Komplett salgsoppgave

Solaveien 3

2 550 000 kr
58 m²
1 soverom
Velkommen til Solaveien 3! Huset Vårt - Presentert av Ole Christian Østrem v/Krogsveen
Velkommen til Solaveien 3! Huset Vårt - Presentert av Ole Christian Østrem v/Krogsveen
Ole Christian Østrem
Presenteres av
Ole Christian Østrem
Sandnes Sentrum
Pen selveierleilighet i Huset Vårt. 3. etg. Heis. Garasjeparkering, ny parkett i 2018, nytt bad 2019.

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.
 • Prisantydning
  2 550 000 kr
 • Omkostninger
  65 092 kr
 • Totalpris
  2 615 092 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1995
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  58 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 633 kr
 • Energimerke
  Rød D

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lys og trivelig selveierleilighet i byggets tredje etasje, uten innsyn fra bakkenivå. Det er heis i bygget. Leiligheten inneholder blant annet en gang som fikk ny parkett i 2018. Bad fra 2019 med fliser på gulv, eik baderomsinnredning, stedbygget dusj, varmekabler i gulv og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Boden som ligger vegg i vegg med badet har belegg på gulvet og sluk, slik at man har mulighet til å legge til opplegg til vaskemaskin dersom ønskelig. Stue med ny parkett fra 2018 og utgang til en sørvendt balkong. Originalt kjøkken fra 1995 med ny parkett fra 2018 på gulv. Soverommet fikk også ny parkett i 2018. God lagringsplass også i en bod ute i fellegangen i samme etasje.
 • Alt i alt en pen leilighet som passer for godt for de voksne og eldre.
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Solaveien 3, 4307 SANDNES
  Kommunenummer 1108, gårdsnummer 111, bruksnummer 804, seksjonsnummer 6, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruksareal: 62 kvm
  Totalt primærrom: 58 kvm
  P-rom 3.etg.: Gang, bad, soverom, kjøkken og stue.
  S-rom 3.etg: Innvendig bod på 4 kvm som kan bli et potensielt vaskerom, da det er belegg på gulv og sluk.
  I tillegg til de oppgitte arealene disponerer leiligheten også en bod på 6 kvm i samme etasje som leiligheten på sameiets fellesområde, ca. 40 meter fra leiligheten.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 29.12.2021, utført av Anticimex Stavanger AS.

  Byggemåte

  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis.Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
  Leilighet i 3. etg. Byggeår 1995. Grunnmur av betong. Yttervegger av mur. Vinduer med to lags glass. Yttertak med takstein. Etasjeskillere av tre. Elektrisk oppvarming. Sørvendt balkong. Boder i underetasjen. Parkeringsplass
  **** Sammendrag boligsalgsrapport ****
  93% Tg1, 5% Tg2, 2% Tg3
  Det gjøres spesielt oppmerksom på:
  Brannslukkerutstyr er utgått/ikke forskriftsmessig vedlikeholdt. (Tg3)
  Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra gjeldende forskrift. Rekkverkshøyde ble målt til 0,95 m. (Tg2)
  Anbefalt brukstid er overskredet. Det er avdrypp fra sikkerhetsventil på varmtvannsberederen. (Tg2)
  **** Sammendrag egenerklæring ****
  Nytt bad i 2019 gjort av Brødrene Myhre (Fliser), membran av Stig Haugland. Idland vvs nytt wc, koblet til møbler.
  Idland VVS installert vannstopp i hele sameiet.
  Det var en lekkasje i en av leilighetene, noe som førte til installering av vannstopp.

  Standard

  Lys og trivelig selveierleilighet i byggets tredje etasje, uten innsyn fra bakkenivå. Det er heis i bygget. Leiligheten inneholder blant annet en gang som fikk ny parkett i 2018. Bad fra 2019 med fliser på gulv, eik baderomsinnredning, stedbygget dusj, varmekabler i gulv og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Boden som ligger vegg i vegg med badet har belegg på gulvet og sluk, slik at man har mulighet til å legge til opplegg til vaskemaskin dersom ønskelig. Stue med ny parkett fra 2018 og utgang til en sørvendt balkong. Originalt kjøkken fra 1995 med ny parkett fra 2018 på gulv. Soverommet fikk også ny parkett i 2018. God lagringsplass også i en bod ute i fellegangen i samme etasje.
  Huset Vårt ble tatt i bruk som bolig og næringsdrift i 1995. Første etasje blir brukt som forretningsdrift og andre etasje blir brukt som Bo- og servicesenter og er en videredrift av tidligere Sandnes gamlehjem. Tredje og fjerde etasje består av personlig eide leiligheter. Beboerne i tredje etasje og fjerde etasje er organisert i en egen velforening som tar seg av saker av felles interesse for beboerne, der næringseierne ikke er representert. Huset Vårt har egen vaktmester som står for vedlikehold og renhold av fellesområdene.
  Til benyttelse for beboerne i tredje og fjerde etasje har man et eget gjesterom med bad, dobbelseng pluss to køysenger. Dette rommet kan man leie for å motta gjester for kortere besøk. I tilknytning til dette rommet har man også en festsal. Denne kan forhåndsbestilles for eventuelle familieselskap, fødselsdager og liknende.
  Andre etasje i Huset Vårt er i sin helhet brukt som senter for eldre. En stor kafeteria med storkjøkken er plassert i samme etasje. Her serveres middag for beboerne i eldresenteret, men også pensjonister som bor i leilighetene er velkomne til å kjøpe middag for en billig penge. Ved senteret foregår en rekke aktiviteter. På oppslagstavle utenfor kafeteriaen finnes en liste over ukens mat-menyer og orientering om aktivitetene. Det store Atriummet ligger på plan med Bo- og servicesenteret, men beboerne i etasjene over er selvsagt også velkomne til en prat her når været tillater det. Sameiet setter stor pris på ro og orden.
  Alt i alt en pen leilighet som passer for mennesker i alle alderstrinn!

  Oppvarming

  Varmekabler i gulv på bad. Ellers elektrisk oppvarming.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 15.01.1996
  Tillatelsen ble gitt på følgende vilkår:
  1. Rømningsdør mot Eidsvollgate skal ha bredde 0.9 (lysåpning)
  2. Markeringslys over dør til trapperom mot Storgt vris slik at det viser fra begge korridorer.
  3. Storkjøkken må det monteres håndslukkeapparat og ventilasjon.
  4. Ventilasjonskanaler fra hobbyrom; brannspjeld og brannisolasjon mot yttervegg.
  5. Branndokumentasjon etc. som for 3.etg. og 4.etg.
  Det er uklart om dette er utført. (Punktene gjelder ikke direkte på den aktuelle leiligheten som er til salgs, men selve bygget/sameiet.)
  Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Dagboknr 8654, tinglyst 31.10.1995 vedrørende seksjonering av sameiet. Viser bl.a. leilighetens plassering i sameiet og leilighetens bod på sameiets fellesareal.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
  I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Diverse

  Komfyr og oppvaskmaskin medfølger handelen.
  Leiligheten vil ikke bli ytterligere utvasket ved overtagelse.
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Kjøper må derfor kunne påregne at det kan være flere feil og mangler som normalt oppdages ved bruk av boligen, men som selger ikke har mulighet å vite.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Svært sentral beliggenhet midt i Sandnes sentrum med gåavstand til velkjente Langgata, også kalt "Gågadå" med sine restauranter, cafèer og butikker. Her kan man rusle ned til handlesenter i Vågen Amfi, Bystasjonen og ikke minst tog og bussterminalen på Ruten. Det er også kort avstand til parker og lekeplasser like i nærheten. Nærmeste dagligvarebutikk blir Spar i Byhagen, som ligger ca 150 meter unna. Her er også leilighetens parkeringsplass i garasjeanlegget til Byhagen/Eidsvollgate 26.

  Adkomst

  Solaveien 3 i Sandnes sentrum ligger like ved Vitenfabrikken, Aarrestad Blomster, DFU, brilleforretningen Synsam i Storgata, Øglændparken og Huset Vårt. Det er heis opp til tredje etasje hvor leiligheten befinner seg. Se skilting visningsdagen eller kontakt megler for ytterligere veibeskrivelse.

  Barnehager, skoler og fritid

  1-7 kl. Trones skole
  1-7 kl. Stangeland skole
  8-10 kl. Skeiene ungdomsskole
  8-10 kl. Giske ungdomsskole
  Vgs. Akademiet vgs. Sandnes
  Vgs. Vågen videregående skole
  Bhg. Rådhusmarka barnehage
  Bhg. Sandnes familiebarnhage
  Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 3 667,2 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

  Parkering

  Leiligheten disponerer parkeringsplass i garasjeanlegget i Byhagen/Eidsvollgate 26 som ligger ca. 150 unna ved dagligvarebutikken Spar. Det er installert el-bil lader fra Zaptech.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private separerte stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Leiligheten er regulert til boligformål. Eiendommen er regulert til bolig, næring og offentlige formål i henhold til kommuneplan vedtatt 16.12.2019.
  Sentrumskjernen er under stadig utvikling og byggeaktivitet i nærområdet må påberegnes i fremtiden.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Fellesutgiftene er kr 721,- pr. mnd. og inkluderer bl-a: Forsikring av bygg, parkering, renovasjon, vaktmestertjenester, tv og internett fra Telenor. vedlikeholdsfond og vedlikehold av fellesområder som f.eks. rengjøring/vask.
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.05.2018.
  Eier betaler i tillegg A-konto strøm 500,- pr.mnd og 250,-pr mnd for A-konto varmt/kaldtvann. Det betyr at sameiet har felles innkjøp av dette og at det avregnes faktisk forbruk ca. en gang i året. Da betaler man etter faktisk forbruk. Har man innbetalt for mye i forhold til faktisk forbruk, vil man få tilbakebetalt. Har man større forbruk enn hva som er innbetalt, vil man bli fakturert. Ta gjerne kontakt med megler ved eventuelle spørsmål.
  Forretningsfører OBOS fakturerer ovennevnte utgifter annenhver måned.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.
  Totale utgifter og felleskostander pr. 06.01.22 er kr. 2.383,- pr. mnd.
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2020 var kr 585 208,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2.106.748,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.615.092,-
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

  Tilbud om lånefinansiering

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Garden Invest AS

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring og eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven i tillegg til tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: kr. 36.341,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 9.600,-
  Oppgjør: kr 4.440,-
  Markedspakke: kr 12.000
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.080,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 14-0054/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jæren
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR14.2154

  Dato

  Sist oppdatert: 14. januar 2022 kl. 10:57

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
  Lurer du på noe?

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.