Solgt: 6 750 000 kr

Sigurd Hoels vei 108

6 250 000 kr
73 m²
2 soverom
Her er det god plass til stuemøblement som en sofa med tilhørende salongbord og tv-seksjon.
Ensjø/Hagekvartalet
Særdeles flott og romslig 3-R m sydvestvendt balkong og velutnyttet planløsning - Garasjeplass - VV og fyring inkl.
 • Prisantydning
  6 250 000 kr
 • Omkostninger
  158 342 kr
 • Totalpris
  6 908 342 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2012
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  73 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 666 kr
 • Energimerke
  Grønn C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Særdeles flott og romslig 3-roms eierleilighet i blokkens tredje-etasje med sydvestvendt-balkong på hele 6 kvm og velutnyttet planløsning. Fin intern beliggenhet, uten sjenerende innsyn. Skjermet og barnevennlig boligområde. Her bor du supersentralt i Oslo, men samtidig skjermet og tilbaketrukket i et hyggelig gårdsrom med parker og annen bebyggelse. Veldig barnevennlig beliggenhet med barnehage, skole og aktivitetsområder i umiddelbar nærhet
 • Solrik, sydvestvendt og lun balkong på ca. 6 kvm
 • Garasjeplass i lukket anlegg med heisadkomst direkte til leilighetsplan - mulighet for oppkobling av el-lader
 • Miljøvennlig fjernvarme via radiatorer
 • Svært god beliggenhet internt i sameiet, ingen bilvei i nærheten - rolig!
 • Kort vei til alt av service- og kollektivtjenester
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Sigurd Hoels vei 108, 0655 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 128, bruksnummer 149, seksjonsnummer 153, ideell andel 1/1
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 428, bruksnummer 1, ideell andel 276/48764

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 80 kvm
  Totalt bruksareal: 73 kvm
  Totalt primærrom: 73 kvm
  Primærrom:
  3. etasje 70 kvm: Entré, omkledningsrom, baderom, 2 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning og utgang balkong.
  Sydvestvendt balkong på ca. 6 kvm.
  I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 5 kvm.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.12.2020 utført av Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. tilstandsrapport fundamentert med pilarer til fast grunn og grunnmur i støpt betong. Støpt kjellergulv. Prefabrikerte betongelementer i etasjeskillere. Stål og betongkonstruksjoner i bærende konstruksjoner, utfyllende fasader i bindingsverk utvendig forblendet med spekkmurt teglstein og trepanel. Isolert med mineralull. Flatt tak i betongkonstruksjon, tekket med folie og innvendig nedløp. Støpte trapper belagt med vinylbelegg og malte murvegger mellom etasjene. Flislagt inngangsparti. Eiendommen har personheis med adkomst garasje.
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Eiendomsmegler Krogsveen v/ Emir Resulbegovic har gleden av å ønske velkommen til denne herlige leiligheten med flott beliggenhet. Boligen har en god planløsning og arealfordeling. Leiligheten er meget velholdt, pent brukt, og holder følgelig en god standard. Kjøkkeninnredningen holder et tidløst uttrykk. Fra stuen er det adkomst ut til leilighetens herlige, sydvestvendte balkong med god plass til utemøblement. Videre har boligen et pent, flislagt bad og to soverom av god størrelse. For deg som ønsker å bo supersentralt med kort vei til alt av kollektiv- og servicetilbud, men samtidig ha en skjermet beliggenhet uten gjenboere er dette en leilighet som du må se - her kan du flytte rett inn!
  Nærmere innhold:
  Entré:
  Innbydende og romslig entré med parkett på gulv og enkel tilgang til omkledningsrom/kontor/bod på ca. 3 kvm. For øvrig godt med plass til å henge fra seg ytterklær og oppbevaringsmøbler. Fra entréen har du tilgang til alle leilighetens øvrige rom, noe som fremhever den gode planløsningen.
  Baderom:
  Innbydende og meget romslig bad med hvite fliser på vegg, gråmelerte fliser med varme i gulv og spotter i himling. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, innfellbare glassdører i dusjhjørne, servant med underskap, speil med belysning over og skapinnredning på vegg. Meget praktisk innredet med plass til både vaskemaskin og tørketrommel.
  Kjøkken:
  Åpen kjøkkenløsning med stilren og klassisk innredning med god skap- og benkeplass. Hvite slette fronter, laminat benkeplate og oppvaskkum med ett greps armatur. Integrerte hvitevarer som kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin. Komfyr med ventilator tilkoblet felles ventilasjonsanlegg. Den åpne kjøkkenløsningen oppleves behagelig med god plass mellom spisestue og kjøkken. Her har du en god kommunikasjon med stuen/spisestuen. En slik type kjøkkenløsning tilfredsstiller mange behov, for deg som ønsker mye benk- og skapplass og for deg som ønsker en åpen og god kommunikasjon.
  Stue:
  Boligen har en stor og romslig stue som er i åpen løsning med kjøkkenet. Rikelig med plass til både sittegruppe med tilhørende møblement og tv-seksjon. Store vindusflater som gir gode lys- og utsiktsforhold, samt en åpen og luftig atmosfære med masser av naturlig lys. I direkte tilknytning til både kjøkken og stue er det god plass til spisebord - et naturlig samlingssted for venner og familie. At leiligheten befinner seg i byggets tredje etasje sørger for lite innsyn/gjenboere og rolige omgivelser fra balkongen.
  Velholdt, tre-stavs eikeparkett på gulv og hvitmalte vegger samt lekker fondvegg i en behagelig fargetone.
  Direkte utgang fra stue til romslig og solrik balkong med hyggelig utsyn mot fellesarealer.
  Balkong:
  Fra stuen er det utgang til solrik, sydvestvendt balkong på ca. 6 kvm med hyggelig utsyn mot fellesarealer og flotte grøntområder. Balkongen er overbygget, noe som gjør at man også kan kose seg ute selv om været ikke er optimalt. God plass til sittegruppe - her kan solfylte dager nytes i trafikkstille og rolige omgivelser. I følge selger er det sol på balkongen fra ca. 12.00 til 21.30 sommerstid.
  Hovedsoverom:
  Stort og luftig soverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Plassbygd garderobe med speil på skyvedørene fremhever rommets størrelse. Tre-stavs eikeparkett på gulv og vegger malt i hvitt og grått. Soverommet vender i likhet med leiligheten for øvrig ut mot fredelig og trafikkstille område. Her kan du sove med vinduet åpent gjennom hele sommeren!
  Soverom II:
  Boligens andre soverom er også av god størrelse. Rommet er i dag innredet som gjesterom og kontor, men fungerer naturligvis like godt som et barneværelse, evt. kan dette innredes som en walk-in garderobe. Mulighetene er mange!
  Diverse:
  - Egen bod i kjeller på ca. 5 kvm.
  - Balansert ventilasjonsanlegg.
  - Solrik, sydvestvendt balkong
  - Garasjeplass i lukket og kameraovervåket garasjeanlegg.
  - Oppvarming og varmtvann inkludert i felleskostnader.
  - Godt med lagringsplass i omkledningsrom i entré samt en romslig kjellerbod.
  - Godt tilbud av kollektivtransport i umiddelbar nærhet.
  - Felles sykkelparkering i garasjeanlegget.

  Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med sentral fjernvarme samt gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 14.01.2013.
  Sluttrapport for avfallshåndtering og forurenset grunn må sendes Plan- og bygningsetaten for behandling, senest ved søknad om ferdigattest. Ferdigattest kan ikke gis før sluttrapport for avfallshåndtering er behandlet. Erfaringsvis tar det noe tid før nybygg får ferdigattest.
  Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
  I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
  Det er tinglyst 6 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet Bestemmelse om veg, rett til bruk av boder, rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/parkeringsanlegg, best. om vann/kloakkledn og seksjonering.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Leiligheten ligger i rolige og grønne omgivelser i Tiedemannsbyen på Ensjø. Vil du bo i et vekstområde er Ensjø et naturlig valg. Den nye bydelen som er under full utvikling på Ensjø ligger meget sentralt, men likevel tilbaketrukket fra Oslo sentrum. Med den pågående utviklingen fra bilby til boligby, med nyetablering av ca 6000 nye boliger, mange nye arbeidsplasser og ny infrastruktur med parker, skoler, barnehager, forretninger m.m. er Ensjøs framtidsutsikter svært lyse.
  På Tiedemannstorget (rett ved leiligheten) er det et bakeri og serveringssted (Boulangerie M), som beskrives slik: "I Manuels tradisjonelle, franske håndverksbakeri finner du gamle oppskrifter på surdeig og grovbrød i kombinasjon med moderne teknikker, få ingredienser og komplekse smaker. Alt lages i bakeriet, og i det rustikke lokalet er det åpen løsning inn til kjøkkenet slik at du kan følge med på bakeprosessen. Om kvelden fyrer han opp pizzaovnen og serverer rykende fersk pizza på tynn italiensk bunn. Nyt den med et glass vin ved uteserveringen, eller ta den med hjem – den holder seg uansett varm den korte veien." (kilde: www.ensjo.org). For øvrig er det ikke langt til andre serveringssteder som Hy`s Sushi på Marienfryd, Asia Rett Hjem i Gladengveien og Baker Hansen på Hasle Torg.
  Det er søndagsåpen Joker dagligvarebutikk på Tiedemannstorget, samtidig som det er kort vei til både Rema 1000 og Kiwi i både Gladengveien og Hovinveien. I Lille Tøyen Hageby finner du Lille Tøyen Kolonial som er en superhyggelig nabolagsbutikk med fokus på bærekraft og økologi, og ikke minst god, norsk mat! Her kan du både gjøre gode innkjøp og hygge deg med en koselig lunsj.
  Hagebyen er for øvrig kjent for sin skjermede og tilbaketrukne beliggenhet sentralt i Oslo med flotte parkanlegg, lekeplasser, fotballbane, basketballbane og skøytebane.
  Her er det kort vei til Hasleparken (mellom Lille Tøyen og Keyserløkka) med utsikt over hele byen og fjorden!
  Ellers ligger leiligheten også nært Kampen, idrettsanleggene på Jordal og planlagt sentrum for Ensjøbyen blir nærmeste nabo. Kort avstand til alle aktiviteter, idrettsanlegg og friområder på Valle Hovin og Jordal Amfi. Umiddelbar nærhet til tyngdepunktet i Ensjøbyen som i dag inneholder renseri, frisør, apotek, samt serveringssteder som Safe As Milk og Ensjø Konsertscene. Tyngdepunktet er i stor utvikling og mange flere servicetilbud vil komme. I tillegg kort avstand til Tøyen Torg med et utvalg av puber, restauranter og handel- og servicebedrifter.
  Kort vei også til barnehager og skoler i alle trinn og gangavstand til treningssentre som SATS Elixia, Fitness Xpress og Fresh Fitness. For barnefamilier er det praktisk med den helt nyåpnede Petersborg barnehage og nye Hasle skole. Og i Petersborghuset er Kirkens bymisjon i ferd med å åpne bydelshus med fokus på ungdom. Se lenke her: https://www.vartoslo.no/det-vernede-petersborghuset-blir-nabolagshus-for-folk-pa-ensjo/
  Her bor du med kort gangavstand til sentrum, samtidig som du bor "landlig" til. Kort vei til offentlige kommunikasjonsmidler, fra Ensjø T-banestasjon kjører fire av byens t-baner (kun tre T-banestopp til Oslo S).

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Sigurd Hoels vei sogner pt. til Hasle skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 2.811,8 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er pent opparbeidet med gressplener, beplantning, lekeplasser og hellelagte gangarealer. Parkanlegg i umiddelbar nærhet til blokken med lekeapparater, bekk, vannspeil, gangbru, beplantning og bålplass. Området godt skjermet fra biltrafikk.

  Parkering

  Det medfølger en garasjeplass i lukket og kameraovervåket garasjeanlegg. Det blir sendt egen faktura på fellesutgifter som pt. er på kr 690,- pr. kvartal. Ved salg av garasje tilkommer et administrasjonsgebyr til forretningsfører etter gjeldende priser, pt. kr 750,-.
  Det er mulighet for å koble opp el-billadepunkt på parkeringsplassene om ønskelig.
  Garasjesameiet har også egen facebook-side hvor man kan låne hverandres parkeringsplasser ved besøk ol. I følge selger er dette en velfungerende ordning.
  For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger, forretning, kontor og bevertning i henhold til reguleringsplan S-4420 datert 17.12.2008 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  - Sydvest for leiligheten, foran nr. 55 og 57, er en nyoppført park; Petersborgparken. Etter hvert vil det også etableres et videre parkdrag fra denne og ned mot Gladengveien i sydøstvendt retning. Parkdraget vil også strekke seg ned mot Ensjøveien, og opp langs sameiet (forbi bl.a. nr. 61) mot Marienfryd og Hasle. Disse områdene er allerede regulert til friområde-park. Akkurat hvor parkdraget er planlagt kan ses i kartinnsyn hos Plan- og bygningsetaten.
  - Syd/sydøst for leiligheten, mellom ovennevnte parkdrag og Gladengveien/Stålverkskroken, er det regulert til byggeområde for boliger med planer om å rive nåværende bygg.
  - Stålverkskroken 22 - 28 - Oppføring av boligbygg - Blokk D og trafo - Tidligere brukt adresse: Bertrand Narvesens vei 8. Tiedemannsfabrikken AS ønsker å rive eksisterende lagerbygning og bygge 4 nye boligblokker. Prosjektet er inndelt i 4 bygg med høyder varierende fra 4 til 7 etasjer. Høyeste punktet er mot nord på tomten. Nivåforskjell mellom Felt G1 (BlokkA og B) og Felt G2 (BlokkC og D) på én meter er prosjektert for en bedre tilpasning til terrengutforming til Tiedemannsparken. Prosjektet har til sammen 323 leiligheter. Se saksinnsyn med saksnummer 201716640 hos plan- og bygningsetaten.
  - Stålverkskroken 18 - 20 - Oppføring av boligbygg - Blokk C - Tidligere brukt adresse: Bertrand Narvesens vei 8. Se saksnummer 201716639 hos Plan- og bygningsetaten.
  - Vest for eiendommen, i Ensjøveien 4, er det nylig omregulert fra industri til bolig, barnehage og forretning/kontor/bevertning. Neptune Properties AS planlegger å oppføre to blokker i 4–5 etasjer. Dette gir ca. 84 leiligheter. Det skal etableres inntil 500 m² forretning/kontor/bevertning i 1. etasje mot Ensjøveien.
  - Sydvest for eiendommen er det i Ensjøveien 3 og 5 en pågående sak vedrørende oppføring av boligbygg 4-10 etasjer med strøkstjenlig funksjoner i de nederste arealene mot Ensjøveien. Illustrasjonstegninger av prosjektet viser 8-9 etasjer på de to høyeste byggene.
  - Vest/sydvest for eiendommen i Ensjøveien 10 - 12 - Oppføring av fem boligblokker med parkeringskjeller og fireavdelings barnehage. Se saksinnsyn med saksnummer 201919632 hos Plan- og bygningsetaten.
  - Ensjø, Vestre Parkdrag - Etablering av park. Se saksnummer 201816379.
  - Ensjøveien 12 - Oppføring av midlertidig skilt i forbindelse med byggesak om oppføring av boligblokker. Det er søkt om rammetillatelse for oppføring av 5 boligblokker på Gnr. 128
  Bnr. 33, Tiedemannsbyen Felt B på Ensjø. Tiltaket omfatter 215 boliger med parkeringskjeller og en 4 avdelings barnehage. Det står i dag diverse bygninger på eiendommen som er tenkt revet. Riving er
  nabovarslet. Det vil bli sendt inn separat søknad om rivingstillatelse for disse bygningene. Se saksnummer 202010327 på saksinnsyn hos Plan- og bygningsetaten.
  Området er under stor utvikling og byggearbeid må påregnes. Opplistingen er ikke uttømmende og interessenter oppfordret til å sette seg inn i reguleringsplaner for området.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Fellesutgiftene er kr 2.666,- pr. mnd. og inkluderer: A-konto energi, TV-anlegg/bredbånd (grunnpakke), felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold av sameiet.
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
  Herav:
  Bredbånd 138,-
  Felleskostnader 1.994,-
  A-konto energi 271,-
  Kabel-tv 263,-
  Boligselskapet avregner faktisk forbruk av varmtvann og fyring. Avregningen foretas av Techem en gang i året og oppgjøret skjer over felleskostnadene påfølgende år.
  Megler har ikke fått opplysninger vedr. nåværende eiers årlige strømforbruk. På tilsvarende leiligheter i sameiet er strømforbruket på ca. kr 3.600,- pr. år. / 3.800 kwh. pr. år.
  Boligen er tilknyttet Telenor / Canal Digital som leverandør av internett og kabel-tv. Grunnpakke er inkl. i felleskostnadene. Ønsker man raskere internett eller større TV-pakke kan dette bestilles. Dette betales av hver enkelt. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2018 var kr 1 298 481,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 4 674 531,60.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  - Eierskifte garasjeplass kr. 750,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.408.342,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-/ kr 11.100 for enebolig/tomannsbolig med snr.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Fredrik Fuglerud

  Informasjon om forkjøpsrett

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Tiedemannsbyen Hagekvartal 1 Sameie, med sameiebrøk 73/12660.
  Sameiet består av 177 seksjoner, hvorav 3 næringsseksjoner og resten boligseksjoner.
  Hagekvartalet er delt i 4 sameier. Sameie 1, leilighetene, Sameie 2, rekkehusene Garasjesameie og Utomhus sameie.
  Det er tillatt med husdyr dersom dette ikke er til sjenanse for andre beboere.
  Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS.
  Sameie har egen hjemmeside: www.hagekvartalet.no
  Styrets e-post: styret@hagekvartalet.no
  Renhold AS utfører all renhold i fellesområder og har ansvar for matter i oppgangene.
  Sameiets vaktmesteravtale med Espen Lie Eiendomsservice gjelder kun fellesarealet og ikke innenfor den enkelte seksjon.
  Boligselskapet avregner faktisk forbruk av varmtvann og fyring. Avregningen foretas av Techem en gang i året og oppgjøret skjer over felleskostnadene påfølgende år.
  Det er montert kamera overvåking i garasjen og i alle innganger fra garasjen til heisene og bodene.
  Sameiets eiendommer er forsikret i Tryg Forsikring.
  Dugnad må påregnes.
  Planlagte påkostninger:
  Normalt vedlikehold må påregnes. I følge styreleder er det ingen store planlagte påkostninger pt.
  Styret har forholdt seg til alle feil med avfallsanlegget som en utvidet reklamasjonssak overfor Skanska Bolig. Arbeidet med dette skjer i samarbeid mellom begge sameiene 1(blokkene) og 2(rekkehusene). Avfallsanlegget er i bruk for begge sameier. Styret arbeider også tett med REN som har ansvaret for sugebilen som tømmer restavfallstankene. I følge selger fungerer avfallshåndteringen fint for beboerne og har ikke bydd på noen store utfordringer.
  Det er påvist forekomst av skjeggkre i Sameiet. Det finnes for tiden ingen fullgod måte å bli kvitt skjeggkre på, men bestanden kan begrenses ved gjentatte behandlinger av skadedyrfirmaer, evt. bruk av limfeller, og regelmessig støvsuging. Det ble i følge styreleder behandlet via skadedyrfirma i januar 2020 der limfeller ble satt ut i fellesareal og delt ut til alle seksjonseierne. Det har i ettertid ikke vært et problem. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
  Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 0.9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 13.750,-
  Visninger: kr 2.500,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 37-0243/20
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hasle
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR37.20243

  Dato

  Sist oppdatert: 23. november 2021 kl. 20:35

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.