Solgt: 3 150 000 kr

Verksveien 2 o

2 850 000 kr
71 m²
2 soverom
Velkommen til Verksveien 2O!
Arild Knudsen
Presenteres av
Arild Knudsen
Konnerud
3-roms eierleilighet med egen inngang og trappefri adkomst - Solrik balkong med flott utsikt - Parkeringsplass
 • Prisantydning
  2 850 000 kr
 • Omkostninger
  72 592 kr
 • Totalpris
  3 222 592 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1993
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  71 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 000 kr
 • Energimerke
  Oransje E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

3-roms selveierleilighet beliggende i enden av 1. etasje (byggets øverste etasje).
 • Eget inngangsparti med trappefri adkomst
 • God planløsning og godt utnyttet areal
 • Livsløpstandard
 • Enkelte rom har et tidsmessig oppgraderingsbehov
 • Stue med murt peisinnsats
 • Kjøkken med integrert platetopp og stekeovn
 • Bad med badekar og opplegg for vaskemaskin
 • 2 romslige soverom
 • Lagringsplass i 2 utvendige boder
 • Overbygd balkong på 8 kvm
 • Gode solforhold og flott utsikt
 • Parkeringsplass på felles gårdsplass
 • Beliggende i blindgate med rolige omgivelser
 • Kort vei til Konnerud sentrum med flere servicetilbud
 • Umiddelbar nærhet til bussholdeplass
 • Veldrevet sameie
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Verksveien 2 o, 3031 DRAMMEN
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 80, bruksnummer 718, seksjonsnummer 18

Innhold

Bruttoareal (BTA): 80 kvm
Bruksareal (BRA): 74 kvm
Primærrom (P-rom): 71 kvm
Sekundærrom (S-rom): 3 kvm
Primærrom
1. etasje:
71 kvm: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
Sekundærrom
1. etasje:
3 kvm: Utvendig bod (isolert og frostfri).
Frittstående bod i felles rekke på gårdsplass
Bruttoareal (BTA): 4 kvm
Bruksareal (BRA): 3 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
De oppgitte arealene er innhentet fra tilstandsrapport, utført av Espen Grelland. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført på betong fundament med grunnmur av plasstøpt betong. Yttervegger av antatt isolert bindingsverk, utvendig kledd med liggende panel. Sal-takkonstruksjon tekket med betongtakstein. Vinduer med isolerglass fra 1992.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Takstmann skriver bl.a. i sin konklusjon "Leiligheten har normal standard men det er behov for oppgradering".
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- Utvendig kledning: Behov for noe oppgradering.
- Balkong: Behov for noe oppgradering av overflater.
- Bad: Litt lite fall på gulv, manglende dokumentasjon på membran og merker etter tidligere innredning.
Øvrige TG2-punkter i rapporten har blitt tildelt tilstandsgraden ut i fra aldringsskader og slitasje.
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
Det er ingen punkter som har blitt tildelt TG3.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon vedrørende boligens tilstand.
Oppsummering av selgers egenerklæringsskjema: Vaskemaskintrakt på bad er tett, selger opplyser om at dette er utbedret ved å fjerne smuss i avløpet. Skiftet takrenner i 2020. Ventilasjonskanaler renset i 2021. Planlagt anleggelse av lading for el-bil, økning av felleskostnader.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten er beliggende i byggets øverste etasje, men har adkomst fra bakkeplan. Eget inngangsparti med trappefri adkomst. Nær tilgang til sameiets felles grøntareal.
Entré/gang: Romslig garderobeskap i hvit og glatt utførelse. Belegg på gulv, tapet på vegger og malt himling. Tilgang til loft via loftsluke.
Stue: Stue med sofaområde og spiseplass. Delvis åpen løsning mellom kjøkken og spisestue. Murt peisinnsats. Belegg på gulv, tapet på vegger og malt himling. Utgang til overbygd balkong på 8 kvm. Selger opplyser om sol fra ca. kl. 08.00 til 21.00 (midtsommerstid), solforholdet starter bak på gårdsplass, via balkong og avsluttes i bakhage.
Kjøkken: Kjøkkeninnredning med delvis integrerte hvitevarer. Over- og underskap samt høyskap i hvit og profilert utførelse. Foliert benkeplate. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskkum, ventilator, integrert platetopp og integrert stekeovn. Opplegg for frittstående kjøleskap. Mulighet for spiseplass. Belegg på gulv, tapet på vegger og malt himling.
Bad: Nedfelt servant over servantinnredning. Underskap, høyskap og vegghengte skap i hvit og profilert utførelse. Speil og lysarmatur over servant. Videre er badet utstyrt med stråleovn, gulvstående toalett og frittstående badekar med forheng samt hånddusj. Opplegg for vaskemaskin. Belegg på gulv, våtromstapet på vegger og malt gips i himling.
Soverom 1: Belegg på gulv, tapet på vegger og malt himling.
Soverom 2: Garderobeskap i hvit og glatt utførelse. Plassbygd skyvedørsgarderobe med speilfront. Belegg på gulv, tapet på vegger og malt himling.
Generelt om boligen: Oso 120 liters varmtvannsbereder fra 2007, plassert i kjøkkenskap. Vannrør av kobber og avløpsrør av plast. Sikringsskap med automatsikringer.

Løsøre og tilbehør

Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, dette gjelder platetopp og stekeovn. Lysekrone over spisestue og antikk lampe i gang medfølger ikke. Evt. overdragelse/kjøp av innbo/løsøre kan avtales med selger. Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Murt peisinnsats i stue. Stråleovn på bad. Videre er boligen basert på elektrisk oppvarming ved evt. panelovner.
Det har blitt foretatt en kontroll av pipe og ildsted i 2020, utført av Drammenregionens brannvesen IKS og alt er funnet i orden.
Dersom det ikke er vegg- eller fastmonterte varmekilder i beboelsesrom ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.11.1993, som omfatter oppføring av bolig med 18 leiligheter. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser, med unntak av sameiets tinglyste panterett:
De andre seksjonseierne har lovbestemt panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonslovens § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Tinglyst seksjoneringsbegjæring
Dagboknummer: 2614
Tinglysningsdato: 24.02.1993
Omhandler seksjonering av eiendommen: Gjeldende seksjon med seksjonsnummer 18, boligformål, sameiebrøk 1/18.
I tillegg er det tinglyst 1 servitutt på sameiets eiendom. Denne omhandler blant annet bestemmelser om adkomstrett, bebyggelse, tilknytning til kloakkanlegg m.m. Denne er ikke av direkte betydning for bruken av denne boligen.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter som ikke skal slettes ved overdragelse.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende i rolige omgivelser med kort vei til Konnerud sentrum. Beliggende i en blindgate, som medfører ingen gjennomgangstrafikk. Umiddelbar nærhet til bussholdeplass.
Konnerud sentrum med et godt utvalg av servicetilbud og Konnerud senteret som er bydelens naturlige samlingssted for handel. Eiendommen ligger godt plassert i forhold til flotte bademuligheter på Stordammen, som ligger innen gangavstand fra boligen. Stordammen har blant annet badeplasser, stupetårn, toalett og opparbeidede turveier. Flere nærliggende turisthytter bl.a. SIF-, MIF- og Hellashytta.
Konnerud har en rekke fritids- og sportstilbud, med blant annet idrettsanlegg og flotte turterreng innover marka. Kort vei til Drammens største kunstgressanlegg for fotball, lysløype fra Konnerud stadion, Stordammen med fine bademuligheter og Skoger golfbane er noe av det Konnerud har å tilby. Konnerud IL er et av Norges største idrettslag og er aktive i flere idretter med tilhørende idrettsanlegg. Flott langrennsarena hvor det har vært World Cup arrangement med tilhørende standard, med bla. kunstsnø og milevis med skiløyper. Det er ca 20 minutters kjøring til Skoger Golfbane (18 hulls) og 10 minutters kjøring til Imjelt golfbane (9 hulls).
Bussholdeplass langs Stubberudveien med forbindelser til Drammen sentrum og Eikerdelet, se www.brakar.no for rutetider. Det er ca. 15 minutters kjøring fra eiendommen til Drammen togstasjon, hvor toget tar deg til Oslo på ca. 35 minutter. Gode togforbindelser mot Asker, Oslo, Kongsberg og Tønsberg, se www.vy.no for avganger. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune, med et godt sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager.
Barnehager: Konnerud barnehage, Amicus barnehage, Svensedammen barnehage.
Skoler: Konnerud barneskole, Svensedammen ungdomsskole.
Det ligger flere videregående skoler i Drammen og Lier, samt Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden i Drammen, for mer informasjon se www.usn.no.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3 778 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er pent opparbeidet med gressplen, prydbusker og diverse beplantninger. Asfaltert innkjørsel, gårdsplass og adkomstveier.

Parkering

Disponibel parkeringsplass som tildeles av styret. Øvrig er det gjesteparkering på sameiets gårdsplass.
Styret arbeider med et prosjekt vedrørende anleggelse av infrastruktur for lading av el-bil. Kostnader for etablering/installering av ladepunkt, vedlikehold og forbruk av strøm vil bli belastet hver enkelt seksjonseier.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til offentlig bebyggelse, i henhold til reguleringsplan for området Gården datert 01.12.1977. Videre er eiendommen avsatt til boligbebyggelse og adkomstvei ved kommuneplanen datert 05.10.2015, og områderegulering for Konnerud sentrum datert 26.05.2020 med tilhørende bestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer bla. kabel-tv grunnpakke, avsetning til ladepunkter for el-bil, utvendig vedlikehold, felles driftskostnader, snøbrøyting, parkbelysning, forretningsførsel, revisjon- og administrasjonskostnader, styrehonorar, felles bygningsforsikring m.m.. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Det gjøres oppmerksom på en økning av felleskostnadene til kr 2.200,- pr. mnd, økningen trer i kraft fra og med 01.01.2022. Det vil bli tatt opp lån for å finansiere lading av el-bil.
Kommunale avgifter (vann og avløp): kr 3.168,- pr. år (3 terminer), fakturert på eiendommen i 2020. Det er installert vannmåler slik at avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.
Renovasjonskostnader: kr 2.915,- pr. år (2 terminer). Type renovasjonsordning: Samarbeid renovasjon, 2021.
I tillegg påløper det ca. kr 1.000,- pr. år for feiing av pipe og tilsyn fra feievesen.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8.700 kWh, dette utgjør ca. kr 12.000,- pr. år (inkl. nettleie).
Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox som leverandør av kabel-tv, grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Det må påregnes kostnader til strøm og innboforsikring.
Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd osv.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 721 577,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 597 675,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 11 143,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 01.07.2021.
Sameiet har ingen fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.922.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Astrid Tollum

Informasjon om sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Tuftejordet.
Sameiet består av 18 leiligheter, fordelt på 2 bygninger.
Sameiets årsregnskap for 2020 viser et bankinnskudd på kr 200.543,-.
Dugnader tilknyttet sameiet må påregnes. Snømåking ved egen inngang må påregnes.
Dyrehold er tillatt, med mindre det er til sjenanse for øvrige beboere.
Styret er av den oppfatning at det utførte løpende og periodiske vedlikeholdet er tilstrekkelig for å opprettholde den bokførte verdien på bygningsmassen.
Foretatte arbeid/påkostninger de senere år: Forkantblikk og takrenner har blitt skiftet (2020). Skiftet ut lysarmaturer i parkbelysningen (2020). Oppusset postkassestativ (2020). Renset avtrekksvifter og kanaler i alle boenheter (2020). Fasadevask av begge hovedbygningene (2020).
Planlagte arbeid/påkostninger: Anleggelse av infrastruktur for lading av el-bil, finansieres ved låneopptak.
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensninger som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner. Dette gjelder ikke for kjøp og erverv av fritidsboliger, erverv ved ekspropriasjon, arv eller forskudd på arv til livsarving eller en kreditors erverv for å redde en fordring som er sikret med pant i en seksjon.
Sameiets bygningsmasse er fullverdiforsikret i Gjensidige, polisenr.: 78688677.
Dokumenter vedrørende sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,75% av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging kr 14.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedsføringspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0271/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.21271

Dato

Sist oppdatert: 08. oktober 2021 kl. 07:14

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.