Solgt: 5 150 000 kr

Dalsrudåsen 34

5 150 000 kr
135 m²
3 soverom
Arild Knudsen
Presenteres av
Arild Knudsen
Sande
Pen og delikat enebolig på stor tomt, med en landlig og solrik beliggenhet - 3 Sov -Stor terrasseplatting -Dobbelgarasje
 • Prisantydning
  5 150 000 kr
 • Omkostninger
  130 092 kr
 • Totalpris
  5 280 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2012
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  135 m²
 • Bruksareal
  138 m²
 • Tomteareal
  1 920 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pen og delikat enebolig som strekker seg over 2 plan, boligen inneholder bl.a. stor stue med åpen kjøkken- og stueløsning, loftstue, 2 bad og 3 soverom. Gjennomgående god standard og en praktisk planløsning. Innebygget høyttalere fra B&W i stue og kjøkken. Sigdal-kjøkkeninnredning med delvis integrerte hvitevarer fra Miele. Flislagt bad/vaskerom med dusjhjørne (1.etg) og flislagt bad med innebygde høyttalere samt massasjekar (2.etg). Varmekabler i nesten alle gulv. Isolert dobbelgarasje med et praktisk loft. Tomten er stor, landlig og meget solrik. Den er opparbeidet for enkelt vedlikehold, med asfaltert gårdsplass og stor terrasse.
- 3 soverom
- Nordpeis vedovn
- Sigdal-kjøkkeninnredning
- Miele integrerte hvitevarer
- Balansert ventilasjon
- Stor terrasseplatting
- Dobbelgarasje

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Dalsrudåsen 34, 3074 SANDE I VESTFOLD
Kommunenummer 3802, gårdsnummer 348, bruksnummer 29

Innhold

Totalt bruttoareal (BTA): 154 kvm
Totalt bruksareal (BRA): 138 kvm
Totalt primærrom (P-rom): 135 kvm
Totalt sekundærrom (S-rom): 3 kvm
Primærrom
1. etasje:
80 kvm: Entré/gang, stue, kjøkken og bad/vaskerom.
2. etasje:
55 kvm: Stue, bad og 3 soverom.
Sekundærrom
1. etasje:
3 kvm: Teknisk rom.
Garasje fra 2014
Bruttoareal (BTA): 47 kvm
Bruksareal (BRA): 45 kvm
Det er i tillegg et delvis innredet loftsrom som ikke har målbart areal pga. lav takhøyde, gulvareal på 29 kvm.
I tillegg er det en redskapsbod i tilknytning til garasjen.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
De oppgitte arealene er innhentet fra tilstandsrapport, utført av Espen Grelland Takst. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført på støpt betong fundament. Yttervegger av fullisolert bindingsverk med utvendige fasader av liggende panel. Sal-takkonstruksjon av prefabrikkerte A-takstoler, tekket med betongtakstein. Vinduer og terrassedør med 2-lags energispareglass. Etasjeskiller av støpt gulv og trebjelkelag.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Takstmann skriver bl.a. i sin konklusjon "Boligen er bygget i 2012, og de fleste arbeider er utført av autorisert firma. Boligen har hatt et godt vedlikehold innvendig og utvendig".
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- Bad/vaskerom: Litt lite fall på gulv og manglende membran bak vaskeområde samt vaskemaskin.
- Bad: Litt lite fall på gulv
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
Det er ingen punkter som har blitt tildelt TG3.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon vedrørende boligens tilstand.
Oppsummering av selgers egenerklæring: Montert skap, utslagsvask samt tilkoblet blandebatteri på bad/vaskerom i 2019. Tidligere eier har opplyst om kre, tiltak ble iverksatt samt fjernet før nåværende eiers overtakelse. Tidligere eier har lagt lagt radonduk med tilhørende radonbrønn ved bygging. Avløp går til kloakkpumpe som er tilkoblet offentlig avløp.
Selger opplyser om at de har montert plassbygget garderobeløsning under trappegang levert av Garderobe Experten.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Adkomst via overbygget inngangsparti med varmekabler under steinheller.
1. etasje
Entré/gang: Plassbygd garderobeløsning og lagringsplass under trapp fra Garderobe Experten. Trappegang til 2. etasje med trappebelysning, hvitmalt tretrapp med behandlet eiketrinn og hvitlakkert rekkverk samt vanger. Downlights i tak. Fliser på gulv, malte vegger og malt himling.
Stue: Åpen kjøkken- og stueløsning med sofaområde samt spiseplass. Nordpeis vedovn i vokset betong av typen "Ronda". Flere vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Stue har innebygde høyttalere fra B&W, samt vegghengte høyttalere med skjult opplegg for tv lyd. Downlights i tak og taklampe over spisestue. 1-stavs eikeparkett, malte vegger og malt himling. Utgang til stor terrasseplatting på 147 kvm fra spisestuen, denne strekker seg rundt store deler av boligen. Direkte tilgang til pent opparbeidet hageområde fra terrassen.
Kjøkken: Sigdal-kjøkkeninnredning med delvis integrerte hvitevarer fra Miele (med unntak av vinskap), over- og underskap samt vitrineskap og høyskap i hvit og profilert utførelse. Demping på de fleste skuffer og skap. Barløsning med sitteplasser ved platetopp. Flislagt felt på vegg over deler av granitt-benkeplate. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskkum, oppvaskmaskin, fritthengende Røroshetta ventilator, platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, vinskap og kjøle- og fryseskap. Kjøkken har innebygde høyttalere fra B&W, med skjult opplegg for lyd. Downlights i tak. 1-stavs eikeparkett, malte vegger og malt himling.
Bad/vaskerom: Heldekkende servant over servantskap i hvit og slett utførelse. Speil med varme for fjerning av dugg og lysarmaturer over servant. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett og dusjhjørne med glassvegger. Praktisk vaskeromshjørne med skapinnredning, over- og underskap i hvit og slett utførelse. Benkeplate med nedfelt utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin. Balansert ventilasjon. Downlights i tak. Varmekabler i gulv. Fliser på gulv, fliser samt malte vegger og malt himling.
2. etasje
Loftstue: Mulighet for å innrede med sofaområde. Trappegang til 1. etasje. Downlights i tak. 1-stavs eikeparkett, malte vegger og malt himling. Utgang til veranda på 5 kvm.
Bad: Heldekkende servant over servantskap i hvit og slett utførelse. Speil over servant. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett og Hurricane badekar med massasjedyser. Badet har innebygd høyttaler fra B&W, med skjult opplegg for lyd. Opplegg for evt. dusjkabinett. Balansert ventilasjon. Varmekabler i gulv. Fliser på gulv, fliser på vegger og malt himling.
Soverom 1: Plassbygd skyvedørsgarderobe med speilfronter, 4 skapseksjoner. Spotskinner i tak. 1-stavs eikeparkett, malte vegger og malt himling.
Soverom 2: Downlights i tak. 1-stavs eikeparkett, malte vegger og malt himling.
Soverom 3: Downlights i tak. 1-stavs eikeparkett, malte vegger og malt himling.
Generelt om boligen: 2. etasje har kneloft med mulighet for oppbevaring. Loftstue og soverommene har opplegg for tv/data. Varmekabler i alle gulv (med unntak av teknisk bod), samt i overbygget inngangsparti (varmen styres via touchpanel i hall). Rør-i-rør anlegg. Avløpsrør av plast. Oso 200 liters varmtvannsbereder, plassert i teknisk rom. Boligen har balansert ventilasjonsanlegg. Sikringsskap med automatsikringer.
Innredet loftsrom over garasje, dette rommet har vært brukt som kontorrom. Downlights i tak. Malt panel på vegger og malt panel i himling. Innredning til oppholdsrom er i strid med byggetillatelse for garasje, kjøper overtar alt av ansvar og risiko for dette videre.
Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, dette gjelder oppvaskmaskin, ventilator, platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, vinskap og kjøle- og fryseskap. Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.
I lydanlegg for hjemmekino samt lyd for kjøkken og bad medfølger kun innebygde høyttalere i vegger og tak. Ikke utstyr lokalisert i teknisk rom samt vegghengte høyttaler i stue.

Oppvarming

Varmekabler i alle gulv (med unntak av teknisk bod), samt i overbygget inngangsparti (varmen styres via touchpanel i hall). Vedovn i stue. Videre er boligen basert på elektrisk oppvarming ved evt. panelovner.
Det har blitt foretatt en kontroll av pipe og ildsted i 27.05.2020, utført av Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS og alt er funnet i orden.
Dersom det ikke er vegg- eller fastmonterte varmekilder i beboelsesrom ved visning, følger dette heller ikke med. Dette fraviker fra NEF’s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.09.2012, som omfatter oppføring av bolig og garasje. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Byggetillatelse for garasjen er gitt under forbehold om at garasjeloftet ikke nyttes til rom for varig opphold. Innredning til oppholdsrom er i strid med tillatelsen og kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med videre risiko knyttet til dette.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3802/348/29:
22.09.2003 - Dokumentnr: 4696 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3802 Gnr:348 Bnr:3
01.01.2020 - Dokumentnr: 1054818 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0713 Gnr:48 Bnr:29

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det er ikke målt for radon i denne boligen.

Diverse

Selgers egenerklæringsskjema og takstmannens tilstandsrapport følger som en del salgsoppgaven.

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i veldig stille og rolig boligområde på Dalsrud/Galleberg. Kort vei til fantastiske og populære markaområder på Vestskogen, med skiløyper vinterstid. Fra eiendommen flott utsikt utover nærliggende kulturlandskap.
Godt utvalg av fritidstilbud i Sande kommune, herunder diverse aktiviteter i Nordre Sande IL. Golfbane i kort avstand, både i Sande og Skoger.
Lett adkomst til gamle-E18 og ca.10 minutters kjøring til Drammen sentrum. Bussrute i gangavstand fra boligen, se www.vkt.no for rutetider. Jernbanestasjon i Sande sentrum, med enkel pendling til Tønsberg, Drammen og Oslo se www.vy.no for avganger. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon.

Adkomst

Prestegårdsalleén følges ut av Sande sentrum, over i Gallebergveien; totalt ca. 1,8 km. Dalsrudåsen går så opp til venstre. Boligen er beliggende på høyre side når veien flater ut over bakketoppen.
På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Flere barnehager i Sande kommune, i et kombinert tilbud mellom private og kommunale aktører. Nærmeste barnehage er Galleberg barnehage.
Barnehager: Galleberg andelsbarnehage, Sande barnehage - Haga, Kjeldås barnehage.
Skoler: Galleberg barneskole, Haga barneskole, Kjeldås barneskole, Sande ungdomsskole.
Videregående skoler i Holmestrand og Sande.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 920 kvm. Tomten er meget solrik, usjenert og landlig beliggende. Pent opparbeidet for enkelt vedlikehold. Gårdsplassen har asfaltert dekke, og det er plantet hekk mot veien og naboer. Området rundt garasjen er stensatt med beleggingsstein. Gressplen rundt stor terrasseplatting, som løper rundt store deler av huset.

Parkering

God plass til to biler i isolert dobbeltgarasje, støpt dekke, leddport i isolert aluminium og elektrisk port åpner. Garasjen har eget sikringsskap med kapasitet til evt. montering av el-billader eller annet utstyr. Forøvrig god plass til parkering på egen asfaltert gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eiendommen har egen avløpspumpe. Eier er selv ansvarlig for pumpe (nedfelt under luke i terrassen) og private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område men er avsatt til boligbebyggelse, i tillegg er en liten del av eiendommen i et LNFR-område (Landbruks-, natur- og friluftsformål) i henhold til kommuneplanens arealdel 2014-2026 datert 29.10.2014. Tilgrensende arealer mot vest, nord og øst er avsatt til LNFR, mens arealene mot sør også er avsatt til boliger. I LNFR-områder er det ikke tillatt med annen bygge- og anleggsvirksomhet enn den som har direkte tilknytning til landbruk eller næring. For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter (vann og avløp): kr 2.775,- pr. år for vann og kr 3.502,- pr. år for avløp, fakturert på eiendommen i 2019. Det er installert vannmåler slik at avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.
Renovasjonskostnader: kr 4.106,- pr. år.
Branntilsyn, feiing: kr 527,- pr. år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 15.000 kWH, dette utgjør ca. kr 20.000,- pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie via Tryg på kr 6.238,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Bigblu Norge som leverandør av nett og har kostet ca. kr 668,- pr. mnd avhengig av hastighet på nettet. Antenne og dekoder leies av leverandør.
Boligen er tilknyttet Canal Digital Satellitt. Dekoder og annet utstyr lokalisert i teknisk rom medfølger ikke.
Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 064 640,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2018 kr 3 832 705,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.280.092,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet selgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,00% av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0201/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.20201

Dato

Sist oppdatert: 06. august 2020 kl. 11:30

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.