Solgt: 5 850 000 kr

Nordvannslia 23A

6 200 000 kr
113 m²
3 soverom
Terje Tveit
Presenteres av
Terje Tveit
Engelsrud
Pen bolig med god standard oppført i 2010. 3 soverom og 2 bad. Flott beliggenhet med vakker utsikt. Dobbel garasje.
 • Prisantydning
  6 200 000 kr
 • Omkostninger
  156 342 kr
 • Totalpris
  6 356 342 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2010
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  113 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Lysegrønn B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Vertikaldelt tomannsbolig med god standard, oppført i 2010. Flott beliggenhet med vakker utsikt. Rolige omgivelser på Engelsrud, ved Nordvannet med padle, fiske og bademuligheter. Kort vei til Asker sentrum med et bredt utvalg forretninger og servicetilbud samt skoler på alle trinn. Kort avstand til Asker internasjonale skole (2.6 km.) Asker er også knutepunkt for offentligkommunikasjon med buss, tog og flytog. Gangavstand til Vardåsen barneskole, barnehage og nærbutikk. Kort vei til bussholdeplass.
Kort fortalt:
Vertikaldelt tomannsbolig oppført i 2010
- 3 soverom
- 2 bad og badstue
- Loftstue/lekerom
- Nydelig utsikt
- Gode solforhold
- Pent opparbeidet tomt med asfaltert innkjøring og gårdsplass.
- Dobbel garasje
- Flotte turområder

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nordvannslia 23A, 1385 ASKER
Gårdsnummer 92, bruksnummer 641, seksjonsnummer 1, kommunenummer 3025

Innhold

Totalt bruttoareal: 147 kvm
Totalt bruksareal: 130 kvm
Totalt primærrom: 113 kvm
Bruksareal:
Tomannsbolig 130 kvm
Primærrom:
Tomannsbolig:
U.etg: 48 kvm: Entré, hall/gang, 2 soverom og bad/vaskerom.
1. etasje 65 kvm: Stue, gang, kjøkken, bad, badstue og soverom.
Sekundærrom:
Tomannsbolig:
U.etg: 10 kvm: Teknisk rom/bod
1. etasje 7 kvm: Innglasset veranda.
Loft: Loftstue/lekerom/trapp. Loftet er ikke måleverdig pga. av lav takhøyde, ref. NS 3940. Gulvarealet er 35 m2.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.04.2020 utført av Gjert Faye Aaby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Tomannbolig med god standard oppført i 2010 Bygningsdeler og teknisk anlegg stort sett som fra 2010, fornyelser er beskrevet
under bygningsdeler.
Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført på betongsåle på isolert, fuktsikret, kultet fast grunn med radonsperre. Grunnmur i sprøytebetong med isolert bindingsverk innvendig. Betongvegg mellom boenheter. Yttervegger i isolert bindingsverk med vindsperre utvendig og diffusjons-sperre innvendig. Yttervegger er kledd med liggende trepanel som er oljedekkebeiset. Vinduer og terrassedører i lakkert trevirke med isolerglass (innbruddsikre) fra 2007. Isolert inngangsdør med glass fra byggeåret. Pulttak i isolert trekonstruksjon med vindsperre utvendig og diffusjonssperre innvendig. Tilgang til isolert lagringsloft fra luke med stige i bad, luke i soverom og luke i innredet loft. Taket er tekket med betongstein. Takrenner beslag og nedløp i stål. Loftsetasje er innredet som oppholdsrom, men er ikke måleverdig pga. lav takhøyde. Badstue ble tilbygget i 2016, og er isolert med SPU plater.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Vertikaldelt tomannsbolig oppført i 2010. Bolig over 3 etasjer. Adkomst til boligen fra U.etasje. Boligen består av U.etasje med entré, gang, bad, 2 soverom og teknisk rom. 1.etasje med stue, kjøkken, gang, soverom, bad, badstue og innglasset balkong. 2.etasje med loftstue (ikke måleverdig). Utgang fra stue til øst-vendt innglasset balkong på 7,4 m2, med videre adkomst til balkong på 4,6 m2. Utgang fra kjøkken og bad i 1.etasje til vest-vendt markterrasse på 26,5 m2. Eiet pen tomt med gressplen, prydbusker, diverse beplantning og heller av betong ved inngangsparti. Felles tomt for begge seksjoner opparbeidet med asfaltert innkjørsel.
Kjøkken: Kjøkkeninnredning med laminat benk, slette lakkerte fronter, nedfelt kum, ventilator og fliser over benk. Integrert oppvaskmaskin. Avsatt plass for komfyr og kjøle/fryseskap. Warterguard til vaskemaskin.
Bad/vaskerom i U.etg: Bad/vaskerom med flislagte vegger og gulv med wc, dusjhjørne, servant integrert i skapinnredning, speil, skap og lys. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Synlig membran i sluk. Tilluft under dør.
Bad 1.etg: Bad med flislagte vegger og gulv med wc, dusjkabinett, servant integrert i skapinnredning, speil, skap og lys. Et sluk ligger under kabinett og er ikke inspisert. Et sluk i badstue og et i gang til rømningsvei. Tilluft under dør. Egen rømningsvei via terrassedør fra bad og badstue.
Overflater gulv: Gulvoverflater av fliser, parkett, tregulv og malt betong.
Overflater på innvendige vegger: Vegg overflater av sparklete malte plater, fliser og panel.
Overflater på innvendig himling: Himlinger av sparklete malte plater, malt MDF-panel og panel. Downlights i stue, kjøkken og loftsetasje.
Rør i røropplegg med fordeleskap plassert i teknisk-rom. Avløp og sluk i plast. Varmtvannsbereder på 200 liter fra byggeåret, stoppekran og vannmåler er plassert i teknisk rom.
Ventilasjonsanlegg med avtrekk fra bad/vaskerom og bad i 1.etg. Aggregat er plassert i loft over bad. Sentralstøvsuger. Utebod på ca. 6 m2. med tregulv, vegger i trekonstruksjon med liggende kledning og pulttak tekket med membran og profilerte stålplater over.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med vannborevarme med varmepumpe fra jordvarme med radiatorer samt gulvvarme i bad i 1.etg. og badstue, videre er det varmekabler i entre, bad/vaskerom og bad i 1.etg. Varmepumpe med ekspansjons-tank og fordelestokk for gulvvarme er plassert i teknisk rom. Enklelløpet elementpipe. Ingen ildsted. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.10.2010 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
19.05.2011 - Dokumentnr: 379993 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 1/2

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det er ikke foretatt radonmåling i boligen.

Diverse

Bruksrett mellom seksjonene 23A og 23B i Nordvannslia, 1385 Asker. Bruksretten følger seksjonen, ikke eier.
Avtalen omfatter garasjetaket til 23A. Det er avtalt at Nordvannslia 23B skal ha eksklusiv bruksrett til dette arealet fra og med avtalens
inngåelse, Eier av seksjon 23B vil sørge for renhold og maling av rekkverk, Eier av Nordvannslia 23A har tilgang til taket for nødvendig vedlikehold og utbedringer av dette.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger flott til i et etablert boligområde på Engelsrud, med utsikt over Nordvannet. Barnevennlig og naturskjønt beliggende med kort vei fra Asker Sentrum. Nærområdet tilbyr et mangfold av frilufts- og rekreasjonsmuligheter. På sommerstid byr nærområdet på flere vann med bademuligheter, opparbeidet sandvolleybane og varierte turmuligheter. Vinterstid er kort vei til flere langrennsløyper og lysløype.
Idyllisk og svært barnevennlig område. Kort gangavstand til fotballbane (DIF-banen), padlesenter Dikermark Idrettsforening har mange aktiviteter rettet mot barn/ungdom både sommer og vinter. Kjekstadmarka som tilbyr fantastiske turmuligheter. Ønsker du en topptur anbefales Vardåsen eller Skaugumsåsen med fantastisk utsikt inn over mot Oslo. Svinesjøen og Ulvenvatnet er populære badeplasser som ligger i gangavstand til boligen. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, dyrkbar mark, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange vann til fiske og bading. Det største vannet er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt.
Det er ca. 9 minutters kjøring fra leiligheten til Asker sentrum som kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Glorioso restaurant, Egon og Bambus sushi er noen av de spisestedene Asker har å by på. For koselige kafeer er Kaffebrenneriet, Baker Hansen eller populære Kårner verdt et besøk. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak! Om sommeren er det et frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Videre er det også kort vei til Liertoppen kjøpesenter.
Det er 400 meter til busstopp med forbindelse til Asker sentrum og Heggedal sentrum. Det er flere skoler og barnehager i nærheten. Eiendommen ligger innenfor skolekretsen til Vardåsen barneskole.

Adkomst

Enkel adkomst fra Dikemarkveien. Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Skoler:
- Vardåsen barneskole
- Asker internasjonale skole
- Borgen ungdomsskole
Barnehager:
- Stinaløkka Kanvas-barnehage
- Vardåsen barnehage
- Trollstua barnehage
- Engelsrud Menighetsbarnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 234 m² for seksjonen som opparbeidet med gressplen, prydbusker, diverse beplantning og heller av betong ved inngangsparti. Felles tomt på 374m² for begge seksjoner opparbeidet med asfaltert innkjørsel og garasje.
Tomannsboligen ligger i rolige omgivelser på Engelsrud, ved Nordvannet med padle, fiske og bademuligheter. Kort vei til Asker sentrum med et bredt utvalg forretninger og servicetilbud samt skoler
på alle trinn. Kort avstand til Asker internasjonale skole (2.6 km.) Asker er også knutepunkt for offentligkommunikasjon med buss, tog og flytog. Gangavstand til Vardåsen barneskole, barnehage,
nærbutikk, samt flere bade/fiskevann med badestrender og flotte turområder. På vinterstid er det godt med skiløyper, lysløype i område mellom Vardåsen og Gullhella. På vinteren brøytes Svinesjøen for skøyteaktivitet. Kort vei til bussholdeplass.

Parkering

Parkering i en dobbel garasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 180D datert 17.02.1993, med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen ligger område for nåværende boligbebyggelse (900 kvm) i kommunaplan for Asker kommune 2018 - 2030.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens felleskostnader

Kommunale avgifter er kr 12 634,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8.800 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.000,-.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sektor alarmselskap som koster kr 5.900,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 417 599,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 5 103 356,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.356.342,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring.
Kr. 6.850,- for aksje/andelsboliger. kr. 7.650,- for boliger med seksjonnummer og kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm.
Kun rettshjelspdekning koster Kr. 4.900,- for aksje/andelsboliger. kr. 7.100,- for boliger med seksjonnummer og kr. 11.100,- for eneboliger/hytter.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,0% av salgssummen inkl.
Minimumsvederlag: kr 50.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.150,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Ukens bolig: kr 2.900,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 15-0061/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Asker
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR15.2061

Dato

Sist oppdatert: 25. august 2020 kl. 11:35

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB

Område

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.