Solgt: 4 500 000 kr

Romsdalsgata 5B

4 100 000 kr
62 m²
1 soverom
Susanne Heiberg
Presenteres av
Susanne Heiberg
Grünerløkka
Gjennomgående og stor 2-roms i 3. etg. med store vinduer og mye lys. Soverom med walk-in. Enveiskjørt gate.
 • Prisantydning
  4 100 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  40 000 kr
 • Omkostninger
  104 842 kr
 • Totalpris
  4 644 842 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1901
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  62 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  3 239 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Romsdalsgata 5 B er en gjennomgående og stor 2-roms selveier i 3. etasje med god planløsning. Leiligheten har idag et romslig kjøkken med god plass til spisebord, lys og pen stue, lunt soverom som vender inn mot rolig bakgård og delikat bad fra 2007. På soverommet er det meget praktisk walk-in-closet på 3 kvm med god oppbevaringplass og leiligheten disponerer i tillegg tre boder på tilsammen 12 kvm hvorav dene ene er rett utenfor døren med plass til støvsuger etc.
Rommene har god takhøyde på 2.77 m, store vindusflater og høye vinduer, rosetter i stue og spisestue samt fløydører mellom spisestue og stue. Det er mulighet for å gjøre leiligheten om til en 3-roms ved å etablere et soverom på dagens kjøkken, og flytte kjøkkenet til spisestuen. Rolig beliggenhet i enveiskjørt gate på Løkka.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Romsdalsgata 5B, 0556 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 227, bruksnummer 328, seksjonsnummer 10, ideel andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 70 kvm
Totalt bruksareal: 62 kvm
Totalt primærrom: 62 kvm
Primærrom 62 kvm 3. etasje:
Entrè, kjøkken/spisestue, stue, soverom med omkledningsrom, bad.
I tillegg disponerer leiligheten 3 boder:
- Kjellerbod på ca 8 kvm.
- Bod i oppgang på ca 1 kvm.
- Loftsbod med ca 3 kvm. gulvareal. Boden har skråtak.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.09.2020 utført av Takstportalen Aleksander Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygård med saltak tekket med takstein. Yttervegger i teglstein med utvendig fasade i pusset utførelse. Etasjeskille av trebjelker og er trolig isolert med stubbloftsleire e.l. med påliggende selvbærende plater/tregulv med påliggende overflate gulv.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder punkter med tilstandsgrad 2 (TG2):
-TG2 er gitt på 1 stk vindu på soverom fra byggeår med tanke på alder og gjenværende forventet levetid.
-TG2 er gitt på badet med tanke på alder, manglende dokumentasjon og gjenværende forventet levetid.
-TG2 er gitt på fronter, dekksider og sprukket induksjonstopp på kjøkken grunnet synlig bruksslitasje og nevnte forhold.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Romsdalsgata 5 B.
En gjennomgående og stor 2-roms selveier med god planløsning. Leiligheten har idag et romslig kjøkken med god plass til spisebord, lys og pen stue, lunt soverom som vender inn mot rolig bakgård og delikat bad fra 2007. På soverommet er det walk-in-closet på 3 kvm med god oppbevaringplass og leiligheten disponerer i tillegg tre boder på tilsammen 12 kvm hvorav den ene er rett utenfor døren med plass til støvsuger etc. Leiligheten har god takhøyde på 2.77 m, store vindusflater, rosetter og fløydører mellom spisestue og stue.
Videre har leiligheten en rolig beliggenhet i enveiskjørt gate, med kort vei til Birkelunden og det urbane livet på Grünerløkka.
Entré:
Entré med garderobeskap og plass til knagger for yttertøy. Fra entreen er det videre inngang til både soverom i den ene enden og kjøkken i den andre.
Kjøkken med spisestue:
Pen Ikea-kjøkkeninnredning fra 2007 pent plassert i rommet. Et stort oppholdsrom med god plass til spisebord i forkant av kjøkkenet. Videre har rommet en stor vindusflate med tre store vinduer som slipper inn mye lys. Videre er kjøkkenet er innredet med hvite/slette fronter, heltre benkeplate med glassplate over benk og nedfelt kum med ett-greps blandebatteri. Integrert i innredningen finnes kjøl/frys, ovn, oppvaskmaskin, induksjonstopp og mekanisk avtrekk fra ventilator i børstet stål med kullfilter.
Stue:
Delikat og romslig stue med plass til sofa og tilhørende stue- og tvmøblement. Rommet er lyst, har god takhøyde på 2.77 m, rosett og to store vinduer.
Soverom:
Lunt og behagelig soverom som vender ut mot rolig bakgård. Det er plass til dobbeltseng i forkant av vinduet, kommode og et romslig walk-in-closet på 3 kvm med god plass til oppbevaring av mye klær.
Bad:
Pent flislagt bad med varmekabler fra 2007. Badet er av god størrelse og det ble lagt inn opplegg for vaskemaskin i 2017. Badet er innredet med servant, badekar, vegghengt toalett og det er bygd benkeplate rundt vaskemaskin. Downlights og mekanisk avtrekk.
Diverse:
- Vinduer: Fabrikkmalte vinduer med 2-lags isolerglass fra 2001/2002. 1 stk vindu på soverom med enkelt glass fra byggeår.
- Dører: Fabrikkmalte/profilerte innerdører fra 2007. Fabrikkmalt/slett entrèdør, B-30/dB-35, fra 2013.
- Ca. 147 liter varmtvannsbereder fra 2006. Bereder er innebygget i vegg.
- Vannrør fra ca. 2007 av materialtype i rør-system. Fordelerskap på inne i kjøkkenskap med avrenningskanal til rom med sluk. Waterguard i benkeskap på kjøkken.
- Sikringsskap med automatsikringer. Skap plassert i entrè.
Vegger: Malte flater. Fliser på bad.
Gulv: 1-stavs eike parkett. Fliser på bad.
Himlinger (innvendig tak): Malte flater og rosetter på innvendig himling.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med elektrisk fyring. Flislagt bad med varmekabler i gulvet.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1901, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
Iht. de originale byggetegningene fra 1901 var leilighetens planløsning tenkt annerledes enn dagens løsning. Størrelsen på leiligheten og rommenes plassering idag er annerledes enn hva tegningene viser. Da eiendommen ble seksjonert i 1997 hadde leiligheten korrekt størrelse, men kjøkkenet og badet var plassert i dagens soverom. Det antas dermed at dette er flyttet ut til dagens plassering etter 1997. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/227/328/10:
27.05.1899 - Dokumentnr: 900811 - Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:227 Bnr:328
Gjelder denne registerenheten med flere
01.10.1958 - Dokumentnr: 515492 - Bestemmelse om bebyggelse
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr.
fundamentering m.v.
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: Knr:0301 Gnr:227 Bnr:328
Gjelder denne registerenheten med flere
16.09.2020 - Dokumentnr: 3028988 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Elektronisk innsendt
22.08.1997 - Dokumentnr: 51150 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 10
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 782/10491

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Taklampe i spisestue følger ikke med.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentralt beliggende i rolig enveiskjørt sidegate ikke langt unna Birkelunden på Grünerløkka. I nabolaget rundt leiligheten finner du alt du trenger av fasiliteter. Daglivarebutikker som Coop Prix, Rema 1000, Kiwi, store Meny på Ringnes Park og søndagsåpen Joker ligger i umiddelbar nærhet.
Grünerløkka har også et stort utvalg av flotte restauranter, kaféer og serveringssteder.
Tar du turen over Akerselva kommer du til det nye Vulkan området. Her finner du den populære Mathallen som selger spennende råvarer og har flere serveringssteder. Ellers på Vulkanområdet finner du BAR Vulkan, Døgnvill og Smelteverket (Nord-Europas lengste bar). For annen underholdning kan man for eksempel tusle bort til Ringnes Park hvor man finner Ringen Kino.
Langs Akerselva finnes det også flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Her går det turstier hvor man kan sykle eller jogge helt opp til Maridalen. For de treningsglade som heller ønsker å benytte seg av treningssenter er det også flere alternativer i nabolaget, som for eksempel Elixia på Ringnes Park, SATS på Vulkan eller Fitness 24 Seven i Markveien. Grünerhallen med isbane og Dælenengen kunstgress finner du rett over gaten. Tøyenbadet er heller ikke så langt unna.
Ønsker man å bevege seg et stykke bort fra Grünerløkka har området et utmerket tilbud av offentlig kommunikasjon. Fra Birkelunden går trikkelinjene 11, 12 og 13, fra Sannergata busstopp kan du ta buss 21 og 33. Buss 30 fra Birkelund og Dælenenga holdeplass, og 20 buss fra Københavngata. Nærmeste T-bane finner du på Carl Berner.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

For øvrig flere universitet og høyskoler innen rekkevidde. Gangavstand til bl.a. Oslomet (tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus), Veterinærhøgskolen, Politihøgskolen, Tannlegehøgskolen, Lovisenberg diakonale høgskole m.m. God offentlig tilknytning til øvrige studiesteder som f.eks. Universitet i Oslo v/Blindern, Høyskolen Kristiania og Handelshøyskolen BI. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 389,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-ogadministrasjon/politikk/kommuneplan/
Eiendommen er registrert på byantikvarens liste over bevaringsverdige eiendommer. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen før igangsetting.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3.239,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, felles strøm, felles byggforsikring, forretningsførsel og generell drift og vedlikehold.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.06.2020.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 11.254,- pr. år. / 8.428 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet get som leverandør av kabel-tv og selger har betalt ca. 600 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Iht. samtale med styreleder 21.09.2020 ønsker de å etablere fiber for beboerne, som vil ha en estimert kostnad på 300,- i mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 032 379,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 716 564,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Formuesverdien for denne eiendommen vurderes til å være satt lavt sammenlignet med markedsverdien. Kjøper må derfor påregne at formuesverdien vil øke.
Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 17.086,- pr. 31.12.2019.
Andel fellesgjeld er kr 40.000,- pr. 15.09.2020
Total fellesgjeld for sameiet er kr 506.136,- pr. 31.12.2019 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 3,85% flytende rente
Lånets løpetid: 5 år og 2 mnd. gjenværende.
Avdragsfrihet: Ingen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 4.244.842,-
Av dette beløpet utgjør kr 40 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Marie Otterbeck Gravråk

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Romsdalsgata 5, med sameiebrøk 782/10491.
Sameiet består av 18 seksjoner.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 82 47.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.
Foretatt påkostninger de senere år:
2019 - Utskifting av lamper i fellesområdene til LED-lamper. Oppussing av gatefasade 1.etg. Skifte av vaskemaskin og tørketrommel.
2018 - Ferdigstillelse av branntiltak. Montering av stål-innerrør i 5 piper i bygården.
2017 - Branntetting av tak i kjeller, samt loft og trapperom. Montering av dørpumper på samtlige leilighetsdører.
2016 - Etterarbeid etter branntilsyn høsten 2015, blant annet begynt arbeidet med å montere dørpumper på alle dører.
2015 - Vedlikehold av elektrisk anlegg og brannvarslingsanlegg. Ferdigstillende av prosjekter fra 2014.
2014 - Maling innendørs av gang/dør/vindu/trapperom. Utbedring av skader oppstått over loftet i 5.etg.
2013 - Skifte av dekkplater foran kjellervinduene ut mot gata. Montering av sikkerhetsutstyr og infotavler i oppgangene. Maling av oppgangene ble ferdigstilt februar 2014. Utbedring av skader oppstått over loftet i 5.etg.
2011 / 2012 - Installering av felles brannvarslingsanlegg, skifte/oppgradering av alle leilighetsdører til tilstrekkelig brannmotstand, branntetting og isolering rundt dørkarmer, utskifting av dører på fellesområdene til B60-dører. Skifte av låssystem. Kontroll av all spillblikk på taket. Kontroll for eventuelt knuste takstein. Skifte av callinganlegg. Skifte av ventilasjonshatter tak.
2010 - Oppussing av vaskekjeller og kjellerrom. Utendørs belysning skiftet til LED.
2009 - Oppussing av bakgård.
2003 - Reparasjon av inngangspartiet til gården.
2000 - Elektrisk anlegg utbedret. Deler av det elektriske anlegget i kjeller og på loft ble utbedret.
1999 - Fasader og tak ble rehabilitert.
Planlagte påkostninger:
Iht. protokoll fra årsmøte 2020 ble det foreslått at kjelleren bør ha en befaring mhp mulig rehabilitering for å sikre tilstrekkelig drenering, sikre at yttervegger, murpuss og mørtel er i god stand fremover. Denne bør ses i lys av at Sameiet Romsdalsgata 3 der det har blitt avdekket store vanninntrengninger som nylig har blitt utbedret. Iht. samtale med styreleder 21.09.2020 har de hatt en til å se på kjelleren som mente at store tiltak ikke var nødvendig p.t. Styreleder sier de skal vurdere å male kjelleren.
Videre ble det meldt inn til styret i helgen at det er oppdaget veggdyr i to leiligheter i sameiet. Iht. styreleder vil det mest sannsynlig iverksettes sanering av disse leilighetene ila 2 uker. Det gjelder ikke seksjonen som selges.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 40.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning. 2 visninger inkl.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 40-0228/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Majorstuen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR40.20228

Dato

Sist oppdatert: 10. november 2020 kl. 23:02

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.