Solgt: 4 250 000 kr

Kruttveien 1B

3 900 000 kr
45 m²
1 soverom
Siv Ødegaard
Presenteres av
Siv Ødegaard
Løren
Meget pen 2-roms i 2 etg - Solrik terrasse på 15 kvm - V.v og fyring inkl. i felleskost - Garasjeplass - Heis - Må ses!
 • Prisantydning
  3 900 000 kr
 • Omkostninger
  98 842 kr
 • Totalpris
  4 348 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2009
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  45 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 463 kr
 • Energimerke
  Grønn C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lekker to-roms med god planløsning. Leiligheten ligger i 2. etg. med en sentral beliggenhet på Løren. Lys og romslig stue med vindusflater som sørger for rikelige mengder naturlig dagslys. I tillegg har du en lekker sørvestvendt terrasse på 15 kvm med gode solforhold. Dette er stedet til deg som vil ha kort vei til alt av fasiliteter som; T-bane(kun 3 minuters gang), buss, dagligvarebutikk, restaurant, kafeer, treningssenter, varierte turmuligheter, parker og hygge på Løren Torg. Alt TG 1. Må ses!
- Sentral beliggenhet
- Velorganisert sameie
- Solrik terrasse (skjermet for innsyn)
- Kort vei til T-bane
- Heis
- Garasjeplass
- God planløsning
- A- konto oppvarming
- Alt TG 1
- Hjemmeside: www.lorenkvartalet.no

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kruttveien 1B, 0585 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 124, bruksnummer 211, seksjonsnummer 71

Innhold

Totalt bruttoareal: 54 kvm
Totalt bruksareal: 48 kvm
Totalt primærrom: 45 kvm
Bruksareal:
Leilighet: 2. etasje 48 kvm
Primærrom:
Leilighet: 2. etasje 45 kvm: Entré, bad, stue/kjøkken, soverom.
Sekundærrom: 2. etasje: 3 kvm: Bod
I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca 5 kvm.
Vedlagt plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.06.2020 utført av Aleksander Røv.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong og stål. Fundamenteringen er ikke kontrollert eller kjent. Dreneringen til bygget er ukjent for takstmann. Det var ingen synlig dreneringsplater mot grunnmur på befaringsdagen. Bærende yttervegger og konstruksjoner i betong og stål. Yttervegger er ellers oppført som isolerte klimavegger. Fasader er kledd med pusset og malte fasadeplater og forblendet med teglstein. Etasjeskiller i armert betong. Flatt tak tekket med papp/folie. Trapper og repo i oppgang av betong. Det er heis i bygget. Leiligheten ligger i 2. etasje i et bygg på 7 etasjer pluss kjeller.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det ble ikke registrert svikt i noen av de kontrollerte bygningsdelene på befaringsdagen.
Det er påvist forekomst av skjeggkre i leiligheten. Kartlegging og utsetting av limfeller ble utført via forsikringsselskap og skadedyrsfirma i starten av 2018. Skadedyrsfirma satte ut limfeller i leilighetene i blokken. Limfellene var utplassert i 3 uker, deretter samlet inn og antall skjeggkre ble kartlagt. Har ikke observert skjeggkre i etterkant, 2 år siden. Det finnes for tiden ingen fullgod måte å bli kvitt skjeggkre på, men bestanden kan begrenses ved gjentatte behandlinger av skadedyrfirmaer, evt. bruk av limfeller, og regelmessig støvsuging. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
Øvrig:
2009 - Montering av dusjvegger. Malt tak og vegger på balkong.
2010: Lagt fibo veggpanel kjøkken, mellom over og underskap.
2018: Skiftet parkett på i hele leiligheten. 1 stavs hvit eik. Skiftet alle gulvlister - hvite. Malt leiligheten.
2020 - vedlikehold av silikonfuger. Malt leiligheten.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Kruttveien 1 B, en stilig, lys 2-roms med god planløsning. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og har en fin intern beliggenhet. Leiligheten har et soverom, romslig bad, og en romslig stue med delvis åpen kjøkkenløsning og utgang til en stor flott terrasse med gode solforhold. Store vindusflater slipper inn rikelig dagslys. Nytt 1 stavs hvit eik gulv og nye hvite gulvlister i 2018. Leiligheten er malt i 2020 og er veldig godt vedlikeholdt.
Entré/gang:
Hyggelig entré med god plass til å henge av deg yttertøy og skor. Mulighet for både garderobeskap eller en mer åpen løsning. I entré har du tilgang til en praktisk innvendig bod på 3 kvm.
Stue:
Lys stue med vindusflater som sørger for rikelige mengder naturlig dagslys. I stuen har du plass til både sofa, sofabord og spiseplass. Fra stue har du adgang til en hyggelig sørvestvendt terrasse. Romhøyden i stue/kjøkken er 2,42 meter.
Terrasse:
Terrassen er på 15 kvm og vender mot sørvest. Veldig gode solforhold og utsikt mot både parken og Løren Torg. Skjermet for innsyn. God plass til grill, spise- og sittegruppe. Tak og vegger malt i 2009. Konstruksjonen er bygget i betong med rekkverk av lakkert stål. Terrasseteppe på gulv/dekke. Det er ikke tillatt å ha heldekkende teppe.
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med hvite fronter og håndtak i stål. Fibo veggpanel i kjøkken, mellom over og underskap fra 2010. Benkeplate av laminert spon. Nisje til oppvaskmaskin, ovn, platetopp og kjøl/frys. Ventilator over platetoppen. Stålkum og ett-greps blandebatteri. Mekanisk avtrekk på kjøkken. Komfyr medfølger salget ellers kun integrerte hvitevarer.
Soverom:
Soverom av god størrelse med plass til dobbeltseng. Praktisk skap over sengen.
Bad:
Pent bad med fliser på vegg og gulv. Opplegg til vaskemaskin. Vegghengt toalett, servantskap og dusjhjørne med glassdører. Sluk er plassert i dusjsonen. Vannbåren gulvvarme. Membranmansjett for toppmembran/smøremembran er synlig klemt til sluk med tilhørende klemring. Arbeidet er fagmessig utført. Ventilasjonsavtrekk koblet på byggets ventilasjonsanlegg. Tilluft via luftespalte under dør. Vaskemaskin og torktrommel medfølger ikke.
Diverse:
Vinduer: Vinduer fra 2008 utført med 3-lags isolerglass.
Dører: Terrassedør fra 2008 utført med 2-lags isolerglass.. Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB40.
Overflater:
Himling: Malte betongdekker med synlig v-fas.
Vegger: Malte slette flater.
Gulv: En-stavs eik parkett. Fliser på bad.
Teknisk:
Elektrisk anlegg: Sikringsskapet er plassert i oppgangen ved heisen. Hovedbryter er på 40 AMP.
Porttelefon: Porttelefon med fjernåpner. Modell: bticino

Oppvarming

Radiatorer koblet på byggets anlegg. Mekanisk avtrekk på kjøkken og bad. Tilluft via luftespalter over vinduer og lufteluker i yttervegg.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse er gitt.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
- Det må bekreftes at sluttdokumenlasjon til vann og avløpsetaten er innsendt.
- Sluttrapport for avfallshåndteringen må innsendes til behandling.
- Ved nybygg med egen adresse må sort-hvitt husnummerskilt og eventuelt henvisningsskilt monteres på godt synlig sted.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/124/211/71:
02.07.2007 - Dokumentnr: 528792 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om gjensidig bruksrett av utearealer og regulerte fellesområder
Kan ikke slettes uten samtykke
fra Oslo kommune v/Plan-og bygningsetaten
Overført fra: Knr:0301 Gnr:124 Bnr:211
Gjelder denne registerenheten med flere
02.07.2007 - Dokumentnr: 528792 - Erklæring/avtale
Gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/garasjeanlegg
Kan ikke slettes uten samtykke
fra Oslo kommune v/Plan-og bygningsetaten
Overført fra: Knr:0301 Gnr:124 Bnr:211
Gjelder denne registerenheten med flere
12.12.2008 - Dokumentnr: 1002879 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 71
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 46/8352

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Følgende medfølger ikke salget: Vaskemaskin, tørketrommel og kjøleskap. Stringhylle på kjøkkenveggen mot soverommet.
Følgende medfølger: Komfyr.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger rett ved Lørenparken, sentralt på Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. Pipa Kafé og Vinbar ved Krydderhagen samt WB Samson, Sugar & Spice, 8 Fish Sushi og Hasle Linie Gastropub på Vinslottet frister også. Siste nytt er Hy's Sushi og Sara Pizzeria i Lørenveien 66.
Dagligvarer handler du hos Rema 1000, Meny eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Boots Apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.
Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.
Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.
Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danskeskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.
I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer. http://www.loren.no
Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 400 m til Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.
Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen. http://www.projectokern.com

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved visninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Kanonen barnehage (1-6 år) - 0.2 km
Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) - 0,3 km
Sinsen menighetsbarnehage (1,5-6 år) - 0.4 km
Barn- og ungdomsskoler:
Sinsen skole (1-7 kl.) - 0.7 km
Løren skole (1-7 kl.) - 0.7 km
Teglverket skole (1-10 kl.) - 1.2 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) - 0.5 km
Wang Ung Oslo (8-10 kl.) - 0,8 km
Videregående skole:
Kuben videregående skole - 2,4 km
Valle Hovin videregående skole - 2,2 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3.810 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Leiligheten har parkering som tinglyst bruksrett på gnr 424, bnr 2 i Oslo Kommune. Rettigheten kan ikke overdras på annen måte enn sammen med seksjon, jfr grunnbok. Lukket garasjeanlegg. Plass nr. 258 med muligheter for å montere elbil-lader. Det er ikke tillat å leie ut/fremleie rettigheter til garasjeplasser til andre enn medlemmer i Løren velforening. Heis direkte opp til leiligheten. Det påløper administrasjonskostnader til forretningsfører i forbindelse med eierskifte etter gjeldende priser (kr 731,-). Det er et antall gjesteparkeringsplasser i parkeringskjelleren, mot betaling ca kr 69 pr døgn. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål, felt B, i henhold til reguleringsplan S-4083, datert 26.05.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Det er følgende planforslag i nærområde:
- Lørenvangen 22 og Peter Møllers vei 13. Omregulering av eiendommene fra næring til bolig. Opp til 6 etasjer. Saksnr: 201509417, se saksinnsyn for mer info: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201509417
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2.463,- pr. mnd. og inkluderer: kabel-tv, fibernett, á konto energi, trappevask, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m.
Boligselskapet har avtale med Techem Norge AS om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer á konto på vegne av Techem Norge AS sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem Norge AS avregner faktisk energiforbruk pr år mot innkrevd akontobeløp. Avregning og evt. justering av á kontobeløp skjer årlig. For de enhetene som har gass vil også gassforbruk avregnes av Techem Norge AS.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Totale felleskostnader etter kjente fremtidige endringer, kr. 2.466,- (pga A-konto avregning).
Fellesutgiftene fordeles slik:
Felleskostnader: kr 1.328,-
A-konto oppvarming: kr 736,- (A-konto beløpet er basert på siste årsoppgjør.)
Kabel-tv/Bredbånd: kr 399,-
Det betales i tillegg kr 750,- pr. kvartal for garasjeplass. Det påløper administrasjonskostnader til forretningsfører i forbindelse med eierskifte etter gjeldende priser (kr 731,-).
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.590,- pr. år. / 2.775 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Vikenfiber/Altibox som leverandør av kabel-tv og og bredbånd. Grunnpakken er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 957 750,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 447 900,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 7.939,- pr 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 31.12.2019
Ingen lån registrert for selskap.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.998.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonnummer. Kun rettshjelspdekning koster kr. 7.100,- .

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Trine Skjager

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Lørenkvartalet sameie, med sameiebrøk 46/8352.
Sameiet Lørenkvartalet (org.nr. 993 953 741) er en del av et sameie som består av i alt 124 seksjoner hvorav 62 leil. utgjør Lørenkvartalet Borettslag.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00.
Forsikringsselskap Tryg Forsikring - polise nummer 6651983.
Boligselskapet har avtale med Techem Norge AS om leveranse av energiservicetjenester.
Parkeringsanlegg driftes av Løren Garasjelage. Hjemmeside for garasje: www.lorenplataet.no/loren-garasjelag
Dugnad må påregnes.
Det er tillatt å holde husdyr slik som hund og katt i leilighetene. Forutsetningen er imidlertid at dyrene skjøttes på en forsvarlig måte, at styret blir informert om husdyr, og at de ikke er til sjenanse for øvrige sameiere
Hjemmeside: www.lorenkvartalet.no
Forkjøpsrett - Nei.
Styregodkjenning - Ja.
Foretatt påkostninger de senere år:
Forbedringer av fjernvarmeanlegget.
Planlagte påkostninger:
Ikke noe planlagt. Generelt vedlikehold.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 3.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 54-0079/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR54.2079

Dato

Sist oppdatert: 08. januar 2021 kl. 10:56

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.