Solgt: 3 250 000 kr

Ensjøveien 29 A

3 250 000 kr
33 m²
Velkommen til Ensjøveien 29 A - Presentert av Emir Resulbegovic i Krogsveen
Ensjø
Attraktiv beliggende 1(2)-R - Balkong - Parkering - Varmtvann og fyring inkl felleskostnader
 • Prisantydning
  3 250 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  176 472 kr
 • Omkostninger
  10 325 kr
 • Totalpris
  3 436 797 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1946
 • Primærrom
  33 m²
 • Type
  Aksjeleilighet
 • Eierform
  Aksje
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 935 kr
 • Energimerke
  Grønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Meget pen og lys 1(2)-roms leilighet med en herlig balkong vendt mot sydøst. Leiligheten har en god arealfordeling og standard, samt et moderne og tidsriktig uttrykk. Parkmessige og rolige omgivelser gjør nabolaget til et attraktivt boområde, samtidig som en har gangavstand til offentlig kommunikasjon og dagligvareforretninger.
 • Flott, sydøstvendt balkong på 11 kvm
 • Kort vei til store grøntområder og parker
 • Eget parkeringskort med fri parkering utenfor blokken
 • God oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe og kjellerbod
 • Leiligheten er nyoppusset og kjøkkenfronter byttet i 2021
 • Mulig å gjøre om til 2-roms
 • All kollektivtransport innen 3 minutters gange (T-bane 4- linjer samt busser)
 • Beboere disponerer to sykkelboder og felles vaskerom i kjeller
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Ensjøveien 29 A, 0655 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 133, bruksnummer 9
  Aksjenummer undefined, ENSJØVEIEN 29 AS, organisasjonsnummer 932 595 419

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 36 kvm
  Totalt bruksareal: 33 kvm
  Totalt primærrom: 33 kvm
  Primærrom:
  Bad , entré, kjøkken, stue: 33 kvm
  I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på ca. 2 kvm.
  De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.01.2021 utført av Takstmann Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er oppført i betong. Yttervegger og innervegger bærende betongkonstruksjon. Malt og pussete overflater. Fasader ble rehabilitert i 2011-12.
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være oppmerksom på.
  Følgende har fått tilstandsgrad 2:
  - Vinduer pga. alder (1993)
  - Ytterdør pga. alder
  - Ventilasjon med naturlig avtrekk i leiligheten.
  Øvrige punkter er vurdert til TG1. For begrunnelser til tilstandsgradene og kommentarer ellers henvises til rapporten.
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Meget pen og lys 1(2)-roms leilighet med en herlig balkong vendt mot sydøst. Leiligheten har en god arealfordeling og standard, samt et moderne og tidsriktig uttrykk. Parkmessige og rolige omgivelser gjør nabolaget til et attraktivt boområde, samtidig som en har gangavstand til offentlig kommunikasjon og dagligvareforretninger.
  Nærmere innhold:
  Entré:
  Innbydende og praktisk entré med nymalte vegg- og himlingsflater. Her er det plass til både klesavheng og oppbevaringsmøblement i stor skyvedørsgarderobe. I 2021 er det lagt laminatgulv av firma (MV bygg og flis). Fra entréen er det direkte adkomst til leilighetens øvrige rom, noe som understøtter den gode planløsningen.
  Stue:
  Lys og pen stue med store vindusflater og således fine lysforhold. Her er det god plass til både sofagruppe med tilhørende møblement og tv-seksjon. Her er et også godt med plass til spisebord - et flott sted å samle venner og familie til et bedre måltid. I stuen er det en god alkoveløsning p.t. Det er også mulig å etablere kjøkken på denne siden dersom det er ønskelig med eget soverom, hvor dagens kjøkken er plassert. Alle veggflater er nymalte nå i 2021, og det er lagt nytt laminatgulv. Utgang til en flott balkong fra stuen.
  Balkong:
  Romslig og solrik balkong på ca. 11 kvm, vendt mot sydøst. God plass til utemøblement som sittegruppe og grill. Det er tillatt med bruk av både gass- og elektrisk grill. Her kan virkelig mange fine stunder sammen med venner og familie nytes. Balkongens gode størrelse forlenger leilighetens bruksområde, spesielt om sommeren.
  Kjøkken:
  Romslig og funksjonelt kjøkken med tidløs innredning. Innredningen har hvite glatte skapfronter, laminat benkeplate, nedfelt rustfri oppvaskkum og et-greps armatur. Frittstående hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap og stekeovn med keramisk koketopp samt ventilator. Stort vindu som bidrar til gode lysforhold som skaper en meget god romfølelse samt flott utsyn mens man kokkelerer. Kjøkkenet tilfredsstiller absolutt de fleste behov hva gjelder størrelse, kvalitet og brukervennlighet. Nye skapfronter, og nymalt i 2021.
  Baderom:
  Flislagt bad med gulvvarme rehabilitert i regi av aksjelaget i 2006. Fliser på gulv og vegger. Gulvstående toalett. Vegghengt servant og servantskap. Speilskap med belysning over servant. Egen dusjnisje i enden av rommet.
  Diverse:
  - Flott, sydøstvent balkong på 11 kvm.
  - Kort vei til store grøntområder
  - 3 minutters gange til alt av kollektivtransport
  - Sikringsskap med automatsikringer
  - Ingen forkjøpsrett
  - Ingen dokumentavgift!
  - Egen sykkelparkering i kjeller
  - Eget fellesvaskeri i kjeller
  - Eget parkeringsfelt, hvor hver eier har 1 kort for parkering (uten kostnad)

  Oppvarming

  Vannbåren varme med radiatorer som er tilkoblet fjernevarmeanlegg. Elektriske varmekabler i baderomsgulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1946. Videre foreligger det ferdigattest på våtromsrehabilitering inkl. utskifting røropplegg for 45 leiligheter datert 11.12.2006
  Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.
  Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Aksjene overdras fri for pengeheftelser.
  Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av aksjelagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst 6 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse, bestemmelse om veg, bestemmelse om adkomstrett, bestemmelse om avstand til bebyggelse på gnr 133 bnr 10 og overrenskomst om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspenning.
  Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

  Eventuell adgang til utleie

  Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Ved eventuell utleie av leilighet plikter beboer å søke til styret. Det kan søkes om utleie for en periode på maksimalt 3 år under forutsetning av at eier har bodd et år i leiligheten i løpet av de to siste årene.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Leiligheten ligger i attraktive og spennende "Ensjøbyen", i bydel Gamle Oslo, og grenser til Tøyenparken, idylliske Kampen Hageby, Kampen, Vålerenga og Valle Hovin.
  Fra boligen kan man spasere til Ensjø Torg eller videre til Hasle Torg. Her er det mange gode servicetilbud. Oppover veien finner en «Safe as Milk», som kombinerer kafé på dagtid med bistro/pizzeria og gastropub på ettermiddag- og kveldstid. Nærhet også til Åpent Bakeri/Boulangerie M, som befinner seg i Tiedemannsbyen/Ensjø, med fokus på gode bakevarer.
  Nærområdet er betydelig oppgradert de senere år, både med hensyn til uterom og moderne bebyggelse. Området er under omfattende utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur.
  Det er planlagt flere tusen leiligheter, en rekke forretninger, grøntområder, barnehageplasser, skoler, samt tur og sykkelstier. På den gamle Teglverkstomta ved Hasle Torg er det oppført skole med flerbrukshall. Tomten har fått flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane, samt broer med belysning.
  I nærområdet for øvrig har en gangavstand til flotte friområder ved Valle Hovin, i Tøyenparken, Botanisk hage, Kampen og Vålerenga, samt urbane fellesområder og gatetun i Ensjøbyen, Tiedemannsjordet og på Marienfryd. Her bor en sentralt til, men med kort vei til matbutikker og treningssentre, skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og andre servicefasiliteter.
  Kort vei til treningssenter, butikker, vinmonopol, matforretninger, kaféer og annet nyttig. Nærmeste dagligvarebutikk (Kiwi Jordal) ca. 200 meter fra leiligheten, samt søndagsåpen matbutikk (Rema 1000) like i nærheten. Det er også kort avstand til flere idrett/fritidstilbud som fotballbane, skøytebane og nye Jordal idrettspark m.m.
  Buss og t-bane tar deg i alle retninger, så her er det lett å bo også uten bil. T-bane fra Ensjø (linje 1-4), samt busstopp hvor blant annet 21, 28, 60, 37 og flybussen går forbi.
  For nærmere informasjon om Ensjøbyen, gå inn på følgende nettside: http://www.ensjobyen.no.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 2.907,8 kvm som tilhører aksjelaget.

  Parkering

  Boligselskapet disponerer utendørs parkeringsplasser utenfor blokka. Et beboerkort medfølger
  leiligheten uten ekstra kostnad. Utenom dette gateparkering etter områdets bestemmelser.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for aksjelaget.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig i henhold til reguleringsplan S-3252 datert 27.06.1991 med tilhørende reguleringsbestemmelser og kommunedelplan Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn, vedtatt 23.09.15.
  Ensjøbyen er under utbygging og det vil bygges parkanlegg, boliger og lagt til rette for en rekke servicefasiliteter i årene som kommer.
  Plan og byggesaker i området:
  Saksnummer: 202002029 - Byggesak. Ensjøveien 34 - Rivning av bebyggelse. Saken gjelder rivning av eksisterende bygningsmasse på ovennevnte eiendom. Rivning må sees i sammenheng med bygging av ny boligbebyggelse på eiendommen. Bygningene er ikke vist som verneverdige på byantikvarens gule liste. Det søkes om rivning slik at tomten kan klargjøres for det nye byggeprosjektet.
  Status: Tillatelse gitt.
  Saksnummer: 201911098 - Byggesak. Ensjøveien 34 - Oppføring av to boligblokker med underjordisk garasje. Totalt medfører tiltaket 82 leiligheter fordelt på de 4 byggene, A, B, C og D. Felles uteoppholdsareal etableres på bakkeplan inne i gårdsrom og på felles takterrasse på ca. 250 m2. Det legges vekt på å skape frodige grøntarealer som ivaretar muligheter for lek og opphold sammen med krav til universell utformet adkomst, adkomst for Brann- og redningsetaten, samt lokal håndtering av overvann.
  Status: Igangsettingstillatelse gitt.
  Saksnummer: 202012520 - Byggesak. Malerhaugen park - Opparbeidelse av park - Ensjø. Malerhaugparken er en planlagt som en liten nabolagspark og grønn gang- og sykkel forbindelse som forbinder Ensjøveien med Malerhaugveien og er plassert mellom eksisterende villaer (2etg høy) og de nye 5etg-leilighetene til Ensjølyst.
  Status: Venter på tilleggsdokumentasjon.
  Saksnummer: 201709947 - Byggesak. Ensjøveien 31 - Bruksendring. Eksisterende bebyggelse er en boligblokk fra 1938. Gjelder bruksendring fra forretning til bolig, bruksendringen anses som nødvendig for å sikre hensiktsmessig bruk.
  Status: Tillatelse gitt.
  Saksnummer: 202011295 - Byggesak. Hedmarksgata 15 - Oppføring av leilighetsbygg. Leilighetsbygget som søkes oppført er et moderne boligprosjekt med 98 leiligheter, som ligger langs Hedmarksgata i umiddelbar nærhet av Jordal Park og idrettsanlegg. Bygget utgjør i underkant av ca. 9900 kvadratmeter med bolig, samt næringsarealer for privat tjenesteyting/kontor/forretning på hjørnene mot Numedalsgata og Jordal Terrasse. Boligkomplekset vil bestå av 6 etasjer og parkeringskjeller, samt en beplantet takterrasse med både felles og private soner.
  Status: Søknad under behandling.
  Saksnummer: 202002020 - Reguleringssak. Østerdalsgata 1 A-L - Dialogfase før offentlig ettersyn - Kombinert bolig- og næringsformål - Kjeksfabrikken.
  Forslagsstiller ønsker å omregulere eiendommen til kombinert bolig- og næringsformål, der dagens bygningsmasse transformeres og kompletteres med ny bebyggelse. Prosjektet skal vektlegge helhetlige løsninger og bruksformål som tar hensyn til skala, struktur og beliggenhet. Målsetningen er å skape et attraktivt kvartal med en helt særegen identitet som blir et positivt tilskudd til bydelen.
  Området er under stor utvikling og byggearbeid må påregnes. Opplistingen er ikke uttømmende og interessenter oppfordret til å sette seg inn i reguleringsplaner for området.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Felleskostnadene er kr 3.935,- pr. mnd. og inkluderer: A konto brensel (Fyring/varmtvann), kabel-TV, bredbånd, vaktmestertjenester, trappevask, felles forsikring og kapitalkostnader m.m.
  Herav:
  Brensel Akonto 446,-
  Felleskostnader 1.733,-
  Kabel-TV 399,-
  Renter og avdrag, lån Handelsbanken 1.357,-
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.
  Megler har ikke fått opplysninger vedr. nåværende eiers årlige strømforbruk. På tilsvarende leiligheter i aksjelaget er strømforbruket på ca. kr 3.600,- pr. år. / 3.750 kwh. pr. år.
  Boligen tilknyttet Get (nå Telia) som leverandør av kabel-tv/bredbånd. Det er den minste tv-pakken som er inkludert i felleskostnadene. Ny avtale fra 1. januar gir beboer mulighet til å velge mellom tre alternativ: 1) TV og internett 2) kun internett (750Mbps) 3) kun TV. Ønsker man raskere internett eller større TV-pakke kan dette bestilles hos Telia. Dette betales av hver enkelt.
  Boligaksjeselskapet får levert fjernvarme fra Fortum. Boligaksjeselskapet avregner forbruket årlig basert på målt forbruk og A-konto innbetalinger.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Kommunale utgifter

  Felleskostnadene er kr 3.558,- pr. mnd. og inkluderer: A konto brensel (446,-), kabel-TV tjenester, vaktmestertjenester, trappevask, felles forsikring og kapitalkostnader m.m..
  Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.
  Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 2500-3000 kwh. pr. år.
  Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og er inkl i mnd.felleskostander. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 641 214,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 308 370,40.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 19.016,- pr. 31.12.2019.
  Estimert andel fellesgjeld pr. 01.12.2020: kr. 176.472,-
  Andel fellesgjeld var kr 187.133.41,- pr. 31.12.2019.
  Total fellesgjeld for aksjelaget er 9.156.900,- pr.04.11.2020 og lånevilkårene er:
  Handelsbanken, lånenr. 8398.71.49089
  Rentebetingelser: effektiv rente 2,7%
  Forventet nedbetalt: 03.12.2033
  Avdragsfrihet: Nei

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 7.325,-
  - Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.000,-
  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.447.458,-.
  Av dette beløpet utgjør kr 187.133,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring til kr. 6.850,- for aksje/andelsboliger.
  Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Mia Helen Roos

  Informasjon om forkjøpsrett

  Leiligheten er tilknyttet Ensjøveien 29 AS aksjelag.
  Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.
  Forretningsfører er Norian; tlf 22 911 350
  Boligselskapet har 47 aksjonærer.
  Forsikring er gjennom Protector Forsikring ASA.
  Dyrehold er i utganspunktet ikke tillatt, men styret kan samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen. Det er flere beboere som har fått Innvilget dyrehold.
  Boligaksjeselskapet får levert fjernvarme fra Fortum. Boligaksjeselskapet avregner forbruket årlig basert på målt forbruk og A-konto innbetalinger.
  Foretatte påkostninger de senere år:
  2018: Slipt og malt gulvet i vaskerommet
  2017: Byttet brannslukkingsaparater, Fornye røykvarslere i leiligheter og kjeller (10-års vedlikehold), Hafslund AS installerer nye strømmålere
  2015: Reparert stikkledning for vann, Montert avtappingsplugger på rør i kjeller
  2014: Oppgradering av vaskekjeller
  2012: Nytt brannvarslings system i fellesarealer, Total fasaderehabilitering, Utskifting av vinduer i samtlige fellesarealer, Utskifting av ytterdører, Rehabilitering av yttertrapper, Nytt calling anlegg, Oppussing av trappoppganger, Nye søppelkasseskur, Nytt lys ved ytterdører.
  2011/2012: Utskiftning av fasader
  2011: Alle leiligheter fikk branntepper, Montering av nye varmefordelingsmålere med integrert radio i samtlige leiligheter
  2010: Lagt inn fjernvarme, Oppgradering av parkeringsplasser
  2009: 2008: Merking og utskifting av stoppekraner, Stoppekraner på sirkulasjonsanlegget for oppvarming, 2007: Drenering av blokken på hagesiden, Regulering av fyringsanlegg. Utskifting av uregulerte kurser.
  Planlagte påkostninger:
  - I følge styreleder er det ingen planlagte påkostninger pt.
  I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.
  Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, men forretningsfører har avtale med et selskap som tar seg av inndrivelse av forfalte
  fakturaer. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.
  Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.
  Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er gitt.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie.
  Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Provisjon: 1,5% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Grunnhonorar: kr 12.500,-
  Oppgjørshonorar: kr 3.950,-
  SmartAnnonsepakke kr. 12.500,-
  Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 37-0242/20
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR37.20242

  Dato

  Sist oppdatert: 17. januar 2022 kl. 13:06

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.