Solgt: 5 300 000 kr

Rektorhaugen 7A

5 350 000 kr
68 m²
2 soverom
Tåsen/Berg
Lekker 3-roms med solrik vestvendt balkong - Barnevennlig nabolag - Store frodige fellesarealer - Peis
 • Prisantydning
  5 350 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  177 064 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  5 478 196 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1951
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  68 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 043 kr
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Det er en lys og gjennomgående 3-roms hjørneleilighet med god planløsning i en høy første etasje. Her bor du tilbaketrukket i barnevennlige omgivelser med nærhet til alt som er nødvendig og gode kollektivforbindelser til alle retninger av byen.
Boligen gjennomgikk en omfattende oppussing i 2016-2017 og holder en gjennomgående høy standard. Den er kledd i nydelige farger som gir et moderne, men samtidig tidløst, uttrykk.
- Store frodige fellesarealer - et godt tilrettelagt sted for barnefamilier
- Vestvendt balkong med gode solforhold fra ettermiddag til kveld
- Jøtul peis i stuen.
- Enkel adkomst i høy første etasje
- Gratis og gode gateparkeringsmuligheter i nabolaget
- Smart planløsning med delvis åpen løsning mellom kjøkken og stue
- 13 kvm med bod, fordelt på kjeller og loft

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Rektorhaugen 7A, 0876 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 52, bruksnummer 568
Andelsnummer 10, Unikring Borettslag, organisasjonsnummer 953 314 525

Innhold

Totalt bruttoareal: 78 kvm
Totalt bruksareal: 68 kvm
Totalt primærrom: 68 kvm
Bruksareal, 68 kvm, 1.etg: Entré, bad, to soverom, stue og kjøkken.
I tillegg disponerer boligen en bod på ca. 8,5 kvm på loft, samt to boder i kjeller på hhv. 2 og 2,5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.05.2020 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur, med etasjeskillere i betong.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Samtlige forhold ved boligen er vurdert til tilstandsgrad TG1.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Forrige eier gjennomførte en omfattende oppussing i perioden 2016-2017 hvor bl.a. kjøkken ble byttet, nye gulv ble lagt, alle rom ble malt og baderomsinnredning ble byttet. Boligen holder en gjennomgående god standard og er kledd i nydelige farger som gir et moderne, men samtidig tidløst, uttrykk.
Entré/gang: Romslig entré med tilknytning til stue, barnerommet/gjesterommet og bad. Praktisk gulvflate med et delikat laminatgulv som går igjen i alle rom. Selve entréen gir gode oppbevaringsmuligheter med god plass for garderobeløsning. Sikringsskap er plassert i oppgangen utenfor leilighetsdøren. Hovedsikring er på 50 AMP. Store deler av det elektriske anlegget ble skiftet ut i regi av borettslaget i 2004. I forbindelse med oppussing av kjøkkenet i 2016 ble det etablert to nye kurser. Samsvarserklæring fra Norsk El-installasjon foreligger.
Stue: Romslig og veldimensjonert stue i åpen og moderne løsning mot kjøkkenet. Med romslige oppholdsrom har du rikelig med plass til en stor sofagruppe og spisestue. Store vindusflater slipper inn godt med lys og gir i kombinasjon med god takhøyde en fantastisk god romfølelse. Fra stuen har man en praktisk fransk balkong som gir et flott lysinnslipp, forøvrig har stuen et hyggelig utsyn over borettslagets frodige grøntarealer.
Boligen varmes primært opp via elektriske panelovner(nye Mill Steel-panelovner installert i 2016), i tillegg til vedpeis med Jøtul F105-innsats fra 2016 i stuen. Arbeid med innstallering av peis er gjennomført av feiemester Alf Petter Pettersen. Pipeløpet ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2015.
Stuen har slette flater som er malt i lyse farger. Gulvet er av slitesterkt laminat, ypperlig for barnefamilie med mye aktivitet på gulvet.
Vinduer er fra 1990 og 1991, utført med 2-lags isolerglass.
Kjøkken: Delikat innholdsrikt kjøkken fra 2016 med hvite grepsfrie fronter. Et veldisponert kjøkken med rikelig med skap- og benkeplass. Benkeplate av laminert spon. Godt utstyrt med integrert oppvaskmaskin, ovn, induksjon platetopp og
kjøl/frys. Kullfiltervifte over koketopp. Koketopp er tilkoblet komfyrvakt og det er installert waterguard for automatisk avstengning av vann ved lekkasje. Det elektriske anlegget ble oppgradert med nye kurser til kjøkkenet i forbindelse med oppussingen i 2016. Et stilrent kjøkken som harmonerer godt med resten av leiligheten. Varmtvannsbereder på ca. 120 liter er plassert i benkeskap på kjøkkenet.
Bad/wc: Delikat flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet ble pusset opp i 2006 i regi av borettslaget i forbindelse med utskiftning av soilrør. Takstmann har påpekt følgende i sin rapport: "Banemembran (bunnmembran) er synlig klemt til sluk med tilhørende klemring. Arbeidet er fagmessig utført." Badet er videre utstyrt med dusjhjørne med glassdører, nyere servant med underskap og overhengt speilskap. Praktisk nisje med opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel, samt benk for stellebord eller oppbevaring.
Soverom: Leiligheten har to velfungerende soverom. Et lunt og romslig hovedsoverom med godt med plass for dobbeltseng og en stor plassbygd garderobeseksjon som sikrer rikelig med plass for oppbevaring. Det andre soverommet vender også mot indre gårdsrom og med god størrelse på rommet egner det seg fint som barnerom eller kontor i kombinasjon med gjesterom. Takhøyden, materialvalg går også igjen i disse rom.
Balkong:
Fra ene soverommet er det videre utgang til en 7 kvm vestvendt balkong med hyggelig utsyn over borettslagets fellesareal, og med meget gode solforhold fra ettermiddag til kveld.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er installert nye panelovner fra Mill Steel i 2016. Peisovn i stuen og varmekabler i gulv på badet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 29.04.1955. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
I forbindelse med oppussing av boligen av tidligere eier i 2016 ble det etablert en åpning i vegg mellom kjøkken og stue. Det foreligger ferdigattest datert 04.05.2017 på utført endring.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 10 heftelser på borettslagets eiendom og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk:
Dagboknr 969, tinglyst 22.01.1953, type heftelse: Festekontrakt - vilkår
Dagboknr 6639, tinglyst 06.06.1959, type heftelse: Nye vilkår - Festekontrakt.
De øvrige heftelsene omhandler: Bestemmelse om vann og kloakkledninger, erklæring/avtale om vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement, bestemmelse om trafostasjon/kiosk m.m.
Alle heftelser vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

String Pocket- hyller, samt vegglampe i stuen medfølger ikke.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral, attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Tåsen. Området tilbyr flere hyggelige tur- og parkområder med kort vei til Sognsvann. Herfra har du videre tilgang til Nordmarkas store og flotte løypenett. Gjennom Bergskogen kommer du til Damplassen i Ullevål Hageby. Her finner du populære Åpent Bakeri, små hyggelige butikker og søndagsåpen kolonialforretning. Leiligheten har kort vei til flere aktivitetstilbud og parkområder som Havnejordet, Damefallet og Bergbanen med kunstisbane/skøytebane om vinteren. Voldsløkka ligger også i nærheten med ulike fotballbaner, sandvolleyballbaner, lekeapparater og andre aktiviteter.
Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi i Sognsveien eller Coop Mega Ullevål. I umiddelbar nærhet ligger Tåsen Senter som har et godt og variert utvalg av forretninger. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Ullevål Stadion og Storo Storsenter i nærheten.
Det er god tilgang på offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss. Nærmeste busstopp er Berg i Ringveien. Herfra går buss nr. 23 (Simensbråten/Lysaker), buss nr. 24. (Brynseng T/Fornebu), samt flybuss med hyppige avganger. Videre har du kort vei til Berg T-banestasjon hvor Sognsvannsbanen bruker ca. 7 minutter til Majorstuen. Videre er det gang-/sykkelavstand til Forskningsparken, UiO, Norges Idrettshøgskole, BI, etc.

Adkomst

Adkomst fra Rektorhaugen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Tåsen skole (1-7 kl.) 0.6 km
Berg skole (1-7 kl.) 0.6 km
Ullevål skole (1-7 kl.) 1.4 km
Heltberg ungdomsskole Ullevaal (8-10 kl.)
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.6 km
Blindern videregående skole 0.9 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på 14.199 kvm.
Festeavgiften er kr 222 396,- pr. år.
Festeavgiften ble sist regulert i 2019, og denne kan reguleres hvert 10 år iht. konsumprisindeksen.
Nedbetaling av årlig festeavgift for borettslaget er inkludert i felleskostnadene. Festeavtalen utløper 01.08.2040 og bortfester er Oslo kommune.
Tomten er flott opparbeidet med asfalterte internveier, gressplener, sittegrupper, sykkelparkering, prydbusker og trær.

Parkering

Det er 18 garasjeplasser og 6 biloppstillingsplasser i borettslaget som leies ut etter venteliste.
Ladestasjon med to oppladingspunkt for el-bil og oppladbar hybrid er montert på garasjens øvre
gavlvegg. Det er avsatt tre parkeringsplasser for dette formålet, og styret planlegger å bygge ut med flere ladepunkter på sikt.
Iht. styreleder er det opptil ca. 6 års ventetid på garasjeplass og ca. 1-2 års ventetid på biloppstillingsplass, men det opplyses om at det er gode muligheter for parkering i gaten etter gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.05.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen omfattes av kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.
Pågående plansak:
Saken gjelder RING 3. Strekningen Tåsenlokket - Universitetskrysset. Kollektivfelt og sykkelvei med fortau.
For mer informasjon: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201616577
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Felleskostnadene er kr 4.043,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv og grunnpakke internett, festeavgift, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, vaktmestertjenester, felles byggforsikring m.m
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2020.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader: 2.761,-
Lånekostnader: 607,-
Lånekostnader: 194,-
Lånekostnader: 247,-
Lånekostnader: 234,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.11.800 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1.187.854,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4.276.274,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 14.512,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 177.064,- pr. 15.05.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 14.085.821,- pr. 15.05.2020 og lånevilkårene er:
Lån 1:
Restsaldo: 7.604.013,-
Andel gjeld: 99.414,-
Rentebetingelser: Flytende rente på 2,25%
Lånets løpetid: 31.10.2031
Ingen avdragsfrihet.
Lån 2:
Restsaldo: 6.481.808,-
Andel gjeld: 77.650,-
Rentebetingelser: 2.25%
Lånets løpetid: 30.06.2040
Ingen avdragsfrihet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 5.528.196. Av dette beløpet utgjør kr 177.064,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Sven Sele og Ane Authen

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Unikring Borettslag.
Borettslaget består av 76 andelsleiligheter.
Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 00
Dugnad må påregnes.
Fellesvaskeri i borettslaget.
Dyrehold kan godkjennes av styret dersom gode grunner taler for det og dyreholdet ikke er til ulempe for resten av beboerne.
Borettslaget har egen nettside: www.unikring.no
Det er kun lov å eie én andel i borettslaget.
Foretatt påkostninger de senere år:
- 2005 - Oppgradering av det elektriske anlegget i gården.
- 2006 - Rehabilitering av rør og bad i hele borettslaget.
- 2015 - Rehabilitering av pipeløp.
- 2019 - Utskiftning av branndører på loft og i kjeller.
Planlagte påkostninger:
- Det er behov for å foreta drenering rundt Rektorhaugen 9-blokka. Det vil på årets generalforsamling bli fremlagt forslag om låneopptak inntil 1.750.000,- for å finansiere prosjektet. Det foreligger ingen konkret plan for fremdrift pr. i dag, men styret er i prosess med å innhente anbud.
Borettslaget planlegger på sikt å gjøre oppgradering/oppussing av fasade. Det foreligger ingen konkret plan pr. i dag.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie èn andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,95% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 40-0115/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Majorstuen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR40.20115

Dato

Sist oppdatert: 03. desember 2020 kl. 15:12

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.