Solgt: 15 300 000 kr

Gamle Ringeriksvei 65C

15 900 000 kr
355 m²
4 soverom
Velkommen til Gamle Ringeriksvei 65 C på Bekkestua
Ola Wee Ahlstrand
Presenteres av
Ola Wee Ahlstrand
BEKKESTUA
Meget fin og familievennlig enebolig sentralt til alt *2 hybler *Dobbelgarasje *1,4 mål solrik tomt *Gode oppvekstvilkår
 • Prisantydning
  15 900 000 kr
 • Omkostninger
  398 842 kr
 • Totalpris
  15 698 842 kr
 • Byggeår
  1957
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  4 bad
 • Primærrom
  355 m²
 • Bruksareal
  384 m²
 • Tomteareal
  1 430,4 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig med utleiedel
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Gamle Ringeriksvei 65C - En stor og familievennlig enebolig med solrik tomt på 1,4 mål. Svært sentral og attraktiv beliggenhet. Her bor du med kort gangavstand til Bekkestua sentrum med det meste av servicetilbud, Nadderud idrettsanlegg samt korte avstander til flotte turområder i Bærumsmarka. Huset er opprinnelig bygget i 1957, men er bygget på i flere omganger. I tidsrommet 2004 til 2018 er store deler av huset pusset opp hvor standarden oppleves pen og velholdt.
Hagen er flat og usjenert samt godt egnet for uteaktiviteter for hele familien. Grillhytte på 11 kvm. Sydvest-vendt terrasse på 30 kvm og balkong på 7 kvm med gode solforhold. Parkering i dobbelgarasje samt oppstillingsplasser.
Hybel 2 er lovlig innredet og godkjent til varig opphold. Hybel 1 er ikke godkjent varig opphold.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gamle Ringeriksvei 65C, 1356 BEKKESTUA
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 19, bruksnummer 563, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 412 kvm
Totalt bruksareal: 384 kvm
Totalt primærrom: 355 kvm
Primærrom:
Enebolig:
1. etasje: 153 kvm: Bad, hall, kjøkken, stue, spisestue, trapperom og soverom.
2. etasje: 90 kvm: Bad, badstue, gang, kontor, stue og 2 soverom.
U. etasje: 31 kvm: Vaskerom, badstue, gang 1, gang 2 og wc-rom.
Hybel 1: 54 kvm: Bad, entré, gang, kjøkken, stue, mellomgang og soverom.
Hybel 2: 27 kvm: Stue/kjøkken og bad.
Sekundærrom:
Enebolig:
1. etasje: 6 kvm: Bod.
2. etasje: 4 kvm: Bod.
U. etasje: 19 kvm: Bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Boa Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Huset ble opprinnelig oppført i 1957 og er bygget på flere ganger. Nåværende eier har utvidet hagen noe samt fjernet flere trær på eiendommen.
Grunnmur og fundamenter:
Antatt fundamentert på komprimerte, faste masser. Gulv på grunn bestående av støpt såle av betong. Støpte betongvegger og lettklinkerblokker ut mot grunn, stedvis utforet med antatt isolasjon og bindingsverk av tre på innsiden. Dreneringen er fra ukjent tid, antas å være utbedret aktuelle steder ved arbeidelse med påbygg.
Yttervegger:
Bindingsverksvegger av tre, antatt isolert med mineralull. Utvendig er huset kledd med stående og liggende kledning med omramming av tre.
Takkonstruksjon:
Saltakkonstruksjon av tre, tekket med takstein. Undertak av panel. Nedløp av stål. Loftstrapp gjennom luke. Snøfanger og stigetrinn. I 2011 ble taksteinen byttet over soveromsdel ifølge selger.
Vinduer/dører:
Vinduer i hovedsak fra 2004, 1999, 2000 utført med 2- lags isolerglass, karmer av tre. Elektrisk solskjerming på flere vinduene i 1 etasje. Ytterdør fra 1995 med hvitmalt overflate, glassfelt og sidefelt. Veranda/balkong dører fra ca. 2001/2000, utført med 2-lags isolerglass, karmer av tre. Vinduer i hybel 1 fra 1999 utført med 2- lags isolerglass, karmer av tre. Vinduer i hybel 2 fra 2002, utført med 2-lags isolerglass og karmer av tre. Eldre takvindu med dobbelt enkelt glass.
Balkong/terrasse:
2 etasje: Syd-vestvendt veranda på ca. 7 kvm med utgang fra stuen. Verandaen er belagt med terrassebord og rekkverk av tre. I 2018 ble rekkverk og terrassebord lagt nytt på verandaen i 2 etasje.
1 etasje: Syd-vestvendt terrasse på ca. 30 kvm, med utgang fra spisestuen. Terrassen er belagt med terrassebord og har rekkverk i tre.
Etasjeskillere:
Etasjeskillere av tre og støpt dekke.
Piper/ildsteder:
Pelletsovn fra merket mcz i stuen i 1. etasje med gnistplate på gulv.
Trapper/ramper:
Innvendige trapper, utført med hvitmalte trinn, rekkverk og vanger. Trapp til kjeller er i lakkert furu.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Drenering og vegger mot grunn:
Det er ikke mulig å vurdere dreneringen i forhold til funksjonalitet ut fra visuell besiktelse. Alder på dreneringen er grunnlaget for tilstandsgraden. Det ble gjort fuktmålinger i yttervegger mot terreng med Surveymaster med pigg, med et mindre utslag på fukt på soverom i hybel 1.
Undertak:
En knekt stein på tilbygg, synlig fra soverom i 2 etasje.
Takvindu:
Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alder, slitasje og risiko knyttet til utførelse på gjennomføringen. Det må forventes noe trekk og kuldefall fra vinduene.
Rekkverk oppe, veranda:
Noe overflate slitasje, sprekker i stolper/spikerslag ble registrert.
Badets helhet (2 etasje):
Badet er fra 2000 og fremstår med en eldre standard. Badets helhet er vurdert til TG 2, dette på grunnlag av alder og forventet levetid på tettesjikt og oppbygging er utløpt. Det må forventes oppgraderinger i fremtiden. På befaring var det ingen tegn til vesentlige skader på eksisterende konstruksjoner.
Fliser på gulv på wc i kjeller:
Enkelte bom i flis (hulrom under flis/mangelfull heft mellom flis og underlaget). De enkelte flisene er mer utsatt for skader ved mekaniske støt. Ingen ytterligere skader ble observert.
TG3: ingen.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Meget pen og velholdt enebolig over 2 etasjer pluss underetasje. I tidsrommet 2004 til 2018 er store deler av huset pusset opp. Kjøkkeninnredning i hoveddel fra 2004. Dobbelgarasje fra 2006. Nyere inngangsparti samt terrasse på bakkeplan fra 2011, delvis etterisolert og skiftet kledning på kjøkkenvegg i 2012. Pusset opp den minste hybelen i 2013. Nyere bad i hovedetasje i 2015. Gulv i stue/spisestue fra 2017. Pusset opp hovedsoverom i 2018 og nytt rekkverk og terrassebord på balkong i 2018.
Første etasje:
Entrè:
Åpen og romslig entrè i vindfang med direkte adkomst til hall med trapperom og garderobehall. God plass til garderobeskap og flislagt gulv med varmekabler.
Stue/spisestue:
Stue- og spisestuen er i ett og sammen utgjør de et særdeles stort, luftig og smakfullt rom med gode møbleringsmuligheter, lys fra alle kanter og utgang til terrasse. Allrommet byr på flere avdelinger og har plass til både langt spisebord, tv-krok med sittegrupper og sofahjørne/lesekrok. Pelletsovn i stuedelen og nyere 1-stavs eikeparkett i allrommet. Fra stuen er det utgang til en stor og herlig terrasse med god plass til utebord, sofalounge og diverse. På terrassen er det svært gode solforhold og trapp ned til hageområdet.
Kjøkken:
Romslig kjøkken med plass til spisebord. Pent innredet fra 2004 med dels mørke fronter og håndtak av stål. Lys under overskap. Benkeplate av heltre eik med fliser mellom overskap og benkeplate samt glass ved platetopp. Godt utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, 2 stk stekeovner fra 2013 og 2017, platetopp fra 2013, kjølehjørne og fryser. Aggeregatet til kjølehjørnet ble skiftet ut i 2015. Stålkum med ett-greps blandebatteri. Over platetopp er det fritthengende ventilator.
Baderom:
Lekkert og flislagt baderom fra 2015. Innredet med romslig dusjhjørne med skyvedør, vegghengt toalett, dobbelt servantskap med ett-greps blandebatteri og overskap med speil.
Hovedsoverom:
Stort og luftig hovedsoverom fra 2018 med integrerte garderobeskap, 1-stavs eikeparkett på gulv og downlights.
Annen etasje:
Soverom:
I etasjen finner man 2 gode soverom med god plass til både seng, garderobeskap og skrivepult. Rommene passer utmerket som barne-/gjesterom.
Stue:
Stor og luftig stue med romslig takhøyde, gode møbleringsmuligheter, kontordel og utgang til en solrik balkong med plass til utemøbler. Stuen passer utmerket som en egen avdeling for barn og unge.
Baderom:
Lyst og romslig baderom med designerfliser på vegger og gulv, gulvvarme og adkomst til badstue med elektrisk badstueovn. Pent innredet med fritthengende servant med ett-greps blandebatteri, dusjforheng ved glassbyggerstein, høyskap montert på vegg, vegghengt toalett og innmurt badekar.
Underetasje:
Vaskerom:
Stort og flislagt vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Skapinnredning med laminert benkeplate, stålkum med ett-greps blandebatteri samt 2 stk sluk plassert ved vaskemaskin.
Badstue:
Badstue med elektrisk badstueovn, fliser på gulv med treremmer over og sittegrupper i tre.
WC-rom:
Praktisk toalettrom innredet med gulvstående toalett, fritthengende servant med ett-greps blandebatteri og overskap på vegg.
Hybel 1:
Denne delen består av entrè, kjøkken/stue, bad og soverom. Kjøkkeninnredning fra 2005 med hvite fronter, lys under overskap og benkeplate av eik. Godt utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp med ventilator over. Frittstående kjøl/frys. Fliser mellom overskap og benkeplate. Stålkum med ett-greps blandebatteri.
Pent og flislagt baderom fra 2005 med gulvvarme og opplegg for vaskemaskin/tørk. Innredet med dusjhjørne med glassbyggerstein og forheng. Benkeplate med toppmontert servant og ett-greps blandebatteri. Gulvstående toalett. Rommet er ventilert.
Hybel 2:
Denne delen består av kjøkken/stue og baderom. Kjøkkeninnredning fra 2013 med slette fronter med både mørke og lyse overflater. Benkeplate av laminert spon. Utstyrt med hybelkjøkken som har kjøleskap og koketopp med 2 plater. Ventilator over platetopp og stålkum med ett-greps blandebatteri. Høiax benkebereder fra 2017 på ca 30 liter.
Pent og flislagt baderom fra 2013 med gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Innredet med servantskap med ett-grepsblandebatteri, dusjhjørne med skyvedører i glass og vegghengt toalett. Rommet er ventilert.
Overflater vegger:
Består hovedsakelig av malte flater, panel, flis og tapet. Ubehandlede flater i boder.
Overflater tak:
Består hovedsaklig av panelte himlinger, takessplater, panel og malte flater. Ubehandlede flater i bod.
Overflater gulv:
Består hovedsakelig av fliser, 3-stavs parkett, 1-stavs parkett og laminat.
Lagring:
God lagringsplass i boligens 3 innvendige boder og kneloft. Forøvrig god lagringsplass i garasjen og utvendig bod.
Utstyr:
- Sikringsskap med automatsikringer. Hovedsikring på 63 amper. Ny stigeledning fra 2012.
- Pelletsovn fra mcz i stuen.
- Robotgressklipper i hagen.
- Pex (rør-i-rør).
- Vannmåler montert i 2018
- 2 varmtvannsberedere fra 1997 og 1998 på 198 liter.
- Utvendige elektriske persienner med fjernkontroll
- Utebelysning

Oppvarming

Elektrisk:
Varmekabler i gulvstøp på baderommene, hall og spisestue. Varmefolie i flere gulv i første etasje og kjelleretasjen. Enkelte panelovner montert på vegg.
Varmepumpe på vegg i stue.
Ildsteder:
Pelletsovn fra mcz i hovedstuen i første etasje.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for tilbygg på eiendommen datert 27.02.2004. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Megler har også innhentet originale plantegninger samt tidligere byggetillatelse for garasje hos kommunen.
Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Den minste hybelen på 27 kvm som består av stue/kjøkken og bad er lovlig innredet og godkjent til varig opphold. Den stor hybelen på 54 kvm som består av bad, entré, gang, kjøkken, stue, mellomgang og soverom er ikke omsøkt hos kommunen og dermed ikke godkjent til varig opphold. En kan se på muligheter for å søke om bruksendring hos kommunen. Begge hyblene er ikke godkjente som separate boenheter av kommunen.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3024/19/563:
04.06.1956 - Dokumentnr: 4721 - Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
03.07.1959 - Dokumentnr: 2719 - Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
22.06.1988 - Dokumentnr: 19746 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om septiktank m.v.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
21.09.2021 - Dokumentnr: 1171039 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
23.04.1956 - Dokumentnr: 3431 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3024 Gnr:19 Bnr:8
13.05.1992 - Dokumentnr: 12423 - Grensejustering
Gjelder denne registerenheten med flere
01.01.2020 - Dokumentnr: 817542 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0219 Gnr:19 Bnr:563

Eventuell adgang til utleie

Den minste hybelen på 27 kvm som består av stue/kjøkken og bad er lovlig innredet og godkjent til varig opphold. Den stor hybelen på 54 kvm som består av bad, entré, gang, kjøkken, stue, mellomgang og soverom er ikke omsøkt hos kommunen og dermed ikke godkjent til varig opphold. En kan se på muligheter for å søke om bruksendring hos kommunen. Begge hyblene er ikke godkjente som separate boenheter av kommunen.
Det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Sist oppmåling ble utført av eierne før nåværende eier hvor det ble målt radonverdi på 75 Bq/m3 i underetasjen og kjellerstuen, og dette var innenfor angitt grenseverdi på det tidspunktet. Målingen ble utført i periden 30.01.2012 - 20.04.2012.

Diverse

Følgende løsøre og tilbehør medfølger ikke boligen:
- Kjøleskap og fryser i stuen. Fryser i underetasjen.
- 4 stående lamper.
Alle hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Gamle Ringeriksvei 65 C har en meget sentral og attraktiv beliggenhet i gangavstand fra Bekkestua sentrum. Her bor du med kort gangavstand til barnehager, skoler, aktivitetstilbud og offentlig kommunikasjon og passer ypperlig for deg med både store barn og små barn. Med den sentrale beliggenheten, nærhet til marka, golfbaner og mye mer er det også lett å trives for deg uten barn.
Bekkestua sentrum er trivelig og moderne med et rikt og variert utvalg av forretninger og kan by på blant annet flere dagligvareforretninger, apotek, bibliotek, kaféer, restauranter, Vinmonopolet, treningssenter og Bekkestua senter. Dersom du ønsker ytterligere servicetilbud ligger CC-Vest, Fornebu S og Sandvika en kort kjøretur unna boligen. Nærmeste dagligvareforretning er Kiwi Nadderud som for øvrig kun ligger et steinkast unna boligen.
Fra boligen er det kort vei til marka med fine turmuligheter fra Øverland og Grini. Bærumsmarka har flotte turmuligheter både sommer og vinter. Vinterstid er det kilometervis med oppkjørte skiløyper og egen lysløype i nærområdet, og sommerstid fine tur- og sykkelstier. Nadderudhallen har du i gangavstand fra boligen med svømmehall og idrettsanlegg, og i nærområdet er det flere golfbaner, ishall og Kolsås alpinanlegg. Med andre ord byr nærområdet på aktiviteter for enhver smak.
Kollektivtilbudet er også meget godt med nærmeste bussholdeplass rett utenfor boligen med ruter mot Sandvika og Oslo. Her går det også ekspressbuss mot Oslo i rushtiden. Ca. 8 minutters gange fra boligen har du Bekkestua bussterminal med ruter utover hele Bærum og til Oslo og T-banestasjon. Med T-banen (linje 3) er du i sentrum på ca. 20 minutter. Fra Bekkestua har du også tilgang på Flybussen med hyppige avganger fra tidlig morgen til sen kveld mot Oslo Lufthavn Gardermoen, og bruker ca. 1 time og 15 minutter. Her er du ikke avhengig av bil for å komme seg noe sted.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen ligger i et attraktivt og barnevennlig villaområde på Bekkestua med umiddelbar nærhet til flere gode skole- og barnehagetilbud. Trygg og lite trafikkert gangvei. Boligen sokner til Haslum skole og Bekkestua ungdomsskole.
Barnehager:
Nadderudskogen barnehage (1-5 år) 0.3 km
Furu barnehage (1-5 år) 0.3 km
Skoler:
Haslum skole (1-7 kl) 0.9 km
Oslo International School (0-13 kl) 0.6 km
Bekkestua barneskole (1-7 kl) 1 km
Bekkestua skole (8-10 kl) 1 km
Norges Toppidrettsgymnas Ungdomsskole (8-10 kl) 1.2 km
Ringstabekk skole (8-10 kl) 1.9 km
Oslo International School 0.6 km
Nadderud videregående skole 0.8 km
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.430 kvm. Flat og barnevennlig tomt bestående av stort grøntområde med gressareal, buskvekster og hekkebeplantning. Opparbeidet gårdsplass med belegningsstein. På eiendommen er det satt opp et stabbur på ca. 11 kvm med mye lagringsplass. I tillegg til grillhytte på ca 9 kvm for hyggelige stunder. På tomten er det svært gode solforhold og mye plass til uteaktiviteter for hele familien.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje med plass til 2 biler. Ellers svært gode parkeringsmuligheter på gårdsplassen.
Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse (1 430 kvm) i henhold til reguleringsplan 1985010 datert 11.12.1987 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen er underlagt kommuneplan 201601 datert 04.04.2018, avsatt til nåværende boligbebyggelse (1 430 kvm).
Det arbeides med kommuneplan 201702 med status planlegging igangsatt.
Planer / byggesaker i området:
- Det gjøres oppmerksom på at det er igangsatt planlegging av detaljregulering for Nadderud idrettspark - Ny stadion. Gjelder utvidelse / endring av stadion og området rundt. Planområdet ligger øst for denne eiendommen. Planen har planID 2018003 og mer informasjon om denne planen kan leses på Bærum Kommunes sider.
- Naboeiendommen Øygardveien 2A har en pågående byggesak som gjelder tilbygg til boligen mot syd. Se byggesak 2016/40632 på kommunens sider.
- Øygardveien 3A har en pågående byggesak som gjelder tilbygg og underbygg til bolig. Se byggesak 2020/14911 på kommunens sider.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter var kr 16 372,- for år 2020. Årsprognose for inneværende år er kr 21 635,-. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 40 000,- pr. år inkl. nettleie.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 27 000,- gjennom Fremtind forsikring.
Felles brøyting med nabo er kr 4 000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett, og har avgift på kr 1 000,- pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 3 543 070,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 12 755 052,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 16.298.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. kr.14.650,- for eneboliger større enn 230 kvm.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Honam Yi og Eun Ok Han

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0128/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.21128

Dato

Sist oppdatert: 25. oktober 2021 kl. 12:00

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.