Solgt: 6 350 000 kr

Nordre dals vei 21

6 190 000 kr
171 m²
4 soverom
Visning avlyst/SOLGT
Lekker, velholdt og innholdsrik kjedet enebolig over to plan - Dobbelgarasje - Attraktivt og barnevennlig - Smarthus
 • Prisantydning
  6 190 000 kr
 • Omkostninger
  156 092 kr
 • Totalpris
  6 506 092 kr
 • Byggeår
  1998
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  171 m²
 • Bruksareal
  174 m²
 • Tomteareal
  536,4 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig i kjede
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å presentere Nordre Dals vei 21 - en innholdsrik og spennende bolig i et rolig og barnevennlig område på Langhus. Boligen inneholder 4 soverom, 2 bad, 2 stuer, kjøkken, vaskerom, og hall/trapperom. Med to stuer og to bad passer boligen godt for en barnefamilie. Nabolaget oser av sjarm og har et meget godt bomiljø.
 • Boligen ligger i en blindvei med lite trafikk.
 • Skjermet og uten innsyn.
 • Gode solforhold og nydelig utsikt over egen natureng med Dalsbekken og Nøstvedtmarka i bakgrunn.
 • Boligen har flere flotte uteplasser med vestvendt terrasse fra kjellestue og vestvendt balkong fra stue og kjøkken.
 • Boligen en arealeffektiv planløsning. Denne må oppleves - her vil alle og enhver trives. Velkommen!
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Nordre dals vei 21, 1405 LANGHUS
  Kommunenummer 3020, gårdsnummer 125, bruksnummer 318

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 191 kvm
  Totalt bruksareal: 174 kvm
  Totalt primærrom: 171 kvm
  Primærrom:
  Underetasje 86 kvm: Trapperom, vaskerom, bad/wc, stue, 2 soverom.
  1. etasje 85 kvm: Hall m/trapp, soverom , dusj/wc, kjøkken, stue.
  Sekundærrom:
  1. etasje 3 kvm: Kjølerom.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.07.2020 utført av Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. tilstandsrapport fundamentert på sprengsteinsfylling. Bak og sidevegger av grunnmur antatt oppført med lecablokk. Utfyllende fasade i bindingsverk utvendig kledd med trepanel og isolert med mineralull. Bindingsverk i bærende konstruksjoner og yttervegger utvendig kledd med liggende trepanel og eventuelt isolert etter byggeårs byggeskikk. Saltak i trekonstruksjon oppført med selvbærende takstoler som varm konstruksjon med skråhimling som er luftet mellom undertak og isolasjon samt med sløyfer og lekter utvendig.
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
  Følgende har fått tilstandsgrad 2:
  - Varmtvannsbereder.
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å presentere Nordre Dals vei 21 - en innholdsrik og spennende bolig i et rolig og barnevennlig område på Langhus. Boligen ligger i en blindvei med lite trafikk. Man har gode solforhold og nydelig utsikt over egen natureng med Dalsbekken og Nøstvedtmarka i bakgrunn. Boligen har flere flotte uteplasser med vestvendt terrasse fra kjellestue og vestvendt balkong fra stue og kjøkken, begge skjermet og uten innsyn. Videre har boligen en arealeffektiv planløsning og inneholder 4 soverom, 2 bad, 2 stuer, kjøkken, vaskerom, og hall/trapperom. Med to stuer og to bad passer boligen godt for en barnefamilie. Nabolaget oser av sjarm og har et meget godt bomiljø.
  Huset inneholder forskjellige løsninger for en smart hverdag. Løsningene gjør det mulig å styre fra mobil/nettbrett og settes opp slik at man sparer tid, bedre miljø og økonomisk. Brytere og komponenter fungerer selv om wifi eller internett er nede. Løsninger kan utvides med løsninger for brann, lekkasjesensor, alarm, sensorer for bevegelse/luftkvalitet, temperatur, vær, etc.
  Denne må oppleves - her vil alle og enhver trives. Velkommen på visning!
  Diverse:
  - Smart hus styring på lys, varme og garasjeportåpner (Se brukermanual bak i salgsoppgave)
  - Innlagt fiber fra Viken fiber/Altibox og Telenor tv kabel med internett/tv muligheter
  - Easee elbil lader 32a. Kan utvides med flere ladere og benytte smart styring av lading (lad raskt på billigste tidspunkt).
  - Varmekabler i hele 1. etg (unntatt vaskerom) + bad oppe. Kan styres via smarthus for komfort og/eller økonomi.
  - Vaskerom med god lagringsplass. Vask, vegghengt strykebrett og stor benk. Plass til kjøl/frys.
  - T-we (m/opptak) og T-we mini Telenor dekodere
  - Kjellerstue med 7 meter skyvedørs garderobe og 70cm dybde
  - Opphøyd plass til sykler og utendørslagring ved siden av garasje. Mulighet for å etablere utebod.
  Underetasje:
  Underetasjen inneholder trapperom, vaskerom, bad/wc, stue, og 2 soverom.
  Vaskerom:
  Praktisk vaskerom med mye lagringsplass, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, vask, vegghengt strykebrett og stor benk. Rommet har fliser på gulv og lys gråfarge på veggene.
  Bad/wc:
  Pent flislangt bad med gulvvarme, badekar med dusjgarnityr, dusjnisje med dusjdør i herdet glass oppgradert i 2012, dobbel servant med skapinnredning, og klosett skiftet i 2017. Støysvake vifter med fukt sensorer på begge bad.
  Stue:
  Romslig og hyggelig kjellerstue med god plass til sofa, stuebord og tv-seksjon. For mange familier vil dette være en naturlig sted å trekke seg ned, eller la barna bruke som sitt "leke område". Meget god lagringsplass i skyvedørsgarderobe fra Garderobemannen (7 meter bred og 70 cm dybde). Utgang til vestvendt skiferlagt terrasse på ca 21 kvm. Nydelig og flott opparbeidet hage som ligger utrolig fint til. Her kan du virkelig boltre deg sammen med familie og venner. Terrassen har overbygg, fliser og downlights.
  Soverom:
  Soverommene er av god størrelse og gir mulighet for flere og gode oppbevaringsløsninger. Her er det plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Soverommene ligger lysmessig fint til med utsyn til husets eventyrlige hage/terrasse.
  1. etasje inneholder hall m/trapp, 2 soverom, dusj/wc, kjøkken og stue. Inngang fra fremsiden av huset:
  Entrè:
  Hyggelig entré med god plass til sko- og yttertøy i skyvedørsgarderobe. Entreen gir et godt førsteinntrykk hvor man umiddelbart fanger opp utsikten gjennom stuen, dette gir en meget god romfølelse. Fra entré er det direkte adkomst til bad, stue, og 2 soverom.
  Stue:
  Stuen er godt dimensjonert med god plass til møblement som sofa, stol, tv-seksjon og stuebord. I stuen har man en flott peisovn som skaper en lun atmosfære og generere meget god varme på kalde vinterdager. Fra stuen er det utgang til en deilig vestvendt balkong på ca. 21 kvm med nydelig utsikt. 2 stk store glassskyvedører med utgang fra kjøkken og stue, 6 meter bred markise m/fjernkontroll.
  Kjøkken:
  Pen kjøkkeninnredning med hvit profilerte skapfronter, eksklusiv granitt benkeplate av typen mørk Labrador, nedfelt rustfri oppvaskkum og et greps armatur. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, induksjon koketopp og kjøl-/fryseskap. Fliser mellom benk og overskap. Ventilator. God plass til spisebord, utgang til balkong og hyggelig peisovn. 1-stavs hvit lakkert eikeparkett på gulv. Alle hvitevarer medfølger.
  Bad:
  Pent flislagt bad med gulvvarme, dusj på gulv med dusjdører i herdet glass, servant og klosett. Klosett skiftet i 2017. Støysvake vifter med fukt sensorer på begge bad.
  Soverom:
  Soverommene er av god størrelse og gir mulighet for flere og gode oppbevaringsløsninger. Her er det plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap.

  Oppvarming

  Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner samt gulvvarme på bad og hele underetasje bortsett fra på vaskerom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.08.2001. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
  Det gjøres oppmerksom på at vaskerom opprinnelig er byggemeldt som bod og medregnet i P-rom.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
  3020/125/318:
  28.07.2020 - Dokumentnr: 2802534 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
  Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
  Org.nr: 950 007 613
  Elektronisk innsendt
  16.07.1990 - Dokumentnr: 9959 - Registrering av grunn
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3020 Gnr:125 Bnr:3
  Areal 750 m2.
  15.09.1998 - Dokumentnr: 10836 - Målebrev
  Med grensejustering
  01.01.2020 - Dokumentnr: 204810 - Omnummerering ved kommuneendring
  Tidligere: Knr:0213 Gnr:125 Bnr:318

  Eventuell adgang til utleie

  Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Eiendommen har fin beliggenhet i populært og attraktivt bomiljø på Langhus. Området er etablert og meget barnevennlig. Huset ligger i vei uten gjennomgangstraffik med lekeplasser like ved. Fritt beliggende med flott utsyn mot Nøstvedtmarka og gode solforhold. Gangavstand til barnehage, og kort vei til barneskole, togstajon, og idrettsanlegg. Turområder i Nøstvedtmarka rett utenfor døren. På Langhus er gang- og sykkelstinettet godt opparbeidet, slik at barna har sikre og trygge skoleveier. Ca 15 min. kjøring til Ryen. (4 felts vei helt fra Langhus). Velkommen til Nordre Dals vei 21!

  Adkomst

  Fra Oslo: Følg E6 i retning Ski og ta av motorveien mot Ski/Langhus/Oppegård. Ta til høyre inn på Langhusveien, over motorveien. Ta så av til høyre ned Oppegårdveien. Følg veien til du får avkjøring til Nordre Dals vei på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Dalstunet barnehage
  Tussestien barnehage (0-5 år) 1.2 km
  Langhus barnehage (1-5 år) 1.4 km
  Langhus skole (1-7 kl.) 1.4 km
  Haugjordet ungdomsskole (8-10 kl.) 3.3 km
  Flåtestad skole (8-10 kl.) 4 km
  Ski ungdomsskole (8-10 kl.) 4.8 km
  Ski videregående skole 5.5 km
  Drømtorp videregående skole 6.9 km
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon. (Distanser er beregnet basert på korteste kjørbare vei eller gangvei).

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 536,4 kvm. Pent opparbeidet tomt med asfaltert gårdsplass med dobbelgarasje ved inngangspartiet. På baksiden av boligen er det pent opparbeidet hage med gressplen, beplanting og hekk mot nabo. Skiferlagt terrasse på bakkeplan med utgang fra kjellerstuen.
  Det er avtale om gjensidig bruksrett mellom eierne av gnr. 125, bnr. 317 Nordre Dals vei 19 og gnr. 125, bnr. 318 Nordre Dals vei 21. Eiere av ovennevnte eiendommer har bygget en garasje som til dels blir liggende utenfor tomtegrensen for de respektive eiendommer. I den forbindelse gis det en gjensidig rett for eierne til fritt å benytte det areal som berører den annens eiendom i forhold til hvordan garasjene ble bygget og liggende i terrenget. Med den gjensidige bruksretten følger følgende rettigheter og plikter: Rett til å bygge nytt til erstatning for eksisterende bygg når dette er påkrevet. Eksempelvis pga. alder, brann etc. Eiere har gjensidig plikt til å vedlikeholde sin garasje slik at denne ikke forringer den andres eiendom. Vedlikeholdskostnader deles mellom eierne. Ved uansvarlig/ulovlig bruk av garasjen og som medfører skade på den andres garasje, blir man erstatningsansvarlig for den skade som påføres.

  Parkering

  Parkering for to biler i dobbelgarasje samt biloppstillingsplasser på egen eiendom. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for gnr.125, bnr.3, Nordre Dal, Langhus, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 24.05.1989, og iht. til kommuneplan nordre follo 2019-2030 arealdel ski.
  Reguleringsplaner under arbeid i nærheten:
  Ski kommune er i gang med å rehabilitere det kommunale ledningsnettet i Dalskleiva, fra Oppegårdveien i vest til Langhusveien i øst. Dette kan være til støyende arbeider og omlegging av gang- og sykkelvei.
  Arbeidet er ferdigstilt i nærområdet. Endelig ferdigstillelse for prosjektet avhenger av arbeid andre steder.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter er kr 16.913,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.524,- pr. år. / 28.388 kwh. pr. år.
  Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.832,-.
  Velavgift er kr 150,- pr. år.
  Privat brøyting kr 1.000,- pr. år.
  Boligen er tilknyttet Telenor kabel som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 4.800,- pr. år. Det medfølger 2 stk Tv-tuner/dekoder.
  Boligen er tilknyttet Telenor kabel som leverandør av bredbånd og har avgift på kr 500,- pr. mnd. Produkt Bredbånd 500.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 1.367.455,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 4.922.838,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.346.092,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelspdekning koster kr. 11.100,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Åsa Linnéa Austnes og Jon Petter Austnes

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
  innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 13.750,-
  Visninger: kr 3.125,- pr. visning
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 37-0118/20
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR37.20118

  Dato

  Sist oppdatert: 17. desember 2021 kl. 12:15

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.