Type heftelse: Erklæring/avtale: Nabohuset (gnr. 75, bnr. 919) har bruksrett til en parkeringsplass i dobbel garasje, samt adkomstrett til garasje. Vedlikeholdskostnader deles likt mellom eiendommene.
Eiendommen har tinglyst rett til å knytte seg til offentlige vann- og avløpsledninger i Frennings vei, tinglyst 28.09.1961 med dagboknummer 12085.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Taklamper i spisestue og stue, vegglampe i trappegang mellom 1. og 2. etasje og tilsvarende lampe leselampe på vegg i 2. etasje, samt krydderhylle på kjøkken medfølger ikke ved salg.
Eiendommen er vasket før visning og vil ikke bli ytterligere rengjort i forbindelse med overlevering til ny eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i rolig og barnevennlig boligområde nær marka bestående hovedsakelig av villa-, rekkehus og blokkbebyggelse. Gangavstand til viktige fasiliteter som offentlig kommunikasjon, barnehager/skoler og marka. Kort vei til Grefsenplatået med blant annet grønnsakshandel, restaurant og 7/11.
Fra boligen er det kort vei til offentlig kommunikasjon som raskt tar deg til mer sentrale deler av hovedstaden. Buss 25 stopper i Frennings vei, samt trikk fra Grefsenveien. Tog fra Kjelsås stasjon og T-bane fra Storo.
Ønsker du friluft/rekreasjon, er turmålene mange. Du kan ta turen til Grefsenkollen, besøke Teknisk Museum på Frysja eller ta en sykkeltur rundt Maridalsvannet. Det er bademuligheter i Stilla, Brekkedammen og Trollvann. Om vinteren kan du spenne på deg skiene et par hundre meter fra boligen og ta en skitur i en av de mange løypene. Ønsker du andre vinteraktiviteter, kan du besøke Oslo skisenter på Trollvann eller Linderudkollen med serveringsted, hoppbakker og lysløype med kunstsnøanlegg.
I nærheten ligger Myrerjordet som er en stor, grønn "lunge" med tilbud til både store og små. Her er det flere gressbaner, kunstgressbane, tursti, treningsapparater og en sandballbane. Det er også kort vei til "Skeidbanen" og Muselunden med fotballbaner, skøytebaner og frisbee-golf.
10 minutter å sykle til Torshov og 15 minutter til Grünerløkka. Grefsenkollen Restaurant er en fin spasertur, eller kort kjøretur/busstur unna. http://www.grefsenkollen.no.
Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og Kjelsås Idrettslag har et bredt tilbud til alle aldersgrupper.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sokner til Disen skole (1. til 7. trinn) og Morellbakken skole (8. til 10. trinn). Det er mange barnehager i området, blant annet Sanatoriet barnehage i Kjelsåsveien 51, Læringsverkstedet Grefsen terrasse i Grefsenkollveien 12 og Grefsenlyst FUS i Grefsenkollveien 14/16.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 655,2 kvm. Tomten er pent opparbeidet med gressplen og diverse beplantning med prydbusker.

Parkering

Parkering for én bil i dobbeltgarasje som deles med naboen i nr. 33.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
I Frennings vei 29 er en enebolig og en flermannsbolig med felles parkeringskjeller under oppføring. Byggingen er allerede godt i gang. Se saksnummer 201305149 på Plan- og bygningsetatens hjemmesider for mer informasjon.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 13 340,- for 2020. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten var kr 15 440,- for 2020.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20 000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett, og har avgift på
kr 1 250,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 655,- pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 3 091 609,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 11 129 792,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjorde kr. 15 440,- for 2020.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 12 045 092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Sissel Gro Svantorp

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 2.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 41-0128/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grefsen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR41.20128

Dato

Sist oppdatert: 20. oktober 2021 kl. 20:19

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.