Solgt: 8 100 000 kr

Hasselbakken 1

8 500 000 kr
267 m²
4 soverom
Hasselbakken 1 formidles av Krogsveen.
Joachim Kolderup
Presenteres av
Joachim Kolderup
Søly
Innholdsrik enebolig, tegnet av ark. Knut Knutsen i 1937. Sjøutsikt fra 2. etg. Solrik eplehage. 200 m. til sandstrand.
 • Prisantydning
  8 500 000 kr
 • Omkostninger
  213 842 kr
 • Totalpris
  8 313 842 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1938
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  267 m²
 • Bruksareal
  331 m²
 • Tomteareal
  773 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Enebolig med solrik eplehage i attraktive, sjønære omgivelser på Søly, Jeløy
 • Kun 200 meters gangavstand til nærmeste sandstrand
 • Tegnet av arkitekt Knut Knutsen i 1937
 • Innholdsrik romløsning med to hovedetasjer og innredet kjeller
 • Stue og vinterhage i begge hovedetasjer
 • Fire soverom av utpreget gode størrelser
 • Moderne og flislagt hovedbad, pusset opp i 2017
 • Sydvestlig vendt veranda på ca 24 kvm. med gode solforhold
 • Integrert garasje med utvendig adkomst
 • Frittstående utebod på ca. 9,5 kvm.
 • Kort gangavstand til sjøen, båthavner, kaféer og nærbutikk
 • Nærhet til vakre turområder og kulturliv på Jeløy
 • Gang-/sykkelavstand til sentrum og togstasjon

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Hasselbakken 1, 1515 MOSS
Kommunenummer 3002, gårdsnummer 1, bruksnummer 1206, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 364 kvm.
Totalt bruksareal: 331 kvm.
Totalt primærrom: 267 kvm.
Bruksareal pr. etasje:
Kjeller: 83 kvm.
1. etasje: 136 kvm.
2. etasje: 112 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen:
Kjeller: Trapperom, kjellerstue, bad, gang og vaskerom.
1. etasje: Entre, toalettrom, gang, stue og kjøkken.
2. etasje: Stue, bad og 4 soverom.
Følgende rom inngår som sekundærrom:
Kjeller: Bod og kjølerom.
1. etasje: Vinterhage og garasje.
2. etasje: Vinterhage.
I tillegg frittstående utebod oppmålt til 9,5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.08.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Byggemåte iht. boligsalgsrapport:
Enebolig over 2. Etasjer samt kjeller. Grunnmur av betongkonstruksjon samt murblokkskonstruksjon. Fundamentert på støpt såle av betong på ukjent byggegrunn.
Yttervegger av bindingsverkkonstruksjon utvendig kledd med stående panel. Yttertak av saltakskonstruksjon tekket med takplater. Boligen har entredører med profilert utførelse. Vinduer i kjeller med karmer av tre, og to-lags glass fra 1982 og 1983. Vinduer og heve/skyvedør i 1. Etasje med to-lags glass fra 1972. Vinduer i 2. Etasje med to-lags glass fra 2006.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Bad 2 etasje: Tilnærmet flatt gulv med ca. 1:100 fall i dusjsone. Høydeforskjell mellom sluk og topp overflate ved terskel er målt til 15 mm. Dette er 10 mm. mindre enn veiledning i TEK. TG:2.
Enkelte utdrag fra selgers egenerklæring:
17.1 Har kommunen gitt dispensasjon til at den nedgravde oljetanken kan bli liggende, f. eks. ved at den nedgravde oljetanken tømmes, saneres eller fylles igjen med masser?
Svar: Nei - den er godkjent , tanken rengjort , brenner til biodisel.
18. Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
Svar: Ja - nybygg naboeiendom.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen er oppgradert og modernisert i flere omganger siden den ble oppført i 1938 og har av den grunn varierende alder og tilstand på såvel overflater som utstyr og installasjoner. Yttertaket ble tekket om med nye plater i 2014, mens vinduer er skiftet ut både på 70-, 80- og 2000-tallet.
Romløsningen oppleves i sin helhet som innholdsrik, men er også praktisk utformet slik at hver av etasjene har sitt eget formål. Første etasje er i hovedsak avsatt til de aktive rommene og inneholder blant annet en stor stue på over 40 kvm., med en tilknyttet vinterhage på nesten 11 kvm. Både stuen og vinterhagen har en rekke vinduer med store flater som fremmer gode lysforhold og en åpen, luftig romfølelse. Stuen har for øvrig også et oppmuret ildsted med innsatselement.
Kjøkkenet er pusset opp på et ukjent tidspunkt og har dekorative skipsgulv samt furupanel i himling med innfelt belysning. Selve kjøkkeninnredningen har et velholdt preg med lite bruksslitasje og er i sin helhet gitt TG 0/1. Innredningen består av et større antall skuffer og skap med tilsvarende mange oppbevaringsmuligheter, samt meterlange benker av heltre. Platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin er hel-integrert i kjøkkeninnredningen. For øvrig er kjøkkenet med nesten 15 kvm. innenfor veggene stort nok til å romme et spisebord til familiens hverdagslige måltider.
Foruten de aktive rommene inneholder første etasje også et toalettrom som er praktisk å ha på samme plan. Toalettrommet er tilgjengelig rett fra entreen og således trukket lengst mulig unna stuen.
Boligens fire soverom samt hovedbadet er samlet i praktisk nærhet på én og samme flate i andre etasje, omkring en romslig stue som gjerne kan være barnas egen og har ildsted i form av lukket vedovn. Sistnevnte er tilknyttet etasjens vinterhage som er av et mer omfangsrikt areal på omlag 18 kvm. og utført med flislagt gulv samt innfelt belysning i himling.
Soverommene er gjennomgående av utpreget gode størrelser, fra over 11 kvm. til nesten 14 kvm. hvilket for barna innebærer stor plass til lek og opphold i egne omgivelser. Hovedsoverommet er utstyrt med takhøy skyvedørsgarderobe á 3,4 meters bredde, mens de øvrige har både innbyggede skap og skyvedørsskap av omfang tilpasset rommenes bruksområde.
Badet i andre etasje ble pusset opp i regi av innleid fagpersonell i 2017 og er utført med moderne, lyse grå fliser av storformat på både gulv og vegger, mens himingen har innfelt belysning som kan dimmes. Blant utstyret inngår et ekstra stort dusjhjørne med hånd- og regndusj, samt baderomsmøbler med to servanter som legger til rette for at to personer kan benytte badet samtidig. For øvrig er badets hele 13 kvm. i seg selv også en stor kvalitet. Boligsalgsrapport bemerker at gulvet i rommet er tilnærmet flatt.
Ytterligere et bad finnes i underetasjen og er av eldre, ukjent årgang. Dette badet er i sin helhet gitt TG 2 på bakgrunn av nettopp alder på tettesjikt, rør-opplegg og øvrige installasjoner. Gulv og vegger består her av henholdsvis belegg og våtromsplater, mens utstyret inkluderer servant, gulvklosett og dusjnisje med forheng. Boligsalgsrapport bemerker antydning til svelling i skjøt mellom baderomsplater i dusjnisjen.
Et separat vaskerom på over 12 kvm. inngår også i kjelleren og er på samme bakgrunn som badet gitt TG 2. Boligsalgsrapport bemerker at plater i vaskerommets himling kan inneholde asbest.
I kjelleren for øvrig finnes både kjølerom og bod, samt et innredet rom som benyttes til stue og inneholder et oppmuret ildsted med innsatselement. Sistnevnte rom er tilknyttet en trappegang som leder direkte opp til en separat entré ved boligens østre side. Kjelleren har således mulighet for separat adkomst, utenom første etasje.
Overflater og innredninger:
Gulv: Parkett, fliser, tepper, belegg og malt betong.
Innervegger: Fliser, tapeter, panel, plater, malte flater og malt betong.
Himlinger: Plater og panel.
Kjøkken: Skapinnredning med profilerte lyse fronter og heltre benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator i overskap.
Bad 2. etasje: Skapinnredninger med profilerte grå fronter og frostet glass. Helstøpt dobbel porselensservant med ett-greps blandebatterier. Veggmontert speil med overbelysning. Dusjhjørne med svingbare glassdører og to-greps blandebatteri med hånd- og regndusj. Veggmontert klosett.
Bad kjeller: Veggmontert speil og porselensservant med ett-greps blandebatteri. Gulvmontert klosett. Dusjnisje med forheng og to-greps blandebatteri med hånddusj.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer tilkoblet oljefyr konvertert til biobrensel samt gulvvarme i flisgulv i kjeller. Varmtvann fra fyringsanlegg.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1938.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen, men at dette er et bolighus godkjent for oppføring i 1937.
Boligen har vært tilbygget i to omganger. Det foreligger godkjente tegninger for tiltakene, men ingen ferdigattester.
I henhold til mottatte godkjente tegninger fra kommunen er det avvik på dagens planløsning i kjeller.
Bad og stue i kjeller er opprinnelig byggemeldt som boder/kjellerrom og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent for denne bruk av kommunen. Utestue i 1. etasje er heller ikke søkt eller godkjent bygget inn. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr 731, tinglyst 05.05.1937, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse.
Parsellen må bebygges overensstemmende med gjeldende regulering og bebyggelsesplan, med flere bestemmelser.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har energiattest. Det foreligger imidlertid ikke energiattesten for denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Hasselbakken 1 er en del av et veletablert boligområde nær sjøen på søndre Jeløy. Nabolaget oppleves fredelig og har praktisk nærhet til byen, i tillegg er både strender, båthavner og turmuligheter tilgjengelig i nærområdet.
Innenfor én kilometer fra boligen finnes hele fire flotte sandstrender, hvorav den nærmeste er bare 200 meters gange unna. Bystranden Sjøbadet finner du ved Kanalen, et område som ellers inkluderer både idyllisk parkmiljø, kafeer og spisesteder samt dagligvare- og delikatesseforretninger.
Gangavstand eller en kort sykkeltur er det også til sentrumskjernen og ikke minst togstasjonen som ligger like over Kanalbroen. Fra stasjonen går det hyppig avganger mot Oslo S dagen gjennom og reisetiden er i dag fra cirka 40 minutter. Ny stasjon og jernbane er under utbygging, og forventes blant annet å medføre cirka 10 minutter kortere reisetid til hovedstaden.
Skoler på alle grunntrinn finnes i nærområdet, deriblant Reier og Hoppern ungdomsskole. Kort vei er det også til Søly barnehage med økologisk fokus.
Jeløy er kjent for et etablert kulturtilbud og gallerier som Røed Gård og F15 på Alby Gård. Begge ligger i det unike landskapsvern-området på Jeløys sydvestre spiss som i seg selv er severdig. Turen hit kan du legge på kyststien som følger vannkanten forbi Framnes og i tillegg er ypperlig for treningsturer i hverdagen. Flere turmuligheter finner du nordover på Jeløy gjennom et stort nettverk av turstier. Vinterstid er det preparerte skispor, lysløype og skianlegg å oppdrive i Mossemarka så snart forholdene tillater.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 773 kvm.

Parkering

Garasje, carport og på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til opplysninger fra Moss kommune datert 24.06.2021 omfattes eiendommen av reguleringsplan "Grimsrød - Hasselbakken mellom Alby gate og Bråtengata" med formål kjørevei og boliger, vedtatt 22.04.1970 med plannr.65. Reguleringsplan "Grimsrød - Jeløy" med formål boliger, vedtatt 30.09.1936 med plannr.2. Eiendommen omfattes i tillegg av kommuneplan "Kommuneplanens arealdel 2021-2032" med formål boligbebyggelse nåværende, vedtatt 24.03.2021 med plannr.KP3002.
Eiendommen ligger i hensynssone "Ras- og skredfare"
Vi gjør oppmerksom på at "fretex-tomta" gnr. 1, bnr. 830 mot syd er regulert til bolig i flere etasjer med ca 80 enheter.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 19 548,- for inneværende år.
I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten utgjør kr 10 787,- for inneværende år og er inkludert i det ovennevnte beløp.
Det er 6 terminer i Moss kommune.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 473 546,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 304 765,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 10 787,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.713.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 14.650,- for eneboliger større enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Terje Larsen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,25% av salgssum
Tilrettelegging: kr. 13.500,-
Markedspakke: kr 18.500,-
Ukens bolig: kr 2.557,-
Oppgjørshonorar: kr. 5.550,-
Foto/plantegning/stylingrådgivning: kr. 6.000,-
Foto - drone: kr 3.800,-
Foto - natt: kr 3.700,-
Salgsoppgave vanlig: kr 2.400,-
Offentlige opplysninger: kr. 3.500,-
Visning pr. påbegynte time: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0286/21
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.21286

Dato

Sist oppdatert: 30. august 2021 kl. 11:29

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.