Solgt: 3 775 000 kr

Skjelderups gate 13B

3 600 000 kr
46 m²
1 soverom
Tom Martinsen
Presenteres av
Tom Martinsen
Rolig på Grünerløkka
Lys og gjennomgående 2-roms, tilbaketrukket i rolige miljøgater. Klassiske detaljer. 2,71m takhøyde. Nye vinduer og peis
 • Prisantydning
  3 600 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  109 312 kr
 • Omkostninger
  8 320 kr
 • Totalpris
  3 892 632 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1903
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  46 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fellesutgifter
  3 210 kr
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Skjelderups gate 13 B, en nydelig og klassisk 2-roms andelsleilighet, beliggende i 3. etasje i et veldrevet borettslag. Eiendommen ligger i en stille og rolig del av Grünerløkka omkranset av flotte miljøgater med trær og lite trafikk. Bygården er oppført i 1903 og i leiligheten finner du flere originale og sjarmerende detaljer. Rosett, stukkatur og brede vindusposter gir både særpreg og sjarm.
Leiligheten har god vedlikeholdshistorikk og fremstår som moderne og med god standard. Nymalte flater og store vindusflater (nye vinduer i 2015) som gir godt lysinnfall. Dette kombinert med generøs takhøyde gir både god romfølelse og trivsel.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Skjelderups gate 13B, 0559 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 228, bruksnummer 360, ideel andel 1/1
Andelsnummer 48, Sofienbergløkka Borettslag, organisasjonsnummer 953 948 311

Innhold

Totalt bruttoareal: 52 kvm
Totalt bruksareal: 46 kvm
Totalt primærrom: 46 kvm
Primærrom:
3. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad, soverom: 46 kvm
Leiligheten disponerer en kjellerbod på 5ca. 6 m2. Leiligheten disponerer i tillegg en loftsbod på 3 m2.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.07.2020 utført av Joakim Helgesen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligbygg over 4 etasjer samt kjeller og loft. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og bærende konstruksjoner av murkonstruksjoner. Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Yttervegger av pussede og malte flater. Yttertak i saltaksform utvendig tekket med takplater (taket er ikke besiktiget).
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Det er gitt TG2 for følgende forhold:
- Sanitærutstyr og innredning og overflater vegger i våtsone (intet problem ev dusjkabinett)
- Ventilasjon: Kullfilter og ikke avtrekk ut av bygget.
- Vannrør av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier at over halvparten av anbefalt brukstid er passert og restlevetiden er derfor usikker.
- Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at over halvparten av anbefalt brukstid er passert og restlevetiden er derfor usikker.
Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Skjelderups gate 13 B, en nydelig og klassisk 2-roms andelsleilighet, beliggende i 3. etasje i et veldrevet borettslag. Eiendommen ligger i en stille og rolig del av Grünerløkka omkranset av flotte miljøgater med trær og lite trafikk. Bygården er oppført i 1903 og i leiligheten finner du flere originale og sjarmerende detaljer. Rosett, stukkatur og brede vindusposter gir både særpreg og sjarm.
Leiligheten har god vedlikeholdshistorikk og fremstår som moderne og med god standard. Nymalte flater og store vindusflater (nye vinduer i 2015) som gir godt lysinnfall. Dette kombinert med generøs takhøyde gir både god romfølelse og trivsel.
Leiligheten inneholder:
Entré:
Romslig entré med plass til klesoppheng og integrert skoskap. Stilig teglstein som er trukket frem. Nymalte flater nå i 2020. Dørcalling.
Stue:
Nydelig stue med to store vinduer med brede karmer og pent listverk. Det er god plass til både sofagruppe og spisebord i stuen. Velfungerende vedovn (ny i 2017) gir god varme og hygge på kalde vinterdager. Stuen ble i 2016 malt i en lekker og tidløs farge som harmonerer godt med de hvitmalte vinduspostene. Stukkatur i himling. Lekre tregulv, slipt og lakkert i 2012.
Kjøkken:
Romslig og separat kjøkken med lyse, profilerte fronter og håndtak i stål samt benkeplate i heltre. Bra med skap- og benkplass, samt plass til spisebord. I 2012 ble det montert på nye fronter. Nisje til oppvaskmaskin, stekeovn og kjøl-/frys. Også dette rommet har et stort vindu som gir fine lysforhold. Tak og vegger nymalt nå i 2020.
Soverom:
Herlig og romslig soverom. Her er det god plass til dobbeltseng og nattbord. Stort vindu gir også i dette rommet et lyst og luftig inntrykk. Tak og vegger malt i 2016.
Bad:
Pent og romslig bad med vegghengt toalett, dusjkabinett, varmekabler i gulv og opplegg til vaskemaskin. Badet har blitt oppgradert nå i 2020 med bl. a. nytt dusjkabinett, ny servant og skap, samt malt alle overflater. Vaskemaskin medfølger.
En kjellerbod på ca. 6 kvm og en loftsbod på ca. 3 kvm(gulvareal) gir god oppbevaringsplass utenom leiligheten.
Medfølger:
- Alle hvitevarer (kjøleskap, komfyr og
oppvaskmaskin)
- Vaskemaskin
- Taklampe på kjøkkenet
Medfølger ikke:
- Taklampe i stuen og på soverom
- Kommode på soverom

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av leiligheten. Peisovn i stue. Varmekabler på bad.
Varmtvann inkludert i felleskostnader.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.
Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 08.11.1905, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/228/360:
17.04.1895 - Dokumentnr: 992978 - Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
Best. vedr. salg av øl m.v.
22.05.1902 - Dokumentnr: 900561 - Bestemmelse om gjerde
30.08.1902 - Dokumentnr: 900562 - Bestemmelse om gjerde
Bestemmelser om felles gårdsplass m.v.
15.09.1997 - Dokumentnr: 56277 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:228 Bnr:442 Snr:1
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:228 Bnr:442 Snr:2
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:228 Bnr:442 Snr:3
Best. om bruk av gårdsrom
Rett til anlegg og vedlikehold av tekniske ledninger
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
16.04.1895 - Dokumentnr: 900094 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:228 Bnr:569

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i en blindvei et meget attraktivt og sentralt boligområde. Området er preget av beplantning og miljøgater, og er derfor stille og rolig med lite gjennomgangstrafikk.
Flotte parkområder innenfor gangavstand. Leiligheten ligger flott til med kort avstand til både Sofienbergparken med store grøntarealer, ballplass og lekeplass, samt Botanisk Hage. I nærheten er også Birkelunden, Olaf Ryes Plass og Grünerhagen.
Gode tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva som ligger i gangavstand fra boligen. Her kan du følge elva oppover til Maridalen og marka som byr på en mengde tur- og friluftslivmuligheter.
For den treningsglade ligger Sats ca. 5 min unna ved Trondheimsveien.
Går du et par kvartaler er du midt i hjertet av Grünerløkka med sitt yrende folkeliv.
Flere av byens mest populære spisesteder og kaféer ligger på Grünerløkka, blant annet Südøst, Delikatessen, Mucho Mas, Nighthawk Diner og ikke minst Villa Paradiso. Flere med flott uteservering om sommeren.
Gangavstand til "Nye Tøyen Torg". Her finnes bl.a. "Postkontoret", en bydelskro med bar, pizza, scene, shuffleboard, dart og brettspill. Nord&Natt, en kaffe- og blingsebar med fantastisk kaffe fra eget brenneri, blingser og salater laget ferskt på lokale råvarer, og brød fra eget bakeri 7 dager i uken. På kvelden kliner de til med en av Oslos beste cocktailbarer. Grønland med sitt yrende café og uteliv er også en kort spasertur unna.
En kort spasertur på ca 10 minutter og du befinner deg i Oslo sentrum.
Kort vei til både Kunsthøgskolen i Oslo og Arkitekthøyskolen, og enkel adkomst til Nydalen med blant annet BI Handelshøyskole.
Populære Vulkan med Mathallen og en rekke nye spise- og utesteder finner du innenfor 15 minutters gange.
Bredt tilbud av offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Trikken går på dagtid hvert 3. - 4. minutt mot sentrum og Storo (nr. 11, 12 og 13) fra Thorvald Meyers gate. Trikk nr. 17 går fra Trondheimsveien (Lakkegata) i retning Høyskolen. Her finner du også buss nr. 31 og 31 E som går ca. hvert 4. minutt. Buss 31 går hele natten.
Busstilbudet inkluderer også blant annet rute 30 via sentrum til Huk/Bygdøy og motsatt retning BI og Nydalen. Rute 21 via St. Hanshaugen og Bislett, til Frogner og Tjuvholmen. Grünerløkka ligger dessuten ca 10 min gange fra sentrum og det er lett å ta seg til sentralbanestasjonen med både flytog- og bussforbindelser. Gangavstand er det også til Torshov, Alexander Kiellands plass og St. Hanshaugen.
Dette er en bolig for deg som liker å bo sentralt med nærhet til det meste, samtidig som du bor tilbaketrukket fra de mest travle gatene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 463 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet bakgård med stensatte gangarealer, sittebenker, trær og beplantning. Sykkelparkering. Gårdsrommet er en del av et felles kvartalsgårdsrom.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan datert 05.09.2017 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2255.
Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Felleskostnadene er kr 3.210,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fibernett(1000/1000 Mbps), betjening av andel fellesgjeld, drift og vedlikehold, trappevask, bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader 2 456,-
Renter 174,-
Avdrag 241,-
Vedlikeholdstillegg 100,-
Fibernett(1000/1000 Mbps) 239,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.251,- pr. år. / 4.277 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Homenet som leverandør av fibernett.
kr 239,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 869.128,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3.128.860,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 17 528,- pr. 31.12.19
Andel fellesgjeld er kr 109 312,- pr. 06.07.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 5 095 594,- pr. 06.07.20 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 98207748668, OBOS Boligkreditt AS
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 06.07.2020: 1.9% pa.
Antall terminer til innfrielse: 344
Andel av saldo: 109 312
Første termin/første avdrag: 30.03.2019 ( siste termin 28.02.2049 )
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Forhåndsutlysning av forkjøpsrett (USBL) kr 7.188,-.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.717.632,-. Av dette beløpet utgjør kr 109.312,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelspdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Arnhild Bakken

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Sofienbergløkka Borettslag.
Borettslaget består av 43 leiligheter.
Forretningsfører er USBL, tlf. 08725
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er ikke tillatt, men kan innvilges dersom gode grunner taler for det.
Foretatt påkostninger de senere år:
2020: Utvendige piper rehabilitert
2019: Fasaden rehabilitert
2017: Rehabilitering av pipeløp
2015: Alle vinduer i alle leiligheter skiftet
2014: Bytte av stikkledning inn til Skjelderupsgate 13 a og b. Spyling av avløpsrør. Elektriske arbeid. Bytting av låser og brannsikring.
Planlagte påkostninger: Ingen store påkostninger. Vanlig vedlikehold må påregnes.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten parallellavklares. Konferer megler for nærmere info.
Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 37-0117/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR37.20117

Dato

Sist oppdatert: 29. oktober 2020 kl. 09:50

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.