Komplett salgsoppgave

Gorsetflata 4

4 890 000 kr
104 m²
3 soverom
En moderne hytte ferdigstilt i 2017 som kombinerer hytteliv og funksjonalitet med flotte løsninger, lunt farge- og materialvalg samt vedfyring i stuen
En moderne hytte ferdigstilt i 2017 som kombinerer hytteliv og funksjonalitet med flotte løsninger, lunt farge- og materialvalg samt vedfyring i stuen
Kart
Del
OPPDAL / STØLEN
Hytte fra 2017 rett ved skitrekket i Stølen! Heldig beliggenhet i feltet, god planløsning, utsikt og herlig materialbruk

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 890 000 kr
 • Omkostninger
  123 420 kr
 • Totalpris
  5 013 420 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2017
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  104 m²
 • Bruksareal
  104 m²
 • Tomteareal
  252,8 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom på fjellet
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  6 000 kr
 • Energimerke
  Oransje C

Visning

TA KONTAKT MED MEGLER FOR AVTALE OM PRIVATVISNING
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Fritidsboligen har en sentral og svært attraktiv beliggenhet i Stølen. Her vil du ha umiddelbar nærhet til både alpinanlegg og nyoppkjørte skispor i vintersesongen. Med denne tilgjengeligheten vil det gi deg god valgfrihet, og lett legge til rette for et fritidsliv tilpasset for hele familien Kvaliteter verdt å merke seg
 • Åpen kjøkken/stueareal på romslige 49 kvm
 • God takhøyde på ca. 3,6 m. i mønet himling som skaper en luftig romfølelse
 • Store panoramavinduer med upåklagelig utsikt i sør mot Allmannaberget og retning Drivdalen
 • Nydelig opparbeidet uteområde
 • 3 soverom og tilrettelagt for ekstra tv-stue
 • Vedovn samt varme i gulv hele 2.etg. samt gang og bad
 • Utsøkt bruk av 1-stavs parkett, belysning og oppbevaring
 • God plass til biloppstillingsplass
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Gorsetflata 4, 7340 OPPDAL
  Kommunenummer 5021, gårdsnummer 294, bruksnummer 111, ideell andel 1/1
  Kommunenummer 5021, gårdsnummer 294, bruksnummer 81, ideell andel 1/14
  Kommunenummer 5021, gårdsnummer 294, bruksnummer 113, ideell andel 1/14

  Innhold

  Totalt bruksareal: 104 kvm
  Totalt primærrom: 104 kvm
  1.ETASJE:
  BRA: 55 kvm
  P-ROM: 55 kvm og inneholder entré/gang, bad og 3 stk. soverom.
  2.ETASJE:
  BRA: 49 kvm
  P-ROM: 49 kvm og inneholder stue og kjøkken.
  I tillegg disponerer boligen 1 utvendig bod oppmålt til ca. 5,5 kvm. Boden ligger utenfor hoveddelen og er derfor utelatt fra arealoppmåling.
  De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.11.2022 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
  I følge takstmann og tilstandsrapport er boligbygg oppført i 2017. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med torvtak. Entrédør med sikkerhetslås og glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet. Ventilasjon med naturlig tilluft kombinert med stedvis mekanisk avtrekk.

  Moderniseringer og påkostninger

  Boligen er modernisert/påkostet i perioden 2017-2022:
  - Bygd terrasse med rekkverk.
  - Hellelagt inngangsparti, med plass foran hytte med trapp i stein.
  - Støttemur ved parkeringsplass.

  Standard

  77% har fått TG 0 og 1: I orden
  2% har fått TG 2: Alder, slitasje, skader mv.
  0% har fått TG 3: Strakstiltak nødvendig
  21% har fått TGIU: Ikke undersøkt
  Sammendraget under beskriver kun avvik ved boligen som har fått tilstandsgrad TGUI og TG2 da boligen ikke har noen strakstiltak TG3.
  Rapporten fra takstmann er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det at boligen er i god befatning, men noen forhold som kjøper må være oppmerksom på.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på TGIU:
  - Radon: Det er ukjent om radonmåling er gjennomført i boligen. Ytterligere undersøkelser anbefales.
  - Yttertak: Ingen tilkomst til taket. Bygningsdelen er fuktutsatt, og er ikke undersøkt. Ytterligere undersøkelser anbefales.
  - Fundamenter (Terrasser/platting på terreng): Fundamenter var ikke tilgjengelig for undersøkelser.
  - Byggegrunn (Grunnmur, fundamenter): Byggegrunnens oppbygning er ukjent.
  TG2:
  - Fuktmerker / -symptomer i kjeller/underetg. Ink. eventuell krypekjeller og plate på mark: Nedløpsrør drenerer ikke takvannet tilstrekkelig vekk fra grunnmuren. Forholdet øker fuktbelastningen på grunnmuren. Ytterligere undersøkelser anbefales.
  Til info: byggning står på drenerende masser og lignende løsning er brukt i hele hyttefelt
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Løsøre og tilbehør

  Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

  Oppvarming

  Det er etablert vedovn i stue. Videre er det elektrisk oppvarming og behagelig varme i gulv på bad, stue, kjøkken og entré/gang.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 2017.
  Kommunen opplyser at det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 08.06.2020. Gjelder 14 frittstående fritidsboliger - Gorsetflata 1-13 og 17.
  Dagens plantegninger avviker fra opprinnelige plantegninger:
  Boligens 2.plan:
  Opprinnelig tegnet med trapperom midtstilt i hytta samt ekstra soverom. Trapp er flyttet til hjørnet av bygget samt at soverom er innlemmet i stue- og kjøkkenareal.
  Endring er ikke søknadspliktig.
  Boligens 1.plan:
  Iht. byggegodkjente tegninger er inngangspartiet mellom sportsbod og hytte et åpent, utvendig areal som nå er innlemmet i hytten som boareal.
  Det foreligger ikke søknad på tiltaket. Dette gjelder også opprinnelig innvendig bod som i dag er innlemmet som P-ROM i hytten.
  Videre har opprinnelig byggegodkjent tegning avvik på inndeling av rom. Ikke søknadspliktig.
  Selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
  Megler har vært i dialog med utbygger av hytten. De sier at de har opprinnelig tegninger (disse er også vedlagt i prospekt), og at de er i dialog med Oppdal kommune for at disse skal være gjeldene. Utbygger/entreprenør sier at dette ikke skal få noen konsekvens for kjøper.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  På eiendommen er det ingen tinglyste heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver.

  Eventuell adgang til utleie

  Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. Ikke krav om radonmåling på ritidsbolig.

  Diverse

  Dette medfølger ikke handelen:
  - Diverse møbler
  Dette kan medfølge handelen:
  - Senger på alle soverom
  - Fastmonterte møbler
  - Lampe i trapp og taklampe over spisebord

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Eiendommen har en fantastisk beliggenhet med umiddelbar nærhet til vintersportslige fasiliteter. Oppdal skisenter strekker seg over fire fjell og består av 39 nedfarter og 18 skiheiser. Fritidsboligen har en avstand på kun ca. 100 meter til alpinbakken samt skiløyper i umiddelbar nærhet. Stølen er et nydelig skiområde for deg som setter skikjøringen i fokus. Stølen byr på fin og variert løypekjøring, samtidig som at urørt puddersnø ofte kan servere legendariske skidager. Barnebakken i Stølen er midt i blinken for nybegynnere på ski og snowboard. I tillegg ligger restauranten Rockoss - som byr på god mat og drikke like ved skiheisen.
  En biltur på ca. 5 min vil ta deg til Oppdal sentrum med så og si alt du måtte ha behov for.
  Oppdal har mye å by på året rundt. Storhornet er et svært populært område for toppturer sommer som vinter. Det er samtidig ca. en 25 minutters kjøretur til det preparerte løypenettet som leder inn til Gjevilvassdalen, og videre inn i Trollheimen til Skarvatnet og Nerskogen. Du har mulighet til å leie kano og fiske i de mange fiskevannene. Turer i Oppdalsfjella på sommeren er en fantastisk opplevelse. Oppdal er et herlig utgangspunkt for sykling, og du finner turer i varierende lengde og vanskelighetsgrad, i flott terreng i noe av det fineste Norge har å by på av natur.
  Andre anbefalte aktiviteter Oppdal kan by på hvor hele familien kan delta er bowling, biljard og air hockey på Oppdal Bowling samt bading, velvære og lek i badeanlegget i Oppdal Kulturhus. Av uteaktiviteter har du mulighet til å delta på villmarksleir med lek og moro, og med mye spenning via aktiviteter som pil og bue, kassestabling og rappellering i regi av Opplev Oppdal.
  Oppdal arrangerer også flere andre aktiviteter, som passer ulike aldersgrupper og spenningsnivå. Hva med rafting på Driva med strekninger som byr på fine naturopplevelser med stryk av ulik karakter og vanskelighetsgrad? Eller en frisk og spennende aktivitet som juving, med en løype som gir rikelig med sug i magen? En annen spektakulær aktivitet som byr på en herlig naturopplevelse og et uforglemmelig eventyr, er Zipline, en 140 meter lang taubane som henger 30 meter over Driva. Dette er en tur som definitivt vil gi deg et kick.
  For den kulturinteresserte arrangeres det konserter av mange kjente artister året gjennom på Oppdal Kulturhus og andre nærliggende gårder og Nerskogfestivalen. Midten av oktober arrangeres den populære Fjell- og fårikålfestivalen.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet i regi av eiendomsmegler Krogsveen ved avtalt visning.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tom på ca. 253 kvm. Tomten er pent opparbeidet med gruslagte veier, belegningsstein, steinheller, diverse beplantninger, terrasse og biloppstillingsplasser.

  Parkering

  Boligen har gårdsplass med biloppstillingsplass for to biler, i tillegg til parkeringsmuligheter på fellesparkering.
  Eiendommen har mulighet for montering av ladeboks for elbil, men i dag er det kun mulig å lade via stikk på vegg ved parkering.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for hytteforening.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til bl.annet byggeområder for fritidsbebyggelse og boliger i henhold til reguleringsplan 2009011 med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 09.09.09.
  Eiendommen er også berørt av kommuneplan 2018008 datert 20.06.2019.
  Stølen er et området som er under utvikling, men at det meste er utbygd rundt boligen. Det gjøres oppmerksom på tomt i sør er regulert til fritidsbebyggelse.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter er stipulert til kr 7.245,59,- for inneværende år. Dette er en prognose fra Oppdal kommune basert på fjorårets forbruk. I dette inngår gebyr for vann, avløp, og eiendomsskatt. Fakturert beløp for 2021 var på kr 6.751,37,-. Kommunale avgifter i Oppdal Kommune er fordelt på to terminer hvor første termin er i mars og andre termin er i oktober. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.
  I tillegg kommer årlige kostnader til renovasjon kr. 1.731,- inkl. mva + evt. kommunale påslag, Oppdal kommune har et påslag på kr 281,-. Påslaget kan avvike fra termin til annen. Eiendommen er tilknyttet Re-Midt som fakturerer kostnaden over to terminer hvor første termin er i mars og andre termin er i august.
  Brannvesenet er pålagt å føre tilsyn med, og å feie pipeløp i alle fritidseiendommer. Det vil kunne medføre kostnader for kjøper til utbedring av evt. fremtidige pålegg og anmerkninger.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.600,- pr. år. / 5.777 kwh. pr. år.
  Årlig nettleie for 2021 var kr 3.000,-
  Velavgift er kr 6.000 pr. år.
  Boligen er tilknyttet Vitnett som leverandør av kabel-tv og internett (fiber). Selger opplyser at internett og TV er frakoblet.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2020 var kr 837.000,- ifølge skatteetaten.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5 013 420,-
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring for hytter er prisen på If Hyttepakke kr 9.900,-

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Kaare Larsen og Unni Karin Larsen

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Velforening

  Fritidseiendom er tilknyttet Gorsetgrenda hytteforening.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
  Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1,15% av salgssummen.
  Tilrettelegging kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 15.800,-
  Visninger: kr 2.250,- pr. visning
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
  Salgsoppgave: kr 2.400,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 68-0091/22
  Krogsveen avd. Trondheim AS
  NO 918 119 930 MVA
  Oppdragets KR-kode KR68.2291

  Dato

  Sist oppdatert: 31. januar 2023 kl. 08:54

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  TA KONTAKT MED MEGLER FOR AVTALE OM PRIVATVISNING
  Lurer du på noe?

  Lignende fritidsboliger

  ████

  ██ █████ █

  ████ ██
  ████

  █ █████ █

  ████ ██
  ████

  █ █████ █

  ████ ██

  Vil du varsles om lignende boliger?

  Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.