Solgt: 13 950 000 kr

Stuttvegen 4E

13 500 000 kr
145 m²
3 soverom
Velkommen til Stuttvegen 4E
Nordstrand
Solrik og lekker vertikaldelt tomannsbolig med attraktiv beliggenhet | Fjordutsikt | Stor hage | 2 garasjeplasser
 • Prisantydning
  13 500 000 kr
 • Omkostninger
  338 842 kr
 • Totalpris
  14 288 842 kr
 • Byggeår
  1954
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  145 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Stuttvegen 4E, en lekker og påkostet vertikaldelt tomannsbolig med en flott beliggenhet på det høyeste punktet mellom Solveien og Åsdalsveien. Her bor du i rolige og frodige omgivelser med fjordutsikt, godt tilbaketrukket og skjermet fra vei, med kun noen få minutters gange til bl.a. Nordstrand skole, kollektivtransport og servicetilbud på Sæter. Boligen ble oppgradert i 2011-2013 og har en innholdsrik og god planløsning som inneholder bl.a. 3 soverom, 2 bad, kjellerstue, kontor og stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning og utgang til stor solrik terrasse og flott hage. Egen inngang til kjelleretasjen og 2 garasjeplasser etter hverandre med direkte innvendig adkomst til boligen.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Stuttvegen 4E, 1166 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 182, bruksnummer 427, seksjonsnummer 4, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 163 kvm
Totalt bruksareal: 145 kvm
Totalt primærrom: 145 kvm
Primærrom:
Kjeller 55 kvm:
Trapp/gang med direkte adkomst fra garasjen, bad, kontor, trappegang, soverom med egen utgang og kjellerstue.
1. etasje 49 kvm:
Entré og stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse og hage.
2. etasje 41kvm:
Trappegang, bad og 3 soverom.
Boligen disponerer i tillegg 2 garasjeplasser etter hverandre i felles garasjeanlegg med nabo (plass til totalt 4 biler) og en egen bod i tilknytning til garasjen. Direkte innvendig adkomst fra garasjen til boligens kjelleretasje.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra boligsalgsrapport datert 24.11.2021 utført av Anticimex ved Tommy Sverre. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Halvpart vertikaldelt tomannsbolig oppført i 1954, ombygget og tilbygget i 2011-2013. Iht. boligsalgsrapporten er bygget oppført med støpt gulv mot grunn. Grunnmur i betong/mur/Ytong-elementer, fra både byggeår og 2011/2012. Drenering mot garasjen er fra 2011, mens drenering mot vest og nord er fra byggeår. Etasjeskiller i dekkeelementer/betong og trebjelkelag. Yttervegger har hovedsakelig stående trekledning, mens tilbygg mot øst har pusset mur. Boligen ble etterisolert med 20 cm. i vegg og fikk ny trekledning med jernvitrol behandlet Lerk (krever mindre vedlikehold) i 2011/2012.
Taket er delvis et saltak i trekonstruksjoner, som har trekledning av Lerk. Flatt tak på tilbygg er tekket med sveiset Protan PVC banemembran. Deler av takkonstruksjonen er fra byggeår (TG2), mens det ble lagt ny trekledning i Lerk på yttertaket i 2011/2012. Det ble også etterisolert mot tak med 20-40 cm. isolasjon.
Vinduer med trerammer og aluminiumsrammer, 2-lags og 3-lags glass, alle fra 2011. Terrassedører i tre/ aluminium med 2- og 3- lags glass fra 2011.
Vestvendt terrasse med utgang fra stue/spisestue har terrassebord og trapp i impregnert tre.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Stuttvegen 4E har en solrik og flott beliggenhet på toppen av Stuttvegen, på det høyeste punktet mellom Solveien og Åsdalsveien. Boligen ligger godt tilbaketrukket og skjermet fra vei, i rolige og frodige omgivelser med fjordutsikt.
Vertikaldelt tomannsbolig som opprinnelig er oppført i 1954, senere ombygget og tilbygget i 2011-2013. Prosjektet innebar bl.a. nytt felles garasjeanlegg med direkte inngang til boligene, ny drenering mot øst, etterisolert utvendig og lagt ny panel i Lerk med jernvitrol, lagt ny Lerk på yttertaket, etterisolert mot tak, nye vinduer og dører med sorte karmer, tilbygget inngangsparti og noe ombygget/oppusset innvendig. Utvendig fremstår eiendommen som moderne og påkostet med nøye planlagte materialvalg og løsninger.
Innvendig fremstår boligen som lys og meget pen, med overflater og innredning i moderne og tidløse farger. Gulvene er belagt med 1-stavs parkett og fliser, med gulvvarme i flere rom. Malte glatte vegg- og himlingsflater med utstrakt bruk av downlights. Badene, kjøkken og alle overflater er oppusset siden 2011/12. Det elektriske anlegget ble også skiftet, samt at det ble installert mekanisk ventilasjon med ventilasjonsanlegget plassert på loftet.
Boligen har en innholdsrik og meget god planløsning som gir flere bruksmuligheter. Egen inngang til kjelleretasjen, samt direkte innvendig adkomst fra garasjeanlegget.
Kjeller:
Kjelleretasjen inneholder gang, bad, kontor, trappegang, soverom og kjellerstue.
Gang med gulvfliser med varmekabler og direkte innvendig adkomst fra garasjen. Det er iflg. boligsalgsrapporten registrert bomlyd i enkelte gulvfliser i trappetrinn (ved kontor/bad), noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
Pent flislagt bad fra 2013 med varmekabler. Badet er innredet med servantskap med glatte fronter på skuffer og helservant med ett-greps blandebatteri. Integrert speil i vegg over servant, samt stikkontakter på vegg. Dusjhjørne med dusjvegg i glass og veggmontert regn- og hånddusj. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vannrør i PEX rør-i-rør system. I boligsalgsrapporten er badet gitt et «verdibevis» (se vedlegg i boligsalgsrapporten for nærmere informasjon om betingelser).
Kontor med gulvfliser med varmekabler. Det er sluk i gulvet og iflg. selger skal det være mulig å lage opplegg for vaskemaskin slik at rommet kan benyttes som eget vaskerom om ønskelig. Varmtvannsbereder fra 2004 (TG2 pga. alder) er plassert i rommet.
Soverom med egen utgang. 1-stavs parkett på gulvet med gulvvarme.
Romslig kjellerstue med 1-stavs parkett med gulvvarme. Et lyst og hyggelig rom der man kan se noe av fjorden gjennom vinduene. (Frittstående biopeis følger ikke boligen).
1. etasje:
I 1. etasje ligger entréen og stue/spisestue/kjøkken.
Romslig entré (tilbygget i 2011/12) med garderobeskap og gulvfliser med varmekabler. I bakkant av entréen er det utgang til hagen via skyvedør i glass. Iflg. boligsalgsrapporten er det registrert bomlyd i enkelte gulvfliser i entréen, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
Resten av etasjen består av et lyst og åpent rom med kombinert stue/spisestue og kjøkken. Et hyggelig rom med store vindusflater som gir godt med dagslys, samt at de fremhever fjordutsikten. 1-stavs parkett med gulvvarme og downlights. Her er det også peisovn (fra 2011) for hygge på de kaldere dagene.
Åpen kjøkkenløsning med ny kjøkkeninnredning fra HTH i 2019. Innredning med mørke glatte fronter og benkeplater i hvitt komposittmateriale. Underlimt oppvaskkum i rustfritt stål og ett-greps blandebatteri med hånddusj. Kjøkkenøy med nedfelt bred induksjonstopp fra Miele og integrert kjøkkenventilator i himling med avtrekk ut. Øvrige integrerte hvitevarer er komfyr i høyskap, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Hvitevarene vil følge boligen. Lys under overskap og stikkontakter på vegg. Komfyrvakt, fuktføler i benkeskap og vannrør i PEX rør-i-rør system.
Fra stuen/spisestuen/kjøkkenet er det utgang via skyvedør til stor, solrik og vestvendt markterrasse på ca 40 kvm med fjordutsikt. I forlengelse av terrassen ligger den store og flotte hagen. Hagen er forholdsvis flat, har gode solforhold og noe utsikt. Mot nord grenser noe av tomten til en større villaeiendom som er bevaringsverdig, slik at man har et større og mer usjenert grøntområde som nabo på denne siden.
2. etasje:
Øverste etasje inneholder trappegang, 3 soverom og bad.
Trappegang og alle soverom med 1-stavs parkett.
Pent flislagt bad med varmekabler, pusset opp i 2013. Badet er innredet med servantskap med glatte fronter på skuffer og dobbel helservant med 2 stk. ett-greps blandebatterier. Integrert speil i veggen. Overlys over speil og stikkontakter på vegg. Dusjhjørne med dusjvegg/dusjdør i glass og veggmontert regn- og hånddusj. Veggengt toalett med hyllekant og glasshyller i nisje over. Vannrør i PEX rør-i-rør system. I boligsalgsrapporten er badet gitt et «verdibevis» (se vedlegg i boligsalgsrapporten for nærmere informasjon om betingelser).
I felles garasjeanlegg disponerer boligen 2 garasjeplasser etter hverandre. Garasjen har plass til totalt 4 biler (2 til hver). Elektrisk garasjeport med belysning. Malt betonggulv og malte vegger. Lys og stikkontakter i garasjen. Det er også felles brannvarslingsanlegg og sprinkelanlegg i garasjen. I tilknytning til garasjen har boligen også egen praktisk bod. Dirkete innvendig adkomst fra garasjen til boligen.
Se boligsalgsrapport datert 24.11.2021 og selgers egenerklæring for nærmere informasjon om eiendommens standard.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i følgende rom:
Kjeller: Gang, bad, kontor, soverom og kjellerstue.
1. etasje: Entré og stue/spisestue/kjøkken.
2. etasje: Bad.
Peisovn fra 2011 i stuen/spisestuen.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.06.1960.
Det foreligger ferdigattest for garasjeanlegget etc. (i samme byggesak som eneboligene) datert 05.07.2012.
Det foreligger ferdigattest for ombygging/tilbygg etc. av tomannsboligen datert 13.07.2012.
Rommet i kjelleretasjen med egen inngang, som i dag benyttes som soverom, er opprinnelig byggemeldt som bod og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommet til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Seksjonen overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr. 912386,13.04.1917.
Bestemmelse om bebyggelse. Megler har lett etter servitutten i Digitalarkivet, uten å ha funnet den. Servitutten vil følge eiendommen og kjøper overtar ansvaret for servitutten.
Dagboknr 501, tinglyst 13.01.1953.
Bestemmelse om veg. Stuttvegen er regulert bredere. Dersom kommunen krever det skal sameiet være med på å opparbeide veien til regulert bredde for egen regning og vederlagsfritt avstå fra deler av egen grunn.
Dagboknr 6167, tinglyst 13.05.1954.
Erklæring/avtale. Eiendommen tilknyttes offentlig vann- og avløpsnett. Eier har det fulle og hele ansvaret for private stikkledninger.
Dagboknr 6169, tinglyst 13.05.1954.
Erklæring/avtale. Stuttvegen 4B-E og Stuttvegen 2E forplikter seg til å reparere og vedlikeholde den felles kloakkledning fra eiendommen.
Dagboknr 37531, tinglyst 01.12.1983.
Best. om adkomstrett. Adkomstretten gjelder et bruksnummer som ble sammenslått med denne eiendommen og anses ikke for å være relevant.
Dagboknr 13166, tinglyst 20.03.1984.
Best. om adkomstrett. Adkomstretten Servitutten gjelder et bruksnummer som ble sammenslått med denne eiendommen og anses ikke for å være relevant.
Dagboknr 17317, tinglyst 27.03.1985.
Best. om garasje/parkering. Servitutten gjelder et bruksnummer som ble sammenslått med denne eiendommen og anses ikke for å være relevant.
Dagboknr 496322, tinglyst 05.07.2010.
Erklæring/avtale. Servitutten har det samme innholdet som beskrivelse av servitutt tinglyst 13.01.1953.
Dagboknr 1001809, tinglyst 01.12.2011.
Bestemmelse om bebyggelse. Det skal ikke oppføres nye bygninger eller beplantes nye trær eller busker i det området som avgrenses av de bygningsmessige linjene mellom seksjon 1 og seksjon 3 (som også vil kunne gjelde seksjon 4, ettersom seksjon 3 reseksjoneres), mot syd og vest, uten samtykke fra seksjon 1. Det medfølger kart til servitutten.
Dagboknr 59696, tinglyst 20.01.2012.
Erklæring/avtale. Stuttvegen 4A har rett til å ha liggende kabel for strøm og ikt på eiendommen, og rett til adkomst for reparasjoner og vedlikehold.
Dagboknr 905577, tinglyst 03.11.2011.
Seksjonering.
Dagboknr 921001, tinglyst 25.10.2013.
Reseksjonering.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
Det ble i 2014 målt radonverdi (årsmiddelverdi) på 73-75 Bq/m3 i boligens kjelleretasje og 94 Bq/m3 i 1. etasje, og dette var innenfor angitt grenseverdi.

Diverse

Sameiet er under reseksjonering, slik at denne enheten blir en egen seksjon (snr. 4), da hele tomannsboligen til nå har vært en seksjon. De 2 garasjeplassene, boden og hagen vil bli tinglyst som tilleggsareal til seksjonen. Det tas forbehold om mindre nødvendige endringer reseksjoneringen. Selger tar også forbehold om mindre avvik i seksjonens tomtestørrelse og endelige grenser inntil oppmålingsforretning er gjennomført.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Stuttvegen 4E har en meget attraktiv beliggenhet på toppen av Stuttvegen, på det høyeste punktet mellom Solveien og Åsdalsveien. Boligen ligger godt tilbaketrukket og skjermet fra veier, i rolige og frodige omgivelser med flotte solforhold og utsikt mot fjorden i vest. Et særdeles barnevennlig villaområde med lite gjennomgangstrafikk og kort vei til skoler og friområder. Nærhet også til kollektivtransport og servicetilbud.
Fra eiendommen er det kort vei til Sæter med flere caféer, spisesteder og butikker, samt Meny og Rema1000. På Sæter finner du i tillegg bl.a. treningssenter, legekontor, bank m.m., samt både bussholdeplass og trikkestasjon.
De to andre lokale handelssentrene i bydelen, Lambertseter og Holtet, er heller ikke langt unna. Lambertseter Senter har et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino, mens du på Holtet bl.a. finner den populære delikatessebutikken Jacobs.
Det er et godt kollektivtilbud i område, men kort vei til trikk og buss ved Sæter, samt til Nordstrand togstasjon lenger ned i Nordstrandveien.
(Se ruter.no for rutetider)
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. kort vei til friområder som gir gode leke- og rekreasjonsmuligheter. Det er heller ikke langt til Ekebergsletta med flotte turområder sommer som vinter, lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, Ekebergrestauranten m.m. Nærhet også til Østmarka.
En kort spasertur fra eiendommen og ned til flere badeplasser langs fjorden.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Nordstrand IF på 'Niffen' med nyere håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Bækkelaget Sportsklub (BSK) - håndball, fotball, ski m.m. Anlegg på sportsplassen samt Ekeberghallen.
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall.
Områdets lokale alpinbakker, Sloreåsen og Leirskallen.
Treningsstudio: Evo på Sæter, BestHelse på Holtet og Sats på Lambertseter.

Adkomst

Stuttvegen er en lite trafikkert villavei på Nordstrandshøgda som går fra Solveien til Midtåsen. Stuttvegen 4 E ligger på det høyeste punktet, i strekket mellom Solveien og Åsdalsveien.

Barnehager, skoler og fritid

Flere barnehager i nærmiljøet.
Kort og lite trafikkert skolevei til Nordstrand barne- og ungdomsskole.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på totalt 2 186 kvm som tilhører sameiet. Boligen vil få tinglyst naturlig tilhørende tomtedel på ca 400 kvm til seksjonen. Tomten er pent opparbeidet med plenarealer og beplantning. Stor og forholdsvis flat hage med gode solforhold og noe utsikt. På vestsiden av huset er det opparbeidet stor markterrasse på ca 40 kvm med fjordutsikt. Ved inngangssiden mot øst er det også en skiferbelagt uteplass på ca 12 kvm. Mot nord grenser deler av tomten til en større villaeiendom som er bevaringsverdig, slik at man her har et større og mer usjenert grøntområde som nabo.
Fellesarealer er pent opparbeidet med asfaltert gårdsplass, betongtrapp, skiferheller, beplanting og belysning.

Parkering

Boligen disponerer 2 garasjeplasser etter hverandre i felles garasjeanlegg med nabo (plass til 2 biler hver). Elektrisk garasjeport med belysning. Lys i garasjen.
Egen praktisk bod i tilknytning til garasjen.
Direkte innvendig adkomst fra garasjeanlegget og inn til boligens kjelleretasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen, dersom ikke annet er fastsatt i vedtekter eller andre avtaler.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4644 datert 11.06.2012.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter og eiendomsskatt for seksjonen er det ikke opplyst om fordi eiendommen ikke er reseksjonert.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 32 000,- (inkl. nettleie) pr. år. / 20 000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5 500,-.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av Internett og har avgift på kr 600,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Da boligen er under seksjonering er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2018 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2018 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 13 838 842,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Morten Andreas Aagaard

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og seksjonen er tilknyttet Sameiet Stuttvegen 4 B-E, med sameiebrøk 1/4 (etter reseksjonering).
Sameiet består av 4 seksjoner etter reseksjoneringen (pr. i dag består sameiet av 3 seksjoner).
Seksjonseier har vedlikeholdsansvar av egen seksjon, etter nærmere bestemmelser i vedtektene.
Tilbygg/påbygg og andre arbeider som skal meldes til bygningsmyndighetene, må godkjennes av styret før byggemelding kan sendes.
Bebyggelse som er umalt kan ikke males uten tilslutning fra samtlige sameiere.
Ved evt. boring etter grunnvarme skal det benyttes oppsamlingscontainer for boreslam.
Det er ikke anledning til å oppbevare campingvogn, bobil, båt eller tilsvarende på tomten uten samtykke fra øvrige sameiere.
Stikkontakter i garasjeanlegget er tilkoblet snr. 3, slik at snr. 4 selv må etablere egne kontakter og evt. strøm til el. bil lader.
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostnader bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0254/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.21254

Dato

Sist oppdatert: 03. desember 2021 kl. 15:45

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.