Solgt: 6 800 000 kr

Ivar Aasens vei 24

6 750 000 kr
232 m²
4 soverom
Velkommen til Ivar Aasens vei 24!
Skjetten
Enebolig o/3 plan med oppussingsbehov. To kjøkken, to stuer og egen inngang til kjeller. Populært og barnevennlig område
 • Prisantydning
  6 750 000 kr
 • Omkostninger
  170 092 kr
 • Totalpris
  6 970 092 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1958
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  3 bad
 • Primærrom
  232 m²
 • Bruksareal
  239 m²
 • Tomteareal
  465 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Ivar Aasens vei 24. Eiendommen ligger i blindvei i et rolig og populært boligområde på Gamle Skjetten i Lillestrøm kommune. Det er ingen gjennomgangstrafikk, og nabolaget er meget barnevennlig. Fra området er det gangavstand til barne- og ungdomsskole, nærsenter og idrettsparker. Eiendommen byr på blant annet:
- Flere soverom
- To balkonger
- Romslig stue
- Varmepumpe
- Tre bad (to er modernisert)
- Hybeldel i kjeller (søknad om bruksendring sendt)
- Kort vei til offentlig kommunikasjon
- Gangavstand til barnehage og skole
Ta kontakt med megler for visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Ivar Aasens vei 24, 2013 SKJETTEN
Kommunenummer 3030, gårdsnummer 75, bruksnummer 308, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 264 kvm
Totalt bruksareal: 239 kvm
Totalt primærrom: 232 kvm
Primærrom:
Kjeller 73 kvm: Entré, bad, stue, kjøkken, to soverom og trappegang.
1. etasje 84 kvm: Entré, gang, stue, spisestue, kjøkken og bad.
2. etasje 75 kvm: Gang, bad og fire soverom.
Sekundærrom:
Kjeller 6 kvm: Bod.
1. etasje 1 kvm: Kott.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med støpt gulv mot grunn og grunnmur av betong utvendig slemmet og malt. Etasjeskiller av betong og tre.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2: Bad 1.etg:
- Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert.
- Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket.
- Riss/sprekker i veggflis ved toalett. Sprekt og løs flis bad toalett.
- Det kan ikke verifiseres om det er benyttet membran på våtrommets gulvflater/veggflater. Ytterligere undersøkelser anbefales.
- Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 5 mm. Dette er vurdert til ikke å være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet.
- Selv om det er gjort oppgraderinger på våtrommet, er sluket ikke skiftet. Erfaringsmessig medfører dette økt fare for lekkasje rundt sluket.
TG2: Bad 2.etg:
- Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket.
TG2: Bad kjeller:
- Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket.
- Fordelerskap for rør-i-rør-systemet mangler dekklokk/plast.
- Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert.
- Membran/slukmansjett ikke klemt med klemring i sluk og er derfor spesielt utsatt for lekkasjer
TG2: Kjøkken 1.etg:
Kjøkkeninnredning bærer preg av alder.
TG2:
Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrenseeventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner. Ikke montert komfyrvakt.
TG2:
Gulvet bærer preg av alder/slitasje. Overflatesøk med fuktindikasjonsinstrument ble gjennomført, og det ble registrert forhøyede verdier på gulv ved terrassedør 1.etasje. Skjulte eller bakenforliggende skader kan være oppstått. Ytterligere undersøkelser anbefales.
TG2:
Kjeller:
Gulv på kjøkken har svellet i skjøter. Arealene var opprinnelig ikke innredet. Det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig er innredede rom under terreng å betrakte som risikokonstruksjoner
vedrørende fukt. Ytterligere undersøkelser anbefales.
TG2:
Loft: Lekkasjemerker i området for rørgjennomføring i tak. Dette kan synes å være gamle fuktmerker og lekkasjested er kanskje utbedret, men dette kan ikke bekreftes og det hefter en usikkerhet.
TG2:
Det er ikke rekkverk/håndløper i trappen ned til kjeller.
TG2:
Fasade: Panel er stedvis råteskadet, og utbedringer er nødvendig
TG2: Eldre vinduer. Takvinduer bærer preg av slitasje og eldre. Råteskade på terrassedør i 2.etg.
TG2: Symptomer på slitasje, elde og nedsatt funksjon i taktekkingener registrert. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden. Restlevetiden er usikker.
TG2:
- Drenering: Takvann har kun utkast samtidig med at det ikke er forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren.
- Det er bruksendret fra opprinnelig råkjeller til at kjellergulv er opplektet og kledd igjen. Dette er risikokonstruksjon og tilstanden i gulv er uviss.
TG2:
Forstøtningsmur til lysgrav har sprekker.
TG3:
Ikke montert røykvarsler, brannslokkingsutstyr i boligen.
TG3:
Innkledd teglsteinspipe i kjeller. Alle fire sider skal kunne inspiseres.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

E N T R È / G A N G
Boligen ønsker deg velkommen med en lys og romslig entré/gang. Her er det god plass til ønsket oppbevaring av både klær og sko.
K J Ø K K E N
Separat kjøkken med hvitmalte kjøkkenfronter og benkeplate av tre. Fliser med tradisjonell utsmykning på vegg mellom benkeplate og overskap. Kjøkkenet byr på gode oppbevarings- og arbeidsmuligheter grunnet rikelig med skap- og benkeplass. Frittstående hvitevarer, samt opplegg for oppvaskmaskin. På kjøkkenet har man dessuten plass til en liten spiseplass ved vinduet.
S T U E
Romslig stue med 3-stav parkett på gulv, tapetserte vegger og sponplater i himling. Direkte utgang til terrasse. Store vindusflater sørger for rikelig med innslipp av naturlig lys. I stuen er det god plass til både sofa- og spisegruppe. Stor og sjarmerende peisovn sørger for en koselig atmosfære.
B A D
Flislagt bad i 1. etasje med sponplater i himling. Frittstående toalett, dusjkabinett, og vegghengt innredning. Opplegg for vaskemaskin.
Nyere bad i 2. etasje med flislagte vegger og gulv. Vegghengt toalett og servant. Dusjhjørne med flislagt mosaikk på gulv. Opplegg for vaskemaskin. Downlights i tak sørger for et helthetlig moderne uttrykk.
S O V E R O M
Boligen består av totalt 5 soverom, der fire av disse er beliggende i 2. etasje. Soverommene er av god størrelse med tapetserte vegger og paneltak. Alle soverommene har god plass til både dobbeltseng og ønsket oppbevaring. Et av soverommene har for øvrig plassbygd garderobeløsning og direkte utgang til privat balkong.
H Y B E L D E L / U N D E R E T A S J E
Hybelen er av gjennomgående moderne standard med downlights i tak og hvite overflater i gips. Rommene er opprinnelig godkjent som boder og søknad er sendt kommunen, foreløpig ikke godkjent. Det er en delvis åpen kjøkken- og stueløsning som sørger for et arealeffektivt rom.
Kjøkkenet fremstår som innbydende med hvite kjøkkenfronter og benkeplate av tre. Rikelig med skap- og benkeplass, samt hvitevarer. Integrerte hvitevarer medfølger.
I stuen har man god plass til sofagruppe samt tilhørende møblement. Stuen rommer også en spisegruppe hvis ønskelig. Nyere bad med tidsriktige fliser på vegger og gulv. Vegghengt toalett og servant med underskap, samt dusjhjørne med glassvegger. Opplegg for vaskemaskin. Soverommet er av god størrelse med plass til dobbeltseng og diverse oppbevaring. Rommene i kjeller er ikke bruksendret og er heller ikke godkjent av kommunen p.t.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming samt vedfyring. Gulvvarme i entré 1. etasje, kjeller og på alle bad. Mitsubishi varmepumpe fra 2014 plassert i stue 1. etasje.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1958.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.
Det foreligger dog ferdigattest for sammenføying av bruksenheter (fra tomannsbolig til enebolig) datert 11.06.2019. Ferdigattest kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg følger godkjente bygningstegninger datert 22.11.2018.
Boligens underetasje er opprinnelig byggemeldt som boder jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold p.t. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke godkjent av kommunen, men søknad om bruksendring er sendt og er under behandling iflg. selger. Dokumenter kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3030/75/308:
13.10.1958 - Dokumentnr: 4836 - Best. om vann/kloakkledn.
05.02.1981 - Dokumentnr: 750 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om kloakkledning
Rettighetshaver: Skedsmo kommune
20.09.2019 - Dokumentnr: 1104164 - Bestemmelse om bebyggelse
Rettighetshaver: Expo Property Handel 1 AS
Org.nr: 822 715 842
13.03.1957 - Dokumentnr: 978 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3030 Gnr:75 Bnr:34
01.01.2020 - Dokumentnr: 883274 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0231 Gnr:75 Bnr:308

Eventuell adgang til utleie

Kjelleren som er innredet som en utleiedel er ikke godkjent til varig opphold eller som separat boenhet av kommunen, men det er sendt inn søknad.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i blindvei i et rolig og populært boligområde på Gamle Skjetten i Lillestrøm kommune. Det er ingen gjennomgangstrafikk, og nabolaget er meget barnevennlig. Fra området er det gangavstand til barne- og ungdomsskole, nærsenter og idrettsparker. Det er også kort vei til Skedsmo, Lillestrøm og Sørumsand videregående skole. OsloMet – storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller ved Lillestrøm. Området er i vekst, blant annet på grunn av sin gunstige plassering med kort reisevei til Oslo og Lillestrøm sentrum.
I gangavstand fra boligen starter flere turstier innover Skjettenåsen og Gjelleråsmarka. Her er stier for å tusle rolig i solskinnet eller for løping, sykling, langrenn og trilleturer. Skientusiaster anbefales også en tur til lysløypa ved Bråte gård, eller til Nylendlia Skisenter. Her er nedfarter for alle nivåer, akebakke og skiskole.
Ved skolene fins det kunstgressbaner, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, og et lite skateanlegg. Fra boligen er det også kort vei til Strømmen sentrum, hvor du kan utforske den idylliske elvepromenaden langs Nitelva.
Dagligvarehandelen kan gjøres på Meny Skjetten, Joker Strømmen, eller på Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Det finnes også gode kjøpesentre i Lillestrøm og Lørenskog, der sistnevnte har både Metro og Triaden.
Det er svært gode bussforbindelser. Nærmeste busstopp er Svømmehallen, herfra tar det ca. 8 minutter med buss til Lillestrøm med videre togforbindelser og ca. 10 minutter til Olavsgaard med videre forbindelser til bl.a. Helsfyr, Oslo sentrum og Oslo lufthavn. Med bil fra Ivar Aasens vei tar det ca. 6 min til Strømmen, 10 min til Lillestrøm, 24 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Bitteliten private familiebhg.: 0.6 km
Løvehjerte barnehage (0-6 år): 0.6 km
Sesam private familiebarnehage:
Skjetten skole (1-7 kl.): 0.7 km
Gjellerås skole (1-7 kl.): 1.5 km
Frydenlund skole og ressurssenter (1-7 kl.): 2.7 km
Stav skole (8-10 kl.): 1.3 km
Bråtejordet skole (8-10 kl.): 1.3 km
Strømmen videregående skole: 3 km
Lillestrøm videregående skole: 4.3 km

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på ca. 465 kvm. Eiendommen er i dag registrert med en tomt på 1.497 kvm, men denne skal fradeles i forbindelse med oppføring av 3 nye boliger på tomten bak huset. Det foreligger en tinglyst erklæring på dette. Den er vedlagt i salgsoppgaven. Utbygger skal stå for alle kostnader i forbindelse med fradeling/seksjonering.

Parkering

Parkering på egen tomt. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan datert 28.08.2021 med tilhørende reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan/tomtedelingsplan for gnr/bnr 75/34, 69/1 m.fl., mellom Bråteveien og Tømteveien på Skjetten. Gjør oppmerksom på at det er planlagt oppføring av tre eneboliger på baksiden av eiendommen.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter var på kr 24 814,- i 2020 og er forventet å komme på ca. 26 220,- for 2021. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 5 355,- for inneværende år.
I tillegg tilkommer kostnad for strøm, kabel-TV, Internett og husforsikring.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 599 313,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 757 526,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.920.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 14.650,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Roiya Marofi og Abdolvahed Hassani

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 40.000,- fastpris
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 60-0259/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR60.21259

Dato

Sist oppdatert: 11. november 2021 kl. 14:22

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.