Solgt: 4 370 000 kr

Brinken 16B

3 800 000 kr
50 m²
1 soverom
Velkommen til Kampen, nærmere bestemt Brinken 16 B - Presentert av Sindre Nyhus / Krogsveen
Kampen
Romslig og usjenert 2-roms med solrik balkong og flott utsikt - Bad fra 2009 - Separat kjøkken - Mul. rask overtakelse
 • Prisantydning
  3 800 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  130 000 kr
 • Omkostninger
  12 620 kr
 • Totalpris
  4 512 620 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1939
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  50 m²
 • Type
  Aksjeleilighet
 • Eierform
  Aksje
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 725 kr
 • Energimerke
  Grønn F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Dette liker selger best ved boligen

Solrik balkong med kveldssol og utsikt, balkong peker mot stort grøntareal med masse trær og syrinbusker. Ingen gjenboere, rolig og stille nabolag. Hyggelige naboer. Kort avstand til både buss og T-bane. 15 min gåtur til sentrum. 2 min til matbutikk.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Fantastiske Kampen inviterer nye eiere til denne romslige 2-roms leiligheten med sitt sjarmerende og stedstypiske preg. Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og inneholder en lys stue, separat kjøkken, flislagt bad og soverom ut mot bakgård. Luftig balkong med masse sol og flott utsikt, kommer på toppen av det hele. Velkommen på visning i et sentralt, men sjarmerende og koselig nabolag! Høydepunkter:
 • Romslig 2-roms på hele 51 kvm BRA
 • Perfekt førstegangskjøp
 • God planløsning og generøs takhøyde
 • Lys og luftig beliggende
 • Balkong med sol fra kl. 14 sommerstid og flott utsikt
 • Sentral beliggenhet på Kampen
 • Vannbåren varme
 • Nymalt i 2021
 • Godt kollektiv-tilbud
 • Mulighet for rask overtakelse Vises av Sindre Nyhus i Krogsveen
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Brinken 16B, 0654 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 231, bruksnummer 36, ideell andel 1/1
  Aksjenummer 129-132, A/S Brinken, organisasjonsnummer 913 512 863

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 58 kvm
  Totalt bruksareal: 51 kvm
  Totalt primærrom: 50 kvm
  Primærrom:
  3. etasje 50 kvm: Bad, gang, kjøkken, stue, soverom
  Sekundærrom:
  3. etasje 1 kvm: Bod
  I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.09.2021 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på følgende måte: Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur og frittbærende dekker utført i armert betong.
  Bærende ytter og innervegger utført med spekket tegl. Uisolert salttakskonstruksjon utført med taksperrer. Takfall på minst 10-15 grader. For de forskjellige bygningsdelers vedlikeholdsbehov og antatt levetid se byggforskseriens blad 700.320.
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder de punkter som har fått tilstandsgrad to eller lavere.
  Følgende har fått tilstandsgrad to:
  - Innvendige dører: Dør til sov butter i karm. Fremstår som nymalte.
  - Kjøkkeninnredning: Eldre kjøkken. Funksjonelt ok. Synlig slitasje innside skrog og benkeplate. Fuktsøk med indikasjonsinstrument av typen protimeter MMS i benkeskap under servant og på gulv foran kjøl/frys og vaskemaskin viste normale fuktverdier. Det er gitt TG 2 grunnet alder.
  - Luftbehandling: Det er begrenset friskluftstilgang til boligen med dagens ventiler. Det anbefales at vinduer åpnes daglig for lufting. MERK: Naturlig avtrekk har varierende effekt grunnet vær og temperaturavhengighet. Det er naturkreftene som påvirker luftutskiftningen som følge av trykk og temperaturforskjeller ute og inne. Luftutskiftningen i boligen vil derfor variere gjennom året.
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Moderniseringer og påkostninger

  Leiligheten er modernisert/påkostet mellom 2016-2021.
  2016: Lagt nye silikonlister og byttet en sprukket flis.
  2018: Byttet avløpsrør under servant.
  2021: Malt soverom og stue.

  Standard

  Entré
  Velkommen inn! Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Innebygget skap. Fra entréen har du tilgang på alle boligens rom, noe som underbygger den gode planløsningen.
  Stue
  Stuen er holdt i duse, behagelige toner. God takhøyde og godt med lysinnslipp, skaper en god atmosfære. I stuen har du plass til både sofa og spisebord. I hjørnet har du utgang til balkong på ca. 3,6 kvm.
  Kjøkken
  Separat kjøkken med malte flater og heltre benkeplate. Flislagt vegg over kjøkkenbenk. Frittstående hvitevarer som kjøleskap/fryser, oppvaskmaskin og komfyr. Kjøkkenet har rikelig med lagringsplass, både i innredning og innebygget skap.
  Bad
  Flislagt bad med varme i gulv, nytt i 2009 i regi av aksjelaget. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant på vegghengt servantskap og dusjskyvedører med fronter i glass. Det er opplegg for vaskemaskin på badet.
  Soverom
  Leiligheten har et soverom av god størrelse. Her har du plass til dobbeltseng og nattbord, samt lagring i praktisk skyvedørsgarderobe.
  Balkong
  Herlig balkong på ca. 3,6 kvm. Her har du flott utsikt samt sol fra ca. kl. 14 til 22 sommerstid.

  Oppvarming

  Vannbåren oppvarming med radiatorer. Bygget får antatt levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg. Elektriske varmekabler i baderomsgulv.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Eiendommen har vært brukt til boligformål siden år 1939.
  Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1938, som iht kommunen anses som datidens ferdigattest.
  Badet ble pusset opp i regi av aksjelaget i 2009 og det foreligger ferdigattest for dette tiltaket datert 10.06.2009.
  Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Utover andel fellesgjeld overdras aksjene fri for pengeheftelser.
  Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst 2 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet best. om vann/kloakkledning og best. om bebyggelse
  Servituttene vil følge eiendommen.

  Eventuell adgang til utleie

  Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

  Diverse

  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.
  Solkart vedlagt i salgsoppgaven er kun ment som en illustrasjon over solforholdene midtsommers (21.6). Teknologien som brukes kan slå feil pga. kalibrering e.l. Solforhold må derfor også kontrolleres selv ved hjelp av kompass, kart eller egen app hvis dette er av betydning. Bygg, vegetasjon o.l. kan skygge for solen. Konferer med megler ved spørsmål eller hvis du har behov for veiledning.
  Vaskemaskin på badet medfølger og seng medfølger boligen.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Leiligheten har en svært attraktiv og sentral beliggenhet på idylliske Kampen. Dette er et veldig hyggelig boområde med eldre bygårder og små trehus, som ligger skjermet for sentrumstrafikken. Samtidig bor du veldig sentralt og har kort reisevei til Oslo sentrum og øvrige bydeler. Omgivelsene er rolige, stemningsfulle og nabolaget er utrolig hyggelig. På sommeren arrangeres Kampendagene, en folkefest tre dager til ende. Da fylles gatene med karneval, barneteater og musikk for store og små. På kvelden fortsetter arrangementet innendørs i Kampen bydelshus.
  Idylliske Kampen har mye å by på, det er ikke uvanlig å møte på hest og kjerre (fra barnebondegården) mellom trehusene. Det er kort avstand til bl. a. Botanisk hage, Tøyenbadet(bygges om i noen år) mm. De landlige omgivelsene til tross, det er få minutters gange til nærmeste T-banestasjon (Ensjø), som tar deg til Oslo Sentralbanestasjon på fem minutter. Du har også Tøyen T-bane i kort avstand. Kampen tilbyr også koselige kaféer, restauranter, store grøntarealer og parker i umiddelbar nærhet. Er du sporty har du også kort avstand til treningssentrene Fresh, SATS og Jordal Idrettsanlegg. For mat- og festglade er det bare en hyggelig spasertur til restaurant- og utelivet på Tøyen Torg eller videre til Grünerløkka.
  Kampen er plassert mellom Tøyen, Ensjø, Vålerenga og Galgeberg. Området beskrives ofte som en idyllisk oase midt i byen med koselige gater, sjarmerende småhus og herlige parker som skaper en stemningsfull atmosfære. Bomiljøet er vennlig og de som først bosetter seg her flytter sjelden mer enn noen få hundre meter.
  Fra Brinken 16 B har du kort vei til både Rema 1000, Spar og Kiwi på Ensjø, og Bunnpris Kampen(søndagsåpen) ligger like ved for litt enklere innkjøp i det daglige. Det er ellers gangavstand til handlemuligheter og urbane servicetilbud på Tøyen, Ensjø eller Sentrum. Alt man ønsker seg av bymessige fasiliteter finnes innen kort rekkevidde. Hyggelige Kampen Bistro finnes like ved i tillegg til Kafe Javelin. Det er flere friområder og parker i nærområdet, blant annet Kampen Park.
  Kollektivt tilbud:
  - T-bane 1, 2, 3 og 4 fra Ensjø
  - Kort vei til Tøyen t-banelinje med alle linjer
  - Stopp for buss nr. 60 Kampen park
  - Buss nr. 20 og 67 fra Kjølberggata

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Barnehager
  Internasjonal kulturbarnehage 0.2 km
  Åkeberg barnehage 0.2 km
  Ullensakergata barnehage 0.3 km
  Skoler
  Kampen barneskole 0.5 km
  Tøyen barneskole 0.7 km
  Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 0.8 km
  Jordal ungdomsskole 0.6 km
  Sofienberg ungdomsskole 1.6 km
  Etterstad videregående skole 1.3 km
  Hersleb videregående skole 1.4 km
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 1 777,9 kvm som tilhører aksjelaget.

  Parkering

  Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.9.15, Kommuneplan 2015.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Husleie er kr 3 725,- pr. mnd. og inkluderer blant annet drift og vedlikehold, kommunale avgifter, tv, internett og fjernvarme.
  Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter. Det er planlagt en 5% økning i felleskostnader fra 01.10.21. Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr 3 911,-.
  I felleskostnadene medfølger et basis abonnement fra Telia med et utvalg de fleste vanlige TV-kanaler (NRK, TV2, osv) og internett på ca 5 Mbit hastighet. Beboere kan selv velge å utvide abonnementet fra Telia ved å tegne et utvidet abonnement for flere TV-kanaler eller raskere internetthastighet.
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.
  Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2019 var kr 921 831,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2019 kr 3 318 591,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 16 520,- pr. 31.12.2020
  Andel fellesgjeld er kr 130 000,- pr. 01.09.21 (rundet opp til nærmeste hele tusen)
  Total fellesgjeld for aksjelaget er 7 981 841,- pr. 08.09.21 og lånevilkårene er:
  Lånenummer: 1OB940-98207366234
  Rentebetingelser: 2,45%, flytende
  Lånets restløpetid: 27 år 3 md.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 8 995,-
  - Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3 625,-
  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3 942 620,-. Av dette beløpet utgjør kr 130 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring til kr. 6.850,- for aksjeboliger.

  Tilbud om lånefinansiering

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  David Ørn Hilmarsson og Maria Caroline Klose

  Informasjon om forkjøpsrett

  Leiligheten er tilknyttet A/S Brinken aksjelag.
  Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.
  Aksjelaget består av 65 leiligheter.
  Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
  Dugnad må påregnes.
  Praktisk fellesvaskeri i kjelleren med 3 vaskemaskiner og tørketrommel.
  Dyrehold er ikke tillatt. Untatt fra denne regel er: førerhunder, innekatter, andre fugler/dyr som kan holdes innenfor leilighetens inngangsdør. Etter søknad kan styret likevel samtykke i dyrehold dersom: gode grunner taler for det eller hvis dyreholdet ikke er til urimelig ulempe for øvrige brukere av eiendommen. I de tilfelles styret gir dispensasjon fra hovedregelen om dyrehold, skal beboer følge de vilkår styret gir i det enkelte tilfelle.
  Foretatte påkostninger de senere år:
  2014: Skiftet vinduer og dører.
  2008-2009: Rørene i gården med påfølgende rehabilitering av bad og kjøkken i den enkelte leilighet ble utført høst 2008/vår 2009.
  Planlagte påkostninger:
  - Det er foreslått å legge belegningsstein i deler av hageområdet. Styret henter inn minst to tilbud, med budsjett på maks kr 57.000,-
  - Det er foreslått å bytte ut alle gamle regulatorer til radiatorene. Dette har en pris på ca. kr 4.000,- pr regulator.
  - Styret har fått fullmakt til å gå i gang med oppgradering av sykkelskuret, med en ramme på kr. 100.000,-
  Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
  Det er ikke forkjøpsrett i aksjeselskapet.
  Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.
  Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 54-0116/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR54.21116

  Dato

  Sist oppdatert: 08. november 2021 kl. 10:14

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.