Solgt: 14 000 000 kr

Capralhaugen 60

14 500 000 kr
253 m²
5 soverom
Ved terrassen har boligen en hyggelig Jacuzzi. Her kan utsikten nytes.
Fredrik Nordstrøm
Presenteres av
Fredrik Nordstrøm
JAR // CAPRALHAUGEN
Praktfull familiebolig med 5 sov og hybelmulighet i attraktivt og barnevennlig område- Solrikt- Nydelig utsikt- Garasje
 • Prisantydning
  14 500 000 kr
 • Omkostninger
  363 842 kr
 • Totalpris
  14 363 842 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2000
 • Soverom
  5 soverom
 • Primærrom
  253 m²
 • Bruksareal
  295 m²
 • Tomteareal
  721,4 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Lysegrønn B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Capralhaugen 60 - en meget attraktiv enebolig over 3 plan med muligheter for hybel med egen inngang i underetasjen. Huset ligger høyt og fritt med svært gode solforhold og nydelig utsikt mot Oslo og fjorden. Her bor du med nærhet til barnehager, skoler, turområder, lekeplasser, butikker, buss/T-bane og passer perfekt for deg som ønsker å bo tilbaketrukket, men samtidig ha nærhet til det meste i hverdagen. Boligen har en god planløsning og inneholder bl.a. en stor og luftig stue med spiseplass og peis, hyggelig kjøkken med spiseplass, flott loftstue, 5 gode soverom, 3 bad, separat WC og vaskerom. Høydepunkter
 • Hybelmulighet med egen inngang
 • Vannbåren gulvvarme
 • Balansert ventilasjonsanlegg
 • 2 syd-østvendte verandaer
 • Syd-vestvendt terrasse
 • Jacuzzi
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Capralhaugen 60, 1358 JAR
  Kommunenummer 3024, gårdsnummer 36, bruksnummer 36, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 321 kvm
  Totalt bruksareal: 295 kvm
  Totalt primærrom: 253 kvm
  Bruksareal:
  Enebolig 272 kvm
  Garasje 23 kvm
  Primærrom:
  Enebolig:
  Underetasje 77 kvm: Entré/gang, vaskerom, sokkelleilighet med entré, stue/kjøkken (kjøkken ikke montert), bad, 2 soverom
  1. etasje 104 kvm: Entré/Hall, bad, kjøkken med spiseplass, stue/spisestue, wc, soverom
  2. etasje 72 kvm: Loftsstue, 2 soverom, bad
  Sekundærrom:
  Enebolig:
  Underetasje 19 kvm: Teknisk rom, 2 boder, bod
  Garasje:
  1. etasje 23 kvm: Garasjerom
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.05.2021 utført av Gjert Faye Aaby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.
  Bygning generelt:
  Boligen er innredet med hybel/sokkelleilighet, men denne mangler kjøkken og har ikke vært i bruk som utleiedel.
  Grunn og fundamenter:
  Støpt betongsåle på isolert, fuktsikret, kultet og fast grunn.
  Grunnmur:
  Grunnmur betong/sprøytebetong som er foret ut og isolert innvendig.
  Drenering:
  Drenering/fuktsikring fra byggeåret. Grunnmursplasten er stedvis synlig men klemlist på grunnmursplast mangler flere steder.
  Yttervegger:
  Yttervegger i isolert bindingsverk med vindsperre utvendig og diffusjonssperre innvendig. Yttervegger er kledd med liggende trepanel som er dekkbeiset.
  Vinduer:
  Vinduer i hvitlakkert trevirke med isolerglass fra byggeåret.
  Ytterdører:
  - Isolerte inngangsdører med glass i hovedinngang og til hybel/leilighet og inngang til underetasje fra byggeåret.
  - Terrassedører i hvitlakkert trevirke med isolerglass fra byggeåret.
  Takkonstruksjon:
  Saltak med ark på to sider, oppført i isolert trekonstruksjon med undertak av kartong. Innvendig diffusjonssperre av plast. Tilgang til kneloft via luker. Luke til kaltloft er overdekket med isolasjon og dette loftet er ikke inspiser på grunn av dette. Noe svertesopp på undertaket er registrert. Svertesopp på undertak er ingen skade, men forekommer stedvis på grunn av kondens der varm luft treffer kalde overflater.
  Taktekking:
  Taket er tekket med betongstein. Takrenner, beslag og nedløp i stål. Taket er sjekket og en del stein byttet i 2017.
  Trapper:
  Heltretrapp med malte vanger og rekkverk, og folierte heltretrinn.
  Terrasse og verandaer:
  - Terrasse i impregnert trevirke med rekkverk i tre. Terrassen ble i 2014 hevet og utvidet. Adkomst fra stuen.
  - To verandaer i lik utførelse, som ligger over hverandre, en med tilgang fra spisestue og en fra loftsstue. Oppført i impregnert trekonstruksjon med rekkverk i tre.
  Piper og ildsteder:
  Enkeltløpet elementpipe. Peisovn plassert i stue. Pipen er upusset i 2. etasje.
  Etasjeskillere:
  Støpt betonggulv mot grunn og trebjelkelag mellom etasjer.
  VVS:
  - Rør-i-røropplegg med fordelerskap i wc i 1. etasje. med siklemikk (lekkasjerør) til tilstøtende bad. Fordelserstokk i bod i hybel/sokkelleilighet. Avløpsrør og sluk i plast. Varmtvannsbereder på 200 liter bra byggeåret er plassert i teknisk rom, varmtvannsbereder på 120 liter fra byggeåret er plassert i bod i hybel/lokkeleilighet.
  - Vannbåren gulvvarme fra varmepumpe/jordvarme med hull på 157 meter. Ny varmepumpe og opplegg for denne i 2020. Fordelerskap for gulvarme i entre/hall, et soverom i 2. etasje, teknisk rom og eget for hybel/sokkelleilighet. Det er gulvvarme i alle rom foruten to boder.
  - Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Nytt aggregat i 2017.
  Elektriske anlegg:
  Sikringsskap med automatsikringer. Skap for hoveddel i teknisk rom, og eget skap i hybel/sokkelleilighet.
  Garasje:
  Garasje med betonggulv, betongvegg mot terreng, yttervegger i bindingsverk med liggende kledning, saltak i trekonstruksjon med undertak av rupanel tekket med betongstein. Leddport med automatisk åpner. Ny motor i 2019.
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
  Utdrag av selgers egenerklæring:
  - Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?: Renovert bad i 2. etasje ble utført av fagpersonell 2012-2013.
  - Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner?: Lagt inn nye kurser for Jacuzzi og lader til Elbil. Arbeid utført av faglært.
  - Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner?: Ja ved service/vedlikehold av balansert ventilasjons anlegg og vannbåren varme.
  - Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende?: Ja, men denne har kun vært benyttet av familien, dvs ikke leid ut.
  - Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?: Utvidet terrasse ikke søkt om til kommunen.
  - Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om?: Felles ønske/intensjon med nr. 52 og 54 om å oppgradere felles innkjøring med asfalt og lav mur av granitt (som øvrig innkjørsel til boligen), samt rette ut og forenkle adkomsten til huset. Kjøper må ta dette videre med nevnte naboer. Eier av Capralhaugen 54 har tidligere ytret et ønske om å sette opp gjerde i tomtegrensen mellom sin tomt og kommunal adkomstvei.
  - Tilleggskommentar: Det er kommunal felles innkjøring hvor naboene deler på å måke osv. Asfaltert adkomstvei benyttes kun av eier av nr. 60.
  Tilleggsinformasjon vedr. maur i underetasjen: Etter at selger har fylt ut sin egenerklæring er det observert maur i underetasjen. Eier engasjerte Pelias AS som bekjemper maur. Representant fra Pelias fant en tue på tomtegrensen til Capralhaugen 54. Pelias eliminerte maurtua samt området de gikk til på andre siden av huset og sprayet langs grunnmuren til huset. Pelias har forklart eier at dette er skogsmaur som vil bli borte. Eier har kontaktet Pelias igjen og de kommer i uke 21 tar en innendørs runde slik at alle maurene forblir borte. Datablader på middel som ble brukt kan sendes til interessenter på forespørsel.
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Meget attraktiv enebolig over 3 plan med muligheter for hybel med egen inngang i underetasjen. Huset ligger høyt og fritt med svært gode solforhold og nydelig utsikt mot Oslo og fjorden. Boligen fremstår svært tiltalende og moderne med vannbåren gulvvarme i det meste av boligen og balansert ventilasjonsanlegg. Huset har en god planløsning og inneholder romslig entré/hall, stor stue/spisestue med peis, flott kjøkken med spiseplass, soverom, baderom og toalettrom i 1. etasje, praktisk loftstue, 2 soverom og baderom i 2. etasje, og soverom, vaskerom, entré/gang, stue, bad og soverom i underetasjen. Det er for øvrig også rikelig med lagringsplass i boder i boligen. Utvendig har huset flere hyggelige uteplasser med én syd-østvendte veranda med adkomst fra spisestuen i 1. etasje, én syd-østvendte veranda med adkomst fra loftstuen og én syd-vestvendt terrasse med adkomst fra stuen. Fra terrassen har du videre adkomst til hagen og Jacuzzien. Boligen er opprinnelig bygget med 2 boenheter, men hybeldelen er i dag åpen mot hoveddelen og fungerer som én boenhet. Underetasjen er ikke utstyrt med kjøkken, men det er lagt røropplegg og elektrisk opplegg klart for kjøkken i hybeldelen.
  Kjøkken:
  Pent og hyggelig kjøkken innredet med slette finerte fronter på skap og skuffer, benkeplater i heltre og laminat med nedfelt kum og veggfliser over benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med integrert induksjonsplatetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjølehjørne.
  Baderom 1. etasje:
  Flott baderom med fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med toalett, servant integrert i skapinnredning, elektrisk håndkletørker, dusjkabinett, speil, skap og lys.
  Baderom 2. etasje:
  Lekkert baderom fra 2013 med fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant integrert i skuffeinnredning, dusjkabinett, speil og lys.
  Baderom underetasje / hybel:
  Pent baderom med fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med toalett, servant integrert i skapinnredning, dusjkabinett, elektrisk håndkletørker, opplegg for vaskemaskin- og tørketrommel, speil, skap og lys.
  Toalettrom:
  Separat toalettrom med fliser på gulv og malt strie på vegger. Rommet er innredet med toalett, servant, speil og lys.
  Vaskerom:
  Praktisk vaskerom med fliser på gulv og malt strie på vegger. Rommet er innredet med skyllekum, innredning og opplegg for vaskemaskin, tørketrommel og dusj.
  Innvendige overflater:
  Gulv:
  Gulvoverflater av fliser, parkett, laminatgulv, malt betong, betong og teppe.
  Vegger:
  Veggoverflater av sparklede malte plater, malt strie, tapet og fliser. Vegger i trappegang og loftstue er malt i 2021.
  Himling:
  Himlinger av sparklede malte plater.
  Utstyr:
  - Downlights i entré/hall, bad, kjøkken, stue/spisestue og bad og loftstue i 2. etasje.
  - Sentralstøvsuger.
  - Fiber

  Oppvarming

  Vannbåren gulvvarme fra varmepumpe/jordvarme. Det er gulvvarme i alle rom foruten tre boder.
  Peisovn plassert i stue.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.05.2000. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  Endringer etter at ferdigattest er gitt:
  - Ny terrasse bygget over den gamle og utvidet i 2014.
  - Det er etablert en dør mellom hybeldel og hoveddel i boligen
  Tiltakene er ikke søkt/byggemeldt til kommunen. Kjøper overtar ansvaret for dette og eiendommen slik den fremstår på visning.
  Det er uvisst om det er gjort andre endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
  Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
  Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
  - Dagboknr 7789, tinglyst 29.04.1976, type heftelse: Erklæring / avtale: Den antennemast som kommunen godkjente midlertidig må fjernes og tomten ryddiggjøres uten utgift for kommunen når bygningsrådet forlanger det.
  - Dagboknr 28653, tinglyst 21.11.1983, type heftelse: Kommunen gis rett til å legge/ha liggende vann-, spillvann- og overvannsledning samt tilhørende kummer over gbnr. 36/36. Kommunen gis uhindret adkomst i anleggstiden og for fremtidig tilsyn/vedlikehold/reparasjon av ledningene. Eier forplikter seg til å ikke oppføre bygg nærmere enn 3 meter fra ledningens senterlinje.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
  Eiendommen har følgende rettigheter:
  - Dagboknr 31844, tinglyst 18.09.1989, type heftelse: Gbnr 36/36 har varig rett til gang- og kjøreadkomst på gbnr. 20/1224, herunder rett til å utbedre frisikt i avkjørselen etter de regler som til enhver tid gjelder.
  - Dagboknr 31876, tinglyst 18.09.1989, type heftelse: Gbnr. 36/36 har varig rett til å anlegge og ha sine vann- og avløpsledninger på gbnr. 36/683, samt rett til reparasjon og omlegging av ledningene.
  - Dagboknr 28391, tinglyst 16.10.1996, type heftelse: Gbnr. 20/1440 kan ikke motsette seg at det opparbeides adkomst til gbnr. 36/36 over gbnr. 20/1224 og at det oppføres en mur i eiendomsgrensen mellom gbnr. 20/1440 og veiarealet til gbnr. 20/1224.
  I tillegg er det tinglyst bestemmelse om deleforbud den 15.08.1924, med dagboknr. 900542 og en rettighet med bestemmelse om veg den 15.08.1924, med dagboknr. 900471. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar ansvaret for servitutten og rettigheten.

  Eventuell adgang til utleie

  Boligen er opprinnelig oppført som enebolig med hybel-/ sokkelleilighet og godkjent med 2 boenheter. Det er etablert en dør mellom hoveddelen og utleiedelen slik at de ikke lenger er fysisk adskilt som 2 separate boenheter. Hybelen er lovlig for beboelse og kan leies ut. Kjøper bør etablere trapp ned på siden av huset, samt innstalleres kjøkken i hybelen dersom hybelen skal leies ut.
  Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

  Diverse

  - Jacuzzi fikk nytt lokk og hodeputer vinteren 20/21. Det er nylig blitt tatt service og byttet motor til pumpe til Jacuzzien. Denne følger med boligen ved salg.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Eiendommen ligger i et rolig, barnevennlig og meget ettertraktet villaområde på Jar i Bærum. Området har nærhet til skoler, barnehager, idrettsanlegg, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av servicetilbud. På Jarhuset finner du Brødbakerne, apotek, Meny, tannlege og blomsterbutikk.
  Jar ligger like vest for Lysakerelva, der elva utgjør grensen mellom Oslo og Bærum. Lysakerelven er et yndet sted for tur- og rekreasjon, og et lett tilgjengelig utgangspunkt for en forfriskende løpetur eller en hyggelig søndagstur. Med Granfoss som utgangspunkt kan man ta turen ned til sjøen og Lysaker brygge, eller gå opp til Bogstadvannet og idylliske Bogstad Gård. På veien passerer du gamle industriområder, fosser og kulturminner.
  Jar idrettslag tilbyr både håndball, ishockey, curling og tennis. Idrettslaget holder til i en ishall med fine fasiliteter. På Jarmyra finner du løpetraseer, treningspark med apparater og kunstgressbane - nærmiljøets grønne lunge, som blir flittig brukt av alle aldersgrupper.
  Østernvann og Bogstadvannet er populære badeplasser med både strand og brygge. Fra Fossum klubbhus går det lysløype, samt godt merkede løypetraseer innover i Bærumsmarka, Krokskogen og Nordmarka. Fossum IFs allsidige idrettsanlegg har kunstgressbane, skiskytteranlegg, rulleskianlegg og hoppbakker.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Barnehager:
  - Grav Kindergarden
  - Østheim barnehage
  - Skaubo barnehage
  - Stiftelsen Almeskogen Steinerbarnehage
  - Eikeli-Lijordet barnehage
  Barneskole:
  - Grav
  Ungdomsskoler:
  - Bekkestua skole
  - NTG-U Bærum
  Videregående skoler:
  - Nadderud
  - Eikeli
  - Stabekk
  - NTG Bærum
  I nærområdet har du også Oslo International School med barnehagetilbud, grunnskole og videregående skole og Steinerskolen i Bærum med barnehagetilbud, grunnskole og videregående skole.
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 721,4 kvm. Tomten er pent opparbeidet med gressplen og grus på hagesiden, busker og solrik terrasse / uteplass. Asfaltert nedkjørsel/gårdsplass foran
  garasje. Eiendommen ligger høyt og fritt i forhold til naboeiendommene foran.

  Parkering

  Parkering i garasje (23 kvm) samt parkeringsmuligheter på egen tomt. Det er oppført ladepunkt for elbil på ytterveggen til garasjen.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Stikkveien er også kommunal, men Capralhaugen 60 har drift og vedlikeholdsansvar for asfaltert del. Det er i 2019 lagt drenering, mur med lys og asfalt på nr. 60 sin regning.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan "kommuneplanens arealdel 2017-2035" med planID 201601 datert 04.042018 avsatt til: "nåværende boligbebyggelse" (721 kvm)
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter er kr 19 099,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 27 655,- pr. år. / 26 455 kwh. pr. år.
  Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6 816,-.
  Velavgift er kr 300 pr. år.
  Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av TV / internett og har avgift på kr 1 129,- pr. mnd.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 3 268 745,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 11 767 482,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 14 863 842,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. kr.14.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Thomas Bendixen og Jeanette Kartomten

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 0,7 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 14.950,-
  Visninger: kr 2.500,- pr. visning
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Ukens bolig: kr 2906,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 10-0100/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR10.21100

  Dato

  Sist oppdatert: 25. november 2021 kl. 08:21

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.