Solgt: 3 900 000 kr

Rødtvetveien 67

3 400 000 kr
66 m²
2 soverom
Rødtvet
Moderne og lekker 3-roms med innglasset balkong - VV/fyring inkl. i felleskostnader
 • Prisantydning
  3 400 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  40 597 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  3 941 729 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1962
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  66 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 481 kr
 • Energimerke
  Grønn F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å ønske velkommen til denne herlige leiligheten med flott beliggenhet. Boligen har en god planløsning og arealfordeling. Leiligheten er meget velholdt, pent brukt, og holder følgelig en god standard. Kjøkkeninnredningen holder et tidløst uttrykk. Fra stuen er det adkomst ut til leilighetens sydvendte balkong. Lekker leilighet som du bare må se - her kan du flytte rett inn!
 • Varmtvann og fyring inkludert i felleskostnadene
 • Stor og lun, innglasset balkong med morgensol
 • Nyere kjøkken og bad
 • Kalbakken t-bane ca. 200 m gange fra boligen - sentrum på 20 minutter!
 • Med t-banen er du i sentrum på under 20 minutter
 • Lave kjøpsomkostninger, ingen dokumentavgift.
 • Veldrevet borrettslag
 • To boder
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Rødtvetveien 67, 0955 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 90, bruksnummer 312, ideel andel 1/1
  Andelsnummer 193, Bakkely Borettslag, organisasjonsnummer 954 721 345

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 81 kvm
  Totalt bruksareal: 73 kvm
  Totalt primærrom: 66 kvm
  Primærrom: Entré, gang, bad/wc, kjøkken, 2 soverom og stue med utgang til innglasset veranda.
  Sekundærrom: Innglasset veranda på 7 kvm.
  I tillegg disponerer boligen hele 2 kjellerboder, begge på ca. 3.5 kvm.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.01.2020 utført av Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong. Boligblokk med tre etasjer og kjeller. Adkomst til felles trapper fra asfalterte gangveier. Grunnmur i støpt betong og støpt kjellergulv. Støpte etasjeskillere.
  Støpt betong i bærende konstruksjoner og utfyllende fasader i lettbetong utvendig forblendet med plater.
  Flatt tak tekket med papp/folie. Støpte trapper belagt med terrazzo og malte murvegger mellom etasjer.
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
  Det er gitt TG2 på følgende elementer ved boligen:
  - Vinduer med trerammer og isolerglass produsert i 1986 i stue.
  - Entredør i B30 kvalitet og med sikkerhetslås, antatt fra 1980 tallet.
  - Balkongdør med treramme og isolerglass produsert i 1986.
  - Ventilasjon med naturlig avtrekk i leiligheten.
  Ellers fremkommer det av boligsalgsrapport TG1 på resterende punkter. Se rapporten for mer informasjon.
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å ønske velkommen til denne herlige leiligheten i Rødtvetveien 67! En lekker 3-roms andelsleilighet med stor innglasset veranda, lekkert baderom og moderne kjøkken fra 2016. Varmt vann og fyring er inkludert i felleskostnadene og dette er generelt en flott, innflyttingsklar bolig!
  Entré
  Lys og innbydende gang med god plass til oppbevaringsmøblement. Fra entréen er det direkte adgang til leilighetens øvrige rom, dette understøtter leilighetens åpne planløsning. Entreen er malt i tidløst hvitt på vegger og lekker enstavs-laminat på gulv. Dette skaper et veldig godt førsteinntrykk i en ellers flott leilighet.
  Stue:
  Lys og pen stue med store vindusflater som bidrar til mye naturlig lys inn i stuen, som sammen med de lyse overflatene skaper et naturlig lyst rom. Det store rommet gir mange møbleringsmuligheter, her er det rikelig med plass for sittegruppe med tilhørende møblement og tv-seksjon. I stuen er det også fin plass til spisebord - et naturlig samlingssted for venner og familie. Også i stuen fortsetter den lekre enstavs-laminatet. Fra stuen er det direkte utgang til romslig, sydvendte balkong.
  Balkong/vinterhage:
  Herlig, sydvendt balkong på ca. 7 kvm. Balkongen er overbygget, noe som gjør at man også kan kose seg ute selv om været ikke er optimalt. Balkongen er innglasset med glass som enkelt kan skyves bort - dette gjør balkongen til en ypperlig vinterhage! God plass til større sittegruppe og grill - her varer grillsesongen hele året! Hit kan man invitere venner og familie på grillfest uten å bekymre seg for plassmangel. I følge selger er solen på balkongen mellom 08 - 16. På verandaen er det utelys, varmelampe og dobbel stikkontakt.
  Kjøkken:
  Arealeffektivt og pent kjøkken med hvite, slette fronter. Benkeplate av laminat, nedsenket hvit oppvaskkum og ett-greps armatur. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, induksjon koketopp og kullfilterventilator samt microovn, kjøleskap og fryseskap. Godt med skap og benkeplass. Fliser mellom benk og overskap på den ene veggen samt kalkmaling ved induksjonstoppen.
  Hovedsoverom:
  Hyggelig og lyst soverom av god størrelse og rikelig med plass til dobbeltseng samt romslig skyvedørsgarderobe. Malte vegger i en lun gråfarge og trestavs eikeparkett på gulv. Også plass til praktisk kontorhjørne. Utsikt mot rolige omgivelser, her kan man sove med soveromsvinduet åpent.
  Soverom II:
  Boligens andre soverom er også av god størrelse og fungerer i dag som gjesterom. Passer også godt som kontor eller kanskje en walk-in garderobe? Malt i en delikat lys gråfarge og trestavs eikeparkett på gulv. God skapplass med skyvedørsgarderobe.
  Baderom:
  Pent bad som ble pusset opp i 2008. Fliser på vegger og gulv med varmekabler samt downlights med dimmer i tak og opplegg for vaskemaskin. Servant med servantskap og speilskap. Veggfestet toalett med skjult sisterne, naturlig avtrekk og dusjhjørne med innfellbare glassdører.
  Kort oppsummert:
  - Varmtvann og fyring inkludert i felleskostnadene. Dette bidrar til å holde strømregningene på et lavt nivå, spesielt på vinterstid.
  - Gode muligheter for biloppstillingsplass og garasjeplass i regi av borettslaget.
  - Grunnpakke kabel-tv fra Telenor inkludert i felleskostnadene.
  - Kalbakken t-bane ca. 200 meters gange fra boligen.
  - Nytt IKEA kjøkken med integrerte hvitevarer fra 2016.
  - Ny, moderne og tidsriktig enstavs laminat fra 2016.
  - De fleste vegger og himlinger ble malt i 2016.
  - Bad pusset opp i regi av forrige eier i 2008.
  - Skyvedørsgarderobe på begge soverom.
  - To kjellerboder.

  Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med sentralvarme samt gulvvarme på bad. Dette er inkludert i felleskostnadene.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.02.1965. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
  Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst 2 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vann/kloakkledninger og erklæring avtale med bestemmelse om adkomstrett.
  I tillegg er det tinglyst 4 servitutter i festeretten. Disse omhandler blant annet vilkår i festekontrakten, fellesobligasjon for borettslagets innskudd, bestemmelse om adkomstrett og et pantedokument.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Leiligheten ligger i et sentralt og barnevennlig boligområde på Rødtvet. Her får du fredelige, grønne omgivelser, samtidig som du bor sentralt. Dette gjør Rødtvet til et populært sted å bo. Her har man de fleste fasiliteter i nærområdet.
  Her har du Kiwi i tilknytning til borettslaget og gangavstand til Kalbakken med blant annet stor Meny butikk og Rema 1000. Grorud Senter ligger også i området med vinmonopol, apotek, og flere serveringssteder. Videre er det kort vei til større kjøpesentre som Linderud, Stovner og Alnabru med diverse forretninger og servicetilbud.
  I gangavstand finner du idylliske Vesletjern med fine badeplasser, sittebenker og natursti. Fra tjernet går det videre turløyper inn til Alnsjøen, Breisjøen og Steinbruvannet. Det er et meget godt lysløypenett i Lillomarka som gir utallige muligheter for skiturer om vinteren. Greibanen ligger nedenfor Vesletjern og har både kunstgressbane, grusbane og ballbinge. Like ved ligger også Apalløkka idrettshall, som igjen ligger i tilknytning til Apalløkka skole. Idrettshallen brukes bl.a. til basket, håndball, innebandy og andre arrangementer. Andre aktivitetstilbud i nærområdet er Nordtvet bad og Sats Elixia.
  Det finnes en rekke barnehager og skoler i området - se eget felt. Her har du Sandåsveien barnehage, Rødtvet barneskole, Apalløkka ungdomsskole og Bjerke videregående skole nærmest.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Rødtvetveien sogner til Rødtvet skole. Se for øvrig vedlagt nabolagsprofil. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Festet tomt på 18 030,7 kvm.
  Festeavgiften er kr 361 894,- pr. år.
  Festeavgiften ble sist regulert 01.07.2012, neste regulering vil derfor bli 01.07.2022.
  Festeavtalen utløper 15.06.2051.
  Festeavtale med Oslo kommune for en avtaleperiode på 90 år f.o.m. 15/06/1961 Festeavgiften reguleres ikke oftere enn hvert 10. år. Se festekontrakt og endring festekontrakt.
  Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

  Parkering

  Bakkely BRL har utleie av 85 parkeringsplasser til kr 150,- pr. Borrettslaget har avtale med P-service AS om parkeringskontroll på borettslagets område. Denne avtalen er kostnadsfri for borettslaget.
  Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-754 med tilhørende reguleringskart datert 01.11.2016
  Regulering/byggesaker i området:
  Saksnummer: 202018524 - Byggesak. Kalbakken - Etablering og oppgradering av turvei fordelt på to strekninger. Bymiljøetaten skal etablere ny turvei langs lenke D8 mellom Trondheimsveien og Gårdsveien på Kalbakken. Prosjektet er planlagt utført i perioden fra slutten av mars 2021 til juli 2021.
  Status: Venter på tilleggsdokumentasjon.
  Saksnummer: 201514618 - Byggesak. Martin Skatvedts vei 1 - del av sykehjem - Riving av lavblokk og mellombygg - Tidligere adresse: Trondheimsveien 387 A-T. Status: Mottatt søknad om ferdigattest.
  Saksnummer: 202000560 - Reguleringssak. Trondheimsveien 371 med flere - Bestilling av oppstartsmøte - Nytt fengsel. Hensikt en med planarbeidet er å legge til rette for etablering av et nytt Oslo fengsel, til erstatning for det fengselet som i dag finnes på Grønland. Mottatt sak: 10.01.2020.
  Saksnummer: 201918500 - Byggesak. Kakkelovnskroken 3 - Oppføring av industribygg. Det søkes om tillatelse til oppføring av et industribygg for lett produksjon og kontorvirksomhet. Bygget er tenkt som et utleiebygg for lett industriproduksjon og fellesarbeidsplasser, men spesifikke leietakere er foreløpig ukjent.
  Status: Rammetillatelse gitt.
  Saksnummer: 201800930 - Byggesak. Kakkelovnskroken 3 - Oppføring av matproduksjonsbygg med næringslokale - Senking av kjørebane under T-banebro. Bygget er hovedsakelig en arbeidsbygning og til dels et byggverk for publikum og skal i henhold til TEK 17 §12-2 være universelt utformet.
  Status: Venter på tilleggsdokumentasjon.
  Saksnummer: 201609614 - Reguleringssak. Nedre Kalbakkvei 2 - 4 - Reguleringsplanforslag - Bolig og næring. Eksisterende bebyggelse ønskes delvis revet, delvis påbygget, samt nybygging med høyere utnyttelse. Eksisterende bruksformål (forretning/bevertning, tjenesteyting og bolig) videreført, dog med økt omfang og tilpasninger mot lokale behov mht sammensetning og med mulighet for innslag av kulturaktivitet. Mottatt sak 23.06.2016.
  Saksnummer: 201808800 - Reguleringssak. Martin Strandlis vei 10 - Oppføring av leilighetsbygg. Hensikten med prosjektet er å rive eksisterende bygningsmasse som består av lett industrivirksomhet og ulike kontorfunksjoner og oppføre ny bebyggelse som i sin helhet er bolig. Mottatt sak: 20.06.2018.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Felleskostnadene er kr 3.481,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, felles forsikring, a konto fyring, varmt vann, grunnpakke kabel-tv, vaktmestertjenester, trappevask, kapitalkostnader.
  Felleskostnadene fordeles slik:
  Andel fellesutgifter: kr. 2.697,-
  Oppvarming : kr. 528,-
  Kapitalkostnader kr. 256,-
  Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.332,- pr. år. / 4.118 kwh. pr. år. Og en årlig nettleie på kr. 3.250,- pr. år med Fjordkraft som leverandør av strøm.
  Boligen er tilknyttet Telenor (tidligere Canal Digital) som leverandør av kabel-tv og bredbånd, grunnpakken inkludert i felleskostnadene. Ønsker man raskere internett eller større TV-pakke kan dette bestilles hos Telenor. Dette betales av hver enkelt. Tv-tuner/dekoder medfølger ved salg.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 887 131,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 193 671,60.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 6.452,- pr. 31.12.2019
  Andel fellesgjeld er kr 40.597,- pr. 31.12.2019
  Andel fellesgjeld av festetomt: kr. 11 869,- pr. 31.12.2019
  Total fellesgjeld for boligselskapet er 12.378.125,- pr. 31.12.2019 og långiver er Handelsbanken med lånenr: 8298.71.67133 med betingelser:
  Rente: 2.85%
  Lånets løpetid: 14 år og 11 mnd
  Innfridd år: 01.01.2037

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
  - Pantattest kr 172,-
  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
  kr 3.453.598,- Av dette beløpet utgjør kr 52.466,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Monica Ludvigsen

  Informasjon om forkjøpsrett

  Leiligheten er tilknyttet Bakkely Borettslag.
  Borettslaget består av 322 andelsleiligheter.
  Forretningsfører er Progressum Eiendom AS, tlf. 400 400 22.
  Borettslagets revisor er BDO AS.
  Leverandør av fjernvarme er Hafslund.
  Dugnad må påregnes.
  Borettslaget har en avtale med Renholdseksperten AS om trappevask.
  Dyrehold: Det skal alltid søkes til styret for godkjenning av hund/katt-hold i borettslaget uavhengig av loven.
  Foretatt påkostninger de senere år:
  2019:
  - Utskiftning av entredører.
  - Utskiftning av vinduer.
  - Overgang fra ole- og elektrisk fyring til fjernvarme.
  - Utskiftning av lysarmatur i enkelte fellesområder.
  - El-tilsyn.
  - Ny drivmaskin heis.
  - Innkjøp av vaskemaskin og tørketrommel.
  2015/2016:
  - Rørfornying i samtlige leiligheter og oppgradering av bunnledninger.
  - Brannsikring med evakueringsskilt i Rødtvetveien 69-71.
  - Utbedring av vannledninger i Kristian Bognerudsvei 2.
  - Ny bom ved Rødtvetveien 69.
  - Innkjøp av juletrebelysning.
  - Byttet diverse vinduer.
  - Maling av vinduer.
  - Nye lekeapparater.
  2014:
  - Alle kontainere har blitt byttet ut med nye søppeldunker.
  - Proline AS har arbeidet med rørfornying i hele borettslaget.
  - Oppgradering av grøntområder.
  Liste over fremtidig vedlikehold:
  - Løsnet stein ved søppelmolo RV69.
  - Leskur til traktordeler.
  - Uteområder (gjerder, grøntområder og lekeplasser).
  - Automatisk brannvarslingsanlegg.
  - Rørstrekk i kjellere.
  - Isolering og utbedring fasader.
  - Ventilasjon, takhatter og mulighet for avtrekk i lavblokker.
  - Drenering rundt enkelte blokker.
  - Balkongdører.
  - B30 Inngangsdør av eldre årgang.
  - Flere radiatorer trenger vedlikehold og noen ønsker ny.
  - Fjerning av motorvarmere som er ødelagt.
  - Vedlikehold av tak og takrenner.
  - Maling av dørkarmer/fellesområder.
  I følge styreleder har borrettslaget ingen styrevedtak som medfører økning i felleskostnader for andelseierne per dags dato. Om de blir økt vet de ikke før budsjettet for 2021 er vedtatt. De har planer om å utrede behovet for nye balkongdører, men ingenting er vedtatt enda.
  Borettslaget skal ta opp ytterligere 5.000.000,- i lån. Det er ikke klart p.t. hva ny fellesgjeld utgjør pr andel, men total fellesgjeld har økt med ca.40%, og da vil andel fellesgjeld naturlig nok øke tilsvarende.
  I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.
  Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
  Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1.25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 13.750,-
  Visninger: kr 2.500,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 37-0005/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR37.215

  Dato

  Sist oppdatert: 25. januar 2021 kl. 16:39

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Andre boliger i området

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  Flyttehjelp

  La oss ta jobben for deg

  Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
  Finn ut mer

  Sjekk din boligverdi!

  Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.