Solgt: 3 450 000 kr

Bølgeveien 4

3 600 000 kr
65 m²
2 soverom
Velkommen til Bølgeveien 4!
Sande / Nordre Jarlsberg brygge
Pen og moderne 3-roms eierleilighet beliggende i et flott maritimt nærmiljø. Balkong med sjøutsikt. Garasjeplass. Heis.
 • Prisantydning
  3 600 000 kr
 • Omkostninger
  91 342 kr
 • Totalpris
  3 541 342 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2019
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  65 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  250 kr
 • Fellesutgifter
  2 035 kr
 • Energimerke
  Grønn C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pen og moderne 3-roms eierleilighet beliggende i bygningens 4. etasje (1. etasje).
 • Leiligheten har en stilren og moderne utførelse
 • Åpen kjøkken- og stueløsning
 • Kjøkken med helintegrerte hvitevarer
 • Flislagt bad med dusjhjørne og varmekabler
 • 2 soverom med garderobeskap
 • Fjernvarmeanlegg med vannbåren gulvvarme
 • Leiligheten har balansert ventilasjonsanlegg
 • Overbygget balkong på ca. 16 kvm
 • Flott utsikt mot sjøen og båthavna
 • Heisadkomst til leilighetens etasje
 • Parkering i felles oppvarmet garasjeanlegg
 • Barnevennlig med flere lekeplasser på området
 • Nordre Jarlsberg Brygge har en nydelig beliggenhet i Sandebukta
 • Maritimt nærmiljø med badestrand, brygge og båthavn på eiendommen
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bølgeveien 4, 3077 SANDE I VESTFOLD
Kommunenummer 3802, gårdsnummer 426, bruksnummer 62, seksjonsnummer 232, ideell andel 1/1

Innhold

Bruttoareal (BTA): 73 kvm
Bruksareal (BRA): 69 kvm
Primærrom (P-rom): 65 kvm
Sekundærrom (S-rom): 4 kvm
Primærrom
4. etasje:
65 kvm: Entré, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
Sekundærrom
4. etasje:
4 kvm: Bod.
I tillegg disponerer boligen 1 bod på 5 kvm i felles garasjeanlegg.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
De oppgitte arealene er innhentet fra tilstandsrapport, utført av Benjaminsen Takst og Eiendom AS. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført på støpt betong fundament med grunnmur av betong. Yttervegger av rammekonstruksjon i stål og betong, utvendig kledd med liggende kledning, fasadeplater og teglsteinsfasade. Flat-takkonstruksjon tekket med folietekking. Etasjeskiller av støpt betong. Vinduer med isolerglass og standard utgangsdør.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Takstmann skriver bl.a. i sin konklusjon "Normal god standard over innredninger og overflater med liten bruksslittasje".
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav. TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
Det er ingen punkter som har blitt tildelt TG2 eller TG3.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon vedrørende boligens tilstand.
Oppsummering av selgers egenerklæringsskjema: Sprekk i maling i betongtak, meldt ifra til utbygger (naturlig de første leveår på nybygg iflg. utbygger).
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Felles overbygget inngangsparti på bakkeplan med heis- og trappeadkomst til leilighetens etasjeplan. Leiligheten er beliggende i bygningens 4. etasje, men har adkomst fra bygningens inngangsparti i 1. etasje.
Entré: Dørcalling med åpnerfunksjon. Garderobeskap i mørk og glatt utførelse, speilfront og skohylle i skap. Downlights i tak. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.
Stue: Åpen kjøkken- og stueløsning med sofaområde og spiseplass. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling. Utgang til overbygget balkong på ca. 16 kvm med flott utsikt mot sjøen og båthavna. Sol fra ca. kl. 08.00 til 11.00 og ca. kl. 14.00 til 19.00 (midtsommerstid).
Kjøkken: Kjøkkeninnredning med helintegrerte hvitevarer. Laminat benkeplate. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskkum, oppvaskmaskin, vannstopper, mikrobølgeovn, ventilator, platetopp, stekeovn og kombinert kjøle- og fryseskap. Downlights i tak. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.
Bad: Heldekkende servant over servantskap i hvit og glatt utførelse. Speil med integrert lysarmatur over servant. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett og dusjhjørne med foldedører av glass. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Downlights i tak og varmekabler i gulv. Fliser på gulv, fliser på vegger og malt himling.
Soverom 1: Garderobeskap i mørk og glatt utførelse, speilfront og innvendig belysning i skap. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.
Soverom 2: Garderobeskap i hvit og glatt utførelse. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling. Tilgang til bod.
Generelt om boligen: Fjernvarmeanlegg med vannbåren gulvvarme i alle rom (unntatt bad). Balansert ventilasjonsanlegg. Rør-i-rør anlegg, rør av kobber og plast. Sikringsskap med automatsikringer, plassert i innvendig bod.

Løsøre og tilbehør

Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, dette gjelder oppvaskmaskin, platetopp, mikrobølgeovn, stekeovn og kombinert kjøle- og fryseskap. Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Fjernvarmeanlegg med vannbåren gulvvarme i alle rom (unntatt bad). Varmekabler i gulv på bad. Balansert ventilasjonsanlegg.
Dersom det ikke er vegg- eller fastmonterte varmekilder i beboelsesrom ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.04.2020, som omfatter oppføring av leilighetsbygg. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser, med unntak av sameiets tinglyste panterett:
De andre seksjonseierne har lovbestemt panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonslovens § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Tinglyst reseksjonering
Dagboknummer: 1286916
Tinglysningsdato: 01.11.2019
Omhandler deling av seksjon, endring av fellesareal, endring av sameiebrøk og endring av tilleggsdel for samtlige snr.: Gjeldende seksjon med seksjonsnummer 232, boligformål, sameiebrøk 77/31411.
Tinglyst seksjoneringsbegjæring
Dagboknummer: 3494323
Tinglysningsdato: 16.12.2020
Omhandler deling av seksjon, endring av tilleggsdel og endring av fellesareal: Gjeldende seksjon med seksjonsnummer 232, boligformål, sameiebrøk 77/34292.
Det er tinglyst 5 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om utbygging av Nordre Jarlsberg brygge, vei, bruksrett til toalettanlegg, adkomstrett m.m. Ingen av disse har direkte betydning for bruken av denne boligen.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter som ikke skal slettes ved overdragelse.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.
Sameiets vedtekter begrenser adgangen til korttidsutleie til 2 seksjoner per blokk og 100 dager per år/seksjon. Det er ikke tillatt å bygge om leiligheter med formål å leie ut "hybel/hybler".

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Nordre Jarlsberg Brygge har en nydelig beliggenhet i Sandebukta. Sameiet utgjør et svært rolig bomiljø med bilfrie områder mellom bygningsmassen. Det er barnevennlig med flere lekeplasser på området. Det er lagt opp til et maritimt nærmiljø, med badestrand, brygge og båthavn på eiendommen - alt innen "tøffelavstand" fra leiligheten.
Fra området går det en vakker kyststi som strekker seg helt fra Sandebukta til Berger og Svelvik. Sandebukta er forøvrig et yndet sted for ispilkere vinterstid.
Det er også flotte turmuligheter i skogsterreng med lysløyper for sommer- og vinterbruk med løyper både til Suluvann, Svartvann og Blindevann. I gangavstand er det tennisbaner, løpebane, kunstgressbane, idrettshall, m.m.
Det er store planer for et eget lokalmiljø på Nordre Jarlsberg Brygge, da i form av et område med mange boliger med egen infrastruktur og egne servicetilbud. I dag er allerede noen forretninger etablert. Nyere Kiwiforretning ved innkjøringen til anlegget og i tillegg kort vei til dagligvareforretning ved Lærsbryggen (Coop Prix). Gangavstand til lokal kro og samfunnshuset Fremad på Kverntangen. I Sande sentrum finnes det mange butikker av alle slag som vinmonopolet, treningssenter osv.
Gang- og sykkelsti til Sande sentrum. Ca. 5 minutters kjøring til Sande sentrum. Ca. 22 minutters kjøring til Drammen. Ca. 45 minutters kjøring til Oslo.
Med båt er det få minutters tur ut i skjærgården som har flere øyer og badestrender; Holmestrand ligger da ca. 10 minutter unna. Holmsbu, med sin sørlandsstemning med restauranter og kunstgallerier, ligger omtrent 25 minutter unna. Med hurtiggående båt har man i tillegg en snau times tur til områder som Tønsberg, Tjøme og indre Oslofjord.
Det er gode forbindelser med offentlig transport til og fra Nordre Jarlsberg Brygge. Nærmeste bussholdeplass i få minutters gangavstand - to nyere, bilfrie underganger med bussholdeplasser i hver ende av boligområdet.
Sande togstasjon ligger ca. 5 minutters kjøreavstand fra leiligheten.
Fra Sande stasjon er det hyppig bussfrekvens både retning Drammen og retning Tønsberg, se www.vkt.no for rutetider.
Fra Sande stasjon bruker toget ca. 15 minutter til Drammen, og ca. 49 minutter til Oslo Sentralbanestasjon, se www.banenor.no/www.vy.no for avganger.
Gardermoen og Torp ligger henholdsvis ca. 1 time 15 minutter unna og ca. 45 minutter unna. Flytoget fra Drammen Stasjon til Oslo Lufthavn tar ca. 60 minutter, se www.flytoget.no for mer informasjon.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Nordre Jarlsberg barnehage ligger rett ved innkjøring til anlegget. Forøvrig god barnehagedekning i området.
Selvik barneskole med SFO ligger innen gangavstand fra boligen. Skolen er nyrenovert og tilbygget, med egen idrettshall og fantastiske uteareal.
Sande ungdomsskole og Sande videregående skole i Skafjellåsen.
I Drammen finner man gode skoletilbud for videre utdanning ved papirbredden gjennom bl.a. Universitetet i Sørøst-Norge. Se www.papirbredden.no.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 20 619,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.
Utomhusområder fremstår som sjeldent flotte og innbydende. Delikat opparbeidet med renslige adkomstarealer og parklignende bed og grøntområeder. Supert bryggeareal med badeplass og flott sandstrand.

Parkering

Det medfølger én parkeringsplass pr. leilighet (nr. 232) i felles oppvarmet garasjeanlegg, i tillegg er det mulighet for å kjøpe eller leie en ekstra parkeringsplass av utbygger (Nordre Jarlsberg Brygge AS).
Mulighet for å koble seg på felles ledningsnett for el-bil lading etter samtykke fra styret, kostnader for etablering/installering av ladepunkt, vedlikehold og forbruk av strøm vil bli belastet hver enkelt seksjonseier.
Gjesteparkering på oppmerkede plasser i sameiets garasjeanlegg og uteområdet til NJB AS (avgiftsregulert).

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet. Eiendommen er tilknyttet velforeningen Utsikten Vel.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bl.a. boligbebyggelse-blokkbebyggelse, i henhold til reguleringsplan for Nordre Jarlsberg Brygge datert 14.04.2021. Videre er eiendommen avsatt til bl.a. sentrumsformål ved kommuneplanen datert 29.10.2014 med tilhørende bestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer bla. oppvarming (fjernvarme), kabel-tv/internett grunnpakke, avsetning vedlikeholdsfond, felles vedlikehold, felles driftskostnader, vaktmestertjenester, renholdstjenester, snøbrøyting/plenklipping, strøm i fellesarealer, forretningsførsel, revisjon- og administrasjonskostnader, styrehonorar, felles bygningsforsikring m.m.. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Felleskostnadene pr. mnd fordeles slik:
Grunnkostnad kr 1.419,-
Vedlikeholdsfond kr 308,-
Á-konto oppvarming kr 308,-
Kostnader for oppvarming avregnes årlig etter forbruk og ved eierskifte, dette betales som et månedlig á-konto beløp. Beløpet fastsettes av styret årlig etter avregning. Det er installert målere slik at avgiftene vil variere etter forbruket i leiligheten.
Kommunale avgifter (vann og avløp): kr 1.820,- pr. år for vann og kr 3.566,- for avløp (4 terminer), kommunalt standardgebyr for bebygde eiendommer. Det er installert vannmåler slik at avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.
Renovasjonskostnader: kr 3.009,- pr. år (4 terminer). Type renovasjonsordning: Fellesløsning, 2021.
Det må påregnes kostnader til strøm og nettleie, dette vil variere avhengig av nettselskap. Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 2.600 kWh pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor/Canal Digital som leverandør av kabel-tv/nett, grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Det må påregnes kostnader til strøm og innboforsikring.
Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd osv.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2020 beregnet til kr 627 001,- når eier er fast bosatt på eiendommen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 257 203,60,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Holmestrand kommune har innført eiendomsskatt for boliger (fra og med 2021). Alle eiendommer skal betale eiendomsskatt som tilsvarer 1 promille av skattetakst, men det er ikke foreløpig utarbeidet skattetakst for eiendommen. Det vil ved fastsettelse av taksten bli etterfakturert eiendomsskatt for hele 2021, selger vil da dekke skatten som svarer til sin eiertid.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 12 595,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 19.08.2021.
Sameiet har ingen fellesgjeld/lån.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.691.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Camilla Solberg

Informasjon om sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Nordre Jarlsberg Brygge Utsikten Trinn 1.
Sameiet består av 302 eierseksjoner. I tillegg et garasjeanlegg med 468 parkeringsplasser.
Forretningsfører er Boalliansen Forvaltning AS.
Styreleder er Kai Hornslien, e-post: styret@sameietutsikten.no.
Sameiets årsregnskap for 2020 viser et overskudd på kr 2.295.469,-.
Eiendommen er tilknyttet en velforening: Utsikten Vel.
Sameiet har egen hjemmeside: www.sameietutsikten.no.
Dugnader tilknyttet sameiet må påregnes.
Dyrehold er tillatt, med mindre det er til sjenanse for øvrige beboere.
Det opplyses om at nærområdet utbygges videre med annen boligbebyggelse, næringsvirksomhet og utvidelse av båthavnen. Se forøvrig www.nordrejarlsbergbrygge.no.
Styret er av den oppfatning at det utførte løpende og periodiske vedlikeholdet er tilstrekkelig for å opprettholde den bokførte verdien på bygningsmassen.
Planlagte påkostninger: Sameiet har ingen store planlagte prosjekter, det er fokusert på å bygge opp vedlikeholdsfondet.
Planlagte saker som utsettes til fysisk ekstraordinært årsmøte: Vedlikeholdsplan i 5 og 10 års perspektiv, styrets forslag til gjennomføring av FDV tiltak de neste 24 mnd, HMS tiltak, eierskap garasjeanlegg, alternative løsning TV/bredbånd, justering av sameiets vedtekter, retningslinjer Pergola, endret prokurabestemmelser og garasjeport åpner (fjernåpning).
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensninger som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner. Dette gjelder ikke for kjøp og erverv av fritidsboliger, erverv ved ekspropriasjon, arv eller forskudd på arv til livsarving eller en kreditors erverv for å redde en fordring som er sikret med pant i en seksjon.
Sameiets bygningsmasse er fullverdiforsikret i Tryg Forsikring.
Dokumenter vedrørende sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Boligen/eiendommen er tilknyttet Utsikten Vel.
Selger opplyser om at dette har kostet kr 250,- pr. år i 2019 (valgfritt medlemskap).

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 37.500,-
Tilrettelegging kr 14.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedsføringspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 3.125,- for 1 visning (ekstra fellesvisninger á kr 0,-)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0335/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.21335

Dato

Sist oppdatert: 23. november 2021 kl. 12:04

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.