Solgt: 4 500 000 kr

Løkkeveien 7B

4 650 000 kr
48 m²
2 soverom
Løkkeveien 7 B. Nybygget innvendig i 2012. Dette er en pen og arealeffektiv 3-roms leilighet i en klassisk bygård som ble renovert og bygget om til leiligheter i 2012.
Per-Christian Søreng
Presenteres av
Per-Christian Søreng
Vika
Pen 3-roms eierleilighet. Ny/ombygget i 2012. Høy 1 etg. oppleves som 2 etg. Sentralt, rett ved Aker Brygge. 2 soverom.
 • Prisantydning
  4 650 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  371 kr
 • Omkostninger
  117 592 kr
 • Totalpris
  4 617 963 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1876
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  48 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  2 534 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Dette liker selger best ved boligen

Leiligheten ligger veldig sentralt, med gåavstand til det meste. Det er en koselig leilighet med god utnyttelse av plassen, i et lite sameie med hyggelige naboer. Nærhet til holdeplasser med kollektivtilbud til alle deler av byen.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Dette er en pen og arealeffektiv 3-roms leilighet i en klassisk bygård som ble renovert og bygget om til leiligheter i 2012. Meget attraktiv beliggenhet. Gangavstand til Aker Brygge, Tjuvholmen, Solli Plass og Bogstadveien. Nærområdet er stadig i utvikling med bygging av Sommerrokvartalet (Hotel Sommero, Vestkantbadet og leilighetsbygg), oppgradering av den tidligere amerikanske ambassaden og nytt kvartal i Vika. Leiligheten ligger i høy 1 etg. består av entré, stue med åpen kjøkkenløsning, flislagt bad og 2 soverom.
 • Bad og kjøkken fra 2012.
 • 2 soverom.
 • Svært godt utnyttet planløsning.
 • Generøs takhøyde.
 • Store vindusflater.
 • Rolig gate med bom.
 • Veldrevet sameie.
 • Pen bakgård.
 • Supersentral beliggenhet.
 • Kort vei til offentlig kommunikasjon.
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Løkkeveien 7B, 0253 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 209, bruksnummer 200, seksjonsnummer 9, ideell andel 1/1

  Innhold

  Leilighet beliggende i høy 1.etasje. med adkomst via felles trappeoppgang. Oppgangen har callinganlegg. Leiligheten består av: Entré/hall, stue, åpen kjøkkenløsning, flislagt bad og to soverom.
  Leiligheten disponerer 1 bod i kjeller på ca. 6 kvm.

  Byggemåte

  Boligbygg over 4 etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong og murkonstruksjoner.
  Yttervegger av pussede og malte flater. Takkonstruksjon i valmtaksform utvendig tekket med takstein/ takplater (taket er ikke besiktiget). Nordic glatt entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 40dB med kikkehull og dørpumpe. Vinduer med karmer/ rammer av tre og to-lags glass fra 1988. Oppvarmet med elektrisitet. Mekanisk ventilasjon. I kjelleren ble det i 2020 montert ventilasjonssystem som tiltak mot fukt.
  Etasjeskiller av tre. Gulv mot grunn og etasjeskillere måles ved bruk av laser for eventuelle skjevheter. I utgangspunktet måles 2 rom i hver etasje (eventuelt kryssmåling i ett rom), og i hvert rom er det 5 målepunkter. Følgende rom er målt: Soverom 1 og stue/kjøkken. Det er kun registrert mindre målbare skjevheter i leiligheten.
  Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 5 mm på soverom og 6 mm i stue/kjøkken.
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Pen og arealeffektiv 3-roms leilighet i en klassisk bygård som ble renovert og bygget om til leiligheter i 2012.
  Kjøkkeninnredning:
  Åpen kjøkkenløsning mot stue. Sigdal kjøkkeninnredning fra 2012 med glatte fronter. Benkeplate i laminat. Nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Malt flate mellom benkeplate og overskap. Overbelysning og stikkontakter over benk. Integrerte hvitevarer. Kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Ventilator i overskap. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Komfyrvakt tilkoblet platetopp. Det er kun de ovennevnte integrerte hvitevarene som følger med. Disse løse hvitevarene følger ikke med: vinskap, microbølgeovn og kaffemaskin.
  Bad:
  Baderom fra 2012. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur fra Damixa. Speil, overbelysning og stikkontakt over servant. Vegghengt toalett fra Duravit tilkoblet sisternekasse fra Grohe. Dusjhjørne med glassvegg. Dusjarmatur fra Damixa tilkoblet hånddusj og regndusj. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av
  plast. Avtrekksventil i himling. Opplegg for vaskemaskin.
  TG 0 og 1:
  Overflater himling - Overflater vegger - Overflater gulv - Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink. rørgjennomføringer. - Vannrør - Avløpsrør (ink. sluk) - Slukets tilkomstmulighet for rengjøring - Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det - Ventilasjon.
  TG 2: Servantskap har fuktskader. Fallforhold (gulv) Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 20 mm. Dette er vurdert til ikke å være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet
  Tekniske anlegg. VVS anlegg:
  Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Fordelerskap med stoppekraner til rør-i-rør system plassert på soverom 1. Høiax varmtvannsbereder på 110 liter fra 2011 plassert i himling på bad. Tilluftsventiler i vinduer i kombinasjon med mekanisk avtrekk på kjøkken og bad styrt fra kjøkkenvifte. Oppvarmet med elektrisitet.
  TG 0 og TG: Vannrør.
  Øvrige rom:
  Gulvflater belagt med tre-stavs parkett.
  Vegger og himlinger i malte flater.
  Downlights i entré.
  Profilerte innerdører.
  Skyvedørsgarderobe på soverom 1. Garderobeskap på soverom 2 og i entré.
  TG2 på overflate gulv, ellers TG 0 og 1:
  Takhøyder er på tilfeldige steder målt til: 2,26 meter på bad. 2,47 meter i entré. 2,66 meter i øvrige rom.
  Elektrisk:
  Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg.
  Brannsikkerhet TG 0 og 1:
  Leiligheten har røykvarsler tilknyttet felles sentral, brannslukkingsaparat og sprinkleranlegg.
  Vinduer/ytterdører:
  Nordic glatt entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 40dB med kikkehull og dørpumpe TG 0 og 1.
  Vinduer med karmer/ rammer av tre og to-lags glass fra 1988 TG 2.
  Se tilstandsrapporten som er vedlagt den digitale salgsoppgaven for ytterligere teknisk bekrivelse og tilstandsgrad.

  Oppvarming

  Eelktrisk oppvarming. Varmekabler på bad.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen da den ble ombygget, datert 31.10.2012 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
  301/209/200/9:
  04.05.1876 - Dokumentnr: 924997 - Bestemmelse om bebyggelse
  Bestemmelse om benyttelse
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:209 Bnr:200 Snr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.09.1976 - Dokumentnr: 517626 - Erklæring/avtale
  Bestemmelse om bruksendring
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:209 Bnr:200 Snr:3
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.11.2012 - Dokumentnr: 922071 - Resek/deling av seksjon
  Seksjon som deles:
  Snr: 3
  Formål: Samleseksjon bolig
  Sameiebrøk: 1250/1567
  Ny seksjon:
  Snr: 9
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 46/1567
  14.11.2019 - Dokumentnr: 1360934 - Reseksjonering
  Snr: 9
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 46/1567
  Vederlag: NOK 0
  Omsetningstype: Uoppgitt
  Sammenslåing av seksjoner
  Endring av formål
  Endring av tilleggsdel
  Endring av fellesareal

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.
  All utleie eller bruksoverlating skal meldes til forretningsfører på post@enqvist.no med kontaktinformasjon på leietakere.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Leiligheten ligger i et meget attraktivt, populært og sentralt boligområde i Vika med umiddelbar nærhet til flere parkanlegg samt skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon.
  Boligstrøket består av eldre bygårder, og har lenge vært populært grunnet flott arkitektur, nærhet til sentrum og rolige omgivelser.
  Rolig område, da Løkkeveien er stengt med bom for gjennomgangstrafikk.
  Nærområdet er stadig i utvikling med bygging av Sommerrokvartalet (Hotel Sommero, Vestkantbadet og leilighetsbygg), oppgradering av den tidligere amerikanske ambassaden og nytt kvartal i Vika.
  Servicetilbud:
  Fra leiligheten er det gangavstand til hovedstadens mest populære handlegater; Bogstadveien og Karl Johans gate. Her finner man velkjente butikker og kaféer, restauranter og barer. Flere dagligvarebutikker like
  utenfor døren, bl.a. Joker Ruseløkka som har både kvelds- og søndagsåpent. Ellers kort avstand til alt man kan ønske av servicetilbud.
  Aktivitet og fritid:
  Flotte tur- og friområder, med Slottsparken i umiddelbar nærhet samt gangavstand til Frognerparken med skulpturanlegget Vigelandsparken. Her finner man også Oslo Bymuseum, populære Frognerbadet og
  Frogner stadion, med fotballbane sommerstid og skøytebane vinterstid. Attraktive Aker Brygge og Tjuvholmen med spennende gallerier som Astrup Fearnley Museet samt populære spisesteder ligger også innen gangavstand. Her finner man i tillegg Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen og flott skulpturpark. I tillegg har man havneområdet langs Frognerstranda med gangsti som fører en videre ut til idylliske Bygdøy med flotte bademuligheter og turstier. Fra Rådhuset kan man også ta båten ut til Bygdøy og Huk med flotte strender samt gode tur- og rekreasjonsmuligheter.
  Offentlig kommunikasjon:
  Det er meget god offentlig kommunikasjon i området. Fra leiligheten er det ca. 3 minutters gange til de nærmeste trikkestoppene, 'Ruseløkka' (trikkelinje 12) og 'Inkognitogata' (trikkelinje 19). I tillegg få minutters gange til både Solli plass og Nationaltheatret som begge regnes som knutepunkter for offentlig kommunikasjon. Sistnevnte med både t-bane, trikk, buss, tog og flytog.
  Skoler og barnehager:
  Fra leiligheten er det nærhet til både barnehager og skoler. I gangavstand finner man Ruseløkka Barnehage, Ankerhagen Barnehage og Ruseløkka skole (1.-10. trinn). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende
  områder og et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Fra boligen er det kort vei til flere høyskoler og utdanningsinstitusjoner.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Beskrivelse av tomt

  Fellesområder opparbeidet med asfaltert bakgård med sittegruppe og sykkelparkering.

  Parkering

  Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5 400,- pr. år. (2021) for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år (2021).
  Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei og privat adkomst med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-1949, utskrift av reguleringskart datert 28.04.2021 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 26.09.1974. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn).
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Månedlige kostnader:
  Bredbånd - Bolig kr 239,00
  Avsetning vedlikeholdsfond bolig kr 489,00
  Digital-TV - Bolig kr 170,00
  Felleskostnader - Bolig kr 1 636,00 (løpende vedlikehold, bygningsforsikring, trappevask, vaktmestertjeneste, forretningsførsel).
  Totalt kr 2 534,00 pr. mnd.
  Det gjøres oppmerksom på at månedlige felleskostnader må ansees som et á konto-beløp og er ment å dekke boligselskapets forutsette kostnader. Dersom det skulle bli nødvendig kan styret når som helst endre felleskostnadene eller vedta kapitalinnkallinger fra eierne. Kabel-tv og internett reguleres jevnlig i henhold til faktura fra leverandør. Felleskostnader ble økt med ca. 6% fra 1. juli 2020. Fra samme dato blir det sammen med felleskostnadene innkrevd ett beløp som skal gå til vedlikeholdsfond. Se innkalling og protokoll fra årsmøtet 11.03.2020.
  Mail fra forretningsfører 6. mai:
  Felleskostnadene er planlagt økt med 5% fra 1. juli 2021.
  Kostnad for kabel-tv/bredbånd vil faktureres iht. kostnad fra leverandør.
  Avsetning vedlikeholdsfond vil være uendret.
  Se innkalling til årsmøte som er planlagt den 12.05.2021, innkallingen ligger under dokumenter i den digitale salgsoppgaven.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10 503,- pr. år. / 9072 kwh. pr. år + nettleie kr 6 275,-
  Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett og standardpakke er inkludert i felleskostnadene.
  Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 3 588,- pr. år. abonnement kan overtas av kjøper om ønskelig.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
  Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter betales via fellesutgiftene.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2019 var kr 1 165 622,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2019 kr 4 196 240,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Eiendomsskatt

  Det er eiendomsskatt for eiendommer i kommunen, men p.t. ikke for denne seksjonen.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4 767 592,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.
  Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4 767 963-.
  Av dette beløpet utgjør kr 371,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Ann Helen Stangnes

  Informasjon om forkjøpsrett

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Løkkeveien 7, med sameiebrøk 46/1567.
  Sameiet består av 21 leiligheter og 8 næringsseksjoner.
  Forretningsfører er Enquist Eiendomsdrift AS, tlf. 22 80 95 95.
  Dugnad må påregnes.
  Dyrehold er tillatt, se husordensreglene.
  Styrets arbeid/foretatte påkostninger:
  I tillegg til normal drift har styret utført følgende større arbeider for 2019:
  • Utbedret sittegruppe i bakgården for å imøtekomme utfordringer med rotter i bakgården/bygget. Sameiet har rottefeller i bakgård og kjeller - avtale med et firma som følger opp dette.
  • Utført hastevedlikehold i mur og trapper ut mot Hansteens gate og Løkkeveien i et forsøk på å minske gjemmesteder og inngangspartier for rotter.
  • Vasket og malt portrommet.
  • Reparert fasaden ved takrenne i 4. etasje og utbedret avløp fra to takterrasser.
  • Installert vannkran med slangetrommel rett innenfor inngangen til bodene.
  • Utført befaring med Gjensidige ang. sprekkdannelser i fasaden og om hvorvidt de kan ha årsak i bygningsarbeidene i nærmiljøet.
  • Utstyrt inngangspartiet og bakgården med bedre belysning.
  • Kjøpt inn varselflagg om snø/istapper fra tak til å henge ut mot gate.
  • Bestilt nytt ringetablå til porttelefonene.
  • Hentet inn kostnadsestimat for full rehabilitering av fasade og utarbeidet forslag til
  spareplan til vedlikeholdsfond (se egen sak).
  2020:
  • Installert tre brannsikre skap til avfallsbeholdere i bakgården.
  • Installert ventilasjon i bodene.
  • Utført årskontroll på brannvarsling (både i 2020 og 2021) og røykluke (i 2020).
  • Utbedret mangler i brannvarslingssystemet etter kontroll i 2020: Merking av
  røykdetektorer og utarbeidet orienteringsplan for sameiet.
  • Installert nytt ringetablå til porttelefonene.
  • Installert dørpumpe og håndtak for den store portdøren.
  • Byttet låsesylinder i portromsdør.
  • Tettet hull i gulvet i portrommet.
  • Påført nytt lag murpuss og maling på vegg (branngavl) mot Hansteens gate
  10.
  • Gjennomført tre runder med iSekk og tømming av etterlatt søppel i bodene.
  • Gjennomført henting av elektrisk og farlig avfall i egne beholdere.
  • Startet prosess med anlegg av forhager mot Løkkeveien og Hansteens gate.
  (Se egen sak.)
  Planlagte påkostninger:
  Sameiet vurderer å oppgradere felles bakgård og forhager.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
  Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 57-0027/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Aker Brygge
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR57.2127

  Dato

  Sist oppdatert: 28. juni 2021 kl. 10:04

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.