Solgt: 2 450 000 kr

Randulveien 18D

2 390 000 kr
93 m²
2 soverom
Kenneth Graarud Olsen
Presenteres av
Kenneth Graarud Olsen
Sellebakk
Flott enderekkehus over flere plan med vestvendt balkong og markterrasse. Biloppstillingsplass i garasjerekke.
 • Prisantydning
  2 390 000 kr
 • Omkostninger
  61 092 kr
 • Totalpris
  2 451 092 kr
 • Byggeår
  1972
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  93 m²
 • Bruksareal
  103 m²
 • Tomteareal
  89 m² (festet)
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Randulveien 18D - Et innholdsrikt rekkehus med endebeliggenhet og unik planløsning. Her har man flere halvplan - i 1. og 2. etasje er det entré, kjøkken og stue. Fra stuen er det videre adkomst ut til en vestvendt balkong. I 3. etasje er det ene av boligens to soverom, i tillegg til et praktisk omkledningsrom og en alkove. I underetasjen er det andre soverommet. Dette er av god størrelse, og har videre adkomst ut til en romslig markterrasse. Også denne uteplassen er vendt mot vest. I kjelleretasjen er boligens bad og to boder hvor den ene benyttes til vaskerom. For øvrig er boligens el-anlegg oppgradert i nyere tid. Medfølgende biloppstillingsplass i felles garasjerekke.
Eiendommen ligger i et etablert boligområde med rekkehusbebyggelse. Kort vei til gode servicetilbud.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Randulveien 18D, 1654 SELLEBAKK
Gårdsnummer 609, bruksnummer 59, kommunenummer 3004

Innhold

Totalt bruttoareal: 113 kvm
Totalt bruksareal: 103 kvm
Totalt primærrom: 93 kvm
Rekkehuset er over flere halvplan.
Primærrom:
3. etasje - Alkove, omkledningsrom og soverom I: 22 kvm
2. etasje - Stue: 20 kvm
1. etasje - Kjøkken og entré: 23 kvm
Underetasje - Gang og soverom II: 20 kvm
Kjelleretasje - Baderom og gang: 8 kvm
Trapp og trapperom er også medregnet i boligens primærareal.
Sekundærrom:
Kjelleretasje - to boder: 10 kvm
I tillegg har boligen en markterrasse på ca. 14 kvm med adkomst fra underetasjen, samt en balkong i 2. etasje på ca. 9 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.05.2020 utført av Anticimex Oslo. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur i betong og yttervegger i bindingsverk utvendig kledd med stående trepanel. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttertak av pulttaksform utvendig tekket med papp.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
TG2:
- Badets vegg- og gulvflater, membran, tettesjikt, sluk (i gulv og vegger) inkl. rørgjennomføringer og avløp (inkl. sluk) og vannrør. TG er blant annet gitt på bakgrunn av alder. Samt at det ikke er mulig å verifisere på en forsvarlig måte om slukmansjett og klemring er benyttet eller om monteringen er korrekt.
- Varmtvannsberederen er vurdert til TG2 da halvparten av antatt anbefalt brukstid er passert. Det kan derfor ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid.
- Innvendige trapper da rekkverk/håndløper ikke oppfylles dagens forskrift. Noe knirk i trapp.
- Vinduene fra byggeår, grunnet alder. Dette gjelder vinduene på soverom II.
- I kjelleren er overflatene på vegg- og himling vurdert til TG2 grunnet jordslag på vegg i bod I. Dette er sannsynligvis grunnet byggematerialer som lå inntil det aktuelle stedet på veggen i 7 år. Også kjellerens konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger) har fått samme tilstandsgrad da deler av kjellervegger har kledde vegger, dvs. at primærkonstruksjonen er skjult. Takstmann har kommentert at denne typen konstruksjon erfaringsmessig er å betrakte som særlig utsatt for fuktskader.
- Boligens konstruksjon og fasader (inkludert kledning), bl.a. grunnet stedvise råteskader i underkant på kledningen.
- Drenering og fuktsikring, grunnet alder på et generelt grunnlag.
- Vann- og avløpsledninger (inkl. stikkledninger), grunnet en alder som tilsier at det er hensiktsmessig med en utbedringsplan.
- Krypkjelleren har også blitt vurdert til TG2. Dette er grunnet begrenset tilgjengelighet, noe som gjør at forsvarlige undersøkelser ikke er foretatt. Takstmann har kommentert at det anbefales ytterligere undersøkelser for å få full oversikt. Det nevnes at konstruksjonen erfaringsmessig er en risikokonstruksjon og skadeutbedring er oftest kostnadsdrivende.
For ytterligere begrunnelse av tilstandsgradene og takstmannens øvrige observasjoner henvises til boligsalgsrapporten.
Selger har informert megler om at vinduet ved siden av inngangsdøren er punktert, men at det er bestilt håndtverker for å skifte dette før overlevering av boligen til ny eier.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Randulveien 18D - Et innholdsrikt rekkehus med endebeliggenhet og unik planløsning. Her har man flere halvplan - i 1. og 2. etasje er det entré, kjøkken og stue. Fra stuen er det videre adkomst ut til en vestvendt balkong. I 3. etasje er det ene av boligens to soverom, i tillegg til et praktisk omkledningsrom og en alkove. I underetasjen er det andre soverommet. Dette er av god størrelse, og har videre adkomst ut til en romslig markterrasse. Også denne uteplassen er vendt mot vest. I kjelleretasjen er boligens bad og to boder hvor den ene benyttes til vaskerom. For øvrig er boligens el-anlegg oppgradert i nyere tid. Medfølgende biloppstillingsplass i felles garasjerekke.
Nærmere innhold:
1. og 2. etasje:
Entré:
Lysmalt entré i 1. etasje. Her er det plass til klesavheng og skotøy. Direkte adkomst til kjøkken og trapperom.
Kjøkken:
Tidløs kjøkken fra Ikea. Innredningen var ny i 2011, og har profilerte fronter samt benkeplate i laminat. Nedfelt oppvaskkum. På veggflaten mellom kjøkkenbenken og overskapene er det lagt fliser, og over benkeplaten på kortveggen er det et stort kjøkkenvindu. Integrerte hvitevarer som komfyr fra Bosch og oppvaskmaskin fra Samsung, nedfelt keramisk platetopp og ventilator fra Beha. Plass til frittstående kjøleskap/fryser fra Husqvarna. Hvitevarene medfølger.
Stue:
En halv trapp opp fra kjøkkenet er boligens stue. Veggflatene er malt i en grånyanse som står fint til det hvite brystpanelet og øvrige flater. Rommet har store vinduer som gir fine, naturlige lysforhold. Med fin plassering i rommet er en hyggelig vedovn. Videre trappeadkomst opp til 3. etasje med hovedsoverom, omkledningsrom og alkove. Videre adkomst også ut til en herlig balkong.
Balkong:
Flott, vestvendt balkong på ca. 9 kvm. Her er det gode solforhold og plass til utemøblement. Balkongen har bærende konstruksjoner i tre med gulv av terrassebord. Også rekkverket er i tre, og på den ene kortsiden er en levegg mot nabo.
3. etasje:
Soverom I og omkledningsrom:
En halv trapp opp fra stuen finner man blant annet boligens hovedsoverom. Dette er av fin størrelse, og rommet har store vindusflater. Vegg- og himlingsflatene er lysmalt. Videre adkomst inn til et praktisk rom som er benyttet som omkledningsrom. Her er det godt med oppbevaringsplass.
Alkove:
I 3. etasje er det også en alkove, med en halvvegg ut mot stuen. Her er det for eksempel plass til et skrivebord.
Underetasje:
Soverom II:
Meget romslig soverom en halv trapp ned fra kjøkkenet. Her er det god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Rommet er lysmalt og har vindusflater vendt ut mot egen markterrasse. Markterrassen har adkomst fra dette soverommet.
Markterrasse:
Herlig markterrasse på ca. 14 kvm vendt mot vest. Også her er det god plass til utemøblement, og det er lagt terrassebord på gulvflaten. Rekkverket er av tre, og på kortveggen mot nabo er det en levegg av betong.
Kjeller:
Bad:
I kjelleretasjen er leilighetens bad. Gulvflaten er flislagt, og veggene er belagt med baderomsplater. Himlingsflatene er i trepanel. Innredningen består blant annet av et servantskap med nedfelt servant. Over servanten er det vegghegt skap og speil, overlys samt stikkontakt. Innfliset badekar med dusjarmatur. Gulvstående toalett.
Bod I:
Romslig bod med god oppbevaringsplass. Videre adkomst til bod II som benyttes til vaskerom.
Vaskerom (bod II):
Med adkomst fra bod I er boligens vaskerom.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedfyring. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.
Vi gjør oppmerksom på at de historiske byggetegningene datert 30.11.1967 ikke samsvarer med dagens planløsning. Det er ikke kjent for megler om dette er fordi bygningen ikke ble oppført iht. byggetegningene, eller om planløsningen er endret på i ettertid. Det kan blant annet se ut til at bodarealet i kjelleretasjen er noe redusert i dagens løsning, da badet og gangen ved trappa er utvidet i forhold til byggetegningene. Iht. byggetegningene er boligen over fire halvplan, og ikke fem som dagens løsning tilsier.
Byggetegningene kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3004/609/59/265:
09.11.1972 - Dokumentnr: 402876 - Erklæring/avtale
Gjelder framfeste
Kommunale rettigheter/påbud i henhold til
skjøte/festekontrakt
09.11.1972 - Dokumentnr: 402876 - Festekontrakt - vilkår
Gjelder framfeste
Festetid: 125 år
FRAMFESTEKONTRAKT
ÅRLIG AVGIFT NOK 105
LEIEN KAN REGULERES
KONTRAKTEN GJELDER FRA 01 04 72
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
BESTEMMELSE OM VILKÅR FOR SLETTELSE AV LEIEKONTRAKT
BESTEMMELSER OM GJERDEPLIKT
Gjelder denne registerenheten med flere
04.01.1973 - Dokumentnr: 400028 - Erklæring/avtale
Gjelder framfeste
Bestemmelse om samvirke vedkommende vertikalt delt bolig
Gjelder denne registerenheten med flere
01.01.2020 - Dokumentnr: 187514 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0106 Gnr:609 Bnr:59
Gjelder denne registerenheten med flere

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Iht. selgers egenerklæring er radon i området kartlagt av kommunen, og boligen er ikke i en risikosone.

Diverse

Det er obligatorisk medlemskap i velforeningen i Randulveien. Det avholdes årsmøter i velforeningen, og det er utarbeidet vedtekter. Der er det blant annet informasjon om at alle fasader skal være i en bestemt fargekode. Megler har ikke mottatt dokumentene da disse ikke foreligger elektronisk.
Selger har ikke bebodd eiendommen de siste 4 årene og har derfor ikke kunnskap om eiendommens nåværende tilstand.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert boligområde med rekkehusbebyggelse.
Det er kort vei til skoler og barnehager, dagligvarebutikker, treningssenter og diverse butikker og tilbud som legesenter og frisør m.m. I området er det også forretninger som Nille, bakeri, kafé, restaurant med thaimat, gatekjøkken og solstudio. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Extra Sellebakk i ca. 4 minutters gangavstand. Der er det også blant annet apotek, Pizzabakeren, bibliotek og spasenter. Ca. 1 km unna er Østsiden Storsenter med butikker som Plantasjen, Rema1000, apotek, lekebutikk og Europris. I Sellebakk sentrum er finner man også servicetilbud som skobutikker, klesbutikker, dyrebutikk m.m, så her er absolutt det meste innenfor korte avstander. Der er også meget gode bussforbindelser både til Fredrikstad sentrum og til Sarpsborg.
Det er fine turområder i nærheten, som Glommastien. Fra Sellebakk sentrum går det gratis byferge over til Lisleby.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Utdrag fra vedlagt nabolagsprofil med oversikt over blant annet skoler og barnehager i området:
Skoler:
Kjølberg skole (1.-7. klasse), ca. 0,5 km
Sagabakken skole (1.-7. klasse), ca. 1,7 km
Begby skole (1.-10. klasse), ca. 1,8 km
Borge ungdomsskole (8.-10. klasse), ca. 1 km
Akademiet VGS Fredrikstad, ca. 4.8 km
Barnehager:
Løen og Petrikirken barnehage (3-5), ca 0,2 km
Sesam familiebarnehage (0-5), ca. 0,5 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Tomten måler ca. 89 kvm. Sammen med fellesarealene måler tomten ca. 353 kvm. Fellesarealene er opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen, busker og diverse beplantning.
Tomten er framfestet. Dette vil si at bortfester (Fredrikstad Kommune) kun har en leierett eller festerett til tomten, og at man her får hjemmel til framfeste.
Festeavgiften er pt kr 684,- pr. år. Denne kan reguleres hver 10. år iht. konsumprisindeksen. Neste gang blir i 2022, og iht. til opplysninger fra kommunen må man påregne en økning til ca. kr 5.000,- estimert ut fra dagens dato. Dette er derfor ikke det endelige beløpet for 2022.
Festeavtalen utløper i 2097. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.
Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Biloppstillingsplass i felles garasjerekke følger salget. Den enkelte har ansvar for vedlikehold av sin del på garasjerekken. For øvrig er det en felles parkeringsplass på fellesområdet og gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse med konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 44, Løen datert 25.03.1969 med tilhørende reguleringsbestemmelser og til anlegg og begyggelse under kommuneplan Fredrikstad 2011-2023.
Det er et generelt pålegg i området om utkobling av taknedløp. Selger informerer om at dette er ok på boligen.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er pt. kr 13.126,- pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og grunnleie. Ettersom grunnleien (festeavgiften) skal øke i 2022, ref. punkt med informasjon om tomten, vil de totale kommunale avgiftene øke i den forbindelse.
Nåværende eier har ikke bebodd eiendommen de siste 4 årene, men opplyser om at estimert strømforbruk pr. år er på ca. kr 12.000,-. Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 6.900,- uten pluss dekning og kr 9.500,- med pluss dekning inkl. utleie.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Velavgiften er kr 2.500,- pr. år og dekker blant annet gressklipping, snømåking og normalt vedlikehold av fellesarealer. Det kan forekomme ekstraordinære innbetalinger utover dette, noe som sist ble gjort da postkassene skulle flyttes i fjor.
Iht. opplysninger fra kommunens feieravdeling betaler ikke eiendommen feiergebyr.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 570.600,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2.054.160,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.451.092,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 10.200,-, med et årlig abonnement på kr 2.800,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr 7.400,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Patrick Eugen Pedersen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 44.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning (1 stk. inkl.)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 37-0229/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR37.19229

Dato

Sist oppdatert: 04. november 2020 kl. 10:38

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.