Solgt: 3 425 000 kr

Fossumberget 50

3 600 000 kr
118 m²
3 soverom
Velkommen til Fossumberget 50! Presenteres av Arsalan Syed v/Krogsveen.
Stovner/Fossumberget
Attraktiv 4(5)-roms - Marka som nærmeste nabo - Nye bad fra 2017 - Ingen forkjøpsrett - Garasjeplass - Trappefri adkomst
 • Prisantydning
  3 600 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  182 456 kr
 • Omkostninger
  95 892 kr
 • Totalpris
  3 703 348 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1973
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  118 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  4 360 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Arsalan Syed v/ Krogsveen har gleden av å presentere Fossumberget 50! En flott 4-romsleilighet med flott beliggenhet i et rolig og barnevennlig område på Stovner. Leiligheten ligger stille og rolig inn mot skogen, helt innerst i Jesperud sameie, med flott turterreng og lysløype rett utenfor døren. Her har du marka som nærmeste nabo, nærhet til skoler og barnehager, kort vei til senter og servicemuligheter, og et godt utviklet tilbud med kollektiv transport. Leiligheten er av eldre dato og har behov for modernisering utenom badene, men potensialet er stort og her kan du virkelig skape drømmehjemmet!
Verdt å merke seg:
- Nærhet til marka
- Trappefri adkomst
- God intern beliggenhet
- Mulighet for 4 soverom
- 2 bad/wc totalrenovert i 2017
- Varmtvann inkludert i felleskostnader

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Fossumberget 50, 0983 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 100, bruksnummer 54, seksjonsnummer 222

Innhold

Totalt bruttoareal: 125 kvm
Totalt bruksareal: 118 kvm
Totalt primærrom: 118 kvm
Leiligheten består av entré, kjøkken, bad/wc , bad/wc, stue, kontor, vaskerom og 3 soverom.
I tillegg disponerer boligen en bod i 2.etasje på ca. 5,5 m².
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.03.2020 utført av Håkon Hosle.

Byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført på følgende måte: Boligblokk på 4 etasjer og 1 underetasje med bærende konstruksjon i mur og betong. Skillende dekker i armert betong. Fasader forblendet med tegl og utfyllende bindingsverk med liggende malt/beiset panel på balkonger. Flatt yttertak antatt tekket med papp/membran.
Det gjøres spesielt oppmerksom på de punkter i tilstandsrapporten som har fått tilstandsgrad 2 eller lavere. Disse nevnes under blant annet i posten vedlikehold o.l. Takstmann har skrevet følgende om sin konklusjon til tilstand:
Oppdraget gikk ut på å avholde en tilstandsanalyse av en fire-roms Selveierleilighet i Fossumberget 50 i Oslo. Boligen fremstår av noe eldre dato med normal brukslitasje på innvendig bygningsmasse iht. alder. Det må alltid påregnes noe overflateoppussing ved kjøp av en brukt bolig. Innvendige overflater er belagt med malt tapet, malt brystningspanel, malt strie, tapet og flis, parkett, laminat på gulv. Eldre kjøkkeninnredning med ett-speils finerte skapfronter, laminat benkeplate. To flislagte baderom med gulvvarme. Leiligheten disponerer en bod i 2. etg. samt en privat parkeringsplass i et lukket garasjeanlegg under blokken.
Eier opplyser at:
- Malt opp kontor i 2013.
- Satt inn oppvaskmaskin i 2015.
- Satt inn garderobeskap på vaskerom i 2017.
- Oppgradert sikringsskap til automatsikringer i 2016. Arbeidene er utført av Fetsund Elektro.
- Begge baderom ble pusset opp i 2017 som en forsikringssak. Det er ikke fremlagt dokumentasjon på utførte arbeider,
takstmannen har ikke kjennskap til oppbygningen av baderommet.
- Entrédør ble skiftet ut i regi av sameiet i 2019.
- Malt opp entré i 2020.
Vedlikehold o.l.
- Det har vert en vannlekkasje fra det store baderommet i 2020. Det ble foretatt ett fuktsøk på befaringsdagen hvor det var
variable utslag ved fliser langs dørterskel på vaskerom. Dette er en pågående forsikringssak. Ved ytterligere spørsmål ta kontakt med Andreas Brørvik V/ Frøyland Bygg Skade Tlf: 480 86 811. Dette er ikke videre kontrollert av takstmannen.
- Det registreres en lekkasje fra blandebatteri ved utslagskum på vaskerom.
- Dør fra kontor tar i karm og bør justeres.
- Balkongdør er av eldre dato og har passert halvparten av forventet brukstid.
- Fordelerskap for forbruksvann ble ikke kontrollert på befaringsdagen da benkeplate på vaskerom hadde sklidd ned i bakkant og stengte for dør.
- Overflater med stedvis eldre standard. Det må alltid påregnes noe overflateoppussing ved kjøp av en brukt bolig.
For ytterligere informasjon se konstruksjonsbeskrivelser og eiers egenerklæring.
Det er påvist forekomst av sølvkre på baderom i leiligheten. Sølvkreene er helt avhengig av høy luftfuktighet for å kunne gjennomføre livssyklusen (over 60 %). Den enkleste løsningen er derfor å øke temperaturen og forbedre ventilasjonen. Ved å senke luftfuktigheten i et rom vil sølvkreene normalt forsvinne av seg selv. Dette kan være vanskelig på baderom, men høy effekt på varmekabler eller vifteovner vil kunne gi et godt resultat. Uttørkingen bør foregå over en lengre periode slik at man er sikker på at man blir kvitt alle individene. Eventuelle fuktskader bør utbedres og det er meget viktig at alle kilder til fuktighet fjernes. Støvsuging er å foretrekke fremfor vasking. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré
Romslig entré med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Entrédør med kikkehull, sikkerhetslås som er brann og- lydklassifisert type Ei30/38Db som ble skiftet i regi av sameiet i 2019.
Stue
Stuen er malt i lyse, behagelige farger, og de store vinduene gir en god romfølelse. Den romslige stuen har god plass til både sofa og spisebordløsning. Fra stuen er det inngang til soverom og entré, samt en romslig sydvestvendt balkong på ca. 14 m². Balkongen er utstyrt med blomsterkasse, utelys, strømuttak, markise, og har gode solforhold.
Kjøkken
Eldre kjøkkeninnredning med ett-speils finerte skapfronter, laminat benkeplate, enkel oppvaskkum og ventilator. Hvitevarene er innfelte. Kjøkkenet er romslig med god plass til spisegruppe. Fra kjøkken er det adkomst til en nordøstvendt balkong på ca. 8 m².
Bad
Leiligheten har to bad, der begge er flislagt med varmekabler i gulv. Begge baderom ble pusset opp i forbindelse med en forsikringssak i 2017. Baderomsinnredningen på hovedbad er bestående av servant med skuffeseksjon, speilskap med overlys, vegghengt klosett og badekar med svingbar glassvegg og dusjgarnityr. Baderomsinnredningen på bad nr.2 er bestående av servant med skuffeseksjon, speilskap med overlys, frittstående klosett, veggskap og dusjnisje med skyvedører.
Vaskerom
Vaskerom med laminat arbeidsbenk, utslagskum med benkebeslag, underskap, opplegg for vaskemaskin og
tørkeskap.
Totalt 3 Soverom med mulighet for 4 soverom
Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng. Her har du store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Fra soverommet er det adkomst til bod som i dag er innredet som kontor. Denne kan fint gjøres om til et praktisk walk-in closet, da det allerede har adkomst til bad. Hovedsoverommet har i dag innebygde skap.
Soverom nr. 2 er romslig, med god plass til seng og oppbevaringsmøblement. Det er i dag innebygget klesskap på rommet.
Soverom nr. 3 er litt mindre, men har likevel plass til seng med tilhørende nattbord og oppbevaringsmøblement.
Ved spiseplassen er det mulighet for sette opp en lettvegg for å få et soverom til. Dette må søkes til styre og vi har ikke undersøkt dette nærmere.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med gulvvarme i entré og på begge baderom ellers panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.11.1974. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det opplyses om at det kan bygges et ekstra soverom ved å bruke deler av kjøkkenets areal. Dette er betegnet som rom for varig opphold, og er dermed ikke søknadspliktig.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/100/54/222:
07.01.1974 - Dokumentnr: 411 - Festekontrakt - vilkår
Gjelder feste
Festetid: 90 år
Årlig festeavgift: NOK 17 000
Pant for forfalt festeavgift
Bestemmelser om regulering av leien
Bestemmelser om overdragelse
Bestemmelse om adkomstrett
Forkjøpsrett
Bestemmelser om fornyelse
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
----------
Diverse påtegning
Forkjøpsretten frafalles
30.07.1986 - Dokumentnr: 46056 - Erklæring/avtale
Gjelder feste
PANTERETT U/OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR NOK: 20.000
MED PRIORITET ETTER 80% AV LÅNETAKST
AVHOLDT ETTER FORSIKRINGSRÅDETS REGLER
Gjelder denne registerenheten med flere
30.07.1986 - Dokumentnr: 46056 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 222
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 300/87410
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 360 SEKSJONER

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Utleie av seksjon skal meldes skriftlig til styret på fastsatt skjema. Dette gjelder også ved bytte av leietaker. Det samme gjelder for bortleie av tilleggsdel til seksjon, som garasjeplass eller bod. Seksjonseier skal ved utleie forsikre seg om at leietaker har gjennomgått og forstått husordensregler og vedtekter før innflytting. Denne bestemmelsen gjelder også arbeidsgivere som overlater bruken av boligen til ansatte. Tilleggsdeler kan kun leies ut til sameiets beboere.

Diverse

Eier opplyser om hva som følger og ikke følger ved salg:
Dette følger IKKE med: vaskemaskin, tørkeskap, hvitt skap på barnerom, speil på soverom, arkivskap på kontor.
Dette følger med: skap og hyller på kontor, oppvaskmaskin, speil og skohylle i entre.
Vi selger den grå skjenken på kjøkkenet om kjøper er interessert.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger flott til i et rolig og barnevennlig område på Stovner. Her har du marka som nærmeste nabo, nærhet til skoler og barnehager, kort vei til senter og servicemuligheter, og et godt utviklet tilbud med kollektiv transport.
Utdanningstilbud
Stovnerhøgda barnehage ligger kun 3 minutters gange fra leiligheten, og er den nærmeste. Videre har du Stovner barneskole for 1.-7.klasse, Haugenstua barne- og ungdomsskole for 1.-10.klasse, Tokerud skole for 8.-10.klasse og Stovner videregående skole som nærmeste alternativer. Her ligger alle innenfor 1,5 kilometer fra leiligheten.
Rekreasjonsmuligheter
Leiligheten ligger i terrenget mot Liastua og Lauåsen, med flott turterreng og lysløype rett utenfor døren. Området kan også by på et rikt aktivitetstilbud med Høybråten og Stovner IL som har en rekke organiserte aktiviteter både sommer og vinter. For den som liker sport og ballspill ligger både Stovner idrettshall og Stovnerlia Balløkke innen gangavstand. Det tar ca. 5 minutter å gå til slalombakken Liabakken og ca. 15 til serveringsstedet Liastua og sherpatrappa Liabratten.
Dagligvare og servicetibud
Dagligvarehandelen kan gjøres enten på Coop Extra Stovner og Meny Stovner. For et større utvalg butikker ligger Stovner senter ca. 10 minutters gange fra leiligheten. Stovner Senter utmerker seg med sine 90 leietakere som et av Norges største lokalsenter med et stort mangfold av butikker, tjenester og servicefunksjoner. Nye Stovner Senter ble åpnet i 2016 og den gang utvidet med 3-4000 nye kvadratmeter og 25 nye butikker. Det er satset stort på spisesteder som skal være en møteplass, og et nytt møtepunkt for bydel Stovners innbyggere. Her er finner du alt fra helsetjenester til klesbutikker, apotek, matbutikker og vinmonopol.
Offentlig kommunikasjon
Fra Stovner T-banestasjon kan du ta både linje 4 som kjører mellom Bergkrystallen og Vestli, og linje 5 som går mellom Sognsvann og Vestli. Fra bussholdeplassen Olaus Fjørtofts vei kan du ta linje 64A som går mellom Furuset T og Stovner T via Høybråten, linje 64B som går mellom Furuset T og Stovner T via Haugenstua, linje 65 som går mellom Furuset T og Stovner T via Smedstua og linje 120 som går mellom Finnstadlia og Grorud T.
Med bil tar det ca. 20 minutter til Oslo S og 30 minutter til Oslo Lufthavn.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager
Stovnerhøgda barnehage 0.3 km
Vesthellinga barnehage 0.9 km
Stovnerbakken barnehage 0.9 km
Skoler
Stovner skole 1.2 km
Haugenstua barne- og ung.skole 1.4 km
Vestli skole 1.8 km
Tokerud skole 1 km
Stasjonsfjellet skole 2.2 km
Stovner videregående skole 0.7 km
Bjerke videregående skole 7.8 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på 35 394,8 kvm.
Festeavgiften er kr 388 756,- pr. år, og denne kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen.
Festeavtalen utløper 31.12.1963
Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler. Denne inneholder bestemmelser om regulering av leien, forkjøpsrett, bestemmelser om overdragelse, bestemmelse om ankomstrett, bestemmelser om fornyelse m.v. Det har vært diverse påtegninger siden festekontrakten ble skrevet, blant annet at forkjøpsretten frafaller.

Parkering

Leiligheten disponerer egen parkeringsplass i garasjeanlegg.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Inne på fellesområdene er det private gangveier mellom blokkene. Disse har felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan 35972 datert 05.09.1972.
Det er tidligere søkt om tillatelse til å innglassere balkongene i Fossumberget 24. Denne ble gitt 30.07.2019 og det er dermed en pågående byggesak her. Ansvarlig søker har ikke varslet naboene fordi tiltaket etter ansvarlig søkers vurdering ikke eller i liten grad berører naboenes og gjenboernes interesser, jf. pbl. § 21-3 andre ledd.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 4 360,- pr. mnd. og er fordelt slik:
- Felleskostnader kr 3 124,-
- Lånekostnader kr 479,-
- Kabel-tv/ bredbånd kr 395,-
- Varmtvann kr 198,-
- Garasjeplass kr 200,-
Posten "felleskostnader" er basert på de kostnadene og utgiftene sameiet har, herunder driftskostnadene. Disse inkluderer blant annet kommunale avgifter, reparasjon og vedlikehold, forretningsførerhonorar og felles forsikringer.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 2,5% den 01.01.2020.
Jesperud boligsameie har en avtale med Canal Digital om kabel-TV og bredbånd. Denne inkluderer blant annet bredbåndabonnement på 25 mbps, T-We Box PVR dekoder, T-We Plus og musikktjenesten Tidal. I tillegg er det svært rabatterte priser på oppjusterte internettabonnement.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.
Det gjøres oppmerksom på at det foreligger et eierskiftegebyr på garasjeplass i tillegg til leiligheten. Dette er på kr 1 235,- og vil komme i tillegg til eierskiftegebyret tilknyttet leiligheten på kr 5 860,-.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 107 478,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2018 kr 3 986 921,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 20 838,- pr 31.12.2019.
Andel fellesgjeld er kr 182 456,- pr 10.03.2020.
Total fellesgjeld for sameiet er kr 51 168 963,- pr. 10.03.2020 og lånevilkårene er:
Lån 1 - 94927032753, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 10.03.2020: 3.4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 77.4
Saldo per 10.03.2020: 47 203 048
Andel av saldo: 168 845
Første termin: 30.09.2019 Neste avdrag: 30.09.2021 ( siste termin 30.04.2039 )
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.09.2021 utgjøre ca kr 576,00 per måned for denne boligen.
Lån 2 - 94927034764, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 10.03.2020: 3.7% pa.
Antall terminer til innfrielse: 78.2
Saldo per 10.03.2020: 3 965 916
Andel av saldo: 13 611
Første termin/første avdrag: 30.12.2019 ( siste termin 30.06.2039 )

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3 878 348,-. Av dette beløpet utgjør kr 182 456,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 10.200,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.400,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Laila Andresen og Håkon Johansen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 43-0061/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Groruddalen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR43.2061

Dato

Sist oppdatert: 29. januar 2021 kl. 10:21

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.