logo

Anders Tvereggens veg 19

Prisantydning

5 190 000 kr

Totalpris: 5 228 842 kr
Soverom
5
Primærrom
109 m²
Tomteareal
345 m²
Type
Nybygg enebolig/rekkehus
Eierform
Eiet

Moderne prosjekterte familieboliger i et veletablert område - En enebolig og to halvparter - Gode solforhold

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler for privatvisning.
Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Frode Helmersen

Trondheim
mobil 93288949
telefon 73896903

Send e-post
Bestill verdivurdering
Ansvarlig megler: Frode Helmersen

Komplett salgsoppgave

Kort om prosjektet

Anders Tvereggens veg 19 vil bestå av en enebolig og en tomannsbolig. Boenhetene er alle over to plan med flatt tak og vil inneholder 4 soverom, stue og kjøkken. Eneboligen vil inneholde et bad, vaskerom og separert toalett, mens tomannsboligene vil inneholde to bad. 
Beliggenheten til eiendommen er svært sentral og barnevennlig, med korte avstander til både skoler, barnehager, idrettsanlegg og resturanter/shoppingsenter. Standarden vil være topp moderne og med mulighet for en rekke tilvalg. 

Begge halvpartene vil bli utstyrt med delvis tilbaketrukket øst- og sør-vestvendt balkong, mens eneboligen vil leveres med en romslig sør-østvendt terrasse. Alle boligene leveres med varmekabler på bad/toalettrom samt entre. I tillegg vil eneboligen ha varmekabler på vaskerom. Det leveres balansert ventilasjonssystem med høyeffektiv varmegjenvinning i alle boenheter. Det vil etableres en carport i forbindelse med inngangsparti til hver bolig. 

Hvorfor kjøpe nytt? 
- Boligen er i forskriftsmessig stand, med 5 års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. For boligkjøpere kan det avtales endringer på tilvalg dersom dette avtales i rett tid. 

Prosjektet kort fortalt: 
- En enebolig og en tomannsbolig.
- Hver enhet vil ha hver sin carport. 
- Flislagt entré med plass til garderobeløsning.
- Åpen stue- og kjøkkenløsning. 
- Fire soverom i hver bolig. 
- Varmekabler på bad, toalettrom og entré. 
- Sentralstøvsuger
- Balansert ventilasjonssystem med høyeffektiv varmegjenvinning. 
- Tomannsboligene vil ha to balkonger, mens eneboligen vil ha en romslig terrasse. 
- Rolig og familievennlig område. 
- Mulighet for en rekke tilvalg. 

Eiendommen

Anders Tvereggens veg 19, 7037 TRONDHEIM
Gårdsnummer 76, bruksnummer 155, kommunenummer 5001

Eier

Idehus Trondheim Prosjekter AS

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og barnevennlig område på Nidarvoll, og i nærhet til "alle" dagligdagse fasiliteter. 

Fra boligen er det ca. 10 minutters gange til Nidarvoll Skole. I tillegg er det gangavstand til Utleira Skole. Ved skolen finner man Utleira kunstgress, som tilbyr aktiviteter som friidrett, basketball, fotball, håndball, innebandy, ski og allidrett. Det er flere barnehager innen gangavstand fra boligen. 

Bymarka og Estenstadmarka ligger en liten biltur unna, med flotte tur- og skiløyper - og kan varmt anbefales. Estenstadhytta og Elgsethytta byr på en deilig middag etter endt tur - året rundt. I tillegg ligger 3T Fossegrenda og 3T Sluppen ikke langt fra boligen. 

Nærmeste bussholdeplass er Dalsaunevegen, som kun ligger 4 minutters gange fra boligen. Herfra går linje 10 og 51 og har hyppige avganger til blant annet Sentrum. Nærmeste dagligvare er Coop Extra og Rema 1000 Nidarvoll. I tillegg ligger boligen i nærhet til en rekke kjøpesenter, blant annet City Syd, Sirkus Shopping samt City Lade. Her finnes blant annet frisører, resturanter, dagligvare, en rekke shoppingsmuligheter, apotek og vinmonpol samlet under et tak. 

Brakka på Sunnland holder til kun ca. 14 minutters gange fra eiendommen, og er et gratis kultur- og fritidstilbud for barn og unge fra 8. - 10. trinn. Brakka har et flott uteområde som inneholder blant annet skatemuligheter, basketbane, ballvegg og utebordtennisbord. Inne har de mange rom som er utformet spesielt med tanke på aktivitet for ungdom. De har kinosal/chill-rom, musikkstudio, bordtennisbord, formingsutstyr, brettspill m.m. På kjøkkenet lager ungdom og ansatte gratis middag hver dag.

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Tomt til enebolig fradeles og får eget gnr. og bnr. (egen matrikkel) Eiendomstomt ca. 345 m2. Arealet er ikke oppmålt, og endelig areal vil foreligge etter Trondheim kommune sin oppmåling.

Tomten for tomannsboligene vil ikke blir seksjonert eller delt, den blir eiet i fellesskap. 
Bygget seksjoneres i 2 seksjoner, seksjon 1 og 2. Rettigheter til naturlig tomteareal for hver bolig kan sikres i sameiets vedtekter, og kan sendes inn sammen med seksjonering.
Felles eiendomstomt ca. 452m2. Arealet er ikkeoppmålt, og endelig areal vil foreligge etter Trondheim kommune sin oppmåling.

Selger tar dog forbehold om mindre avvik i tomtens størrelse og endelige grenser inntil oppmålingsforretning er gjennomført.

Tomten overleveres grovplanert. 
Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav kan medføre endringer i utomhusplanen. Mindre endringer i utomhusplanen gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.

Garasje/parkering

Hver boenhet er utstyrt med egen carport i forbindelse med inngangsparti. 

konstruksjon

Innervegger:
Bærende og ikke bærende innervegger mellom boligrom, mellom kjellerrom og mellom boligrom og kott, bygges opp av bindingsverk og 70 mm isolasjon.

Lydvegger mellom boenheter bygges opp som to adskilte vegger av 98 mm bindingsverk med avstand mellom veggdelene. Veggene isoleres med 100 mm isolasjon, og kles innvendig med
2 lag ubehandlede plater. Første lag gipsplater og andre lag som over, iht. pkt. 5.3.

Dekker - gulv 
Etasjeskillere utføres som trebjelkelag. Gulv leveres med Eik trestavs parkett. Gulv, tak-og dør/vindus-lister leveres hvit. På baderom, toalettrom, vaskerom og i entre er det flis med varmekabler. 
 
Tak:
Isolerte flate tak utføres som varme tak med fall mot sluk og innvendig nedløp.
Som bærende konstruksjon benyttes bjelker, oppå legges fuktbestandige sponplater, diffusjonssperre, trykkfast isolasjon iht. energiberegning og takfolie. Under fuktbestandige sponplater legges 100 mm isolasjon ved behov iht. energiberegning. 

Fasader

Utvendig kledning:
Stående 19x148 m/ midtspor. Granpanel, dbl.fals. Grunnet hvit.

Balkonger/terrasser/uteplasser

Balkonger/Terrasse: 
Begge enhetene i tomannsboligen vil få utgang fra stuen til en vest - og en østvendt balkong med fin utsikt over nærliggende bolig- og naturområder. Eneboligen vil få utgang fra stuen til en herlig østvendt terrasse som grenser til flotte naturområder. 

Trapper

Innvendig trapp:
Stryntrappa "Fauna", eiketrinn, ikke helstav. Hvite vanger og gelender.

Ventilasjon

Balansert ventilasjon. Type Flexit.

Dører og vinduer

Ytterdør:
Nordan Linjalen, hvit m/ glass

Vinduer/Balkongdører:
Hvitmalt.

Innvendige dører:
Swedoor Style 03. Formpresset hvit m/ hvitmalt karm.

Overflater og kledning

Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198 mm+48 mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting.
Veggen isoleres med 200 mm isolasjon, og det monteres inntrekt diffusjonssperre og 50 mm isolasjon. Innvendig kles veggene med plater.

Kjøkken

Kjøkkenet leveres av Sigdal type Uno Klassisk hvit - og er tilpasset boligen i henhold til tegninger. Boligen får tidsriktig og funksjonell kjøkkeninnredning med hvite fronter, stor enkel oppvaskkumme og laminat benkeplate. 

Kjøkkenet vil bestå av integrert oppvaskmaskin, integrert kombiskap ( kjøl/frys), integrert stål stekeovn, induksjonstopp. Ventilator over induksjonstoppen.

Bad

Baderomsinnredninger leveres av Sigdal type Lilje, klassisk hvit. Badet vil oppleves som moderne med flislagte gulv med varmekabler. Servant er utstyrt med underskap. 

Andre Oppholdsrom

Stue:
Stuen har åpen kjøkkenløsning og vil ha god plass til spisebord og sofagruppe. I tillegg er det direkte adgang til terrassen. Stuens vinduer vil være av god størrelse, som vil gi mye naturlig lys til rommet, samtidig som de bidrar til en herlig romfølelse. 

Soverom og garderobe:
Fire lyse soverom av god størrelse som vil ha plass til garderobeløsning, nattbord og seng. 

Garderobe-fasilteter

Garderobeskap er ikke endel av leveransen fra utbygger.

Boder

Eneboligen vil inneholde en utvendig bod. 
Tomannsboligen har 2 boder innvendig. 

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avkløp. 
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen 

Ferdigattest/brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider. 

Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Det er krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges slik at nødvendige radontiltak gjennomføres iht. den byggtekniske forskrift som gjelder for prosjektet.

Oppvarming

Vedovn på stue. 
Varmekabler på bad, vaskerom samt entre. Det leveres balansert ventilasjonssystem med høyeffektiv varmegjenvinning i alle boenheter.

Energimerking

Boligene bygges med energikarakter C, farge Oransje.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Veirett til eksisterende bolig vil bli tinglyst på eiendommene. 

Andre tinglyste rettigheter vil kunne tilkomme heftelser. 

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

5001/76/155:
26.01.1967 - Dokumentnr: 1208 - Erklæring/avtale
Refusjonsplikt til kommunen. 
Refusjon kan kreves av Trondheim kommune, som i medhold av reguleringsplan kan legge ut eller opparbeide grunn til eksempelvis felles avkjørsel, vann og avløpsanlegg, gangfelt, opparbeidelse av fortaufelles gårdsplass eller annet felles anliggende for flere eiendommene i strøket. 

16.08.1965 - Dokumentnr: 8638 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra: 
Knr:5001 Gnr:76 Bnr:2 

Regulerings-og arealplaner

Deler av eiendommen ligger i et uregulert område. En liten del av tomten er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan r1145 datert 12.11.1969 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Det er gitt rammetillatelse fra kommunen på prosjektet. Utbygger tar forbehold om at offentlige godkjenninger blir gitt. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Bygging av eneboligen skjer når denne er solgt.

Oppstart av 2-mannsboligen skjer når 1 av de 2 boligene er solgt. 

Oppstart av bygging skjer senest 60 dager etter at følgende forbehold er oppfylt:
-	Endelig igangsettingstillatelse (IG), fra Trondheim kommune er gitt.       
-	Aksept av bud

Overtagelse.
Byggetid er ca 18 mnd.
Kjøper plikter å overta boligen når denne er ferdigstilt.
Kjøper aksepterer at endelig overtakelsesdato først vil bli gitt med ca. 2 ukers varsel.

Nærmere informasjon om endelig ferdigstillelsesdato vil bli opplyst når byggearbeider er igangsatt. 
Overtakelse varsles med 2 ukers skriftlig varsel.

Eventuell forsinkelse vil kunne gi kjøper krav på dagmulkt iht. bustadoppføringslovens regler. Forsinkelse i forhold til antatt overtagelse gir normalt ikke krav på dagmulkt. 

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, se eget punkt om ferdigattest.

Forbehold fra utbygger

Utbygger tar forbehold om endelig igangsettelse fra Trondheim kommune.:

Alle perspektiver, møbelplaner, 3D-illustrasjoner og bilder i prospektet er av illustrativ karakter, og inneholder innredninger og detaljer som ikke inngår i avtalen. Plantegninger og skisser er ikke i målestokk, og enkelte detaljer kan avvike noe fra endelige tegninger. Vi viser til leveransebeskrivelse i prospektet. 

Entreprenøren har rett til å foreta mindre endringer i konstruksjon, opparbeidelse/arrondering av tomt, og materialvalg som ikke reduserer boligens kvalitet eller verdi, uten at dette gir rett til endring av vederlaget. 

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Boligene selges etter fastsatte priser:
Enebolig kr. 6 290 000,-,+ omkostninger kr. 51 342,-
Tomannsbolig, venstre: kr. 5 190 000,- + omkostninger kr. 38 842,- 
Tomannsbolig, høyre: kr. 5 190 000,- + omkostninger kr. 38 842,-

Selger forbeholder seg retten til fritt å akseptere eller forkaste ethvert bud uten nærmere begrunnelse. 

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som følger vedlagt i denne salgsoppgaven.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr. sms eller på e-post. 

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Kjøper plikter å ha gjort seg kjent med komplett salgsinformasjon før bud inngis. 

Ved kjøp må det fremlegges finansieringsbekreftelse.

Salg av kontraktsposisjoner

Såfremt kjøper skulle ønske å omsette kjøpekontrakten, aksepteres dette av selger under forutsetning av at selger får en tilfredsstillende dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som den opprinnelige kjøper med tillegg av eventuelle endrings-/tilleggsavtaler. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Selger betinger seg et administrasjonsgebyr fra opprinnelig kjøper på kr. 50 000,- inkl. mva. ved slik omsetning av kjøpekontrakt til ny kjøper. Eventuelle salgsomkostninger for videresalg av kjøpekontrakten til megler vil tilkomme.

Generell orientering om areal og innhold

Begge enhetene i tomannsboligen vil få utgang fra stuen til en vest - og en østvendt balkong med fin utsikt over nærliggende bolig- og naturområder. Eneboligen vil få utgang fra stuen til en herlig østvendt terrasse som grenser til flotte naturområder. 

Tilvang og endringer

Iht. bustadoppføringsloven § 9 har kjøper mulighet til å gjøre enkelte tilvalg og endringer avhengig av hvor langt man ha kommet i byggeprosessen. Det er en forutsetning at tilvalget/endringen står i sammenheng med den avtalte leveransen og at den ikke skiller seg vesentlig fra det som opprinnelig er avtalt. Kjøper kan ikke kreve tilvalg og/eller endringer som medfører større ulempe for selger enn den interessen kjøper har av å kreve tilvalget/endringen. Ulempen som tilvalg medfører for selger øker i samsvar med at prosjektet ferdigstilles.

Tilvalg- og endringsbestillinger vil kunne gi selger rett til tilleggsfrist i forbindelse med avtalt overtakelse. I slike tilfeller vil ikke kjøper ha rett til dagmulkt fra opprinnelig avtalt overtakelsetidspunkt.

Det må påregnes ekstra kostnad for tilvalg- og endringsbestillinger. 

Selger utarbeider tilvalgs- og endringsliste hvor valgmulighetene for tilvalgsbestillinger og endringer fremkommer. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger mv.

Alle tilvalgs- og endringsbestillinger gjøres gjennom skriftlig avtale med selger og må være selger i hende senest innen de tidsfrister som fastsettes av selger.

Det kan maksimalt gjøres tilvalg- og endringsbetillinger for 15 % av kjøpesummen.

Alle tilvalgs- og endringsbestillinger skal gjøres opp til meglers klientkonto i forbindelse med sluttoppgjøret.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer undefined
Krogsveen avd. Trondheim AS
NO 918 119 930 MVA
Oppdragets KR-kode KR68.20122

Dato

Sist oppdatert: 15. desember 2020 kl. 09:27

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er ikke fastsatt pr. dags dato da dette er planlagt bebyggelse/bygg under oppføring. 

Anslagsvis vil kommunale avgifter beløpe seg til ca. kr. 24 209,- pr år. Et anslag på kommunale avgifter basert på gebyrsarser nedenfor med antatt forbruk på 60m3 vannforbruk, standard renovasjon og eiendomsskatt med anslått grunnlag kr. 3 000 000,- 
Gjeldene Gebyrsatser for 2020:
Vann:
Abonnementsgebyr, fastpris kr. 502,-
Forbruksgebyr (per m2 bygningsareal) kr. 34.50,-
Avløp:
Abonnementsgebyr, fastpris kr. 670,-
Forbruksgebyr (per m2 bygningsareal) kr. 45.69,-
Feieravgift:
Pr. år pr. pipeløp kr. 388,-. 
Eiendomsskatt:
Bolig 5 promille av beregningsgrunnlaget fastsatt av kommunen.
Renovasjonsgebyr, standard 140 liter:
Restavfall kr. 2.412,-
Papp og papir kr. 284,-
Plast kr. 142,-
For ytterligere informasjon om kommunale avgifter og kommunale saksbehandlingsgebyrer, se:
https://www.trondheim.kommune.no/aktuelt/om-kommunen/priser-avgifter-og-gebyrer/priser-bolig-og-eiendom/

Formuesverdi

Da boligen selges som bygg under oppføring er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.

Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.

Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.

Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2019 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2019 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

1)	Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 1 500 000,- pr. tomannsbolig, og for eneboligen er avgiftsgrunnlaget kr. 2 000 000,- Dokumentavgift utgjør således kr 37 500.- pr. tomannsbolig, og kr. 50 000,- for eneboligen. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2)	Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
3)	Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 757,- pr. stk.
4)	Total kjøpesum for hver bolig inkl. omkostninger fremkommer av prislisten. 

Tilbud om lånefinansiering

Kjøper skal stille finansieringsbevis godkjent av selger som sikkerhet for kjøpesum og omkostninger iht. kontrakten.

Visning

Vi i Krogsveen ønsker trygge visninger for alle våre kunder og ansatte, og har innført tiltak som sikrer visninger med lav smittefare. Meld deg derfor på visning i god tid innenfor annonsert tidspunkt eller ta kontakt med megler for privatvisning.
Ansvarlig megler: Frode Helmersen
minusVis mindre

Boliger

P-romEtgRomPris
116 m²55 190 000 kr

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Tilbud om lånefinansiering

Kjøper skal stille finansieringsbevis godkjent av selger som sikkerhet for kjøpesum og omkostninger iht. kontrakten.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Lovanvendelse

Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.

For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende : 
Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen. 
I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting.

Kjøper kan kansellere inngått kjøpekontrakt uten kostnad frem til selger har gitt skriftlig beskjed om oppstart. Etter at selger har varslet oppstart har kjøper rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til selger i henhold til lovens § 52 og 53.

Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen. 

Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Frode Helmersen
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler

Frode Helmersen

Telefon
Mobil 93288949
Send epost

Lurer du på noe

Frode svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies