Komplett salgsoppgave

Straumebuktvegen 17

2 400 000 kr
87 m²
3 soverom
Krogsveen ønsker velkommen til Straumebuktvegen 17!
Krogsveen ønsker velkommen til Straumebuktvegen 17!
Kart
Del
Vrådal Panorama
Smakfullt innredet hytte - Romslig og fin stue/kjøkkenløsning, 2 bad/toalett og badstue - Stor terrasse med både sol og utsikt
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  2 400 000 kr
 • Omkostninger
  61 170 kr
 • Totalpris
  2 461 170 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2004
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  87 m²
 • Type
  Fritidseiendom på fjellet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Krogsveen har gleden av å ønske velkommen til Straumebuktvegen 17!
- Innholdsrik duo-hytte med fantastisk utsikt til Mellomvatten og omkringliggende fjellkjeder
- Hytten er praktisk innredet med bla. 3 soverom, bad, gjestetoalettrom, badstue, kjøkken med spiseplass og stue med 2 soner som gir gode møbleringsmuligheter
- Solrik, stor terrasse som strekker seg rundt 3 sider slik at man kan flytte seg med sol og vind
- Uttrekkbare levegger på terrassen
- Utebod på terrassen som gir fin naturlig skjerming mot nabo og ikke minst godt med lagring
- Hytta har god plass til lagring av fritidsutstyr i både utvendig bod, på hems og bod inne
- Sentralt beliggende med gangavstand til alle fasiliteter - være seg bading, fiske, båt, lekeplass, alpint og turområder og ikke minst golf

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Straumebuktvegen 17, 3853 VRÅDAL
Kommunenummer 3821, gårdsnummer 1, bruksnummer 89, seksjonsnummer 5, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 90 kvm
Totalt primærrom: 87 kvm
Primærrom:
1. etasje 54 kvm: Entre, stue, tv-stue, kjøkken, bad og badstue.
2. etasje 33 kvm: Gang, wc og tre soverom.
Sekundærrom:
1. etasje 3 kvm: Innvendig bod
Det er en utvendig bod på 7 m2 i tilknytning til terrassen. Boden har inngang kun fra utsiden, og er derfor utelatt fra arealoppmåling.
I tillegg er det lagringshems, oppmålt til 5 m2, i tilknytning til entre. Hemsen er ikke måleverdig areal grunnet lav takhøyde under skråtak.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 3.9.2022 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er oppført i 2004 og iht. tilstandsrapporten oppført på støpt betong mot grunn. Grunnmur i betongkonstruksjon. Yttervegger i laftet tømmerkontruksjon. Tak i trekonstruksjon. Saltak tekket med torv. Vinduer og terrassedør med to-lags glass. Ytterdør i trekonstruksjon med glassfelt. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
* Selger informerer om at toalettet lager en pipelyd ved spyling.
* Bad: Bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking, grunnet våtsonens plassering, lokalfall er mindre enn anbefalt, stedvis motfall på gulvflater utenfor dusjsonen.
* Kjøkken: Observert fuktmerker på vegg rundt enkelte takbjelker.
* Toalettrom: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert.
* Generelt: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, badstuen har feil bruk av materialer og kvae er derfor utskilt på vegger, ovnen i badstue er ikke funksjonstestet, det er knirk i trappen, trappen har åpninger på mer enn 0,10 meter, for stor lysåpning mellom spiler, det er noe merkbare skjevheter i boligen, stakeluke er ikke lokalisert, ikke foretatt radonmålinger i boligen, kursoversikt samsvarer ikke med antall sikringer, ikke oppdatert etter montering av ladepunkt for el-bil, det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999, undertaktekking er ikke inspisert, fundamenter er ikke inspisert, sprekker på grunnmur ved kjøkken, grunnmuren er i all hovedsak skjult av terrasse, og derfor ikke fullverdig inspisert, takvann har kun utkast og grunnmuren mangler fuktsikring,
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om hytta. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Dette er den perfekte hytten for de som søker en helårshytte, hvor man har aktiviteter for alle aldre.
Her er alt fra bading, fiske, golf, turområder, alpint, skating og mye mer!
Hytten er praktisk og godt utnyttet. Den har en fin og funksjonell planløsning. Og den er lyst og tidløst innredet med hvitmalte karmer og tak samt ubehandlede tømmervegger. Tidløse flisevalg med varmekabler på gulv. Her kan man flytte rett inn og nyte late dager i Vrådal!
De store terrasseområdene hvor man kan nyte både sol og utsikt er også ett pluss for hytta!
Man entrer hytta fra overbygget inngangsparti. Inn i gangen er det direkte adkomst til bod/teknisk rom og bad med badstue.
Badet er innredet med dusjkabinett, servant, toalett og opplegg til vaskemaskin som er praktisk plassert under benk. Vaskemaskin følger handelen. I tilknytning til badet er det badstue. Noe som for mange er kjærkomment etter en lang dag ute i frisk luft.
Over bod og bad er det hems, med god lagringsplass.
Videre inn i hytten er stuen. Den er lys og trivelig innredet og med vedovn for kjøligere årstider. Stuen er todelt med naturlig sone for spisestuen, salongen og tv-stuen.
Tv-stuen har åpen himling noe som gir en ekstra rommelig følelse. Terrassen strekker seg rundt hyttens tre sider, så bare å flytte seg med solen her!
Kjøkkenet ligger i tilknytning til stuen og har fin plass til spisestuen. Kjøkkenet er innredet med gråmalte fronter og med integrerte hvitevarer fra byggeår. Komfyr, platetopp, kjøkkenvifte, oppvaskmaskin og microbølgeovn følger handelen. Det er et funksjonelt og godt arbeidskjøkken. Fint med utgang til terrassen, hvor man kan nyte morgensol og kaffe.
Videre opp i 2. etasje er det innredet med gang, toalettrom og 3 soverom. Hovedsoverommet har utgang til deilig balkong.
Praktisk med utebod i bakkant av hytten.
Det er etablert el-billader på hyttevegg.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Hytten kan selges møblert, etter nærmere avtale med selger.

Oppvarming

Varmekabler i 1. etasje.
Vedovn i stuen. I følge feier er det feiet og ført tilsyn 29.1.2019 uten anmerkninger.
For øvrig elektrisk.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.5.2006. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Vrådal Panorama Skisenter er et flott og attraktivt helårs feriested som har blitt veldig populært de siste årene. Her har man masse aktivitetstilbud sommer som vinter. Om sommeren bys det på vakker natur, flotte turområder i fjellet med merkede turer (korte og lange), 9 hulls golfbane med servering, nydelig opparbeidet badestrand- og brygge med båtplasser og vannleker for ungdommen (trampoline og klatreborg), lekeplass med både klatrestativ, hoppepute, skateramp, huskestativ, fotballøkke og dammer med turstier.
Vinterstid bys det på oppkjørte langrennsløyper på fjellet, korte og lange turer, alt etter ønske og form! Det er 18 nedfarter i slalomanlegget med 8 heiser inkl. 8-seters stolheis. Her er det sjelden kø.
Kafeteria og bar på området med tidvise aktivitetstilbud for store og små.
Vrådal har et veldig hyggelig og inkluderende miljø hvor man kan slappe av og bare nyte roen, naturen og de aktiviteter man ønsker. Velkommen!

Adkomst

Fra Vrådal sentrum kjører man mot Vrådal Panorama og tar inn her til Alpinanlegget fra hovedveien. Følg veien over broen og rett frem.
Deretter tar man 1. vei opp til høyre, mot alpinanlegget. Ta så første stikk vei til høyre igjen.
Eiendommen ligger umiddelbart på venstre hånd, når man har tatt inn stikkveien.
Hytten er skiltet med Krogsveens Til salgs skilt.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 9 083 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.
Tomten er opparbeidet med gruset bilvei til hyttene og parkering i forbindelse med disse. For øvrig naturtomt som er bestående av naturlig vegetasjon. Hver enhet disponerer sin naturlige del og uteareal. Dog det er ingen skriftlige avtaler på dette.
Hytten har store terrasse områder med god utsikt til både fjeller og Mellomvatn. Man kan flytte seg med solen og finner alltids en lun og fredelig plass.
Det er utgang til terrassen fra både kjøkken og stue. Og de er etablert uttrekkbar levegg, slik at man kan trekke ut og være i le.
Fra hytta er det tusleavstand til sandstrand med badeleker på vannet og med brygge. Mulighet for å leie båtplass, om man ønsker det.

Parkering

Godt med parkering foran hytten på gruset gårdsplass.
Fastmontert lader for EL-bil følger med. Denne er montert i 2021 av fagfolk og styres med ladebrikke/app-styring.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til fritidsformål i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser "Vrådal skisenter delområdene B7, B8, B9 OG B11 vedtatt 5.9.2002. Sist revidert 9.11.2006.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Området er under utbygging.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 10 285,- for 2021. Prognose for 2022 kr 11 596,-. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Brannvesenet er pålagt å føre tilsyn med, og å feie pipeløp i alle fritidseiendommer. Det vil kunne medføre kostnader for kjøper til utbedring av evt. fremtidige pålegg og anmerkninger.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 9.500 kwh pr. år. Opplyste forbruk inkluderer en del lading av elbil. Nettleie og strømutgifter er høyst variable ihht forbruk.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.800,-.
Velavgift til Vrådal Panorama betales årlig med kr 4.166,- pr. år.
Brøyting av gårdsplasser avtales med Vrådal panorama og vil bli fakturert utenom etter gjeldende priser.
Boligen er tilknyttet en parabol som levere TV signaler. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Det ligger bredbånd fra Altibox på området, slik at man eventuelt kan knytte seg til. Kostnader med tilknytning tilfaller naturligvis ny eier.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 830 420,- ifølge skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.461.750,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på If Hyttepakke kr 7.650,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tone Giswold og Knut-Alexander Giswold

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Kviteseid kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5% av salgssummen Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0259/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.22259

Dato

Sist oppdatert: 24. januar 2023 kl. 11:22

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning.
Lurer du på noe?

Lignende fritidsboliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.