Kleppe

Kornvegen 103

Prisantydning

2 650 000 kr

Omkostninger: 73 222 krTotalpris: 2 723 222 kr
Etasje
3
Byggeår
2013
Soverom
2
Areal (P-ROM)
68 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fellesutgifter
1 993 kr

Toppleilighet med høy standard - Flere påkostede løsninger - Balkong med utsikt - Parkering i lukket anlegg & Heis

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Kornvegen 103, en attraktiv toppleilighet med gjennomgående god standard! Boligen har en praktisk planløsning, god takhøyde og flere påkostede løsninger. Leiligheten ligger sentralt, men skjermet i det populære området Kleppestemmen. Boligfeltet består av en fin og jevn fordeling av eneboliger, rekkehus og leiligheter.

 • Oppgradert kjøkken og bad.
 • Helfliset bad med varmekabler i gulv, mosaikkfliser i dusj.
 • Utvidet kjøkken med ekstra skap- og benkeplass.
 • Ekstra god takhøyde i stue og kjøkken som skaper e luftig og herlig atmosfære
 • Parkering i lukket anlegg.
 • Solrik balkong.
 • 2 soverom.

Eiendommen

Kornvegen 103, 4352 KLEPPE 
Gårdsnummer 1, bruksnummer 2154, seksjonsnummer 11, kommunenummer 1120

Områdebeskrivelse

Kornvegen 103 har en attraktiv beliggenhet på Klepp. Leiligheten ligger sentralt, men skjermet i det populære området Kleppestemmen. Boligfeltet består av en fin og jevn fordeling av eneboliger, rekkehus og leiligheter.

Leiligheten ligger i nærhet til offentlig transport, shopping og gode rekreasjonsområder som Kleppelunden, Klepp idrettshall og flere fotballbaner. I kort kjøreavstand finner du de idylliske Jærstrendene som Borestranda, Orrestranda, Selestranda og flere.

Klepp IL har idrettsanlegg med flere fasiliteter. Klubben kan tilby bl.a. fotball, håndball, svømming, turn osv. Ved Jærhagen finnes det også isbane, som det er mulig å bruke gjennom vinteren. Klepp kan også tilby flere treningsstudioer, bl.a. Arena og Sport 4 You. Driver du med sportsfisking er det mulighet for dette i Figgjoelva som har utløp på Selestranda.

I den idylliske Kleppelunden kan du ha med hele familien og grille, eller ta deg en joggetur gjennom Kleppelunden og over Håland på tre kilometer. Kleppelunden har bl.a. grillplass for familien, belyste løyper for sene joggeturer og treningsapparater for de som ønsker å benytte seg av det.

Barnevennlig område. Leiligheten har fint opparbeidet område med lekeplass for barna med benker og plen. Fra leiligheten er det gangavstand til flere barnehager. For å nevne noen av de nærmeste så har vi; Kleppestemmen FUS barnehage, Kleppe friluftsbarnehage, Lyngmarkå barnehage og Steingarden Barnehage.

Området gir mulighet for offentlig transport via buss, flybuss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplasser ligger ca. 200 meter fra leiligheten. Det er hyppige avganger. Nærmeste togstasjon er Klepp stasjon som ligger noen minutters kjøretur fra leiligheten. Det går også flybuss gjennom Klepp som tar deg til Stavanger lufthavn, Sola.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Kleppestemmen FUS barnehage (0-6 år)
Klepp Familie og Friluftsbarnehage
Lyngmarka barnehage (0-6 år)
Kleppe skule (1-7 kl.)
Klepp ungdomsskule (8-10 kl.)
Bryne vidaregåande skule
Øksnevad videregående skole

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 78 kvm
Totalt bruksareal: 72 kvm
Totalt primærrom: 68 kvm

P-rom: Gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom.
S-rom: Bod.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca 5m2

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.08.19 utført av Rogaland Takstpartner AS.

Tomten

Eiet tomt på 2.993 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Felles området er fint opparbeidet med lekeplass for barna, benker og plen.

Parkering

En biloppstillingsplass i lukket garasje anlegg. Tilhørende sportsbod og felles sykkelparkering medfølger også. Det er gjesteparkering i garasjeanlegg.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal og privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i yttervegger med stenderverk, betongvegger mot tilstøtende leiligheter. Etasjeskiller av betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Rapporten sin konklusjon er: Leiligheten fremstår i god stand, med liten slitasje. Det er behov for normalt vedlikehold.

Rapporten inneholder 1 Tg 2 og 0 Tg 3

Tillstandsgrad(Tg) 2 : bad
Det er motfall på gulvet målt fra terskel til hjelpesluk/nedsenket gulv i dusj. Tg 2

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.03.2013 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Standard

Kornvegen 103 er en attraktiv toppleilighet med gjennomgående god standard! Boligen har en praktisk planløsning, god takhøyde og flere påkostede løsninger.

Entré/gang med malte vegger og god plass til å henge fra seg ytterklær i garderoben. 

Hovedsoverommet har god plass til dobbelseng og garderobe. Det andre soverommet brukes i dag som kontor men passer også perfekt til barnerom/gjesterom.

Svært innbydende helfliset bad med mosaikkfliser i dusj. Varmekabler i gulv. Stilren baderomsinnredning med god plass til oppbevaring. Opplegg for vaskemaskin. Ellers er det vegghengt toalett og dusj med dører som foldes inn. Praktisk og plassbesparende.

Stue/kjøkken med åpen løsning. Stuen er holdt i lyse, behagelige farger. De store vinduene som slipper inn godt med lys samt den ekstra takhøyden i stuen gir en god romfølelse. Fra stuen er det utgang til solrik balkong.

Pent kjøkken med hvit innredning. Tidligere eier har bygget ut kjøkkenet med ekstra skap og benkeplass. Kjøkkenet har i dag en praktisk hestesko utforming, dette gir også et naturlig skille mellom stue og kjøkken. Ekstra god takhøyde på kjøkken og plass til spisebordsavdeling. Integrerte hvitevarer som induksjonstopp, komfyr og oppvaskmaskin som medfølger handelen.

Ellers er det verdt og nevne:
- Praktisk bod/teknisk rom med plass til lagring.
- En biloppstillingsplass og sportsbod i lukket garasjeanlegg.
- Gjesteparkering i anlegg. 
- Heis.
- Ekstra spotter i tak.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad, ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket C5

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Kornveien 67-125, med sameiebrøk 71/2125
Sameiet består av 32 leiligheter fordelt på 3 blokker.
Forretningsfører er BATE
Dyrehold er tillatt, men må søkes om.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 825750, tinglyst 04.10.2012, type heftelse: Seksjonering. Fordeling av bod i kjeller og parkeringsplass.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Kleppestemmen datert 12.01.05. Sist endret 10.05.06.

Området er stadig under utvikling, noe byggeaktivitet i nærområdet må påberegnes.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Seksjonseiere kan få EL bil lader fra Salto på egen oppstillingsplass i garasje, styret må kontaktes før innstallering.

På årsmøte 2018 ble det besluttet å kontakte Klepp Kommune vedrørende innglassering av balkonger. De var i følge styret positive iforhold til hver enkelt kunne innglassere balkonger. Før en eventuell beslutning fra Klepp Kommune trenger de plantegninger. Styret har innhentet priser fra Farstad Profilsystem på 3 balkongtyper. Kontakt megler for mer info.

Selger opplyser at det er sol på terrassen fra ca klokken 11/12 til 18/19 på sommerstid. Ellers er det også mulig å sette ut en stol på svalgangen ved inngangen om man ønsker å nyte morgensolen.

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen, skal andre hvitevarer eller møbler følge med må dette presiseres i budskjema.

Følgende hvitevarer og møbler medfølger ikke handelen:
- Kjøleskap
- Skap på bod (ikke fastmontert)
- Skap til venstre for vask og skap over vaskemaskin på bad (ingen av de er fastmonterte)
- Reoler i kjellerbod (ikke fastmontert)
- Sort hylle på veggen i gangen
- Speil i gangen
- Vitrineskap i stue

Selger opplyser at oppvaskmaskin ble byttet sommeren 2019, denne har 5 års garanti.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR36.1939

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.993,- pr. mnd. og inkluderer: Deler av kommunale avgifter, forsikring av bygget, vaktmestertjeneste, strøm fellesområder, kabel-tv m.m.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Kommunale avgifter var kr 2.062,- for 2018. I dette inngår avgift for
abonnement vann og avløp. Beløpet er fordelt på to terminer.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.852,- pr. år. / 5960 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr 599,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 681.829,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2.454.584,40. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen.
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.750,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.723.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: kr 30.000,-
Grunnhonorar: kr 13.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre
Daniel S. Mossige
Eiendomsmegler

Daniel S. Mossige

Telefon
Mobil 40612548

Lurer du på noe

Daniel svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.