Solgt: 5 900 000 kr

Texnesstubben 5

5 800 000 kr
265 m²
3 soverom
Texnesstubben 5 formidles av Krogsveen
Frode Larsen
Jacob Koren
Presenteres av
Frode Larsen og Jacob Koren
Texnes, Våler
Stor enebolig inntil skogkanten med umiddelbare turmuligheter. Solrik terrasse med innebygget basseng. Dobbelgarasje.
 • Prisantydning
  5 800 000 kr
 • Omkostninger
  146 342 kr
 • Totalpris
  6 046 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1987
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  265 m²
 • Bruksareal
  273 m²
 • Tomteareal
  1 105,8 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Innholdsrik enebolig over to plan på Texnes' øvre del
 • Tilbaketrukket plassering inntil skogkanten øverst på feltet
 • Påkostet med oppussing og oppgradering siden 2010
 • Stor, solrik terrasse fra 2012 med svømmebasseng fra 2018
 • Gulv og himlinger skiftet ut i alle rom
 • Omfangsrik kjøkkeninnredning fra 2010
 • Bad i begge etasjer, pusset opp i 2013 og 2015
 • Hage planert og opparbeidet med ny plen
 • Dobbelgarasje med 63 kvm. BRA, isolert leddport fra 2010 og ny automatikk i 2020
 • Barnevennlige gater med lite trafikk
 • Kun 300 meters gangavstand til barneskole, barnehage like ved
 • Kort vei til badeplass
 • Kort vei til nærbutikk, ca. 5 min til Mosseporten og E6

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Texnesstubben 5, 1591 SPERREBOTN
Kommunenummer 3018, gårdsnummer 29, bruksnummer 159, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 300 kvm.
Totalt bruksareal: 273 kvm.
Totalt primærrom: 265 kvm.
Bruksareal pr. etasje:
U. etasje: 120 kvm.
1. etasje: 153 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen:
U. etasje: Trapperom/gang, kino, kontor, bad, gang, omkledning, entré 1, entré 2, 2 soverom.
1. etasje: Entré, gang, stue, kjøkken, vaskerom, bad, omkledning, wc, 3 soverom.
Følgende inngår som sekundærrom:
U. etasaje: 2 boder.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.03.2021 utført av Moss Eiendomstaksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Byggemåte enebolig iht. tilstandsrapport:
Hoveddel oppført med grunnmur på fjell, utbygget del syd med sålefundamentering på antatt leir-grunn. Grunnmur i murte lettklinkerblokker (Leca). Grunnmur forblendet over terreng med dekorskifer.
Utbygg nord oppført i 2014/15 med krypkjeller, etasjeskiller i 1. etasje utført som stubbloftsgulv. Krypkjeller med utlagt plast på fjellgrunn, etablert lufteventiler i grunnmur for ventilering. Adkomst
til krypkjeller ved luke i grunnmur. Drenssystem antatt fra byggeår. Grunnmur utvendig fuktsikret. Yttervegger over grunnmur oppført i isolert bindingsverk. Fasader med tømmermannskledning med etablert lufting.
Saltak med kaldtloft oppført med w-takstoler, taktro med bordkledning, loft isolert med innblåst isolasjon. Loft ventilert ved luftespalte langs takfot. Tak tekket med takstein. Renner og nedløp i stål, pipe med helbeslag.
Vinduer og terrassedør med ramme og karm i tre med 2-lags isolerglass fra byggeår 1986. Utbygg nord med terrassedør i PVC med 2 lags isolerglass fra 2015, og vinduer med ramme og karm
i tre med 3-lags isolerglass fra -15.
Byggemåte garasje og bod:
Uisolert trekonstruksjon på støpt gulv på grunn, flislagt gulv. Saltak med w-takstoler. Taktekking og fasader tilsvarende boligen. Bred leddport i isolert metall med portautmatikk.
Bod som tilbygg til garasje, separat adkomst. Trekonstruksjon på peler på fjell. Flislagt gulv.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Grunn/fundament: Utbygget del syd med noe setning ytre del, målt helling stuegulv ca. 20mm. Antatt stabilt, men ytterligere undersøkelser anmodes. TG:2.
Balkong/terrasse: Noe setning ytre del. TG:2.
Bad u.etasje: PVC-sluk med 4 skruer, dvs. antatt fra byggeår. Enkelte fliser med bom/løse fra underlag. TG:2.
Bad 1.etasje: Fall til sluk i dusjnisje til 2 sider, men noe vann blir liggende mellom vegg og sluk. Høydedifferanse topp slukrist til topp membran/gulv ved dør mindre enn forskriftskrav. Målt
høyde 12 mm, krav min. 25 mm. Høydediff. hjelpesluk til topp gulv ved dør 5mm. Enkelte fliser med bom/løse fra underlag. TG:2.
Enkelte utdrag fra selgers egenerklæring:
6. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
Svar: Ja - Nye peiser etter pålegg.
9. Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som: rotter, mus, maur eller lignende?
Svar: Ja - Ja har hatt Rentokil på saken og de fikk fjernet Mus i yttergang og loft.
16. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)?
Svar: Ja - Skifer på grunnmur er limt på med Heydi bomfast av eier. Ute bod er bygget av eier. Basseng er bygget av eier.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen er vesentlig oppgradert og påkostet siden 2010. Blant mye annet er loftet etterisolert med innblåst isolasjon, mens elektrisk anlegg er oppgradert og utbedret. Den opprinnelige planløsningen ble ombygget i 2010, i tillegg ble boligens nordre del renovert gjennom 2014/2015. Innvendige overflater er pusset opp i samtlige rom, inkludert nye gulv og nye himlinger.
I hovedetasjen utgjør stuen og kjøkkenet til sammen en aktiv sone i etasjens østre del. Stuen har vinduer på tre av fire sider som slipper solen inn dagen gjennom og i tillegg bidrar til en luftig romfølelse. En tofløyet terrassedør gir enkel tilgang fra stuen til boligens svært omfangsrike terrasse i Møre Royal som ble oppført i 2012 samt utvidet med basseng-del i 2018.
Kjøkkenet ble i 2010 påkostet med ny og omfangsrik innredning som har meget gode oppbevaringsmuligheter i et stort antall skap og skuffer. Innredningen inkluderer også flere meter lange benker som gir rikelig med arbeidsplass. Kjøkkenet er også velutstyrt med tanke på hvitevarer, dampovn medfølger imidlertid ikke uten særskilt avtale.
Hovedetasjens øvrige rom inkludert tre soverom er distansert fra stuen og samlet i en mer tilbaketrukket del av etasjen. Soverommene er alle av utpreget gode størrelser, spesielt hovedsoverommet som i tillegg er tilknyttet eget omkledningsrom og luftebalkong ved boligens skjermede nordside.
Det finnes ikke bygningstegninger av underetasjen, og er derfor ikke godkjent. Ytterligere to rom som i dag benyttes til soveromsformål finnes i underetasjen, som har en vel så innholdsrik romløsning som hovedetasjen. Begge rom er utpreget store til soveromsformål, men har i følge tilstandsrapport vinduer som er under minimumskrav til størrelse med tanke på lysflate.
I underetasjen for øvrig finnes blant annet både et rom som er innredet til kontor og et vesentlig større rom som benyttes til hjemmekino. Sistnevntes tekniske anlegg medfølger imidlertid ikke.
Boligens to bad er i likhet med øvrige rom nylig pusset opp, hovedetasjens bad i 2015 og underetasjens bad i 2013. Begge er tilrettelagt for bruk av to personer samtidig med to servanter og baderomsmøbler med mange oppbevaringsmuligheter. Hovedetasjens bad er i tillegg påkostet med to dusjsøyler plassert side om side i en stor nisje. Begge har for øvrig mørke og lyse fliser på henholdsvis gulv og vegger, hovedetasjens bad har i tillegg downlights i himlingen. Se for øvrig salgsoppgavens avsnitt Byggemåte for ytterligere opplysninger om badene.
I tillegg til badene inngår både et separat toalettrom og et vaskerom i hovedetasjen. Vaskerommet har egen ytterdør vendt mot inngangspartiet hvilket blant annet er praktisk for å ta inn skitne uteklær.
Overflater og innredninger:
Gulv: Fliser og laminat.
Innervegger: Fliser, panelplater og glatte malte flater.
Himlinger: Takess og malt panel.
Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og vitrineskap. Laminerte mørke benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Integrert platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Innfelt kombiskap med dispenser. Veggmontert hjørneventilator i stål.
Bad 1. etasje: Skapinnredning med glatte hvite fronter og to servanter med ett-greps blandebatterier. To veggspeil med integrert overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Gulvmontert klosett.
Bad 2. etasje: Skapinnredning med profilerte hvite fronter, vitrineskap og helstøpt dobbel servant med ett-greps blandebatterier. Veggspeil med integrert overbelysning. Dusjnisje med svingbar glassdør og to dusjsøyler med hånd- og regndusj. Veggmontert klosett.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet, supplert med peisovner. Montert varmepumpe luft-luft (varmepumpe medfølger ikke).
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 01.06.1987.
Ferdigattest - riving og gjenoppføring av tilbygg foreligger og er datert 04.12.2015. Det gjøres oppmerksom på at del av huset brant i 2015 og er bygget opp igjen til sånn som boligen fremstår i dag. Dette gjelder i hovedsak del av huset fra inngangsdøren(på veranda) mot garasjen.
I henhold til mottatte godkjente bygningstegninger fra Våler kommune fremkommer det at denne boligen skal være på 1 plan. Boligen har full underetasje og avviker fra bygningstegninger.
Trapperom/gang, kino, kontor, bad, gang, omkledning, entré 1, entré 2 og 2 soverom er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Terrassen er bygget høyere enn 50 cm over bakken enkelte steder og er da søknadspliktig. Terrassen er ikke søkt om. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr 6778, tinglyst 04.08.1987, type heftelse: Erklæring/avtale.
Rett for kommunen til fri adgang til kummer og ledningsnett for drift og vedlikehold. Ikke oppføre permanent bebyggelse eller anlegg av noen art over ledningen eller nærmere enn 3 meter.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Taklampe trapp, taklampe spisestue, gardinstenger, robot klipper, 1 stk Elektrolux dampovn og kino medfølger ikke.
Yale Doorman på sidedør følger kun med ved overtakelse av alarm.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har energiattest. Det foreligger imidlertid ikke energiattesten for denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Texnes er et veletablert boligområde i Våler, like ved kommunegrensen mot Moss. Eiendommen har en attraktiv plassering internt på feltet, øverst inntil skogkanten og med gode solforhold fra tidlig til sent. Adkomstveiene omkring fører kun videre til de øvrige boligene i nabolaget og har derav et lite trafikkert, barnevennlig miljø.
Til Våk skole med 1. til 7. trinn er det ikke mer enn cirka 300 meter å gå, først gjennom nabolagets smågater og videre på gangvei som leder direkte frem til skolegården. Like ved skolen ligger i tillegg Våk barnehage. Gangavstand er det for øvrig også til nærbutikken som ligger langs hovedveien.
De landlige omgivelsene i Våler gir deg nærmest umiddelbar tilgang til store friområder med mangfoldige turmuligheter. Legg gjerne ut på tur på nærliggende Vansjø der du kan padle kano eller kajak i et landskap fullt av fjorder, øyer, holmer og sund.
Det er heller ikke lang vei til Mossemarka med lysløype og skianlegg med kunstsnø. For mer fartsfylte opplevelser er den nærliggende Middagsåsen slalåmbakke et godt alternativ, bakken ligger omtrent fem minutters kjøring videre nordover på RV120.
Til Mosseporten kjøpesenter kjører du også på cirka fem minutter, her venter et større utvalg forretninger under ett og samme tak. Senteret ligger rett ved av- og påkjøring til E6, og er således praktisk å svinge innom på vei hjem i hverdagen. Videre til Oslo kjører du på 45 minutter utenom rushtid. Velger du toget, er den pendlervennlige Sonsveien stasjon er godt alternativ til stasjonen i Moss. Reisetiden fra stasjonen til Oslo S er i dag fra 43 minutter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 105,8 kvm.

Parkering

Garasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett for avløp via private stikkledninger.
Privat vann levert fra Våler Vannverk.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til informasjon fra Våler kommune datert 04.03.2021 omfattes eiendommen av reguleringsplan Texneslia Nord, del av 19/1 med formål boliger, vedtatt 04.05.1984 med plannr.9
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Årsprognose for kommunale avgifter er kr 27 565,- for inneværende år.
I dette inngår gebyr for avløp, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten utgjør kr 6 781,- og er inkludert i det ovennevnte beløp.
Vannavgift fra Våler vannverk tilkommer. Priser for 2021:
Fastavgift kr 1.500,- pr. år.
Forbruksavgift vann kr 22,50 pr. kubikk.
I tillegg kommer renovasjon som faktureres direkte fra Movar. Standard renovasjon for 2021 er kr 3.712,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 0,- pr. år. / 0 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8.000,-.
Velavgift er kr 500,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av internett og har en avgift på kr 655,- pr. mnd.
Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap. Alarmanlegget medfølger ikke boligen og ny eier må tegne eget abonnement.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 275 475,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 591 710,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 6 781,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.946.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 14.650,- for eneboliger større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jeanette Skjeie Andersson

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,6% av salgssum
Tilrettelegging: kr. 9.900,-
Markedspakke: kr 8.500,-
Foto/ploantegning/stylingrådgivning: kr 6.000,-
Oppgjørshonorar: kr 5.550,-
Offentlige opplysninger: kr. 3.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0068/21
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.2168

Dato

Sist oppdatert: 15. juni 2021 kl. 12:09

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.