Solgt: 4 850 000 kr

Karisveien 141

4 790 000 kr
125 m²
3 soverom
Velkommen til Karisveien 141!
SOLGT! Attraktivt enderekkehus med fin beliggenhet, garasje, tre soverom, omkledningsrom og vestvendt markterrasse
 • Prisantydning
  4 790 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  61 628 kr
 • Omkostninger
  9 276 kr
 • Totalpris
  4 920 904 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1972
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  125 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 395 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Karisveien 141, et velholdt og innbydende enderekkehus med blant annet fire soverom, garasje, vestvendt markterrasse og balkong. Boligen har en praktisk planløsning samt åpen stue- og kjøkkenløsning som gjør andre etasje til boligens sosiale samlingspunkt. Boligen ligger svært barne- og familievennlig til med gangavstand til barnehage, skole og lekeplass. Midt i blinken for barnefamilier! Noen høydepunkter:
- Vaskerom
- Lite biltrafikk
- Enderekkehus
- Hage på baksiden
- Markterrasse og balkong
- To romslige uteboder
- Vaskerom med ekstra toalett
- Tre soverom og et omkledningsrom
- Gangavstand til barnehage og skole
- Garasje med elbillader
Velkommen til visning - husk påmelding!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Karisveien 141, 2013 SKJETTEN
Kommunenummer 3030, gårdsnummer 71, bruksnummer 43, ideell andel 1/1
Andelsnummer 194, Karisveien Borettslag, organisasjonsnummer 948264749

Innhold

Totalt bruksareal: 126 kvm
Totalt primærrom: 125 kvm
Primærrom:
1. etasje 62 kvm: Entré, gang, bad, tre soverom og omkledningsrom.
2. etasje 63 kvm: Stue med åpen løsning mot spisestue og kjøkken, samt vaskerom.
Sekundærrom:
1. etasje 1 kvm: Bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.04.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen har iht. boligsalgsrapport støpt gulv mot grunn og bærende vegger og etasjeskiller av trekonstruksjoner.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Badet har fått TG2 på følgende punkter: Ventilasjon, vannrør, overflater vegger, membran, tettesjikt og sluk, fallforhold og avløpsrør. Lokalfall i dusjsonen er mindre enn 1:50 (tidligere krav) og nivåforskjell mellom toppflis og topp sluklist er mindre tilfredsstillende. Det er en del sprekker/riss i flisfuger og skruehull, det er naturlig ventilasjon og takstmann kan ikke verifisere at membranløsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Utover dette har øvrige punkter fått TG2 grunnet alder.
- Vaskerom har fått TG2 grunnet alder og fallforhold.
- Vannrør på kjøkken er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er usikker restlevetid. TG2.
- Det er omfattende knirk i gulvet i stue 2. etajse. TG2.
- Innvendige trapper har fått TG2 da det er manglende rekkverk.
- Det er merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2 meter er målt til ca. 15 mm i gangen, ca. 18 mm i omkledningsrom og ca. 20 mm i stue. TG2.
- Terrasse fra stuen har TG2 grunnet behov for overflatebehandling på rekkverk og terrassebord.
- Markterrasse har fått TG2 grunnet behov for overflatebehandling (del uten overbygg).
- Det er usikkert om grunnmur/såle er fuktsikret med grunnmursplater eller tilsvarende. Dreneringen er nedgravd og skjult og får TG2 grunnet alder.
- Fall ut fra grunnmur kunne med fordel vært større for å unngå utilsiktede vannansamlinger mot grunnmur, TG2.
- Utvendige vann- og avløpsrør er vurdert til å ha usikker restlevetid.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Karisveien 141, et svært familievennlig enderekkehus over to plan med bl.a. fire soverom, separat vaskerom, flotte uteplasser og gangavstand til barnehage og skole. Her kan du trygt slippe barna ut i nabolaget da det er lite biltrafikk og flere trygge "smågater". Fra stuevindu, terrasse og balkong ser du bort til nærmeste lekeplass og kan enkelt følge med på de små.
Ved inngangspartiet har du en stor vestvendt markterrasse med gode solforhold samt to praktiske uteboder som gjør det enkelt å holde orden utendørs. Boligens entré er utstyrt med en romslig skyvedørsgarderobe der det er god plass til oppheng av yttertøy og oppbevaring av sko.
Videre er det tre soverom i boligens første etasje samt et omkledningsrom. Omkledningsrommet er opprinnelig et oppholdsrom, men brukes som garderobe idag. Alle soverommene har god plass til både seng og garderobeløsning. Hovedsoverommet har en praktisk skyvedørsgarderobe som følger salget. Et av soverommene har terrassedør som fører deg ut i hagen. Hagen er romslig med god plass til trampoline eller lignende.
Badet ligger i samme etasje som soverommene. Badet er flislagt med varmekabler i gulv, vegghengt servantskap og dusjkabinett for å nevne noe. Badet fremstår ellers som nøytralt, både i farge- og materialvalg.
I boligens andre etasje finner du stue, kjøkken og vaskerom. Stuen er romslig og delt i flere soner. Her har du god plass til sofa- og spisegruppe samt en ekstra koselig TV-krok. Fra stuen er det utgang til en vestvendt balkong og det er store vindusflater som gir godt med naturlig belysning.
Kjøkkenet er romslig og funksjonelt med god plass for oppbevaring. Kjøkkeninnredningen er fra IKEA med hvite fronter og benkeplater av laminat. Her har du flotte hvitevarer som stekeovn, platetopp, kjøl- og frys, oppvaskmaskin, mikro og kaffemaskin. Alle hvitevarer på kjøkken følger. Innenfor kjøkkenet ligger vaskerom med et ekstra toalett.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av boligen med varmekabler i alle gulv unntatt entré, kjøkken og vaskerom. Vedfyring i stue (dårlig trekk i pipe iflg. selger).

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.09.1974. I tillegg foreligger det midlertidig innflytningstillatelse på tilbygg terrasse og bod datert 05.09.1974 og ferdigattest på påbygg rekkehus datert 13.10.1981. Disse kan fås ved henvendelse til megler. I forhold til godkjente bygningstegninger er det et par endringer:
- Oppholdsrom i 1. etasje er delt inn i to og brukes som soverom og omkledningsrom idag.
- I andre etasje var det opprinnelig et soverom, dette er åpnet opp for å få større stue.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 3111, tinglyst 12.05.1977, type heftelse: Bestemmelser om forkjøpsrett.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om ledninger for vann-/kloakkledninger og bestemmelse om avståelse av veggrunn. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema som kjøper må være spesielt oppmerksom på:
- Det er en løs flis på bad samt fuktskader på dørblad og hull i veggen.
- Det er dårlig trekk i pipa.
- Huset skal males sommeren 2021. Styret snakker også om utskiftninger av alle vinduer i borettslaget i fremtiden.
- Det har vært mus og rotter i noen av husene.
- Den ene armen på markisen er knekt og trenger støtte når den blir tatt ut og inn.
- Det er skader på tapeten i trappa grunnet katt.
- Deler av varmen i stuen er defekt, mulig bare en kobling som har sklidd ut.
I forhold til løsøre vil ikke følgende medfølge:
- Lampe i spisestue og i trapp
- Skap og kommoder på barnerom

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Stille og sentral beliggenhet på Skjetten i et bilfritt og attraktivt bomiljø med nærhet til alt du trenger. I dette borettslaget bor du nær Skjetten senter med godt utvalg av butikker med blant annet postkontor, apotek, Meny matbutikk, frisør og mer. Fra boligen er det kort vei til offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager, samt idrettsanlegg. Med andre ord: Perfekt for familien!
I nærområde finner du også fine turområder med turstier langs Nitelva, samt lysløype og treningsmuligheter i marka.
Kun 5 min til Lillestrøm by med kino, kulturhus, kjøpesenter, vinmonopol, restauranter, togstasjon og mer, samt under 5 minutter med bil til Norges største kjøpesenter på Strømmen med over 200 butikker, bowling, resturanter, cafèer, vinmonopol og mer.
Fra boligen er det ca. 25 minutters kjøring til Oslo Lufthavn Gardermoen og det er ca 3 min i bil til Olavsgaard bussholdeplass med flybuss direkte til flyplassen for den som ofte er på reisefot.
Det går ekspressbusser til Oslo sentrum, eller så kan du ta bussen via Lillestrøm og ta toget inn (10 min til Oslo S). Et perfekt område for de som vil bo rolig og tilbaketrukket med nærhet til det meste og gode oppvekstvilkår for barna.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Landskronaveien private familiebhg.: 9 min gange
Breidablikk barnehage (0-5 år): 11 min gange
Valstadtoppen korttidsbarnehage (3-5 år): 12 min gange
Gjellerås skole (1-7 kl.): 0.8 km
Skjetten skole (1-7 kl.): 0.9 km
Sagdalen skole (1-7 kl.): 2 km
Stav skole (8-10 kl.): 0.5 km
Bråtejordet skole (8-10 kl.): 1.7 km
Strømmen videregående skole: 1.6 km
Lillestrøm videregående skole: 4.1 km

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 38 876 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Boligen disponerer en garasje i felles garasjerekke med elbillader. Det betales et akontobeløp på 100,- i måneden og avregnes mot faktisk forbruk. Avregningen foretas to ganger i året.
Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal og privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan på grunnen datert 24.03.2021 med tilhørende reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for Skjettenområdet stadfestet 27.06.1969.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4 395,- pr. mnd. og inkluderer: Lønns- og personalkostnader, styrehonorar, andre honorarer, revisjonshonorar, forretningsførerhonorar, konsulenttjenester, kontigenter, drift og vedlikehold, større vedlikehold/påkostninger, forsikringer, kommunale avgifter, eiendomsskatt, kostnader til sameier, kostnader til garasje, kostnader til grendehus, energi/fyring, kabel-TV og bredbånd og andre driftkostnader. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Stipulerte kapitalkostnader: kr. 96,-
Felleskostnader drift: kr. 3 710,-
Stipulerte kapitalkostnader: kr. 394,-
Medlemskontigent medeiere (350,- i februar 2021): kr. 0,-
Strøm ladeboks (A-konto): kr. 100,-
Garasje: kr. 64,-
Feieravgift: kr. 8,-
Forsikring: kr. 23,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.900,- pr. år inkludert nettleie. Basert på 2020.
Boligen er tilknyttet kabel-tv og Internett. Grunnpakke er inkludert i felleskostnadene.
Boligen er tilknyttet Sector Alarm som koster kr 504,- pr. måned. Ny eier kan overta om ønskelig.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 150 740,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 142 664,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 25 734,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 61 628,- pr. 23.03.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 14.087.500,- pr. 23.03.2021 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 1,8% flytende rente per år.
Antall terminer til innfrielse: 26

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.494,- (BORI)
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.860.904,-. Av dette beløpet utgjør kr kr 61.628,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Eivind Opdahl og Therese Opdahl-Skattum

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Karisveien Borettslag.
Borettslaget består av 232 leiligheter.
Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt på vilkår.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Oppgradert infrastrukturen slik at det er mulig for alle beboere å lade elbil i garasjene.
- Nytt tak på garasjene.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er avklart og det er medlemmer som har meldt interesse. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 30.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning utover første
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 60-0085/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR60.2185

Dato

Sist oppdatert: 23. april 2021 kl. 15:15

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.