Solgt: 3 600 000 kr

Nedre Hovdevei 34

3 690 000 kr
133 m²
3 soverom
Velkommen til Nedre Hovdevei 34 - Familievennlig rekkehus med endebeliggenhet og fjordgløtt
Markus Jønland
Presenteres av
Markus Jønland
Brekstad
Lekkert og romslig rekkehus fra 2017 - TG 0-1 på alle punkter - Solrik beliggenhet - Sjøutsikt - 3 soverom - Carport
 • Prisantydning
  3 690 000 kr
 • Omkostninger
  93 592 kr
 • Totalpris
  3 693 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2017
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  133 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Nedre Hovdevei 34 - Et familievennlig enderekkehus over 2 plan med carport, gode solforhold og sjøutsikt.
Boligen har en fin beliggenhet i feltet med hjørnebeliggenhet, store grøntareal og en solrik markterrasse på 37 kvm. Da boligen ble bygd i 2017 ble det gjort flere oppgraderinger fra standard, blant annet et ekstra bad i 2.etasje. Her vil du bo sentralt med kort vei til dagligvarehandel, sjøen, barnehage og skole. Boligen er svært lettstelt med gode løsninger og har fått TG 0 - 1 på alle punkter. Fargevalget i rekkehuset er moderne og lekkert utført, og store vindusflater gjør at man får mye naturlig lysinnslipp. Her får du 3 soverom, 2 bad, loftstue, stue, kjøkken, entre, vaskerom, og utvending bod. Parkering i carport eller på egen tomt.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nedre Hovdevei 34, 7130 BREKSTAD
Kommunenummer 5057, gårdsnummer 166, bruksnummer 556, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 146 kvm
Totalt bruksareal: 133 kvm
Totalt primærrom: 133 kvm
1.etasje p-rom 80 kvm: Kjøkken, stue, bad, gang, soverom og vaskerom.
2.etasje p-rom 53 kvm: To soverom, bad og stue.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.02.2021 utført av Anticimex Trondheim. I byggetegningene er bad i andre etasje oppført som bod. Badet i andre etasje var en del av selgers tilvalg, og bygget av utbygger.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre/betong.
Boligen er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger med liggende trekledning. Saltak av trekonstruksjon tekket med takstein. Entredør fra byggeår. Vinduer og terrassedører fra Nordan med to-lags glass. Oppvarming med elektrisitet og luft til luft varmepumpe. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Bad 1.etasje: TG 0 - 1
Bad fra 2017. Flislagt gulv med varme. Baderomsplater på vegger. Himling med plater og lampepunkt. Vegghengt servantskap med skuffer. Servant med ett-greps armatur fra Mora. Speilskap, overlys og stikkontakt på vegg over servant. Badekar med dusjbatteri fra FM Mattsson tilkoblet hånddusj. Gulvstående toalett fra Gustavsberg. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast.
Bad 2.etasje: TG 0 - 1
Bad fra 2017. Flislagt gulv med varme. Baderomsplater på vegger. Himling med plater og lampepunkt. Vegghengt servantskap med skuffer. Servant med ett-greps armatur fra Grohe. Speilskap, overlys og stikkontakt på vegg over servant. Dusjhjørne med dusjbatteri fra Hansgrohe tilkoblet hånddusj. Gulvstående toalett fra Gustavsberg. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast.
Vaskerom: TG 0 - 1
Vaskerom fra 2017. Belegg på gulv med varme. Våtromsplater på vegger. Himling med plater og lampepunkt. Vegghengt utslagsvask med ett-greps armatur fra Oras. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil plassert i himling. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-irør system, varmtvannsbereder og ventilasjonsaggregat er plassert i rommet. Varmtvannsbereder fra Oso på 198 liter. Ventilasjonsaggregat fra Flexit med rotor varmegjennvinner. Hovedstoppekran er plassert ved siden av varmtvannsbereder.
Kjøkken: TG 0 - 1
Kjøkken med delvis åpen løsning mot stue. Kjøkkenøy. Kjøkkeninnredning fra Sigdal med profilerte fronter. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett -greps armatur fra Hansgrohe. Plater mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer fra Siemens. Kjøleskap med frysedel, komfyr og oppvaskmaskin i benk. Nedfelt platetopp. Ventilator i overskap. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast. Lekkasjestopper fra Waterstop.
Øvrige rom: TG 0 - 1
Gulvflater belagt med laminat. Veggflater med MDF paneler. Himlingsflater med tak ess. Profilerte innerdører fra Swedoor. Garderobeskap på 1,5 m på ett soverom i 2. Etasje, 1,65 m med garderobe på soverom i 1. Etasje. Varmepumpe plassert i stue.
Innvendige Trapper: TG 0 - 1
Innvendig trapp i trekonstruksjon.
Etasjeskiller - 1 etasje: TG 0 - 1
Gulv mot grunn av betong. Gulv mot grunn måles ved bruk av laser for eventuelle skjevheter. I utgangspunktet måles 2 rom i hver etasje (eventuelt kryssmåling i ett rom), og i hvert rom er det 5 målepunkter. Følgende rom er målt: Stue.
Etasjeskiller - 1 etasje: TG 0 - 1
Etasjeskiller med bjelkelag i trekonstruksjon. Etasjeskillere måles ved bruk av laser for eventuelle skjevheter. I utgangspunktet måles 2 rom i hver etasje (eventuelt kryssmåling i ett rom), og i hvert rom er det 5 målepunkter. Følgende rom er målt: stue i 2. Etasje.
Tekniske anlegg. VVS anlegg: TG 0 - 1
Vannrør av typen rør i rørsystem. Synlige avløpsrør i plast. Fordelerskap for rør i rør er plassert på vaskerom. Luft til luft varmepumpe fra Toshiba plassert i stue i 1. Etasje. Balansert ventilasjon med rotorvarmegjennvinner fra Flexit.
P-rom: TG 0 - 1
Takhøyder er målt på tilfeldig valgte steder i boligen. Det er målt 2,4 meter takhøyde. Bad i 2. Etasje med 2,35 meter.
Elektrisk anlegg: TG 0 - 1
Sikringsskap med automatsikringer er plassert på vaskerom. Boligen har skjult elektrisk anlegg.
Brann: TG 0 - 1
Boligen har godkjent røykvarsler og brannslukkningsapparat.
Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon: TG 0 - 1
Boligen har yttervegger av bindingsverk i tre utvendig kledd med liggende kledning. Vindtettsjikt av GU gips. Luftesjikt mellom kledning og vindtettsjikt.
Vinduer/ytterdører: TG 0 - 1
Vinduer og terrassedører med karmer/rammer i tre og 2-lags glass fra Nordan.
Yttertak: TG 0 - 1
Taktekking er fra år 2017. Saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Takrenner og nedløp i metall.
Balkonger, terrasser, veranda etc: TG 0 - 1
Utgang fra stue i 2. Etasje til sydvendt balkong på 8,8 m2. Balkongen er belagt med trykkimpregnerte terrassebord og har rekkverk av tre. Rekkverkshøyden er målt til 101 cm på tilfeldig valgt sted.
Terrasser / platting på terreng: TG 0 - 1
Utgang fra stue til sydvendt markterrasse på 37 m2. Terrassen er belagt med trykkimpregnerte terrassebord.

Oppvarming

Bolig varmes opp med elektrisitet, varmepumpe og balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.08.2017. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Bad i andre etasje er opprinnelig byggemeldt som bod jf. byggetegninger. Dette var en del av selgers tilvalg, og bygget av utbygger.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
5057/166/556:
10.12.1965 - Dokumentnr: 3560 - Rettighet
Rettighetshaver: Ørland Vannforsyning Al
Løpenr: 2020354
LEIEAVTALE
Overført fra: Knr:5057 Gnr:166 Bnr:550
Gjelder denne registerenheten med flere
18.05.2021 - Dokumentnr: 576500 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Krogsveen Trøndelag AS
Org.nr: 918 119 930
Elektronisk innsendt
20.12.2016 - Dokumentnr: 1181443 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:5057 Gnr:166 Bnr:550
01.01.2018 - Dokumentnr: 249722 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:1621 Gnr:66 Bnr:556
01.01.2020 - Dokumentnr: 82602 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:5015 Gnr:66 Bnr:556

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Idyllisk til like ved sjøkanten med utsikt over Trondheimsleia ligger Nedre Hovdevei 34. Et familievennlig og nyetablert nabolag med sentral beliggenhet og solrike uteområder. Her ligger sjøen kun 20 meter unna, og du vil kunne nyte naturskjønne omgivelser. Er man heldig kan man se ørn, oter og andre flotte dyr rett ved egen hage. Videre har man kort vei til alt det flotte sjøen og området har å by på.
Fra eiendommen er det i underkant av 2 km til sentrum, hvor du finner barneskole og ungdomsskole. Videre finner du dagligvarebutikker som Rema 1000 og Bunnpris. Av restauranter kan man nyte restaurant Melissa, 8'ern pub, Yrjars Sushi, kystpikene og Barrock. Av andre butikker verdt å nevne har man Jysk, Felleskjøpet, Glød skjønnhet og velvære, og Brekstad Sport AS.
Ørland har et rikt idretts- og kulturmiljø for barn og voksne med blant annet fotball, håndball og kulturskole.
Brekstad er også kommunesenteret til Ørland kommune. Trondheim kan lett nås med hurtigbåten eller bilferge.

Adkomst

Fra sentrum følg Skolegata frem til rundkjøringen. Ta deretter til venstre i rundkjøringen. Følg veien rett frem og ta til venstre inn Flåttenveien. Ta til høyre inn Nedre Hovdevei. Det vil bli godt skiltet av eiendomsmegler Krogsveen på visningsdagen.

Barnehager, skoler og fritid

Skoler i nærområdet:
Brekstad barneskole (1-7 kl.) 1.7 km
Ørland ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Fosen videregående skole 15.9 km
Åfjord videregående skole 59.9 km.
Barnehager i nærområdet:
Solblomsten Steinerbarnehage 1.3 km
Futura barnehage 5 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 334,2 kvm. Tomta har en fin hjørnebeliggenhet opparbeidet med grøntareal, støttemur og beplantning.

Parkering

Parkering i egen carport og på egen tomt.
Fastmonterte løsninger for oppheng og lagring i garasje følger med, med mindre annet er avtalt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan PLANID 1621201203 datert med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Det foregår bygging av nye boliger i området.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 11 025,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Årlige kostnader til renovasjon kr. 4.235,-.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.625,- pr. år. / 15.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.724,-.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 7.980,- pr. år. Denne følger, og kjøper må selv tegne abonnement.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 859 590,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 094 524,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.783.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-/ kr 11.100 for enebolig/tomannsbolig med snr.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Lennart Tellevik Frislid og Tone Tellevik Frislid

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1%
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 68-0031/21
Krogsveen avd. Trondheim AS
NO 918 119 930 MVA
Oppdragets KR-kode KR68.2131

Dato

Sist oppdatert: 26. mai 2021 kl. 12:29

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.