Solgt: 2 970 000 kr

Jensåsveien 23A

2 990 000 kr
54 m²
2 soverom
Velkommen til Jensåsveien 23A!
Tom Christopher Sand
Presenteres av
Tom Christopher Sand
Åros
Nyere pen og smakfull 3-roms leilighet - Solrik og usjenert beliggenhet - Gode parkeringsmuligheter
 • Prisantydning
  2 990 000 kr
 • Omkostninger
  76 092 kr
 • Totalpris
  3 046 092 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2019
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  54 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Jensåsveien 23A!
Meget smakfull leilighet beliggende i et etablert boligområde på Åros. Solrik eiendommen med nærhet til buss og matbutikk. Lys og pen leiligheten som ble oppført i 2019, så her er alt nytt. Velutstyrt kjøkken og stort flislagt bad, samt eget vaskerom. Leiligheten holder en god standard og er arealeffektiv. Åpen løsning mellom stue og kjøkken som gir en luftig romfølelse. Fra stuen/kjøkken har du utgang til en koselig, delvis overbygget terrasse. Felles terrasse på baksiden. Store vindusflater som sikrer godt med lys inn i leiligheten. Peis i stuen som gir en lun og god atmosfære. Kort vei til barneskole og barnehager, samt til flotte tur og friluftsområdet både langs kysten og i marka.
Inneholder:
1. etg: Entre, bad, vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Jensåsveien 23A, 3474 ÅROS
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 251, bruksnummer 589, seksjonsnummer 4, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 60 kvm
Totalt bruksareal: 54 kvm
Totalt primærrom: 54 kvm
Primærrom:
1. etasje 54 kvm: Entre, bad, vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom
I tillegg disponerer boligen 1 utvendig bod på ca. 6 kvm ved inngangsdøren.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av AS Huskonsulenten. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med støpt plate på mark og elementblokker i terreng mot bakvegg. Yttervegger i bindingsverksvegger med utvendig kledning i tre. Skråtakkonstruksjon med tekning. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass og isolert ytterdør.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Hele leiligheten har fått tilstandsgrad 1.
Selger opplyser i egenerklæringsskjema at terrassen ble bygget i 2020 med hjelp av egeninnsats som er faglært person. Det har også vært et forslag i sameiet at de skal sette bort snøbrøyting, men dette er ikke vedtatt.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Nyere selveierleilighet fra 2019. Det er lagt en lys en-stavs laminat i stue/kjøkken og på soverommene. Fliser i gang, bad og vaskerommet. Lyst pent kjøkken som er innredet med overskap, underskap, mekanisk avtrekk over kokeplass og benkeplate med nedfelt koketopp og benkebeslag. Det er integrert ovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Det er også montert komfyrvakt og aquastopp. Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger. Flislagt bad med gulvvarme som er innredet med servant i innredning, vegghengt wc, speilskap på vegg med belysning og dusj på vegg med glassdører. Vaskerommet har flislagt gulv med gulvvarme og malte vegger. Store vindusflater som sikrer godt med lys inn i leiligheten. Delvis overbygget terrasse utenfor kjøkken/stue.

Oppvarming

Det er elektriske varmekabler i entre/gang og i bad/vaskerom.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.05.2020. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Eiendommen er opprinnelig byggemeldt som tomannsbolig med sekundærleilighet og deretter seksjonert,
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.)
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over. Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr 402002, tinglyst 08.06.1966, type heftelse: Best. om båt/bryggeplass - Eldre avtale som ikke er gjeldende lenger.
Gjelder denne registerenheten med flere
Dagboknr 794941, tinglyst 24.05.2018, type heftelse: Seksjonering
Snr: 4 ,Formål: Bolig ,sameiebrøk: 1/4
Dagboknr 2407849, tinglyst 04.05.2020, type heftelse: Reseksjonering
Ending i tilleggsareal og fellesareal.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger flott til med få minutters gange til diverse forretninger og serveringssted i Åros sentrum. Gangavstand til sjøen med flotte bade- og fiskemuligheter.
Gode bussforbindelser med bla. ekspressavganger retninger Oslo/Drammen fra Åros sentrum kun noen minutters gange fra eiendommen. 10 minutter med bil til Røyken togstasjon, noe lenger til Slemmestad brygge og hurtigbåt til Aker brygge Oslo. Nytt oppvekstsenter med barnehage og barneskole i umiddelbar nærhet. Flotte tur og friluftsområdet i nærmiljøet, både langs kysten og i marka. Idrettsmiljø i NÅIF IL.

Adkomst

Fra Oslo: Kjør E18 til Asker, ta av og følg veien til Heggedal og Røyken. Ta E134 et lite stykke mot Hurum/Drøbak, i rundkjøring før tunnel kjør mot Åros. Følg Hurumveien mot Åros, og ta til høyre inn Lille Åros vei før Rema 1000 butikken. Fra Lille Åros vei ta Frøtvedåsen opp til høyre. Ta så første vei til venstre inn på Jensåsveien. Boligen ligger på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Frydenlund barneskole og Røyken ungdomskole. Kort vei til diverse private og offentlige barnehager.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/barnehager.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 380,3 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet tomt med gruset gårdsplass. Felles terrasse på baksiden av bygget.

Parkering

Det er tinglyst parkering for en bil foran leiligheten. Dog har sameiet opparbeidet stor gårdsplass med plass til flere biler. I praksiss så er det seksjoner nede som parkerer ned og leiligehten oppe utenfor sine leiligheter. Dog er ikke gårdsplass nede juridisk tilhørende leiligehtene i underetasjen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til 1.380 kvm boliger og 11 kvm høyspenningsanlegg i henhold til reguleringsplan Frøtvedt felt 2.1 vedtatt 23.03.1992 med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 23.03.1992. Videre er hele eiendommen regulert til nåværende boligbebyggelse i henhold til kommuneplan 2015-2027 vedtatt 01.10.2015.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter var kr 9.709,- for 2020. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon. Eiendommen har vannmåler så kommunale avgifter vill variere etter forbruk.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.084,- pr. år. / 9167 kwh. pr. år. Årlig nettleie er ca. kr 6.083,-.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.605,-.
Boligen er tilknyttet Viken fiber som leverandør av internett og har avgift på
kr 639,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er ikke tilknyttet alarmselskap.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 879.903,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2019 kr 2.933.011,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.066.092.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Thomas Tveit

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og Leiligheten er tilknyttet sameie, med sameiebrøk 1/4.
Sameiet består av 4 leiligheter.
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter. Det samarbeides kun med felles bygningsforsikring.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 50.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 16-0064/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Røyken
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR16.2164

Dato

Sist oppdatert: 26. november 2021 kl. 13:24

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.