Solgt: 6 330 000 kr

Averstadmoen 11 D

6 490 000 kr
174 m²
4 soverom
Kløfta
Meget tiltalende og flott oppusset enebolig med 4 soverom og 2 bad-Sentralt og barnevennlig område-Grip muligheten!
 • Prisantydning
  6 490 000 kr
 • Omkostninger
  163 592 kr
 • Totalpris
  6 493 592 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1956
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  174 m²
 • Bruksareal
  240 m²
 • Tomteareal
  721,6 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Averstadmoen 11D er en flott oppusset, stor og meget tiltalende enebolig over tre plan med god planløsning. Eiendommen ligger i et sentralt og barnevennlig område, med gangavstand til skoler, togstasjon og servicetilbud. Hjemme kan du kose deg på en hyggelig tomt som er ca. 722 kvm, og mot sørøst er det stor terrasse med gode solforhold. Det er parkering i tilbygd dobbelgarasje, og flere biloppstillingsplasser på gruset gårdsplass.
Boligen er omfattende oppgradert siden 2015. Du har en stor stue, et flott og velutstyrt kjøkken med spisestuedel, samt et stort og delikat bad. Det er også et delikat bad fra 2018, to wc, separat vaskerom som er innredet i 2016, samt fire fine soverom med downlights i tre. Eneboligen har også stor kjeller med mye potensial

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Averstadmoen 11 D, 2040 KLØFTA
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 16, bruksnummer 30

Innhold

Totalt bruttoareal: 269 kvm
Totalt bruksareal: 240 kvm
Totalt primærrom: 174 kvm
Bruksareal:
Enebolig 240 kvm
Primærrom:
1. etasje 111 kvm: Entré/hall m/trapp, stue, kjøkken, spisestue, trappehals, vaskerom, bad og toalett-rom
2. etasje 63 kvm: Trapperom, gang, bad og 4 soverom
Sekundærrom:
U. etasje 64 kvm: Grovkjeller med trapperom, 4 kjellerrom, teknisk rom og toalett-rom(frakoblet)
2. etasje 2 kvm: Bod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.09.2020 utført av Hans Petter Lindstad. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.
Bygningen er trolig fundamentert med støpt såle til leiregrunn. Grunnmur og kjellervegger i betong med sparestein og innvendig med tresonitt på opprinnelig del. Antatt leca i rungmur i tilbygget del. Yttervegger er oppført med overbygg i tradisjonell trebindingsverkskonstruksjon og utvendig kledd med stående panel på fasader. Tilleggsisolert med mineralull i opprinnelig del i 2005. Takkonstruksjoner av plassbygget sperretak av tre 1980. Taket er tekket med betongstein på lekter ogsløyfer. Taktro av tre. Beslag, takrenner og nedløp av metall fra 2019. Noe eldre beslag ved takoppløft og vinduer i loftetasje.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Følgende har fått tilstandsgrad 2(TG2):
- Yttervegger. TG pga tilstand og delvis alder. Noe fuktskader stedvis på vindskier. Ytterpanel er ikke fullt ut fagmessig påsatt på hele boligen, blant annet uheldig buttskjøting og spiker som er senket for langt inn i trevirket.
- Takkonstruksjoner og taktekking. TG pga alder.
- Innvendig trapp. TG pga manglende rekkverk i forhold til krav. Noe knirk i innvendig trapp.
- Begge bad. TG pga manglende dokumentasjon.
- Overflater på innvendige gulv, vegger og himling i underetasje. TG pga alder. Fuktsøk nederst på grunnmur i kjellervegger indikerer forhøyde fuktforskjeller, trolig pga kapillært oppsug fra grunnen.
- Overflater på innvendig gulv i 2. etasje. TG pga observert retningsavvik/skjevheter i gulvoverflater. Ikke unormalt i eldre bygg.
Selger opplyser videre:
- Nytt hovedbad i 2015 og nytt bad i 2. etasje 2018.
- Noe saltutslag i undertetasjen.
- Hovedpipe er tatt ut av bruk.
- Noe sprekker i kjellergulv og grunnmur.
- Takrenner og takblikk på endegavl skiftet i 2019. Utført av Romerike Flis og Vedlikehold AS.
- Nytt sikringssskap og nytt el-anlegg i store deler av bolig 2016-2019. Utført av Egil Knudsen AS.
- El-sjekk i 2019.
- Deler av utvendig areal bygget om til bad. Ferdigattest foreligger.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré/hall
Boligen har adkomst via overbygd inngangsparti, hvor det er etablert platting i 2015. Innvendig har eneboligen en innbydende entré/hall som gir et godt førsteinntrykk og ønsker deg velkommen inn. Rommet er pusset opp med nye vegger og tak i 2018, og samme år ble det også montert ny ytterdør. Her er det downlights i himling, store og beige fliser på gulv med varme, lysegrå veggflater og åpen garderobeløsning.
Kjøkken/spisestue
Boligen har et flott, romslig og velutstyrt kjøkken fra 2015, som sammen med stuen fremstår som et nydelig hjerte i hjemmet. I kjøkkensonen er det egen spisestuedel på andre siden av barløsning, og ved denne er det utgang til terrassen. Videre har kjøkkenet downlights i himling, to vinduer over benk, enstavs parkett på gulv og lysegrå veggflater.
Innredningen har hvite, profilerte fronter, vitrineskap og heltre benkeplate med dobbel kum. Det er integrert platetopp fra Miele, integrert stekeovn og oppvaskmaskin fra 2019 som begge ikke er brukt, og fritthengende ventilator over kokesone. Kjøkkenet har også lekkasjestopper i kjøkkenbenk, samt plass til side-by-side kjøleskap.
Stue
Eneboligen har en stor og tiltalende stue beliggende i første etasje. Rommet har gode vindusflater, som sammen med downlights i himling og lysegrå veggflater gjør det ekstra lyst og flott. Stuen er pusset opp med nye vegger og tak i 2016, og på gulv er det enstavs parkett som ble oljet i 2015/16. Videre har rommet en moderne peisovn fra 2015, nyere luft-til-luft varmepumpe, samt god plass til både sofaløsning og spisebord. Fra stuen er det utgang til den store og solrike terrassen.
Bad/wc/vaskerom
Boligen har to moderne og delikate bad, to separat wc og vaskerom. Det store, deilige badet i første etasje ble bygd i 2016 ved hjelp av fagfolk, og er utstyrt med både stilig badekar og dusjnisje. Rommet har skråhimling med god takhøyde, store og beige fliser på gulv, og beige veggfliser. Videre har badet heldekkende dobbelservant, brunt servantskap, matchende høyskap, speil med belysning, veggmontert toalett, gulvvarme, mekanisk avtrekk, samt regnfallsdusj og downlights i dusjnisje.
Bad i loftsetasjen er fra 2018, og ble etablert ved hjelp av fagfolk. Her er det grå fliser på gulv og vegger, samt downlights i hvitmalt himling. Rommet har videre heldekkende servant, tidsmessig servantmøblement, speil med lys, veggmontert toalett, dusjhjørne med innfellbare dører, gulvvarme og mekanisk avtrekk.
Vaskerommet ligger i første etasje, og ble innredet i 2016. Rommet har beige fliser på gulv med varme, samt hvitmalte vegger. Vaskerommet er utstyrt med arbeidsbenk, nedfelt skyllekum, skap, hyller og opplegg til vaskemaskin.
Soverom og garderobe
Eneboligen har fire lyse og fine soverom som alle ligger i loftsetasjen. Rommene er pusset opp med nye vegger og tak i 2018, og hovedsoverommet er malt i 2019. På tre av rommene er det downlights i himling, og det store hovedsoverommet har plassbygde garderobeskap og utgang til egen balkong. Boligen har også gode lagringsmuligheter, med blant innvendig kjeller med mye potensial, bod i loftsetasjen og kjeller under garasje.
Kort fortalt
- En flott oppusset og stor enebolig.
- Meget tiltalende bolig over tre plan.
- I sentralt og barnevennlig område.
- Gangavstand til togstasjon/skoler.
- Dobbelgarasje, gruset gårdsplass.
- Pent opparbeidet tomt, 722 kvm.
- Stor terrasse med gode solforhold.
- Balkong ved hovedsoverommet.
- Lyse, tidsriktige farger innvendig.
- Det er utstrakt bruk av downlights.
- Flott kjøkken, innredning fra 2015.
- Barløsning/spisestuedel i kjøkken.
- Det er en stor og tiltalende stue.
- Stort, delikat hovedbad fra 2015.
- Også bad fra 2018, og vaskerom.
- To separat wc, hvor ett ikke i bruk.
- Bolig har fire lyse og fine soverom.
- Også stor kjeller med mye potensial.
- Ny drenering rundt eiendom 2015.
- Boligen er nymalt utvendig i 2019.
- Det er montert nye vinduer i 2015.
- Digitale sikringer montert i 2016.
- Nytt, skjult elanlegg etablert i 2016.
- xComfort styringssystem fra 2016.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, og har gulvvarme styrt av xComfort smartsystem i entré, på vaskerom og begge bad. I tillegg er det nyere luft-til-luft varmepumpe og peisovn i stue. Det er mekanisk avtrekk fra begge bad og kjøkken. Sikringsskapet har digitale automatsikringer fra 2016, og elanlegg er vesentlig fra 2015 og nyere. Videre har boligen en 300 liters varmtvannsbereder fra 2018, seriekoblede røykvarslere fra Verisure og utelys styrt med astrour.
Parafintank av stål i grovkjeller er frakoblet og ikke i bruk, men bør fjernes. Kjøper overtar ansvaret og evt. økonomiske følger av dette. For utfyllende informasjon, se "www.oljefri.no.»
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 29.05.1958. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er foretatt fasadeendring og tilbygg etter ferdigattesten for boligen er utstedt, og det foreligger ferdigattest for disse arbeidene datert 10.12.2019.
Garasjen er byggemeldt i 1976. Tilbygg er byggemeldt i 1976, 1980 og 2015.
Planløsning i boligen fraviker fra opprinnelig godkjente byggetegninger datert 25.04.1951. I 1. etasje er det opprinnelig oppført et soverom der kjøkkenet har tilknytning til stuen, men dette er i ettertid innlemmet i kjøkken-rommet. Det er videre tilbygd bad og enda et nytt soverom i etasjen. I 2. etasje er det tilbygd soverom og balkong, samt opprinnelig oppført vaskerom er innredet som bad. Tilbygg er byggemeldt og det foreligger ferdigattest på arbeidet.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3033/16/30:
15.09.2020 - Dokumentnr: 3024935 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Elektronisk innsendt
13.04.1945 - Dokumentnr: 468 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3033 Gnr:16 Bnr:4
01.01.2020 - Dokumentnr: 1229169 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0235 Gnr:16 Bnr:30
14.09.2020 - Dokumentnr: 3014871 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3033 Gnr:16 Bnr:241
Elektronisk innsendt

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet i Kløfta Sentrum med diverse forretninger, togstasjon og bussholdeplass. Gode tog- og bussforbindelser til blant annet Oslo, Lillestrøm og Jessheim. Kun ca 30 km til Oslo og ca 10 km til Jessheim. Vesong er ungdomskolen på Kløfta og nærmeste videregående er på Jessheim. Kløfta har meget gode oppvekstvillkår, og kan tilby et aktivt idrettsmiljø med flere fotballbaner, håndball/idrettshall, svømmehall, treningssenter, samt godt med turstier og skiløyper.
Kollektiv transport
Kun få minutters gange til Kløfta stasjon som har stopp av to tog i retning Oslo/Drammen og Dal/Jessheim hver time (halvtimesfrekvens) på hverdager, noe som gir gode togforbindelser til Oslo, Gardermoen, Eidsvoll, Drammen, Kongsberg, Dal. Det er også gode bussforbindelser fra stasjonen.
Bakkedalen idrett- og aktivitetspark
I kort avstand fra boligen finner man den flotte og nye idrett- og aktivitetsparken. Prosjektet er ment å gi innbyggerne og tilreisende gleden av et nytt idrettsanlegg som gir rom for idrettsglede, lek og konkurranser. Parkanlegget inneholder bla. tre kunstgressbaner, multiidrettsanlegg, tennis- og sandvolleyballbaner, lekeplasser og joggestier. Sentralt plassert ved fotballbanene er det etablert et driftsbygg med kiosk og toaletter lett tilgjengelig.
Rekreasjonsmuligheter
Hiltonskogen er et populært sted å gå tur. På vinteren er det også kjørt opp skiløyper i skogen og på jordene. Om sommeren er det også flotte turmuligheter. Gangavstand fra boligen. Kort kjøretur til Romeriksåsen som ligger langs hele vestsiden av Nannestad kommune. Her finnes et rolig skoglandskap med bølgende åser og med innslag av innsjøer. Stier og veier gir fine turmuligheter sommerstid, og vinterstid gir stabile snøforhold og et godt utviklet løypenett gode muligheter for skiturer. I Nordåsen er flere merkede stier, mange fiskevann og elver. Her finner du Honsjøhytta og Marifjellhytta som begge er åpne året rundt.
For de som er glad i golf ligger Miklagard Golf rett over bruen til motorveien ved avkjøring Kløfta. Den åpnet 8. juni 2002. Klubben har en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane tegnet av Robert Trent Jones jr., samt en sekshulls treningsbane. Miklagard kan by på ett av norges beste treningsområder, og golfakademi. Hullene er oppkalt etter sagakonger og norrøne guder.
Butikker og servicetilbud
Kiwi er nærmeste matbutikk. Ellers kort avstand til Romerikssenteret med forskjellige butikker, cafeer, kiosker mm.
Avstander med bil
Jessheim ca. 9 min.
Oslo Lufthavn ca. 18 min.
Lillestrøm ca. 18 min.
Strømmen ca. 20 min.
Oslo ca. 31 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiendommen har en pent opparbeidet tomt på ca. 722 kvm, hvor du kan nyte gode solforhold i hyggelige omgivelser. På tomten er det en romslig hage som egner seg godt til lek og rekreasjon, med bl.a. plen, store trær og annen diverse beplantning. I forkant av bolig og garasje er det gruset gårdsplass med gode parkeringsmuligheter.
Fra stue og kjøkken er det utgang til stor terrasse som ble oppført i 2015. Terrassen vender mot sørøst, og har rikelig av plass til hagemøbler i solrike soner. Her kan du nyte frokostkaffen til morgensolen, og flytte deg rundt hjørnet etter solgangen. Ved stueutgangen er det mørke fliser på dekke, og ellers er det terrassebord. Fra hovedsoverommet i loftsetasjen er det utgang til en godt skjermet luftebalkong mot sør.

Parkering

Det er parkering i tilbygd dobbelgarasje med én motorisert port, samt flere biloppstillingsplasser på gruset gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan vedtatt 07.09.2015 avsatt til boligbebyggelse - nåværende.
Grenser inntil reguleringsplan for "Ospli" vedtatt 16.06.1982 og "Del av Myvollvegen - Ospli, Gnr. 16, bnr. 11, Kløfta" vedtatt 09.05.1988.
Det er fraskilt en tomt fra denne eiendommen som vil bli lagt ut for salg separat. Tomten er i kommuneplanen avsatt i et område for boligbebyggelse og det er mulig å sette opp en enebolig.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 12 979,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 30.000,- pr. år. / 25.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.273,-.
Privat veiavgift er kr 1.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og Internett. Selger betaler kr 550,- for kabel-tv og 550,- for Internett.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 077 996,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 880 785,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.653.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr.14.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

David A Blakkisrud Aadne og Siw Blakkisrud Aadne

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,69% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0266/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.19266

Dato

Sist oppdatert: 14. juni 2021 kl. 08:01

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.