Solgt: 2 800 000 kr

Stadsing Dahls gate 9

2 850 000 kr
33 m²
1 soverom
Velkommen til Stadsing Dahls gate 9 - og denne moderne selveierleiligheten beliggende i et svært sentralt og attraktivt boligområde på Rosenborg Park, like i nærheten av Solsiden!
Rosenborg Park
Populær selveier fra 2005 /m vestvendt innglasset balkong. Sentral beliggenhet rett ved Solsiden. Lave felleskost & heis
 • Prisantydning
  2 850 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  22 752 kr
 • Omkostninger
  72 592 kr
 • Totalpris
  2 895 344 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2005
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  33 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 636 kr
 • Energimerke
  Grønn D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Stadsing Dahls gate 9!
Moderne og svært sentralt beliggende leilighet på Rosenborg Park, kun en kort spasertur fra Solsiden. Leiligheten ligger tilbaketrukket til i byggets 3.etasje og oppleves svært romslig med store vindusflater samt ekstra god takhøyde.
Kvaliteter verdt i nevne:
- Romslig innglasset balkong på 8 kvm. som blir en naturlig forlengelse av stuearealet
- Kjøkken med integrerte hvitevarer
- Mulig å leie p-plass i kjeller for 700,- /mnd
- Sentral beliggenhet
- Heis
- Søndagsåpen Rema 1000 i byggets første etasje
- Lave felleskostnader på kun kr. 1 636,- i mnd
- Gang- og sykkelavstand til de fleste studiesteder
- Nydelige parkområder i nærheten, bl.a Kristianstensparken
- Bod i byggets kjelleretasje
- TG 0/1 på alle hovedpunkter i rapporten fra takstmann

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Stadsing Dahls gate 9, 7015 TRONDHEIM
Kommunenummer 5001, gårdsnummer 410, bruksnummer 680, seksjonsnummer 63, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 46 kvm
Totalt bruksareal: 41 kvm
Totalt primærrom: 33 kvm
P-ROM 31 kvm: Entré/gang, sovealkove, kjøkken, stue og bad.
S-ROM 8 kvm: Innglasset balkong.
I tillegg disponerer leiligheten 1 sportsbod i byggets kjelleretasje.

Byggemåte

I følge takstmann er leiligheten oppført i 2005. Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i betong. Bygget er oppført med gulv mot grunn av betong. Grunnmur og bærende konstruksjoner av betong.
Yttervegger av betongkonstruksjoner utvendig forblendet med teglstein. Yttertak i pulttaksform utvendig tekket med papp eller lignende. (Taket er ikke besiktiget). Profilert entredør med karmer av tre og kikkehull. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass. Innglasset balkong som er belagt med flis og rekkverk av metall og glass. Boligen er oppvarmet med vannbåren varme.
Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen inn!
Innvendig oppleves denne sentrumsnære leiligheten som svært romslig på grunn av leilighetens takhøyde, store vindusflater og innglasset balkong.
Her kan man leve det gode liv i et moderne leilighetsbygg med heis, innglasset balkong samt dagligvarebutikk i byggets 1.etasje. Det er også umiddelbar nærhet til Solsiden - Trondheims svar på Aker Brygge.
Entré:
Leiligheten har adkomst via heis til etasjeplan og svalgang samt videre til entreen. Det er etablert en praktisk garderobeskap med speilfronter samt callinganlegg.
Stue og kjøkken:
Allrommet oppleves som lyst og luftig med ekstra god takhøyde, stor skyvedør som leder ut til en romslig innglasset balkong på 8 kvm. De gode gulvflatene gir fin plass til både sofagruppe, tv-møbler og spisebord. Hele dette gode allrommet er pent innredet med slette vegger samt parkett på gulv og som går over til en veranda med flis på gulv.
Kjøkkeninnredningen har slette fronter og en mørk laminatbenkeplate. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer med koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøle -og fryseskap. Takstmann har gitt kjøkken TG 0/1 i rapporten og har ingen merknader.
Bad/wc/vaskerom:
Badet er flislagt og har behagelig gulvvarme. Det er etablert et speil med overlys og sideskap samt servant i skap med benkeplate. Videre er badet utstyrt med et vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og et dusjhjørne med skyvedør. Takstmann har gitt baderommet hovedpunkt på TG0/1 med en anmerkning TG2 på grunn av slukets plassering i dusjsonen med tett dusjlist som hindrer avrenning av vann ned til sluk utenfor dusjosonen og at membran har noe begrenset restlevetid da badet er fra byggeår 2005.
Sovaalkove og garderobe:
Leiligheten har en sovealkove med god plass til seng og nattbord. Det medfølger flere garderobeskap i gang med god plass til oppbevaring. Leiligheten har for øvrig god lagringsplass med disponibel sportsbod i kjeller.

Oppvarming

Oppvarming ved vannbåren varme via radiatorer. Varmekabler i gulv på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.04.2007. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
5001/410/680/63:
20.06.2005 - Dokumentnr: 11923 - Erklæring/avtale
Bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr.2147 i bygg
Rettighetshaver Trondheim Energiverk Nett AS
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:5001 Gnr:410 Bnr:680 Snr:2
Gjelder denne registerenheten med flere
30.06.2005 - Dokumentnr: 13034 - Erklæring/avtale
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere
30.06.2005 - Dokumentnr: 13034 - Resek/deling av seksjon
Seksjon som deles:
Snr: 2
Formål: Samleseksjon bolig
Sameiebrøk: 6298/8058
Ny seksjon:
Snr: 63
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 33/7368
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder alle seksjoner unntatt 18,40,41,42

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Dette medfølger handelen:
- Sofa
- Vaskemaskin
- Bokhylle
- Spisebord
Taklampe på stue medfølger ikke handelen

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Stadsing Dahls gate 9!
Denne boligen ligger i et attraktivt boområde med sentrumsnær beliggenhet. Få områder kan skilte med så sentrumsnær beliggenhet, men samtidig fremstå såpass skjermet og rolig. Området er tilbaketrukket fra bykjernen, samtidig som du kun er en kort spasertur på ca. 5 minutter ned til Solsiden og 10 minutter til Trondheim sentrum. Solsiden omtales som Trondheims Aker Brygge og er kjent for å ha et bredt utvalg av restauranter og kaféer for enhver smak. Du har også kjøpesenter på Solsiden, med butikker som blant annet Vinmonopol, apotek, Meny, frisør, klesbutikker med mer. Midtbyen innehar også de fleste servicefasiliteter.
Avstand til kjente studiesteder fra leiligheten:
- BI Trondheim ca. 2 km
- HiST Kalvskinnet ca. 2 km
- NTNU Gløshaugen ca. 2 km
- NTNU Handelshøyskolen ca. 2,3 km
- Dronning Mauds Minne Høgskole ca. 2,5 km
- NTNU Dragvoll ca. 5 km
Her ligger du svært sentralt til med gang -og sykkelveier til og fra studiestedene nevnt over. Disse når du enkelt da alle ligger ca. 7 minutter unna med sykkel.
Nærmeste busstopp er Gyldenløves gate som ligger rett utenfor leiligheten. Bussen går direkte til NTNU, Samfunnet og sentrum. Herfra har du tilgang til bl.a. Dragvoll og Værnes flyplass.
De fleste småbutikker og dagligvarebutikker på Rosenborg har søndagsåpent. Nærmeste dagligvarebutikk (Rema 1000) ligger i samme bygg, alternativt ligger Bunnpris og Joker ca. 500 meter i fra leiligheten.
I nær tilknytning til leiligheten ligger Kristiansten festning og festningens flotte parkområder som forøvrig er en svært populær sommerdestinasjon i Trondheim. I nærheten av leiligheten har du også et godt utgangspunkt for en idyllisk gå-/joggetur langs elvepromenaden ved Nidelva. Ellers har du flere treningssentere du kan benytte deg av som ligger ca. 8-10 minutters gangavstand fra leiligheten, som for eksempel treningssenteret SiT idrett Portalen som er for studenter, 3T-Solsiden og Impulse Solsiden.

Adkomst

Fra sentrum: Kjør mot Solsiden. I krysset ved Sesam Solsiden ta til høyre opp Nonnegata og følg veien ca. 550 meter. Ta så til venstre inn på Stadsing Dahls gate og nummer 9 vil dukke opp på din høyre side, i samme bygg som Rema 1000.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved avtalte visninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager i nærheten:
Rosenborg barnehage (0-5 år), 0.1 km
This barnehage (3-6 år), 0.3 km
Småbergan barnehage (1-6 år), 0.3 km
Skoler i nærheten:
Bispehaugen skole (1-7 kl.), 0.4 km
Trondheim International School (1-10 kl.), 0.4 km
Singsaker skole (1-7 kl.), 1 km
Rosenborg skole (8-10 kl.), 0.2 km
Blussuvoll skole (8-10 kl.), 1.6 km
Bybroen videregående skole, 1.3 km
Strinda videregående skole, 1.4 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt på 4 719,5 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er pent opparbeidet med plenarealer, beplantning, asfalterte og brosteinsbelagte gangstier, sykkelstativ og lekeplasser.

Parkering

Det medfølger ikke parkeringsplass. Det er mulig å leie parkeringsplass i garasjekjeller. P.t. er det to ledige plassser for leie til kr. 700,-/mnd pr. plass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan r0435 datert 24.06.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommen også er berørt av reguleringsplan r0435 a og b, datert henholdsvis 15.04.2005 og 19.08.2008.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 1 636,- pr. mnd. og er fordelt slik:
- driftsdel kr 1 140,-
- kapitaldel kr 175,-
- tillegg elektroniske fellesavtaler kr 321,-
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Kollektiv avtale med Telia. Internett og kabel-tv inkludert i felleskostnader.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 350,- pr. mnd.
Innboforsikring må kjøper tegne selv.
Kommunale avgifter er kr 6 212,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp.
Avgiften er fordelt på 4 terminer, der termin 1 av 4 var på kr 1 553,-.
Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Kommunale utgifter

Fellesutgiftene er kr 1 636,- pr. mnd. og er fordelt slik:
- driftsdel kr 1 140,-
- kapitaldel kr 175,-
- tillegg elektroniske fellesavtaler kr 321,-
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Kollektiv avtale med Telia. Ifølge selger er internett og kabel-tv inkludert i felleskostnader.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 350,- pr. mnd.
Innboforsikring må kjøper tegne selv.
Kommunale avgifter er kr 6 212,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp.
Avgiften er fordelt på 4 terminer, der termin 1 av 4 var på kr 1 553,-.
Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 588 807,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2019 kr 2 119 705,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12135024498, DNB Bank ASA
Serielån, 12 terminer per år.
Rentesats per 03.06.2021: 3.9% pa.
Antall terminer til innfrielse: 254
Saldo per 03.06.2021: 5 080 000
Andel av saldo: 22 752
Første termin/første avdrag: 15.08.2017 ( siste termin 15.07.2042 )
Flytende rente
Det gjøres oppmerksom på at nylig varslede renteendringer er registrert.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2 945 344,-. Av dette beløpet utgjør kr 22 752,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kjersti Merete Langvik og Frode Flåten

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Rosenborg park B2 sameie, med sameiebrøk 33/7368.
Sameiet består av 120 boligseksjoner og 1 næringsseksjon.
Forretningsfører er Boligbyggelaget TOBB, tlf. 73 96 87 23.
Dyrehold er tillatt med mindre det er til sjenanse eller ulempe for de andre beboerne.
Planlagte påkostninger:
I ekstra ord.årsmøte 25.11.20 ble det gitt fullmakt om å eventuelt ta opp et lån på inntil kr 8 000 000 for periodisk vedlikehold.
Regnskapet for 2020 viser et overskudd kr. 643 943,- mot budsjettert overskudd på kr. 330 698,-.
Disponible midler pr. 01.01.20 er kr. 2 970 825,-.
Sameiet har en god økonomi og likviditet.
I perioden 2017-2019 har sameiet gjennomgått en god del vedlikehold/utbedring på bygningsmassen. De totale kostnadene har vært på kr 13 millioner hvor utbygger har dekt 8 millioner og sameiet i om lag 3,6 millioner etter fratrekk av tilbakebetalt 1,5 millioner fra utbygger. I 2019 startet styret arbeidet med en gjennomgang av behovet for vedlikehold. Styrets foreløpige vurdering er at et løft med periodisk vedlikehold i en 3-års periode fremover vil kunne
beløpe seg til et sted mellom NOK 3-5 millioner. I denne perioden vil styret foreslå en «normal» utvikling av felleskostnadene i henhold til prisveksten. I samme periode vil restlånet etter utbedringsarbeidene 2017-2019 bli betalt ned til NOK 4 millioner. Det vil derfor trolig være behov for et begrenset opptak av nytt lån for å betale det periodiske vedlikeholdet. Det er svært vanskelig å gi et mer nøyaktig estimat før de konkrete oppgavene i detalj blir kartlagt og blir forelagt aktuelle utførende entreprenører. Styret tror imidlertid at det som antydes som kostnad vil holde og vil foreslå at sameiet at bruker denne tilgjengelige likviditeten til dette formålet og ikke til en ekstraordinær nedbetaling av opptatt lån. Det er nå viktig at sameiets bygningsmasse får fokus med et løft i vedlikeholdet. Ut over dette, vil nødvendig daglig stell og vedlikehold gå som normalt via vaktmestertjenesten
Boligselskapet er ikke med i sikringsordning.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 20 000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 1.875,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 68-0104/21
Krogsveen avd. Trondheim AS
NO 918 119 930 MVA
Oppdragets KR-kode KR68.21104

Dato

Sist oppdatert: 25. januar 2022 kl. 13:33

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.