Komplett utleieoppgave

Kurlandsvegen 25

12 900 kr
544,6 m² (eiet)
1 soverom
Kurlandsvegen 25 på Løvenstad!
Kurlandsvegen 25 på Løvenstad!
Kart
Del
Ulrikke Sandvold
Presenteres av
Ulrikke Sandvold
NEDRE ROMERIKE/LØVENSTAD: Stor og trivelig 2R (3R) hybelleilighet med en sentralt beliggenhet |Møblert|Hvitevarer| P-Plass
 • Månedsleie
  12 900 kr
 • Etasje
  -1
 • Byggeår
  1984
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Bruksareal
  90 m²
 • Tomteareal
  544,6 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig med utleiedel
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Gul E

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Leieskjema
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kurlandsvegen 25, 2006 LØVENSTAD
Kommunenummer 3027, gårdsnummer 106, bruksnummer 493, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: Ca 90 kvm
Arealet er innhentet fra utleier, og det foreligger ingen annen eksakt oppmåling.
Leiligheten ligger i underetasjen av en enebolig. Leiligheten er ingen separat utleiedel.
Innhold:
Entrè, kjøkken, hall, bad, 1 soverom, 1 et dipsonibelt rom og stue. I tillegg disponerer boligen 1 innvendig bod.
Leietaker kan disponere en biloppstillingsplass på felles tomt. Viktig at denne ikke står i veien for eier.
Vi gjør oppmerksom på at disponibelt rom ikke har blitt søkt om fra sekundærrom til primærrom.
Det kreves at det sendes inn til kommunen om bruksendring av rommet. Dette har enda ikke blitt gjort. Utleier er informert om dette.

Standard

Hybelleiligheten fremstår av eldre byggeår og holder tilstand deretter. Leiligheten fremstår velfungerende og har en praktisk planløsning.
Innvendige overflater:
Gulv: Laminat og fliser.
Vegger:Fliser på badet, panel stue og malte vegger i resterende rom, samt brystpanel i hall.
Himling: Malt himling.
Bad: Badet fremstår av noe eldre standard, men funksjonibelt. Badet er flislagt er innredet med trehvitt baderomsinnredning med servant, skap og speil. Et romslig dusjhjørne og et gulvmontert toalett. Ellers et romslig bad med et avgrenset rom som avskilt fra badet med forheng. Her finner du varmtvannsberederen, hvor det også er oppbevaringsmuligheter. Gulvvarme i gulv.
Kjøkken: Et lyst og trivelig kjøkken som fremstår av romslig størrelse og har blitt oppdraget i senere tid. Kjøkkenet har en lys innredning hvor det godt med skapplass og benkeplass. Det er flislagt over benkeplaten, som gir et moderne uttrykk. Det medfølger alt av hvitevarer med komfyr, oppvaskamaskin og kjøl- og frys. På kjøkkenet er det også plass til en hyggelig spisegruppe.
Stue: Stuen fremstår av romslig størrelse hvor det er godt plass til en sofagruppe med tilhørende møblement, med mer. I stuen finner du også en praktisk peisovn som gir rikelig med varme på kalde vinterkvelder.
Annet:
- Leiligheten blir leid ut i dag og vil fremstå med bruksslitasje
- Bildene er hentet fra tidligere annonse for det vil foreligge avvik. Glasssofabordet var borte, sengen i store soverom var ikke der lenge og spisebordet med stoler er ikke på plass ( Det kan settes inn hvis ønskelig)

Oppvarming

Strøm og peis i stuen

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstilatelse på eiendommen datert 21.02.1984
Vi gjør oppmerksom på at disponibelt rom ikke har blitt søkt om fra sekundærrom til primærrom.
Det kreves at det sendes inn til kommunen om bruksendring av rommet. Dette har enda ikke blitt gjort. Utleier er informert om dette.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Diverse

Dyrehold er ikke tillatt
Røyking er ikke tillatt

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten er i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Løvenstad i Rælingen kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til fotballbaner, skøytebane og idylliske Østmarka med sine allsidige turmuligheter.
Det er kort avstand til Nebbursvollen Friluftsbad, som er Lillestrøms populære badested. Her finner du også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs elva. Legg gjerne turen til Åmodtdammen som byr på fine badeplasser, sportsfiske og friluftsliv. I Marikollen idrettspark, ca. 10 min med bil fra boligen, er det hopp- og alpinbakke, lysløyper, skøytebane og en romslig kafeteria/varmestue. De senere årene er det foretatt store utbedringer av anlegget med blant annet et nytt skilek- og akeområde for de aller minste.
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Extra og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Lillestrøm sentrum. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter, samt Lørenskog med både Metro og Triaden kjøpesenter.
Med bil fra Løvenstad tar det ca. 3 min til Strømmen, 5 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Parkering

Leietaker kan disponere en biloppstillingsplass på felles tomt. Viktig at denne ikke står i veien for eier.

Annen viktig informasjon

Utleier

Hung Do og Cam Dung Thi Thuong

Informasjon om husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.
Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på tv & internett - (Getbox for tv og wifi for internett )
Inventar:
- Bord og spisestoler
- Hvitevarer kjøkken
- Mikro kjøkken
- Sofa
- Tv
- Diverse små møbler i stue
- Garderobesskap på soverom + kommonde
- En seng
- Vitrineskap
- Det står et bord og skap på det ene soverom
- Diverse smått av bestikk og kopper på kjøkkenet.
Husleien inkluderer ikke:
- Leietaker må ha egen innboforsikring
- Leietaker må være behjelpelig med snømåking
- Strøm
Det er bare en strømmåler på hele eiendommen. På grunn av dette så vil fastpris på strømmen på kr 2 000,- som kommer i tillegg til husleien.

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget.
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.38 700,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4 644,-.
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en
garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.
Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie. Garantipremien
er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien refunderes ikke ved leieavtalens opphør.
Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.
Ta kontakt med saksbehandler i Krogsveen Boligutleie for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: Februar / Mars2023 og utløper: Februar/ Mars 2026 - Mulighet for forlengelse.
Ta kontakt med megler for nærmere avtale om overtagelse
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Hvis leietaker ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der utleier ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det utleier som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Det forutsettes at leiesum og depositum kommer fra leietaker konto i norsk bank i en samlet overføring. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til: 1 mnds husleie
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 66-0126/22
Utleiemegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR66.22126

Dato

Sist oppdatert: 31. januar 2023 kl. 08:47
Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Leieskjema
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██