logo
Nordstrand

Bernt Knudsens vei 43 E

Byggeår
2020
Tomteareal
1048.2 m²
Fasiliteter
Garasje, Veranda

3 prosjekterte familievennlige boliger - Høy standard med fokus på energieffektivitet og begrenset fremtidig vedlikehold

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
Eiendomsmegler

Eirik Norheim

Nordstrand
mobil 97766616
telefon 23165207

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om prosjektet

Bernt Knudsens vei 43 er et nytt prosjekt hvor det skal oppføres 3 arkitekttegnede familieboliger på en sentralt beliggende tomt i Bernt Knudsens vei på Nordstrand 2 av boligene er allrede solgt, og vi har kun ett igjen. Boligene er tegnet av det anerkjente arkitektkontoret Blokk. Byggherre er Oslo Bygg og Eiendom, Eiendom AS som er en solid aktør med 20 års erfaring i området. Ekte håndverk - vil sikre deg din nye drømmebolig! 

Byggene har et moderne arkitektonisk utrykk og vil holde en gjennomgående eksklusiv og tidløs stil utvendig som innvending. Utvendig er det valgt solide materialer med behov for minimalt med vedlikehold som bl.a. store vindusflater med aluminiumskledde rammer, panel i malmfuru behandlet med jernvitrol og platetak. 

Boligene bygges iht. TEK 10 med fokus på energieffektivitet med bl.a. balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med ca. 80% gjenvinningseffekt av varmeforbruket som hjelper med å holde strømkostnadene lave.

Mot sør er det åpent fra første etasje og opp til tredje etasje. Denne vertikale åpningen skaper spektakulære romvirkninger og forbinder kjøkken og spisearealet med stuen i
andre etasje. Designgrepene vil gi flotte rom og unike kvaliteter til den enkelte bolig.

Alle farge- og materialvalg i boligene er satt sammen interiørdesigner så her er ingen ting overlatt til tilfeldighetene. Skulle det allikevel være ønskelig med individuelle tilpasninger strekker vi oss langt for å få til dette - her ligger alt til rette for å skape et drømmehjem.

Det legges også vekt på at utearealene skal opparbeides ferdig og av høy kvalitet. Det blir lagt ferdiggress i hagene, det etableres hekk type bøk mellom boligene, plenareal avsluttes mot gårdsplass og gangveier med kantstein i granitt. På gangveiene til hver enkelt bolig vil det bli lagt belegningsstein. 

 • Moderne arkitektonisk utrykk.
 • Sjeldent gode planløsninger.
 • Gjennomgående eksklusiv og tidløs stil - utvendig som innvending.
 • Farge og materialvalg sammensatt av interiørdesigner.
 • Materialvalg med begrenset fremtidig vedlikehold.
 • Kjøkken fra Huseby til en verdi av kr. 150.000,-.
 • 28 downlights inkludert i leveransen.
 • 2 av boligene har kjeller med egen inngang.
 • Dobbelgarasje i hver bolig. Kort oppsummert - sjeldent lekre boliger av høy kvalitet, utvendig som innvendig! Vi forventer oppstart i løpet av 4. kvartal 2020 med ferdigstillelse 4. kvartal 2021. Kom innom vårt kontor i Ekebergveien 228 B (Inngang fra Sæter Torg), her har vi laget utstilling av parketten og flisene som vil bli levet i prosjektet. Vi synes dette prosjektet er «litt utenom det vanlige» i positiv forstand, så ta gjerne turen innom for en hyggelig prat rundt prosjektet. Minner igjen om at det er faste priser i prosjektet så her selges dette etter prinsippet «første mann til mølla». Skal du flytte på deg, så kjøp nytt!
 • Eiendommen

  Bernt Knudsens vei 43 E, 1163 OSLO 
  Gårdsnummer 158, bruksnummer 493, seksjonsnummer 0, kommunenummer 301

  Områdebeskrivelse

  Eiendommen ligger trafikkskjermet til i et attraktivt, veletablert og barnevennlig villaområde. Boligen ligger i andre husrekke fra vei, i et stille og rolig boligområde med lite gjennomgangstrafikk. Området utmerker seg som et godt bomiljø med mye barn og kort vei barnehager, skoler, offentlig kommunikasjon og servicetilbud på bl.a. Sæter, Holtet og Lambertseter. Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino. På Holtet finner man bl.a. den populære delikatessebutikken Jacobs og Åpent Bakeri, mens Sæter nå kan tilby et bredt og flott utvalg av butikker og caféer på «nye» Sæter. 
  
  Kort vei til buss i Oberst Rodes vei "matebuss" i Lambertseterveien, samt gangavstand til T-bane på Lambertseter og trikk på Kastellet.
  (Se www.ruter.no).
  
  Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. nærhet til fjorden med flere hyggelige badestrender som Nordstrand bad, Katten og Ulvøya. Gangavstand også til Østmarka, med flotte tur og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Mot sentrum finner man området rundt Ekebergsletta som kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, den nye skulpturparken og Ekebergrestauranten m.m. 
  
  Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
  Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre. Hallen er nå revet for å gi plass til ny idrettshall. 
  Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
  Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på sportsplassen med bl.a. kunstgressbane, samt Ekeberghallen.
  Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen.
  Kort avstand til områdets lokale alpinbakker - Sloreåsen og Leirskallen.
  Treningsstudio: ELIXIA på Lambertseter, Evo på Sæter og BestHelse på Holtet.

  Veibeskrivelse

  Ekebergveien – Lambertseterveien – Bernt Knudsens vei. Nummer 43 E ligger trafikkskjermet i andre rekke fra Bernt Knudsens vei. Det vil bli skiltet med Krogsveen skilt på alle felles visninger.

  Barnehager og skoler

  Flere private og offentlige barnehager i området. 
  Kort vei til Nordseter barneskole og Nordseter ungdomsskole.
  Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.
  

  Areal og innholdsbeskrivelse

  Prosjektets arelaer:
  
  HUS 1. Enebolig.
  Bruttoareal: ca. 203 kvm.
  Bruksareal: ca. 177 kvm.
  P-rom: ca. 171 kvm.
  Følgende rom vil inngå i prosjektets primærrom: 
  Kjeller: Gang, bad, vaskerom, kjellerstue.
  1. etasje: Entre, stue/kjøkken, WC/bad.
  2. etasje: Stue, bad, 3 soverom.
  Følgende rom vil inngå i prosjektets sekundærrom: 
  Kjeller:
  Bod 6,6 kvm.
  _____________________________________
  
  HUS 2. Enebolig.
  Bruttoareal: ca. 203 kvm.
  Bruksareal: ca. 177 kvm.
  P-rom: ca. 171 kvm.
  Følgende rom vil inngå i prosjektets primærrom: 
  Kjeller: Gang, bad, vaskerom, kjellerstue, soverom.
  1. etasje: Entre, stue/kjøkken, WC/bad.
  2. etasje: Stue, 2 bad, 3 soverom.
  Følgende rom vil inngå i prosjektets sekundærrom: 
  Kjeller:
  Bod 6,6 kvm.
  ______________________________________
  
  HUS 3. Vertikaldelt bolig.
  Bruttoareal: ca. 204 kvm.
  Bruksareal: ca. 180 kvm.
  P-rom: ca. 159 kvm.
  Følgende rom vil inngå i prosjektets primærrom: 
  Kjeller: Bad, vaskerom, kjellerstue, soverom.
  1. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, WC.
  2. etasje: Gang, 2 bad, 3 soverom.
  Følgende rom vil inngå i prosjektets sekundærrom: 
  Kjeller:
  Bod 5,3 kvm. Garasje 15,4 kvm.
  
  HUS 4. Vertikaldelt bolig.
  Bruttoareal: ca. 204 kvm.
  Bruksareal: ca. 180 kvm.
  P-rom: ca. 160 kvm.
  Følgende rom vil inngå i prosjektets primærrom: 
  Kjeller: Entré, bad, WC, stue, soverom.
  1. etasje: Stue/kjøkken.
  2. etasje: Gang, 2 bad, vaskerom, 3 soverom.
  Følgende rom vil inngå i prosjektets sekundærrom: 
  Kjeller:
  Bod 5,1 kvm. Garasje 14,6 kvm.
  
  Arealene er beregnet etter Norsk Standard 3940. BTA-arealet angir leilighetens gulvareal med utvendige vegger og halvparten av veggen mot naboleiligheten/gang. BRA-arealet angir boarealet inklusive innvendig bod. P-rom arealet angir leilighetens bruksareal av primærdel. De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Det tas forbehold om at det kan forekomme avvik fra plantegningenes arealmål. Husene vil fortløpende prosjekteres og prosjekteringen i forhold til veggtykkelser, isolering og tiltak som er nødvendig for å tilfredsstille kravene til husenes energibehov, vil kunne påvirke romstørrelsene. Arealene vil allikevel gi en god indikasjon på rommenes størrelse, men er altså ikke absolutt korrekte og avvik kan forekomme. Kjøper kan ikke kreve kompensasjon/prisavslag for arealavvik som følge av ovennevnte.

  Tomten

  Tomten er en eiet av sameiet og på totalt ca. 1.048,2 kvm. 
  Hver seksjon får vedtektsfestet bruksrett på tomt i naturlig tilknytning til boligene (se vedtekter med tilhørende utomhusplan, sistnevnte datert 10.06.2020.)
  Det etableres ferdigplen for utearealene og det plantes hekk type Thuja smaragd 80 cm. høyde. Det leveres beleggningstein på gangveiene inn til hver enkelt bolig type tromlet gråmix. Plenen avsluttes mot fellesareal med 8*20*100 kantstein i råhugget granitt. Det som på situasjonskartet viser veiarealer og parkering leveres gruset. Det leveres også terrengsluk på tunet. (se også vedlagte plan for utomhusarbeidene).
  

  Parkering

  Garasje med plass til 2 biler integrert i boligenes 1. etasje.

  Vei, vann og avløp

  Offentlig. Fra det offentlige tilknytningspunktet er eierne selv ansvarlig for fremtidig drift og vedlikehold av private stikkledninger til boligen.
  Det tas forbehold om spesielle innrettinger (og plassering av disse), f.eks. nødvendige tekniske installasjoner, pumpekum, fordeling av ansvar for felles stikkledningsnett osv. Det tas også forbehold om plassering av evt. strømskap fra Hafslund.
  

  Bebyggelse

  Bebyggelse og byggemåte:
  Grunnmuren leveres som Jackon grunnmursystem. Isolerte støpte kjellergulv. Eventuell grunnmursplast avsluttes ved terreng uten grunnmurslist. Gulv i kjeller leveres i betong, avrettet og isolert etter gjeldende forskrifter. Det leveres støpt vange ved inngang til kjelleretasjen der dette er tegnet inn på plantegningen/situasjonskartet. Vangen tilpasses terrenget. Utvendig trapp til kjeller leveres grovstøpt. Avretting av trinn for eventuell flislegging er kjøpers ansvar. Det leveres nødvendig rekkverk på trappevangen i stål/metall iht. arkitekttegninger. Rekkverk på balkong og takterrasse leveres i stål/metall iht. arkitekttegninger. 
  
  Der det er tegnet lyskasser leveres disse i treverk eller mur etter entreprenørens valg. Høyden på lyskassene tilpasses etter oppfylt terreng. Lyskassene sikres i henhold til gjeldende krav. 
  Dekker mellom kjeller og 1. etasje i plasstøpt/hulldekker/lecaplank etter entreprenørens valg. Ellers trebjelkelag mellom øvrige etasjer. Fra innsiden og ut: Gipsplater, 48 mm utvendig lekting, 50 mm mineralull, plasfolie, 198 mm. bindingsverk, 198 mm. mineralull, 9 mm. GU- gips, utlekting og utvendig kledning iht. fasadetegninger. Det vil bli levert utvendig kledning i malmfuru behandlet med jernvitrol noen felter vil ha fasadeplater iht. arkitekttegninger. Der hvor det er krav til brann hindrene tiltak som brannvindu, brannmaling, osv. vil dette leveres iht. til gjeldende krav. 
  
  Tak leveres med stålplater fra Rukki eller tilsvarende iht. fasadetegninger. Balkongene vil bli tekket med takmembran og det vil bli lagt 28*120 mm impregnerte terrassebord. Takrenner og nedløpsrør leveres i plastbelagt stål eller aluminium – mørk grå/sort utførelse. Det monteres utkaster på alle nedløpsrør. Se også vedlagte leveransebeskrivelse.
  
  
  
  

  Ferdigattest

  Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider. 
  
  Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.
  

  Eventuell adgang til utleie

  Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

  Standard

  Bernt Knudsens vei 43 E er et nytt prosjekt hvor det skal oppføres 3 arkitekttegnede familieboliger på en sentralt beliggende tomt i Bernt Knudsens vei på Nordstrand. Boligene er tegnet av det anerkjente arkitektkontoret Blokk Arkitekter. Byggherre er Oslo Bygg og Eiendom, Eiendom AS som er en solid aktør med 20 års erfaring i området. Ekte håndverk - vil sikre deg din nye drømmebolig! 
  
  Bygget har et moderne arkitektonisk utrykk og vil holde en gjennomgående eksklusiv og tidløs stil utvendig som innvending. Utvendig er det valgt solide materialer med behov for minimalt med vedlikehold som bl.a. store vindusflater med aluminiumskledde rammer, panel i malmfuru behandlet med jernvitrol. 
  Boligene bygges iht. TEK 17 med fokus på energieffektivitet med bl.a. balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med ca. 80% gjenvinningseffekt av varmeforbruket som hjelper med å holde strømkostnadene lave. 
  
  Boligene har en arealeffektiv planløsning og alle farge- og materialvalg i boligene er satt sammen interiørdesigner - så her er ingen ting overlatt til tilfeldighetene. Skulle det allikevel være ønskelig med individuelle tilpasninger strekker vi oss langt for å få til dette - her ligger alt til rette for å skape et drømmehjem. 
  
  Det legges også vekt på at utearealene skal opparbeides ferdig og av høy kvalitet. Det blir lagt ferdiggress i hagene, det etableres hekk type Thuja smaragd mellom boligene, plenareal avsluttes mot gårdsplass og gangveier med kantstein i granitt. På gangveiene til hver enkelt bolig vil det bli lagt belegningsstein. 
  Kort oppsummert - sjeldent gode boliger av høy kvalitet, utvendig som innvendig! 
  
  Planløsning
  1. etasje: Entré og spisestue/kjøkken. 
  2. etasje: Stue, bad og 2 soverom. Walk-in closet i hus 1 og hus 2 B. 
  Loftetasje: Trapperom, bad og 2 soverom. 
  Kjelleretasje: Trapperom, wc-rom, vaskerom, bad og kjellerrom. 
  
  Entré
  Boligene får inngang i første etasje, og her ønskes du velkommen av en lun entré med gulvvarme. Entreen får fliser på gulvet av type Modena Pro Matrix i valgt gråtone, og størrelsen på flisene er 60x60. Veggene males i en lys, behagelig farge. I tillegg får 2 av tre boliger egen inngang til kjelleretasjen, noe som gir flere muligheter for innredning og bruk. Kjellerinngangen tar deg inn i et romslig kjellerrom med eget bad. 
  
  Kjøkken/spisestue
  Boligene får et stort kjøkken i åpen løsning med spisestue i første etasje. Rommet blir rundt 30 kvm, så her er det god plass for drømmekjøkkenet. Det er åpent fra første etasje opp til tredje etasje/loftetasje, noe som gir spektakulær romfølelse i forhold til lys og luft. Det gir også en unik forbindelse mellom stuen i andre etasje og kjøkkenet i første etasje.
  
  Det legges enstavs eikeparkett på gulvet, av type Springfield fra Kährs, som leveres av Thaugland. Veggene males lyse, og rommet får også store vinduer som slipper inn ekstra lys. Fra kjøkkenet blir det utgang til uteplass, så her blir det enkelt å ta med måltidene ut på fine dager. 
  
  Kjøkkeninnredningen leveres fra HTH, til en pris på inntil kr. 150.000,- inkl. mva. og montering. Andre typer innredninger/løsninger fra HTH kan leveres etter avtale. Blandebatteri blir av type Grohe Minta kjøkkenarmatur med c-tut i sort utførelse. I kjøkkenskap monteres vann og avløp for senere tilkobling av oppvaskmaskin. Komfyrvakt er inkludert i leveransen. 
  
  Stue
  I boligenes andre etasje blir det en nydelig stue på ca. 28 kvm. Stuen får enstavs eikeparkett på gulvet, lysmalte vegger, ekstra takhøyde og store vindusflater. Det blir vinduer på to sider, noe som gir et fint gjennomlys, og det monteres dimbare downlights i taket. 
  
  I tillegg vil det være åpning ned mot kjøkkenet og opp mot tredje etasje, noe som gir en ekstra luftig og sosial romfølelse. Parketten leveres av Thaugland og blir type Springfield fra Kährs. Stuen får også en stemningsfull, rentbrennende peisovn, type Curve 100. Peisovnen leveres fra Peisselskabet, eller tilsvarende fra Modena.
  
  Bad/wc/vaskerom
  Boligene får tre bad, separat wc-rom og eget vaskerom. Alle rommene får fliser på gulvet med lun gulvvarme, og badene får fliser på veggene. Flisene som leveres er av type Modena Pro Matrix i forskjellige gråtoner, og størrelsen er 60x60. I dusjsonene leveres det mosaikkfliser i størrelsen 5x5. Rommene får også hvite, veggmonterte toalett, og badet i andre etasje får opplegg for badekar. Det blir opplegg for vaskemaskin på badet og vaskerommet i kjeller. 
  
  Baderomsinnredning leveres fra Foss Bad, type Form B60 med Air servant i hvit utførelse. På wc-rommet leveres det servantskap B35 med porselensservant i hvit utførelse. Det leveres runde speil med frostet kant. Dusjsonen på badene får dusjvegger i herdet glass, type Celeste Nero, i størrelsen 90x90. Badet på loftet får dusjdør. Det leveres dusjsett type Celeste Kinghorn med regnfallsdusj og hånddusj. Servantbatteriene blir type Celeste Stoke i sort/krom. 
  
  Soverom og garderobe
  Boligene får fire pene soverom – to i andre etasje og to i loftetasjen. I tillegg er det muligheter for ekstra rom i kjeller. Ett rom i loftetasjen får eget bad, og i hus 1 og 2 B blir det walk-in closet i det ene soverommet i andre etasje. Samme rom får utgang til balkong i alle tre husene. 
  
  Soverommene får enstavs eikeparkett på gulvet, av typen Springfield fra Kährs levert av Thaugland (eller tilsvarende). Veggene males i lys farge. Det leveres ikke garderobeløsninger, med det blir god plass for skap. Ellers er det rikelig med lagringsplass i kjelleretasjen. 

  Oppvarming

  Det vil bli levert varmekabler på bad og vaskerom i kjeller, i gang og bad i 1. etasje samt bad i 2. etasje. Det vil også bli levert lekker peisovn i stuen. Det vil ikke bli levert oppvarming utover dette.
  Som nybygg blir det levert teknisk standard iht. TEK17, og derav følger balansert ventilasjon med varmegjenvinning
  

  Energimerke Energimerket C4

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
  
  20.05.1950 - Dokumentnr: 5862 - Best. om vann/kloakkledn.
  Gjelder denne registerenheten med flere 
  
  18.06.2019 - Dokumentnr: 691107 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
  Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS 
  Org.nr: 950 007 613 
  
  22.12.1948 - Dokumentnr: 13521 - Registrering av grunn
  Denne matrikkelenhet opprettet fra: 
  Knr:0301 Gnr:158 Bnr:341 
  
  05.05.1966 - Dokumentnr: 924292 - Sammenslått med denne matrikkelenhet:
  gnr.158 bnr.671. 
  
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 
  
  Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst nødvendige erklæringer/avtaler knyttet til gjennomføringen av prosjektet. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for dette. Kjøper aksepterer videre at eiendommen kan påheftes nye private og offentlige rådighetsinnskrenkninger dersom offentlig myndighet krever det.

  Reguleringsplan og rammetillatelse

  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
  
  Det ble gitt rammetillatelse for prosjektet i 31.03.2020. Det forventes at Oslo kommune gir igangsettingstillatelse i løpet av 3. kvartal 2020.
  

  Megler vederlag

  Selgers/oppdragsgivers vederlag til megler er avtalt til:
  Vederlag: 0,9% av salgssummen
  Tilrettelegging kr 4.000,-
  Oppgjør kr 4.600,- 
  Markedspakke kr. 16.500,-
  Oppslag eiendomsregister kr 1.000,-

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse

  Det ble gitt rammetillatelse for prosjektet i 31.03.2020. Det forventes at Oslo kommune gir igangsettingstillatelse i løpet av 3. kvartal 2020.
  Byggestart antas å bli i løpet av 4. kvartal 2020, under forutsetning av at nødvendige offentlige godkjennelser foreligger og nødvendig salg er oppnådd.
  Eiendommen antas å være klar for overtagelse innen utgangen av 4. kvartal 2021. Selger skal samtidig med varsel om oppstart også varsle om en bindende tremåneders periode for overtagelse. Nærmere informasjon om endelig ferdigstillelsesdato vil bli opplyst med ca. 2 ukers skriftlig varsel.
  Eventuell forsinkelse i forhold til varslet tremåneders periode for overtagelse samt endelig overtagelsesdato vil kunne gi kjøper krav på dagmulkt iht. bustadoppføringslovens regler. Forsinkelse i forhold til antatt overtagelse gir normalt ikke krav på dagmulkt. 
  Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. I tilfeller hvor det overleveres på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse, vil ferdigattest bli rekvirert av selger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider, herunder utstedelse av ferdigattest. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.
  

  Forbehold fra utbygger

  Selger kan kansellere inngått Kjøpekontrakt uten kostnad dersom det inntreffer forhold, eller det er grunn til å anta at slike forhold vil inntreffe, som medfører at Selger ikke finner det forsvarlig å iverksette byggearbeidene. Eksempler på slike forhold er prisfall i boligmarkedet, reduserte muligheter til å få bolig- eller byggelån eller at selger ikke får åpnet byggelånet, at ikke 1 av 3 av seksjonene er solgt, uforutsette offentlige krav, at offentlige tillatelser, herunder rammetillatelse/igangsettelsestillatelse, ikke gis. Nevnte forhold er ikke uttømmende opplistet, men er eksempler på forhold som kan medføre at byggearbeidene ikke iverksettes. 
  Siste frist for Selger å kansellere Kjøpekontrakten er 01.12.2020. Selger skal senest denne dato gi Kjøper skriftlig begrunnelse for kanselleringen eller skriftlig beskjed om oppstart av byggearbeidene samt varsel om bindende overtagelsesperiode, jfr. pkt. 13.1.
  Dersom kanselleringsretten benyttes får Kjøper tilbakebetalt innbetalt kjøpesum inkludert opptjente renter. For øvrig kan Kjøper ikke fremme krav mot Selger som følge av kanselleringen.
  Øvrige forbehold:
  Prosjekter er pr. i dag ikke detaljprosjektert. Alle opplysninger om boligene og prosjektet er derfor gitt med forbehold om rett til endringer som hensiktsmessige og nødvendige i forbindelse med nærmere detaljering av prosjektet og leilighetene, herunder som følge av pålegg fra myndighetene eller tiltak for tilfredsstille aktuelle forskriftskrav. Generelt står utbygger fritt til å velge løsninger i den grad det ikke forringer standarden på prosjektet.
  Selger har rett til, uten at kjøper kan kreve endring i pris, foreta mindre endringer i oppgitte spesifikasjoner, produkter og beskrivelser som anses hensiktsmessige og/eller nødvendige, og som ikke foringer prosjektets eller leilighetenes kvalitet og funksjon i vesentlig grad.
  Selger forbeholder seg også retten til bestemme endelig utforming av utomhusarealer, fellesarealer og materialvalg i og på bygningene. Selger forbeholder seg også retten til å bestemme endelig fargevalg på hele prosjektet, utvendig som innvendig. 
  Det presiseres særskilt at salgsprospektet ikke er bindende for boligens detaljutforming og farger. Opplysninger gitt i salgsprospekt kan fravike dersom selgeren anser det nødvendig eller ønskelig, med endringene skal ikke ha innvirkning på forutsatt standard. 3-D tegninger og illustrasjoner i prospektet og tegningsmaterialet er av illustrativ karakter, for eksempel møblering, fargevalg, dør- og vindusform, detaljer på fellesarealer, fasadedetaljer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, etc. Utstyr/standard som leveres fremgår av leveransebeskrivelsen.
  På den enkelte bolig og møbleringsplanene er det vist forslag til plassering av møbler, utsyr og hvitevarer. Det samme gjelder garderobeinnredning i entreen og stiplende løsninger, bl. a. på baderommene. Forslagene er kun av illustrativ karakter. 
  Utomhusplanen er kun ment som en illustrasjon av standard og funksjoner. Det ferdige produkt vil kunne avvike fra illustrasjonen uten at dette gir kjøper rett til å kreve prisavslag. 
  Boligenes arealer er angitt så nøyaktig som mulig. Selger tar imidlertid forbehold om mindre avvik/endringer blant annet som følge av at prosjektet pr. i dag ikke er detaljprosjektert. Det vil også forekomme rørføringer og sjakter i leilighetene som ikke er vist på tegning. Eventuelle mindre avvik gir ikke kjøper rett til å kreve prisavslag. Selger skal informere kjøper dersom det oppstår vesentlige avvik.
  Det kan forekomme målestokkavvik ved trykking av salgsmaterialet, og prospektet må derfor ikke brukes for nøyaktig måltaking.
  Dersom det er motstrid mellom leveransebeskrivelsen og tegninger skal leveransebeskrivelsen gå foran.
  Salgsprisene er faste og kan ikke justeres etter kontraktinngåelse. Selger står fritt til når som helst, og uten forutgående varsel, å regulerer prisen på usolgte boliger. 
  Det gis ikke garanti mot kvistgulning på fabrikkmalte produkter.
  

  Tilvalg -og endringsbestillinger

  Iht. bustadoppføringsloven § 9 har kjøper mulighet til å gjøre enkelte tilvalg og endringer avhengig av hvor langt man ha kommet i byggeprosessen. Det er en forutsetning at tilvalget/endringen står i sammenheng med den avtalte leveransen og at den ikke skiller seg vesentlig fra det som opprinnelig er avtalt. Kjøper kan ikke kreve tilvalg og/eller endringer som medfører større ulempe for selger enn den interessen kjøper har av å kreve tilvalget/endringen. Ulempen som tilvalg medfører for selger øker i samsvar med at prosjektet ferdigstilles.
  Tilvalg- og endringsbestillinger vil kunne gi selger rett til tilleggsfrist i forbindelse med avtalt overtakelse. I slike tilfeller vil ikke kjøper ha rett til dagmulkt fra opprinnelig avtalt overtakelsetidspunkt.
  Det må påregnes ekstra kostnad for tilvalg- og endringsbestillinger. 
  Selger utarbeider tilvalgs- og endringsliste hvor valgmulighetene for tilvalgsbestillinger og endringer fremkommer. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger mv. Kostnader forbundet med vurdering eller endringer av planløsning belastes med kr. 1.500,- inkl. mva. pr. time til dekning av arkitekt.
  Alle tilvalgs- og endringsbestillinger gjøres gjennom skriftlig avtale med selger og må være selger i hende senest innen de tidsfrister som fastsettes av selger.
  Det kan maksimalt gjøres tilvalg- og endringsbetillinger for 15 % av kjøpesummen.
  Alle tilvalgs- og endringsbestillinger skal gjøres opp til meglers klientkonto i forbindelse med bestillingen.
  Se også pkt. tilvalgs og endringsmuligheter for leilighetene i vedlagte leveransebeskrivelse.
  Se også spesifisering tilvalg i leveransebeskrivelsen.
  

  Oppdragets KR-kode

  KR44.2098

  Økonomiske forhold

  Eiendommens utgifter

  Det foreligger ingen eksakt oversikt over faste, løpende kostnader. Når sameiet er etablert, blir det opp til sameiet å vedta om man skal betale fellesutgifter, eller om seksjonene selv betaler sine egne kostnader tilknyttet seksjonen (kommunale avgifter, bygningsforsikring, kabel-tv osv.). Hvor store evt. felleskostnader blir, avhenger av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer.
  
  Dersom sameiet vedtar månedlige felleskostnader, er denne kostnaden stipulert til ca. kr 2.000,- pr. måned (inkluderer da bl.a. kommunale avgifter, bygningsforsikring og kabel-tv). Det tas forbehold om evt. sameiets endelige fastsettelse av felleskostnadene. 
  
  I tillegg til fellesutgifter må sameierne dekke egne kostnader til strøm, forsikring og kabel-tv/bredbånd. Det vil bli lagt trekkerør for kabel-TV/internett til nærmeste stolpe. Kjøper må selv undersøke hvilke leverandører som tilbyr disse tjenestene og selv bekoste installasjon. 
  
  Iht. SSB er gjennomsnittlig strømforbruk for eneboliger/vertikaldelte boliger ca. 22.000 kWh./18.000 kWh. Kostnadene til strøm vil variere avhengig av antall medlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.
  
  Kommunale avgifter utgjør normalt ca. kr. 12.000,- pr. år. pr. seksjon for tilsvarende boliger. Et normalt nivå på forsikring er ca. kr. 10.000,- pr. år pr. seksjon, men vil avhenge av hva forsikringen skal dekke, egne fordelsavtaler etc.
  
  Oslo kommune har innført eiendomsskatt fra og med 2016. Skattesatsen for 2020 er fastsatt til
  3 ‰ og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst hva eiendomsskatten utgjør, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne
  eiendommen vil få eiendomsskatt. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret eller megler for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.
  

  Formuesverdi

  Da boligen selges som bygg under oppføring er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
  
  Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
  
  Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
  
  Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2020 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2020 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.
  

  Omkostninger

  1)	Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 4.750.000,- pr. bolig og andel dokumentavgift utgjør således kr 118.750,- pr. bolig. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
  2)	Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  3)	Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 757,- pr. stk.
  4)	Total kjøpesum for hver bolig femkommer av prislisten under.
  
  HUS 1 (Eneboligen) 
  kr. 13.500.000,- + omkostninger.
  HUS 2 (Vertikaldelt bolig) 
  kr. 12.500.000,- + omkostninger.
  HUS 3 (Vertikaldelt bolig) 
  kr. 12.800.000,- + omkostninger.

  Visning

  Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
  minusVis mindre
  Se alle bilder i galleriet

  Viktig informasjon

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Avhendingsloven

  Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.
  
  For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende : 
  Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen. 
  I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting.
  
  Kjøper kan kansellere inngått kjøpekontrakt uten kostnad frem til selger har gitt skriftlig beskjed om oppstart. Etter at selger har varslet oppstart har kjøper rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til selger i henhold til lovens § 52 og 53.
  
  Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen. 
  
  Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no

  Meglers vederlag

  Selgers/oppdragsgivers vederlag til megler er avtalt til:
  Vederlag: 0,9% av salgssummen
  Tilrettelegging kr 4.000,-
  Oppgjør kr 4.600,- 
  Markedspakke kr. 16.500,-
  Oppslag eiendomsregister kr 1.000,-

  Salgsdokumentasjon

  Eiendommen(e) selges til fastpris og etter første-mann-til-mølla-prinsippet. Selger forbeholder seg likevel retten til fritt å akseptere eller forkaste ethvert bud uten nærmere begrunnelse. 
  Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som følger vedlagt i denne salgsoppgaven.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr. sms eller på e-post. 
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
  Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser bør derfor være gyldig i minimum 30 minutter.
  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
  Kjøper plikter å ha gjort seg kjent med komplett salgsinformasjon før bud inngis. Komplett salgsinformasjon utgjør salgsoppgave del 1 og del 2.
  Det gjøre spesielt oppmerksom på det ikke er anledning til å erverve mer enn to boligseksjoner i samme sameie jmf. eierseksjoneloven § 22. Bestemmelsen gjelder både fysiske og juridiske personer. Ved kjøp må det fremlegges finansieringsbekreftelse.
  

  Lovverk

  Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.
  
  For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende : 
  Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen. 
  I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting.
  
  Kjøper kan kansellere inngått kjøpekontrakt uten kostnad frem til selger har gitt skriftlig beskjed om oppstart. Etter at selger har varslet oppstart har kjøper rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til selger i henhold til lovens § 52 og 53.
  
  Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen. 
  
  Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no

  Vedtekter

  Det er utarbeidet vedtekter for sameiet og som følger vedlagt i salgsoppgaven. Vedtektene er en del av seksjoneringsbegjæringen og vil være gjeldende for sameiet. Eventuelle endringer av vedtektene krever enstemmighet i sameiermøte. Det anbefales å delta på sameiermøtene.
  
  Som en del av vedtektene er det laget oversikt over bruksretter til hagearealet. I utgangspunktet er hagearealet felles for sameiets beboere og i seksjonerings- begjæringen er arealene markert som fellesareal. For at det ikke skal oppstå diskusjon og usikkerhet rundt hvilket hageareal som disponeres av den enkelte seksjon har vi valgt å vedtektsfeste bruksrett til hageareal tilhørende den enkelte seksjonen. Kjøper må være innforstått med at dersom offentlig myndighet krever at vedtektene og bruksmønsteret på hagene og parkeringsplassene må endres, kan man ikke under noen omstendighet kreve kompensasjon eller erstatning fra selger eller megler. Et slikt forhold vil ikke betraktes som en mangel i henhold til salgsoppgave og kjøpekontrakt.
  
  minusVis mindre

  Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

  Eirik Norheim
  Eiendomsmegler

  Eirik Norheim

  Telefon
  Mobil 97766616
  Send epost

  Lurer du på noe

  Eirik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

  Sjekk din boligverdi!

  logo

  Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

  Sentralbord: 67 52 95 50

  Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

  © 2020 Krogsveen AS

  logo

  Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
  Sentralbord: 67 52 95 50

  © 2020 Krogsveen AS 2018

  PersonopplysningerBruk av cookies