Solgt: 5 000 000 kr

Lambertseterveien 8

4 750 000 kr
66 m²
2 soverom
- Velkommen til Lambertseterveien 8 -
Maria S Thorbjørnsen
Presenteres av
Maria S Thorbjørnsen
Kastellet/Nordstrand
Tiltalende og vestvendt 3-roms endeleilighet innerst i blindvei. P-plass. Balkong. Kastellet skole. Stor felles hage
 • Prisantydning
  4 750 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  40 000 kr
 • Omkostninger
  126 054 kr
 • Totalpris
  5 166 054 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1952
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  66 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 041 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Tiltalende 3-roms endeleilighet beliggende innerst i en liten stikkvei fra Lambertseterveien. Leiligheten fremstår som moderne med en tidsriktig innredning og fargevalg. Stille, rolig og særdeles barnevennlig beliggenhet, omkranset av store felles grøntarealer. Kort vei til alt området har å by på; skoler, barnehager, butikker og servicetilbud, kollektivtransport, idrettsanlegg, samt kun en trilletur på sykkel unna både badeplasser ved fjorden og naturopplevelser i marka.
Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder: Entré/gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue og spisestue i åpen løsning, og med utgang til solrik og vestvendt balkong. Parkeringsplass, samt godt med lagringsplass i boder.
En meget pen og innflytningsklar leilighet som gir et godt helhetsinntrykk. Bør sees!
Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Lambertseterveien 8 , 1160 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 157, bruksnummer 341, seksjonsnummer 21, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 74 kvm
Totalt bruksareal: 66 kvm
Totalt primærrom: 66 kvm
Primærrom:
2. etasje - 66 kvm:
Entré, bad, 2 soverom, stue, spisestue og kjøkken i åpen løsning, og med utgang til vestvendt balkong.
I tillegg disponerer boligen to kjellerboder på ca 1,6 og ca 7 kvm, samt en loftsbod med skråtak på ca 4,2 kvm gulvflate.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.01.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligbygg fra 1952 over to etasjer samt kjeller og loft. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur, etasjeskillere og gulv på grunn av betong. Yttervegger i trekonstruksjoner og mur. Fasader i teglstein og pusset mur. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein/takplater. Leiligheten har entédør av tre med brannklasse B30 og lydklasse 35dB fra Scadania. Balkongdører med trekarmer og 2 enkle glass fra byggeår. Vinduer med trekarmer og to-lags glass fra 1970/1975/2002.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
- Kun naturlig avtrekk på bad og sprekk/riss i gulvflis ved slukrist i dusj og på servant. Det er ikke mulig å verifisere om slukmansjett og klemring er benyttet eller om monteringen er korrekt.
- Vinduene fra 1970 og 1975 og dører fra byggår på grunn av alder.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Lys, gjennomgående og meget pen 3-roms endeleilighet beliggende i et attraktivt og veletablert boligområde på Kastellet. Stille, rolig og barnevennlig boområde, inn en liten blindvei, med store grøntarealer rundt eiendommen. Leiligheten har en meget sentral beliggenhet med umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon, turområder, matbutikker, skole og et rikt fritidstilbud.
Dette er en meget pen og innflytningsklar leilighet med en moderne og tidsriktig innredning og fargevalg, som gir et godt helhetsinntrykk. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje med hyggelig utsyn over flott grøntområde og uten gjenboere. En gjennomgående leilighet med en åpen og arealeffektiv planløsning. Her har en alt det man trenger med et lekkert og romslig kjøkken som ligger i åpen løsning til spisestue og stue, og med utgang til overbygget balkong. 2 store soverom, og flislagt baderom. Vinduer i 3 himmelretninger sørger sørger for at leiligheten bades i lys, og bidrar til å gi en god rømfølelse.
Fra felles oppgang og inn i boligen blir man møtt av en innbydende og romslig entré hvor det er god plass til yttertøy i skyvedørsgarderobe. Fra entréen er direkte adkomst til et flislagt baderom som er utrustet med heldekkende servant - med god plass til lagring i underskap, speil, dusjnisje med glassdører, wc og opplegg til vaskemaskin. Varmekablene i gulvet sikrer varme tær på kjølige morgener, og vindu mot syd sørger for godt lys.
Det er to gode soverom i leiligheten hvorav hovedsoverommet har romslig garderobeskap. Det andre soverommet har mer enn nok plass til å etablere garderobeløsning dersom ønskelig. Begge soverommene er av god størrelse, og har ekstra god takhøyde noe som bidrar til å gi rommene en luftig følelse.
Videre fra entréen kommer man inn i et lyst og stort rom med kjøkken, stue og spisestue i åpen løsning med downlights i tak. Et lekkert kjøkken fra Epoq som er utrolig plasseffektivt innredet. God skap- og benkeplass gir et kjøkken som har nok av tumleplass for de mest aktive hobbykokker, og fremstår som meget funksjonelt. Stilig barløsning som gir nok plass til at familie og venner kan sitte i kjøkkenbaren og få servert måltider rett fra pannene. Kjøkkenet er utrustet med integrerte hvitevarer som inkluderer: induksjonstopp, komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap og fryser, vinskap, samt oppvaskmaskin.
Kombinert stue og spisestue – som er nettopp det: her er det nok av plass til begge deler. I stuen er det godt med plass til sofagruppe med tilhørende møblement. I spisestuedelen er det god plass til stort spisebord. Her er det også gode muligheter for å dekke til langbord ved større begivenheter. Pipeløp i rommet med mulighet for å installere peisovn. Den åpne løsningen, fargevalg og de store vindusflatene, mot fellesarealene, understreker det luftige og åpne i dette store rommet, og skaper et rom med høy trivselsfaktor. Her har man naturlige samlingssted for måltider og sosiale timer med familie og venner – uansett hvilken del av rommet man befinner seg i. Utgang fra både kjøkken og stue/spisestue til overbygget og vestvendt balkong.
Leiligheten disponerer 2 kjellerboder og 1 loftsbod - totalt rett i underkant av 13 kvm.
Dette er en meget pen og tidløs oppusset leilighet i et veletablert og meget attraktivt boligområde hvor man har alle forutsetninger for å kunne trives særs godt. Velkommen på visning!
Integrerte hvitevarer på kjøkkenet, samt surround anlegg i stuen følger boligen.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektriske panelovner og gulvvarme på bad. Pipeløp i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 29.11.1950, og for fasadeendring 03.11.2014. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser, med unntak av:
Dagboknr. 12334, tinglyst 01.07.1975: Panterett uten opptrinnsrett til sameiet på kr. 5.000,-
Dagboknr. 22414, tinglyst 14.11.1975: Festekontrakt.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr. 12644, tinglyst 03.12.1948:
Eiendommen gis tillatelse til å koble seg på offentlig vann -og kloakk. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger.
Dagboknr. 3485, tinglyst 29.03.1949:
Opprinnelig festekontrakt.
Dagboknr. 4809, tinglyst 14.04.1953:
Melding skal sendes før det påbegynnes arbeid ved vann -og kloakkanlegget på eiendommen. Kommunen har rett til å inspisere eiendommens ledningsanlegg. Dersom kommunen krever det, skal eiendommen sløyfe det godkjente private renseanlegget for eiendommens spillvann, føre avløpet direkte til offentlig kloakk og betale den fastsatte avgift. Kommunen har ikke noe ansvar for private ledninger og eier er ansvarlig for skader på offentlig ledningsnett som følge av at avløpet inneholder skadelige væsker eller stoffer. Eier er ansvarlig for at taknedløp o.l. ikke tildekkes. Eier er ansvarlig for å holde eiendommens ledningsnett i forskriftsmessig stand.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Beliggende sentralt til i et meget attraktivt boligområde på Nordseter/Kastellet, inn en liten blindvei fra Lambertseterveien. Boligen ligger mao. godt tilbaketrukket fra både Ekebergveien og Lambertseterveien. Få minutters gange til nærbutikken Spar og Kastellet trikkestasjon. Nærhet også til Shell bensinstasjon i Ekebergveien.
Et rikt servicetilbud i nærområdet, på hhv. Holtet, Sæter og Lambertseter. På Holtet finner man bl.a. den populære delikatessebutikken Jacobs og Åpent Bakeri, og på Sæter finner du et bredt utvalg av butikker, restauranter og hyggelige caféer. Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino.
Kun ca 200-300 meter til Kastellet trikkeholdeplass med rute 13 og 19 til hhv. Majorstuen og Lilleaker/Bekkestua - begge via Oslo sentrum.
Matebuss i Lambertseterveien, som går i en sløyfe mellom Lambertseter og Sæter
(Se www.ruter.no for rutetider)
Et rikt fritidstilbud i området, med bl.a. nærhet til Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter.
Flotte badeplasser langs Bunnefjorden.
Ikke langt unna, i retning sentrum, ligger Ekebergsletta. Området rundt Ekebergsletta kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, skulpturpark og Ekebergrestauranten m.m.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Turn, dans, piano, kor, speider, orientering, allidrett, slalåm, fotball, håndball, tennis for å nevne noen.
Nordstrand kulturskole ved Kastellet skole, som tilbyr undervisning i musikk, teater, dans og visuell kunst m.m. (www.nordstrandkulturskole.no)
Nordstrand IF på 'Niffen' med ny håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Nordstrand turn, dans, speider m.m.
Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på sportsplassen samt Ekeberghallen.
Bekkelaget Tennisklubb (BTK) med anlegg innerst i Jomfrubråtveien.
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall.
Områdets lokale alpinbakker, Sloreåsen og Leirskallen.
Treningsstudio: Evo på Sæter, BestHelse på Holtet og SATS på Lambertseter.

Adkomst

Lambertseterveien 8 ligger innerst i en blindvei med innkjøring fra Lambertseterveien.

Barnehager, skoler og fritid

Flere private og kommunale barnehager i nærområdet. I følge utdanningsetaten sogner Lambertseterveien 8 til Kastellet skole - med få minutters gange.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på 8.025 kvm som tilhører sameiet. Store felles grøntarealer som fremstår som ryddig og representativ. Tomten er pent opparbeidet med gressplen og beplantning. Gode solforhold på eiendommen. Asfalterte adkomstveier. Lekeapparater og felles redskapsbod.
Festeavgiften er kr 85.997,- pr. år.
Regulering av festeavgift: Festekontrakten ble sist regulert i 2018.
Festekontrakten gjelder i 99 år fra 1948 til 2047.
Grunneier: Nordstrandshøiden AS.
Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves.
Kopi av lov om tomtefeste kan fås ved henvendelse til megler.

Parkering

Leiligheten har vedtektsfestet leierett til en biloppstillingsplass, og avgift for dette inngår i fellesutgiftene.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.05.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
I Nyquistveien 1 er det gitt tilatelse til oppføring av trafo og hurtigladere (på bensinstasjonen Shell kastellet).
Follobanen er regulert til å gå i grunnen under området.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 4 041,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, parkeringsplass, festeavgift, snørydding og strøing, plenklipping, trappevask, strøm til fellesarealer, nedbetaling av andel fellesgjeld, kommunale avgifter, forretningsførsel og bygningsforsikring. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter, og det er vedtatt en økning på 3% fra 01.07.2021 (nye fellesutgifter vil da bli kr. 4.162,-.)
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Get/Telia som leverandør av kabel-tv og basis kanalpakke er inkludert i fellesutgiftene. Nåværende eier betaler kr. 576,-/mnd i tillegg for internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sikkerhetsgruppen Nordstrand som alarmselskap. Alarm er per dags dato ikke i bruk men kan iflg. selger aktiveres. Kostnad er ikke opplyst.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 003 606,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 612 981,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 8 774,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 40 000,- pr. 01.12.2020
Total fellesgjeld for sameiet er kr. 1.210.678,- pr. 01.12.2020 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 4,15%
Lånets restløpetid: 9 år, 9 mnd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
- Eierskiftegebyr til fester kr. 5.962,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.916.054,-. Av dette beløpet utgjør kr 40 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

John Robert Gray

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Kastellhagen II, med sameiebrøk 3,21/100.
Sameiet består av 41 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Dugnad må påregnes.
Sameiets hjemmeside: http://kastellhagen2.no/
Dyrehold er ikke tillatt med mindre styret skriftlig har gitt tillatelse.
Sameiet har flere fellesvaskeri som kan benyttes ved å betale en årlig avgift.
Foretatt påkostninger de senere år:
Taket på uthuset er reparert.
Byttet til LED-lys i alle oppgangene.
2015: Vask/rens impregningering av alle fasader og maling av vinduer utvendig.
2010: Nye stigeledninger og hovedsikringskap. Nye innvendige pipeløp i stål og nye tilkoplinger i alle eksisterende ildsteder.
Planlagte påkostninger:
Sameiets økonomi gir lite rom for større vedlikeholdsarbeider, og det vil bli prioritert å bygge opp likviditeten i årene som kommer. Større vedlikeholdsprosjekter vi bli lånefinansiert, som vil kunne medføre en økning av seksjonens fellesutgifter. Det er iflg. styreleder ikke planlagt noen større påkostninger/låneopptak i nærmeste fremtid.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Eksklusiv salgsoppgave: kr 3.800,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0211/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.20211

Dato

Sist oppdatert: 20. oktober 2021 kl. 20:31

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.