Komplett salgsoppgave

Bekkestuveien 27

6 000 000 kr
74 m²
2 soverom
Velkommen til Bekkestuveien 27!
Velkommen til Bekkestuveien 27!
Kart
BEKKESTUA
Pen 3-roms fra 2003 med stor terrasse og god planløsning - Garasje - Heis - Trappefri adkomst - Svært sentralt!

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  6 000 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  8 267 kr
 • Omkostninger
  166 937 kr
 • Totalpris
  6 175 204 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2003
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  74 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 219 kr
 • Energimerke
  Rød D

Visning

Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

Veldig sentralt i Bekkestua. Gangavstand til butikk og offentlig transport.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Daglig leder og Eiendomsmegler Kristoffer Kristoffer Stormfelt har gleden av å presentere Bekkestuveien 27! En sentral 3-roms eierleilighet fra 2003 med god planløsning. Flott utendørsplass med terrasse. Det er heis fra leilighetsplanet og ned til garasjeplanet der leiligheten disponerer 1 biloppstillingsplass. Meget sentralt beliggenhet med kort gangavstand til det meste en skulle trenge. - Sentral beliggenhet - Heis - En garasjeplass - Terrasse - Felles takterrasse - Kort gangavstand til Bekkestua senter - Nærheter til barnehager og skoler - 2 min til nærmeste dagligvarebutikk - Kort gangavstand til bussterminal og T-bane

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bekkestuveien 27, 1357 BEKKESTUA
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 17, bruksnummer 120, seksjonsnummer 21, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 74 kvm
Totalt primærrom: 74 kvm
Bruksareal:
Leilighet 74 kvm
Primærrom:
Leilighet:
1. etasje 74 kvm: Entre, stue/kjøkken, bad, omkledningsrom, og to soverom.
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 4,84 m2 og er tinglyst som et tilleggsareal til seksjonen.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 16.09.2022, utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Omkledningsrommet er opprinnelig en bod. Mer info finner du under ferdigattest.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller i hovedsakelig betong. flatt tak i betongkonstruksjon tekket med papp/folie. Utvendige fasader er i teglstein. Leiligheten har entredør i brannklasse B-30 med 35 dB lydmotstand. Balkongdør med tolags isolerglass, produsert i 2002. Vinduer i tolags isolerglass, produsert i 2002. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Følgende punkter har fått TG2:
- Sanitærutstyr/innredning (Bad). For mer info se s.7 i tilstandsrapporten.
- Overflater vegger (Bad). For mer info se s.7 i tilstandsrapporten.
- Overflater gulv (Bad). For mer info se s.7 i tilstandsrapporten.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk (Bad). For mer info se s.7 i tilstandsrapporten.
- Fukt i tilliggende konstruksjoner (Bad). For mer info se s.7 i tilstandsrapporten.
- Varmtvannsbereder (Kjøkken). For mer info se s.7 i tilstandsrapporten.
- Innredning (Kjøkken). For mer info se s.7 i tilstandsrapporten.
- Overflater gulv (Øvrige rom). For mer info se s.8 i tilstandsrapporten.
- Skjevhetsmåling (Etasjeskillere). For mer info se s.8 i tilstandsrapporten.
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget (Elektriske anlegg). For mer info se s.8 i tilstandsrapporten.
- Platting (Terrasser/platting på terreng). For mer info se s.9 i tilstandsrapporten.
Oppsummering fra selgers egenerklæringsskjema:
- Demontering av gamle dusjløsning, fjerne gammel silikon. Montering av to stk nye dusjdører. Dato: Desember 2020. Firma: Grens Rør og Servicetjenester AS
- Det var en liten lekkasje fra en valve under kjøkkenkum. Forseglingen var brutt så den ble skiftet av rørlegger og gulvet ble fornyet i stue ved hjelp av Gjensidige forsikring.
- Ladeanlegg for bil kan bestilles etter kontakt med sameiet.

Moderniseringer og påkostninger

Nytt gulv i stue og nye dusjdører på bad.

Standard

Daglig leder og Eiendomsmegler Kristoffer Kristoffer Stormfelt har gleden av å presentere Bekkestuveien 27! En sentral 3-roms eierleilighet fra 2003 med god planløsning. Flott utendørsplass med terrasse. Det er heis fra leilighetsplanet og ned til garasjeplanet der leiligheten disponerer 1 biloppstillingsplass. Meget sentralt beliggenhet med kort gangavstand til det meste en skulle trenge.
- Sentral beliggenhet
- Heis
- En garasjeplass
- Terrasse
- Felles takterrasse
- Kort gangavstand til Bekkestua senter
- 2 min til nærmeste dagligvarebutikk
Nærheter til barnehager og skoler
- Kort gangavstand til bussterminal og T-bane
Entré og gang:
Entré med callinganlegg. God plass til garderobeskap eller skyvedørsgarderobe for yttertøy og sko. For øvrig kan det settes opp vegghengte knagger til ytterjakker. Gulv belagt med 3-stavs parkett og malte slette vegger.
Kjøkken:
Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Frittstående kjøleskap med frysedel, komfyr med platetopp og frittstående oppvaskmaskin i benk. Ventilator i overskap. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast.
Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: Oppvaskmaskin og kjøleskap. Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene er kjøpt for noen år tilbake, og kjøper må forvente slitasje som følge alder og normal bruk.
Stue:
Åpen stue- og kjøkkenløsning som oppleves som romslig. Rommet er møblert med hjørnesofa/sofagrupper, stuebord, spisebord o.l. For øvrig er det plass til diverse TV-møblement også. Gulv belagt med trestavs parkett i 2017 og malte slette vegger. Store vinduer som slipper godt med naturlig lys inn i rommet. Fra stuen har du utsyn mot terrassen.
Fra stuen er det utgang til hyggelig nordvestvendt terrasse på ca. 21,5 m2, som er yndet som et ekstrarom på fine sommerdager. Her er det godt med plass til en loungegruppe eller andre utemøbler. Beplantningen skjermer terrasse og leiligheten for innsyn. Terrassen er belagt med terrassebord. Utebelysning og tilgang på stikkontakt. Er en glad i å holde på med hagearbeid kan det alltids beplante beddet med blomster, grønnsaker eller urter.
Bad:
Bad fra 2003. Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Nedsenket himling med malt flate og downlights. Vegghengt servantskap med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil, overlys og stikkontakt på vegg over servant. Dusj på gulv i hjørnet med innfellbare dører. Dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj. Gulvstående klosett. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør system plassert i entre.
Soverom:
Leiligheten har to fine soverom. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng, nattbord på hver siden av sengen og garderobe. Soverom to kan benyttes som et barnerom, gjesterom eller kontor. Her er det mulig å innrede med seng, kommoder, bokhyller og evt. seng.
Omkledningsrom/bod:
På hovedsoverommet er det adgang til et praktisk omkledningsrom. Detkan brukes som en walk-in-closet for klær og tilbehør, eller for å lagre andre ting og gjenstander.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør. Vaskemaskin og komfyr vil ikke medfølge ved salg.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet. Gulvvarme på bad, samt enkelte panelovner.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.08.2022. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Omkledningsrommet er opprinnelig byggemeldt som bod j og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Konsekvensen ved søknad kan være at rommet ikke godkjennes som varig opphold og at rommet da må brukes som bod/midlertidig oppbevaring. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
- Dagboknr 902516, tinglyst 26.01.1912, type heftelse: BESTEMMELSE OM VEG - servitutten er ikke leselig og megler vet således ikke innholdet i denne.
- Dagboknr 902517, tinglyst 21.06.1912, type heftelse: BEST. OM ADKOMSTRETT - servitutten er ikke leselig og megler vet således ikke innholdet i denne.
- Dagboknr 900672, tinglyst 09.02.1923, type heftelse: ERKLÆRING/AVTALE - servitutten er ikke leselig og megler vet således ikke innholdet i denne.
- Dagboknr 9369, tinglyst 22.10.1954, type heftelse: ERKLÆRING/AVTALE - Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. uthus.
- Dagboknr 7067, tinglyst 02.05.1978, type heftelse: ERKLÆRING/AVTALE - transportabelt fryseri.
- Dagboknr 21823, tinglyst 13.07.1987, type heftelse: ERKLÆRING/AVTALE - Bestemmelse om septiktank m.v.
- Dagboknr 17126, tinglyst 13.06.2002 type heftelse: ERKLÆRING/AVTALE - Denne seksjon har tilleggsdel - bygning
- Dagboknr 13422, tinglyst 22.05.2003 type heftelse: ERKLÆRING/AVTALE - Resekjsonering.
- Dagboknr 13422, tinglyst 22.05.2003 type heftelse: ERKLÆRING/AVTALE - Resekjsonering / Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
- Dagboknr 21766, tinglyst 15.08.2003 type heftelse: BEST. OM ADKOMSTRETT - Bruksrett. Gjelder gang-og sykkelvei. Med flere bestemmelser. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Bekkestuveien 27 har en meget sentral og attraktiv beliggenhet meget sentralt i sentrum av Bekkestua. Her bor du i umiddelbar nærhet til sentrum med gangavstand til det aller meste du måtte trenge i hverdagen. Aktivitetstilbud og offentlig kommunikasjon, samt nærhet til marka, sjøen, golfbaner og mye mer er også å finne i området.
Bekkestua sentrum er trivelig og moderne med et rikt og variert utvalg av forretninger og kan by på blant annet flere dagligvareforretninger, apotek, bibliotek, kaféer, restauranter, Vinmonopolet, treningssenter og Bekkestua senter. Oppvarmete fortau gir trygge og behagelige forhold hele året. Dersom du ønsker ytterligere servicetilbud ligger CC-Vest, Fornebu S og Sandvika en kort kjøretur unna boligen.
Fra boligen er det kort vei til marka med fine turmuligheter fra Øverland og Grini. Bærumsmarka har flotte turmuligheter både sommer og vinter. Vinterstid er det kilometervis med oppkjørte skiløyper og egen lysløype i nærområdet, og sommerstid fine tur- og sykkelstier. Nadderudhallen har du i gangavstand fra boligen med svømmehall og idrettsanlegg, og i nærområdet er det flere golfbaner, ishall og Kolsås alpinanlegg. Med andre ord byr nærområdet på aktiviteter for enhver smak.
Kollektivtilbudet er også meget godt på Bekkestua. Kun et par minutters gange fra boligen har du Bekkestua bussterminal med ruter utover hele Bærum og til Oslo, samt T-banestasjon. Med T-banen (linje 3) er du i sentrum på ca. 20 minutter. Fra Bekkestua har du også tilgang på Flybussen med hyppige avganger fra tidlig morgen til sen kveld mot Oslo Lufthavn Gardermoen, og bruker ca. 1 time og 15 minutter. Her er du ikke avhengig av bil for å komme seg noe sted.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Ringstabekk FUS barnehage
- Bekkestua Kanvas-barnehage
- Nadderudskogen barnehage
Barneskole:
- Bekkestua
Ungdomsskoler:
- Bekkestua
- NTG-U Bærum
Videregående skoler:
- Nadderud
- Eikeli
- Stabekk
- NTG Bærum
I nærområdet har du også Oslo International School med barnehagetilbud, grunnskole og videregående skole og Steinerskolen i Bærum med barnehagetilbud, grunnskole og videregående skole.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3 408,5 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.
Ihht seksjoneringen er terrassen og beddet utenfor seksjonen en del av seksjonen.

Parkering

Det medfølger 1 parkeringsplass i felles garasjekjeller iht vedtektene. Plassen er også tinglyst som tilleggsareal til seksjonen.
Etter eierseksjonsloven § 26 kan styret, etter krav fra en seksjonseier med nedsatt funksjonsevne, pålegge en annen seksjonseier uten behov for å tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. Dette gjelder kun dersom seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er hovedsakelig regulert til blokkbebyggelse, samt bolig/forretning/kontor og kombinerte formål for samferdselsanlegg og/eller teknisk infrastrukturtraseer i henhold til reguleringsplan KOLSÅSBANEN, TJERNSRUD - BEKKESTUA, BEKKESTUA m/omgivelser og GAMLE RINGERIKSVEI MED SIDEGATER MELLOM BÆRUMSVEIEN OG JENS RINGS VEI datert 18.06.2008, 23.09.1992 og 03.02.2021med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Bekkestua sentrum er stadig under utbygging og er et område som i de senere år og årene som kommer vil bli sterkt fortettet. Av kjente byggeprosjekter i direkte nærhet så skal Kleivveien 1, Bekkestuveien 20, Gamle Ringeriksvei 31, Gamle Ringeriksvei 27, Gamle Ringeriksvei 29, Kleivveien 3A og B m.m. utbygges. Tomtene skal utbygges med 11 blokker på 5 etasjer. Ta kontakt med megler om du ønsker mer informasjon.
Kommuneplaner:
Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Ikrafttredelse: 04.04.2018
Arealbruk: Sentrumsformål,Nåværende
Kommuneplaner under arbeid:
Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status: Planlegging igangsatt
Bebyggelsesplaner:
Navn: BEKKESTUA SENTRUM FELT S4e
Plantype: Bebyggelsesplan ihht. Reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 27.09.2001
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2.219,- pr. mnd. og inkluderer: forretningsfører, offentlige avgifter, kabel-tv/bredbånd, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, vedlikehold av bygninger/fellesområder m.m.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter, og styreleder informerer om at det blir en økning av fellesutgiftene på 2-3% grunnet økte strøm/kommunale utgifter fra nyttår.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 11.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Alle nye beboere nye beboere må registrere seg hos kundeservice på tlf. 915 09 000.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 374 708,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 4 948 948,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 20.667,- pr. 31.12.2021
Andel fellesgjeld er kr 8 267,- pr. 31.12.2021
Ihht forretningsfører har sameiet ikke lån, langsiktig gjeld, slik at det som er innrapportert pr. 31./12-21, er leverandørgjeld pr. gitte tidspunkt.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.166.000,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6.176.000.
Av dette beløpet utgjør kr 8 267,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Bhanu Sharma og Aditi Sharma

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Bechenstuen, med sameiebrøk 126/5686.
Sameiet består av den gamle "Ruudgården" og to nybygg oppført 2002/03 som i alt består av 40 seksjoner. Seksjon 1-32, samt 37-40 er boligseksjoner, og seksjon 33-36 er næringsseksjoner.
Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS.
Dugnad må påregnes.
Foretatte påkostninger:
Malt vinduer/dører utvendig på alle fasader. Skiftet lysarmatur og nødlys i fellesområdet.
Planlagte påkostninger:
Styreleder informerer om at det er ingen planlagt påkostninger.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 35.000,-
Titelegging kr 20.00,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 2.250,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 11-0165/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandvika
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR11.22165

Dato

Sist oppdatert: 26. november 2022 kl. 12:32

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Ser du etter lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.