Solgt: 2 740 000 kr

Einar Østvedts gate 5

2 690 000 kr
141 m²
3 soverom
Krogsveen v/Andreas Hoppestad har gleden av å presentere Einar Østvedtsgate 5!
Skien sentrum
Sentrumsnær enebolig med flere oppgraderinger I Kjøkken fra 2018 I Gangavstand til alle byens fasiliteter!
 • Prisantydning
  2 690 000 kr
 • Omkostninger
  68 592 kr
 • Totalpris
  2 808 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1888
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  141 m²
 • Bruksareal
  170 m²
 • Tomteareal
  239 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Krogsveen v/Andreas Hoppestad har gleden av å presentere Einar Østvedts gate 5!
En eldre og moderne enebolig på Lundetoppen i Skien. Boligen ligger sentralt til med alle fasiliteter man ser etter i en sentrumsnær bolig. Området er preget av en eldre bebyggelse samt nye boliger. Kort avstand til alt av skoler, dagligvare, kino og bussforbindelser. Gangavstand til bl.a. Ibsenhuset.
En svært innholdsrik bolig over to etasjer. Det er gjort flere oppgraderinger av boligen, spesielt i 2004, samt et nyere og delikat kjøkken fra 2018. Tre soverom av god størrelse i andre etasje samt et mindre soverom i første etasje. Fra biblioteket/musikkrommet er det utgang til en usjenert og flott hage opparbeidet med gress og belegningsstein.
Velkommen til en hyggelig visning onsdag 7. April!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Einar Østvedts gate 5, 3724 SKIEN
Kommunenummer 3807, gårdsnummer 300, bruksnummer 3726

Innhold

Totalt bruttoareal: 198 kvm
Totalt bruksareal: 170 kvm
Totalt primærrom: 141 kvm
Totalt sekundærrom: 29 kvm
Bruksareal:
Kjeller: 22 kvm: 3 kjellerrom
1. etasje 77 kvm: Gang/trapperom, bibliotek, stue, kjøkken, spisestue, soverom
2. etasje 71 kvm: Trapperom/gang, 2 soverom, bad/vaskerom, wc, garderobe/kott
Primærrom:
1. etasje 77 kvm: Gang/trapperom, bibliotek, stue, kjøkken, spisestue, soverom
2. etasje 64 kvm: Trapperom/gang, 2 soverom, bad/vaskerom, wc
Sekundærrom:
Kjeller 22 kvm: 3 kjellerrom
2. etasje 7 kvm: Garderobe/kott
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.03.2021 utført av Murmester Hansen & Henriksen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Kommunen informerer om at det kun foreligger tegninger av andre etasje. Disse stemmer ikke helt overens med dagens bruk, derav er badet tegnet inn som et soverom med et mindre WC og bod.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på grunnmur av tørrstablede natursteinsblokker/granitt og fuget. Yttervegger trolig av tømmervegger som er noe etterisolert og kledd med stående rustikk kledning fra 2004 med tilhørende belistning/utsmykning rundt vinduer/dører. Åstak med oppløft og ark. Opplyses å være renovert med takstein i 1987.
Boligen ligger i et etablert boligområde på " Lundetoppen" i Skien kommune og er fra 1888. Boligen er opprinnelig ca 133 år gammel, men opplyses å være påkostet og stedvis renovert i 1987 og 2004. Bl.a. med nye vinduer og dører, ny kledning og bad i 2004 og ny taktekking i 1987. I senere tid er kjøkkeninnredning fornyet i 2018 og innvendige overflater er stedvis malt/modernisert. Helhetsinntrykket av boligen er bra, alder tatt i betraktning, Innvendige overflater fremstår stedvis med normal elde og bruksslitasje. Det vil pga- normal bruksslitasje og elde være behov for oppgraderinger og påkostninger. Omfang av dette vil være avhengig av kjøpers ønsker og behov.
Bemerkninger:
- Bad/vaskerom med bemerkninger.
- Symptomer på svekket fuktsikring/drenering.
- Spor etter treskadeinsekter i deler av kjeller/bjelkelag.
- Krypkjeller uten adkomst. Dette er en risikokonstruksjon.
- Selve bygningskonstruksjon antas å være 133 år gammel. Det er pga alder påregnelig med skjulte svekkelser.
Stedvis er tilstandsgradene satt pga den enkelte konstruksjonens alder og påregnelighet med utskiftinger/oppgraderinger som
følge av antatt begrenset/marginal resterende bruk/levetid.
Se forøvrig utfyllende rapport.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapporten for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Rapporten har TG 2 på de fleste punkt i (TG 3 på drenering, terrassedør og takverk og pipe). Det er TG 1 på følgende punkt: Taktekking, vinduer/dører og kjøkken.
Info fra selgers egenerklæring:
- Totalrenovering bad 2004 gjort av elektriker Amundsen og rørlegger Brødrene Johnsen. Dette ble gjort etter gjeldende forskrifter.
- Feil fallretning på sluket
- Huset er fra 1888 og ble bygget rundt pipa. Gulvene er skjeve pga. dette.
- I ekstreme museår 2014 og 2020 kom det mus inn under kjøkkenvasken. Skadedyrfirma ble tilkalt og tiltak iverksatt. Ikke vært problem etterpå. Elektronisk musefelle følger huset.
- Verandadør må skiftes pga. trekk og dårlig funksjon (selger skal bytte denne før overtagelse).
- Fasade og vinduer skiftet i 2004.
- Ny strømmåler i 2017, arbeid på nytt kjøkken i 2018.
- Service på varmepumpe årsskiftet 2015/2016.
- Huset ble bygget i 1888, det var ikke krav om ferdigattest den gang.
- Tilstandsrapport fra 2018 og ny for salget i 2021.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

Boligen er modernisert/påkostet med følgende:
- 2021: Malte overflater i stue, gang oppe og nede, trappa, badet og soverommene.
- 2021: Skiftet servantskap og servant
- 2018: Nytt Kvik Kjøkken
- 2017: Ny strømmåler
- 2004: Totalrenovering av bad
- 2004: Fasade og vinduer skiftet

Standard

Boligen er romslig og sjarmerende i en gammel stil med flere flotte kvaliteter. Den store porten inn til eiendommen skjuler en skjermet oase, kun et lite steinkast fra byen. Boligen har en god takhøyde og store vinduer som gir huset og rommene en luftig og lys følelse. Etter hektiske og travle hverdager har du muligheten til å slappe av i et flott bibliotek/musikkrom eller invitere venner og familie inn til den romslige stuen som er praktisk inndelt i en spisegruppe og sofa/tv- gruppe.
Boligen er over to etasjer.
1. etasje inneholder:
Gang: Romslig gang med god plass til å sette fra seg sko, jakker og annet yttertøy. Smart lagringsplass under trappen. Direkte tilgang til bibliotek/stue, soverom og trapp opp til andre etasje. Flislagt gulv med varmekabler.
Soverom 1: Flott soverom med moderne kontrastvegg. Flere møbleringsmuligheter til bl.a. seng, kommode, pult eller garderobe. Panelovn på vegg. Parkett på gulvet, malt tapet på veggene og betong i taket.
Musikk/bibliotek: Stilig og moderne rom som kan brukes til bl.a. bibliotek, stue eller musikkrom. Verandadøren i biblioteket åpner opp til den sjarmerende lille hagen. Her kan du finne både kirsebær, pærer, solbær, bringebær og jordbær. Det er flere deilige uteplasser, som innbyr til avslapning, lek, sosiale samlinger og hvile. Flere plassbygde skap gir rommet svært god oppbevaringsplass. Flis på gulvet med varmekabler, malte vegger og malt tak.
Kjøkken: Deilig kjøkken fra 2018 med integrerte hvitevarer fra Kvik. Laminat benkeplate og avtrekksvifte. God lagringsplass i underskap og stor benkeplass hvor benkeplaten dekker store flater. På kjøkkenet er det også plass til en mindre spisegruppe. Parkett på gulvet, malte vegger og MDF panel i taket. Det er kun de integrerte hvitevarene på kjøkkenet som medfølger i salget.
Stue: Rom i direkte sammenheng med kjøkkenet. Lyse farger med flere vinduer som gir rommet godt med dagslys. God plass til tv-benk, sofa, sofa-gruppe og annen møblering av rommet. Praktisk spisestue adskilt fra stuen hvor spisebord og flere stoler kan plasseres. Rommet gir en fin ro i selve stuen der kveldene kan nytes foran tv-en. Varmepumpe og peis i rommet er boligens primæroppvarmingskilder. Parkett på gulvet og MDF plater på vegg og tak.
2. etasje inneholder:
Hall: Stor og romslig hall med direkte tilgang til aller om i etasjen. Malte tregulv og lyse vegger/tak.
Soverom 2: Rom av god størrelse med flere møbleringsmuligheter, ut i fra eget ønske. To praktiske boder i sammenheng med rommet hvor den ene kan brukes som walk in closet. Malt tregulv, malt MDF og tapet på veggene og malt panel i taket.
Soverom 3: Rommet passer flott til gjesterom/barnerom/kontor. Seng, kommode, garderobeskap møbleres ut i fra kjøpers ønske. Laminatgulv, MDF på veggene og sponplater i taket.
WC: Praktisk WC i gangen som inneholder veggehengt toalett og vask. Malt tregulv, malte vegger og malt MDF i taket.
Bad: Stort og lyst bad med flis på gulvet, Badet inneholder vegghengt toalett, badekar, dusjkabinett, vask m/underskap og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. Flis og MDF på vegg og malt panel i taket.
Kjeller: Fra en luke utenfor huset i hagen, har du en trapp ned til krypkjelleren.
Gode solforhold på morgen/dagtid på uteplassen ved inngangspartiet fra ca kl 09.00 til 12.30, og fra ca kl 11.30 - 19.00 på uteplassen i hagen.
Løsøre og tilbehør som ikke medfølger boligen: Stringhylle kjøkken og Teak seksjon i spisestue.
Løsøre og tilbehør som blir stående igjen i boligen: Stor antikk kommode i gangen oppe (innebygd).

Oppvarming

Peisovn og varmepumpe i stuen, varmekabler i gangen i 1. etasje og på badet i 2. etasje. For øvrig elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca 1888.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det finnes av den grunn ikke dokumentasjon over eiendommens lovlighet.
Det foreligger kun tegninger av 2. etasje fra kommunen. Det er usikkert når disse tegningene er fra, men de er mest sannsynlig tegnet ifbm. takløftet på det som i dag er bad. Tegningene stemmer ikke helt overens med dagens bruk, derav er badet tegnet inn som et soverom med et mindre WC og bod. Grunnet manglende tegninger av 1.etasje, er det uvisst hva etasjen opprinnelig ble byggemeldt som. Boligens rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Einar Østvedts gate 5 er plassert på Lundetoppen i Skien, et meget sentralt og attraktivt område med gangavstand til barnehage, skoler, butikker, restauranter og uteliv som byen tilbyr. Samtidig er det også flotte nærområder for aktivitet og rekreasjon som f.eks. Bakkestranda, Brekkeparken, Hjellevannet og Lundedalen. Fra boligen kan du gå/sykle til flere idrettsarenaer/treningssenter som f.eks. Skiens Grane og Skagerak Arena hvor Odds ballklubb spiller sine hjemmekamper og Sprek (treningssenter). Like ved boligen ligger det velkjente Ibsenhuset med sine mange kulturtilbud med både utstillinger og konserter for barn og voksne.

Adkomst

Fra Skien: Kjør inn til Lundegata og passér Ibsenhuset. Ta så første vei inn til høyre. Du vil da se boligen som nr. 2 på din venstre side merket med Krogsveen Til salgs plakat.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Selv med en sentrumsnær beliggenhet, er det kort avstand til flere barnehage og skoler.
Barnehager
Hanken barnehage (3-6 år)
27 barn, 2 avdelinger 0,4km
Bakken barnehage (0-6 år)
85 barn, 5 avdelinger 0,6km
Tabernaklets korttidsbarnehage
18 barn, 1 avdeling 0,7km
Skoler
Lunde barneskole (1-7 kl.)
399 elever, 16 klasser 0,3km
Bratsbergkleiva skole (1-7 kl.)
296 elever, 14 klasser 1,4km
Grenland Kristne skole (1-10 kl.)
100 elever, 10 klasser 2,3km
Telemark toppidrett ungdomsskole (8-10 kl.)
Gimsøy skole (8-10 kl.)
338 elever, 13 klasser 1,9km
Toppdirettsgymnaset i Telemark
Skien videregående skole
1100 elever, 40 klasser 1,5km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 239 kvm. En opparbeidet og inngjerdet "bygårdstomt". En flat tomt med plen, asfaltert adkomst og belegningstein i gårdsplass. Boligen ligger tilbaketrukket med et relativt usjenert uteområde.

Parkering

Parkering innenfor lukket port hvor det er plass til to biler. Soneparkering utenfor døren, eier må selv kontakte kommunen for å be om parkeringskort.
Megler kan ikke garantere for at parkeringskort vil bli utdelt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har ingen etablert kjøreatkomst.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig/forretningsformål i henhold til reguleringsplan Østre Bakken, alternativ 4 datert 29.03.1990 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 29.3.1990.
Eiendommen ligger i område som i kommunedelplan - kommunedelplan for Skien sentrum datert 16.06.2011 er avsatt til veg - nåværende og boligbebyggelse -nåværende samt i kommuneplan datert 16.06.2016 avsatt til boligbebyggelse - nåværende, byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav og Ras- og skredfare.
Det er ingen planforslag, regulering under arbeid eller bebyggelsesplaner.
Eiendommen har kulturminne: C. Eiendommen er verneverdig/SEFRAK-registrert. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av kommunen eller fylket før igangsetting.
Naboeiendommen tilhører Stiftelsen Skien Diakonale senter som er et lavterskel tilbud for bostedsløse og rusavhengige i Skien.
Eiendommen ligger i nærheten av et område som er under "risikoklasse 2" for kvikkleire. Se vedlagte plankart.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 16.732 ,- for inneværende år. I dette inngår eiendomsskatt, gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 4.200,- for inneværende år, og inngår i de kommunale avgiftene.
Nåværende eier har et årlig strømforbruk på ca 16.431 kWh og en årlig nettleie på kr 11.467,- Leverandør er Agva/Tinde.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.793,- gjennom Tryg.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. Avgift kr 500,- pr. mnd. for kabel-tv og kr 600,- pr. mnd. for internett. Dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sector alarm som koster kr 6.000,- pr. år. Denne avsluttes av selger før overtagelse.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 689 009,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 480 432,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr. 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 2.758.592,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler to virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tine Mjaatvedt Solli

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring – i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 3.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 27-0022/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Porsgrunn
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR27.2122

Dato

Sist oppdatert: 08. april 2021 kl. 12:58

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.