Solgt: 10 000 000 kr

Bjørnåsveien 23 b

9 950 000 kr
212 m²
4 soverom
Andreas S. Bjønnes
Presenteres av
Andreas S. Bjønnes
Bjørnåsen/Øvre Hasle
Eksklusiv og stilig nyoppført funkisvilla med barnevennlig beliggenhet i blindvei - utsikt - solrikt - lav dok. avgift!
 • Prisantydning
  9 950 000 kr
 • Omkostninger
  46 847 kr
 • Totalpris
  10 046 847 kr
 • Byggeår
  2019
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  212 m²
 • Bruksareal
  253 m²
 • Tomteareal
  569,6 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nybygget funkisvilla med gjennomgående høy standard og god planløsning. Boligen er innredet med meget delikate og tidsriktige fargevalg. Gulv har flis og lekker 1-stavs eikeparkett. Her bor du i et meget populært og attraktivt boligområde på Bjørnåsen/Øvre Hasle med nærhet til Breidablikk. Meget barnevennlig i enden av blindvei. Boligen ligger høyt og fritt med utsikt og gode solforhold. Gangavstand til blant annet Breidablikk u-skole, grendehus og barnehage. Praktfulle turområder finnes i nærområdet.
* Lekkert kjøkken med eksklusiv benkeplate i sten. * 1-stavs eikeparkett. * Solskjerming på de fleste store vinduer i hovedetasjen. * 2 flotte flislagte bad, gjestetoalett, vaskerom. * Hovedsoverom med eget bad og garderoberom. * Direkte tilgang til garasjen fra boligen.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bjørnåsveien 23 b, 3229 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 47, bruksnummer 442

Innhold

Totalt bruttoareal: 272 kvm
Totalt bruksareal: 253 kvm
Totalt primærrom: 212 kvm
Primærrom:
Sokkeletasje: 78 kvm: Entrè/hall, gang, 3 soverom, vaskerom og bad.
1. etasje 134 kvm: Stue, kjøkken, spisestue, tv-stue, toalett, garderobe, bad og soverom.
Sekundærrom:
Sokkeletasje: 39 kvm: Garasje, bod/sluse til garasje og teknisk rom/bod.
1. etasje: 2 kvm: Matbod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.10.2019 utført av Vedvik Taksering.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og mur/betong. Veggkonstruksjon av 20 cm bindingsverk med innvendig påforing av 5 cm lekter. Veggene er isolert med totalt 25 cm mineralull. Garasje har 20 cm isolasjon i vegger. Utvendig kledning av royalimpregnert "nordisk sort" trepanel. Beiset kledning av gran. Boligen er fundamentert på betongsåle over fjell og faste masser. Taket er tekket med asfaltbelegg av typen Isola Mestertekk.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
Takstmann opplyser følgende i sin rapport:
- Boligen er nyoppført i 2019 og fremstår med materialer og innredninger med høy kvalitet. Det er ikke observert avvik fra normal tilstand på befaringsdagen.
- Vinduer, terrassedører og ytterdører i tre med utvendig aluminiumsbeslag og 3-lags isolerglass (2-lags isolerglass i skyvedør mot terrassen). Det er også montert elektriske "screens" på store vindusfelt i kjøkken og stue.
- Innvendige dører i tre med "kompakt" standard.
- Garasjeport er i stål/aluminium med automatisk port åpner fra Twobi. I garasjen er det malt gips på vegger og tak, samt gulv belagt med epoxy.
- 300 liters varmvannsbereder er plassert i bod.
- Det er installert sentralstøvsuger.
- Boligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
- Elektrisk gulvarme i hele boligen, utenom bod og matbod.
- Gulver er belagt med Boen 1-stavs eikeparkett. Det er fliser i hall, bod og våtrom.
- Vegger og himlinger har malt gips med listefrie overganger mot tak og vinduer.
- Trapp med trinn av heltre eik. Rekkverket er i glass og heltre eik.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Nybygget funkisvilla med gjennomgående høy standard og god planløsning. Boligen er innredet med meget delikate og tidsriktige fargevalg. Gulv har flis og lekker 1-stavs eikeparkett fra Boen. Alt fra materialvalg, fargevalg til lyssetting og skapvalg fremstår som meget gjennomtenkt. I boligens inngangsparti er det flotte plassbebygde skaper. Det skal også sies at fra denne etasjen får du direkte tilgang til boligens doble garasje.
I hovedetasjen finnes blant annet eget bibliotek/tv-stue, stue, spisestue (åpen løsning til kjøkken), gjestetoalett og boligens hovedsoverom med tilhørende bad og walk in garderobe. Fra flere av rommene i denne etasjen får du flott utsikt samt enkel tilgang til flere av boligens uteplasser.
Lekkert og tidsriktig kjøkken med meget eksklusiv benkeplate i sten fra Lundhs av typen "Emerald Larvikitt". Blandebatteri fra "Tapwell". Det er montert fliser på vegg over platetoppen. Integrerte hvitevarer fra Siemens medfølger: Kjøleskap/frys, oppvaskmaskin, platetopp, mikrobølgeovn og komfyr (med dampfunksjon). Stilig takintegrert ventilator over platetopp fra
Falmec. Kjøkkenet er praktisk utnyttet og den store kjøkkenøyen sørger for rikelig med benkeplass og sitteplasser. Åpen løsning mot spisestuen. Med tilknytning til kjøkkenet finnes også en praktisk matbod.
Gjestetoalettet er pent innredet med vegghengt toalett og servant. Flis på en vegg og gulv. Det er montert stort innfelt speil.
Romslig hovedsoverom med walk in garderobe og eget bad. Badet har flis på vegger og gulv (60x60 flis). Av utsyr er det montert vegghengt toalett fra "Villeroy & Boch", servant med blandebatteri fra "Tapwell" og dusjnisje med 2 takdusjer også fra "Tapwell". Fra hovedsoveromet er det egen utgang til terrassen.
Bad i underetasjen bærer også preg av eksklusive detaljer. Pent flislagt med 60x60 flis. Av utsyr er det montert vegghengt toalett fra "Villeroy & Boch", servant med blandebatteri fra "Tapwell", frittstående badekar fra "Celeste Bresia" og dusjnisje med takdusj fra "Tapwell». Her finnes det også rikelig med skapplass.
Praktisk og romslig vaskerom i underetasjen. Innredning har slette fronter og benkeplate i laminat.
Kort oppsummert:
- Oppført etter TEK 17.
- Lekkert kjøkken med eksklusiv benkeplate i sten «Emerald Larvikitt»
- Praktisk bod rett ved kjøkkenet.
- Stue med peisovn.
- Solskjerming på flere av de store vindusflatene i hovedetasjen.
- 2 flotte flislagt bad, samt eget gjestetoalett og vaskerom.
- Hovedsoverom med eget bad og walk in garderobe.
- Utpreget bruk av downlights.
- Blandebatteri fra «Tapwell»
- Plassbebyggede skap.
- Direkte tilgang til garasjen fra boligen.
- Elektrisk gulvarme i hele boligen, utenom bod og matbod
- Det er montert smarthusløsning fra futurehome se www.futurehome.no for mer informasjon.
Velkommen til en unik bolig.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Varmekabler i de fleste gulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.09.2019. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
31.05.2018 - Dokumentnr: 824127 - Bestemmelse om bebyggelse
Rettighetshaver: Knr:3804 Gnr:47 Bnr:239
13.12.2016 - Dokumentnr: 1156058 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3804 Gnr:47 Bnr:239
27.06.2017 - Dokumentnr: 686542 - Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:3804 Gnr:47 Bnr:443
Elektronisk innsendt
01.01.2020 - Dokumentnr: 1303789 - Omnummerering ved kommuneendring
01/01-2020 tidligere: Knr:0710 Gnr:47 Bnr:442

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et meget populært og attraktivt boligområde på Bjørnåsen/Øvre Hasle med nærhet til Breidablikk, cirka 2,5 km nord for sentrum. Her bor du meget barnevennlig i enden av blindvei med lite trafikk. Her kan du trygt la de håpefulle leke på egen hånd. Boligen ligger høyt og fritt på toppen av Bjørnåsen med flott utsikt og gode solforhold. Her ligger «alle» fasiliteter i gangavstand, som blant annet Breidablikk u-skole, grendehus, barnehage, idrettsanlegg med kunstgressbane og MENY Hasle med rikt utvalg for ukens innkjøp. Praktfulle turområder finnes i nærområdet med blant annet Hjertåsskogen rett i nærheten med flotte tur og skiløyper. Anders Jahres tidligere hjem på Midtås er også et perfekt turmål for å kunne nyte unik beliggenhet og arkitektur. Dette er en flott mulighet for deg som ønsker en attraktiv, innholdsrik og lekker nybygget funkisvilla i et meget populært boligområde! Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst

Fra byen kan du kjøre opp Dølebakken. På toppen av bakken tar du Frøyasvei inn til høyre. Passer Breidablikk ungdomsskole og tar så Ringveien opp til venstre. Ta deretter Drakeåsveien inn til høyre. Etter cirka 800 meter tar du Bjørnåsveien inn til høyre. Boligen ligger nesten innerst i veien på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Sande barneskole og Breidablikk ungdomsskole. Flere barnehager i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 569,6 kvm. Tomten er meget lettstelt og er pent opparbeidet med hage og flere flotte uteplasser. Mot vest er det opparbeidet stor terrasse hvor du har god plass til langbord. Deler av denne er også overbygget. Her sitter du solrikt, skjermet og usjenert til. Fra uteområdene har du også flott utsyn over nærområdet og helt til sjøen. Det er bygget praktisk gangpassasje rundt bolig.

Parkering

Parkering i asfaltert gårdsplass og i dobbelgarasje med tilknytning til boligen (garasjen er isolert).

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Øvre Hasle datert 11.01.1966 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 1966. Eiendommen ligger også i kommuneplanen datert 22.05.2014 avsatt til bolig.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er i følge Sandefjord kommune estimert til kr 9.179,50 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Det klargjort for Sandefjord bredbånd. Brøyting av vei utgjør ca. kr. 2.500 pr. år.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2018 beregnet til kr 1.561.381,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig). Da boligen selges som nybygget bolig er ikke formuesverdien fastsatt på nåværende tidspunkt.
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 5.620.971,60.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2018 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2018 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 1.825.000,- og andel dokumentavgift utgjør således kr 45.625,-. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 697,- pr. stk.
- Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.996.847.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen er en nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter fullføring. Boligen selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. Dersom boligen selges til forbruker stiller selger garanti jf. avhendingslova §2-11 jf. buofl. §12.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen.
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 14.250,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0026/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.1926

Dato

Sist oppdatert: 24. juni 2020 kl. 15:26

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.