Solgt: 8 000 000 kr

Hans C. Gjefles vei 6

7 500 000 kr
97 m²
3 soverom
Maria S Thorbjørnsen
Presenteres av
Maria S Thorbjørnsen
Ekeberg/Simensbråten
Lekker rekkehusleilighet over to plan med privat takterrasse med fantastisk utsikt. Garasje med elbil-lader.
 • Prisantydning
  7 500 000 kr
 • Omkostninger
  188 842 kr
 • Totalpris
  7 688 842 kr
 • Byggeår
  2010
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  97 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 174 kr
 • Energimerke
  Oransje C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Innholdsrik og meget tiltalende rekkehusleilighet over to plan med fantastisk utsikt over store deler av byen fra vestvendt balkong og usjenert takterrasse. Boligen ligger i en blindvei på Ekeberg uten gjennomgangstrafikk: altså særdeles trafikkskjermet og barnevennlig i et meget populært og veletablert boområde. Kort vei til «alt» inkludert skole, barnehage, kollektivtransport, et vell av service- og fritidstilbud samt rike naturopplevelser – samtidig som det tar 10 minutter å trille på sykkel til Oslo sentrum. Her er du i midten av alt – men fortsatt rolig og privat.
Leiligheten har en praktisk planløsning som inkluderer bl.a. 3 soverom, 2 bad, stor stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning, loftstue, balkong og takterrasse. God lagringsplass. Garasjeplass i kjeller med elbil-lader.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Hans C. Gjefles vei 6, 1182 OSLO
Gårdsnummer 149, bruksnummer 123, seksjonsnummer 8, kommunenummer 301

Innhold

Totalt bruttoareal: 107 kvm
Totalt bruksareal: 98 kvm
Totalt primærrom: 97 kvm
1. etasje 64 kvm:
Entré, baderom, 2 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning, og utgang til veranda
Loft 33 kvm:
Loftstue med utgang til takterrasse, soverom og baderom.
Sekundærrom:
Loft 1 kvm:
Bod
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 5 kvm, bod på terrasse på ca. 3,8 kvm, og garasje.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.06.2020 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligbygg over en etasje samt loft, underetasje og kjeller, oppført i 2010. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i med gulv på grunn av betong og grunnmur av betong. Yttervegger og etasjeskiller i trekonstruksjoner. Fasader utført i liggende kledning. Takkonstruksjonen er utført i saltaksform og utvendig tekket med takstein. Verandadører og vinduer med 2-lags glass fra 2010.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven, og interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Smart og lekker rekkehusleilighet over to plan med herlig utsikt over store deler av byen fra to terrasser. Boligen ligger i en blindvei som går inn fra Simensbråtveien – med andre ord særdeles trafikkskjermet og barnevennlig i et meget populært og veletablert villaområde. Fra enden av veien kan du bokstavelig talt gå rett inn i skogen, og etter turen kan du hvile beina mens du nyter en utsikt som får deg til å føle at du kan strekke ut hånden og ta på landemerkene i Oslo sentrum.
Du er på mange måter midt i mellom og nær alt i Hans C. Gjefles vei. Du kan spasere bort til Ekebergsletta og over til Skulpturparken, rusle ned til høyre til urskog og brusende elveløp i Svartdalsskogen, ned til venstre til Gamlebyen, Middelalderparken og videre inn til sentrum, eller sette deg på sykkelen i et par minutter til nærmeste kjøpesenter som har «alt» - eller rett inn i Østmarka. Skoler, barnehage og et vell av fritidstilbud og naturopplevelser ligger omtrent på dørstokken.
Beliggende rolig til i en blindvei i et område med minimalt med gjennomgangstrafikk og allikevel nær til alt vil de fleste kunne finne seg vel til rette her.
Boligen stod ferdig i 2010, og den tidligere eieren hadde gjort flere tilvalg ifm bygging, deriblant ekstra høy kvalitet på kjøkkeninnredning og baderomfliser. Med utgangspunkt i alder og kvalitet har det med andre ord vært lite behov for oppgraderinger underveis. Nåværende eier har dog gjort følgende oppgraderinger de senere år:
- Montert flere kjøkkenskap, samt byttet benkeplate, vask og blandebatteri.
- Byttet alle downlights
- Lagt Kebony terrassebord på takterrassen og balkongen
- Montert El-bil lader i garasje
- Montert flere nye el-stikker
Om du ikke foretrekker å ra roen synke inn i sjela mens du rusler «hele» Hans C. Gjefles vei frem til nummer 6, kan du snarveien på gangvei direkte ned fra Simensbråtveien. Den er også kjekk om du er av typen som må løpe til bussen hver morgen – men ikke vil at alle naboene skal se det. Om du kommer med bil eller sykkel, er det også utrolig praktisk å bare kunne svinge rett inn i felles garasjeanlegg i kjelleren. Med leiligheten følger det selvsagt egen biloppstillingsplass, og like selvfølgelig i 2020 har denne elbil-lader. Romslig bod på ca. 5 kvm i kjelleren har du også, med plass til både sykler og annet.
1. etasje
Om du kommer inn til inngangspartiet til fots på den koselige, gruslagte stien, eller opp trappa fra garasjen i kjelleren, så er altså neste stopp inn i selve entréen. Her er det plass til å henge fra seg ytterklær og skotøy – og så brer leiligheten seg ut for deg.
Inn til høyre kommer du til den store, åpne kombinerte kjøkken-, spisestue og stueløsningen. Kjøkkenet har alt det du trenger i sin L-form – uten å ta en dominerende plass. Det oppleves mer som en innbydende innramming til spisebordet. Her kan du dyrke gode stunder med familie og venner – og briljere fra kjøkkenbenken mens du tryller frem godsaker i glass og på tallerkener. Desserten kan eventuelt nytes i stuen foran peisen? Kanskje startet du dagen med en stille morgenkaffe på balkongen mens byen under gradvis våknet til liv av solens stråler? Dette er uansett definitivt boligens dunkende hjerte og levende samlingspunkt, hvor store og små hendelser i familielivet finner sted, eller hvor venner samles i sosiale lag. Det er nok plass til å etablere de soner man trenger og ønsker for å skape sitt spesielle hjerterom i hjemmet.
Kjøkkendetaljer: innredning fra Harmoni med profilerte fronter og laminert benkeplate. I 2016 ble det satt montert ny benkeplate og, ny nedfelt oppvaskkum i kompositt med ett-greps armatur fra Tapwell. Glassplate mellom benk og overskap – overskapslys. Integrert hvitevarer som inkluderer: stekeovn med nedfelt keramisk koketopp fra Electrolux, kjøleskap med fryser fra Bosch, og oppvaskmaskin fra Bosch. Det ble iflg. boligsalgsrapporten observert at vannrørene ikke er plugget mot varerør.
Du kan ikke unngå å legge merke til balkongen med direkte utgang fra stuen - med fantastisk utsikt. Her er det mer enn nok plass til å nyte utsikten, ta en liten pust i slagene mellom rettene på middagsbordet, eller bare sette seg ned for en prat ute. Om ettermiddags- eller kveldssolen blir for sjenerende, trykker du på knappen og den elektriske markisen rulles ut. Kjekt også om det er utrygt for regn når du vil åpne opp stuen litt ekstra.
Rett før stuen og kjøkkenet fra entréen ligger etasjens bad. Det inneholder alt et moderne og funksjonelt bad skal: lyse, tidløse fliser vegger på gulv og vegger, romslig dusjkabinett med glassvegger, vegghengt wc, vegghengt innredning under heldekkende servant med ettgreps armatur, stort overskap med speildører og overlys med stikkontakt. Iflg. boligsalgsrapporten er det ikke mulig å se om det er etablert anordning (slisse under toalettet e.l.) slik at evt. lekkasjevann fra sisterner blir synlig. Downlights i taket og varme i gulvet – ingen liker å fryse på tærne om morgenen.
Til venstre i entréen ligger etasjens to soverom. Begge soverommene er romslige, og begge har god skapplass. Hovedsoverommet med skyvedørsgarderobe, det litt mindre med skaprekke langs hele den ene veggen. Begge soverommene har vinduer ut mot baksiden av huset som sikrer uforstyrret nattesøvn.
Fra stuen svinger trappen seg opp til loftet/andre etasje. Det er en åpen og luftig trapp som skaper god flyt gjennom leiligheten samt sikrer godt med naturlig lys ovenfra og ned.
Loftet
På toppen av trappen kommer du til en loftstue. Rommet kan brukes som lekeplass for de yngste, eller du kan etablere lesekrok, hjemmekontor, musikkbibliotek – mulighetene er mange. Med takhøyde helt opp til 2,99m og store vindusflater ut mot takterrassen og byen oppleves rommet som ekstra luftig og med god atmosfære.
Fra loftstuen er det adgang ut til den store, herlige takterrassen, til soverom nummer tre, til baderom og til innvendig bod.
Baderommet har flislagt gulv med gulvvarme og flislagte hvite vegger. Vegghengt innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur. Overskap med speildører på vegg med overlys og stikkontakt over servant. Badekar med ett-greps armatur og dusjmuligheter. Vegghengt wc. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Iflg. boligsalgsrapporten er det noe riss/sprekker i veggflis og flisfuger som kan indikere mulig skade i bakenforliggende konstruksjon. Kneloft for lagring i enden av baderommet hvor varmtvannsbereder er plassert.
Videre i denne etasjen finner du det tredje soverommet. Rommet kan selvsagt brukes som TV-stue, ungdomsrom, kontor og gjesterom – mulighetene er mange utover kun som et tredje soverom. Om man ønsker det, kan med relativt enkle grep gjøre om rominndelingen her oppe, eller til og med åpne opp helt og lage en gedigen loftstue. Potensialet er stort og mulighetene er mange til å forme det slik det passer deg og dine behov aller best.
I nesten hele loftstuens lengde er det store vindusflater nesten fra gulvet og opp til taket, samt en stor dobbel balkongdør ut til den fantastiske takterrassen på hele 11,3 kvm. Terrassen er helt usjenert, og her kan man virkelig nyte den majestetiske utsikten ut over store deler av byen i fulle drag. Vendt mot vest-nordvest er det ypperlige solforhold for lange ettermiddager og sene kvelder på byens tak. Om stuen og kjøkkenet nede er hjerterommet, er dette det rommet der sjelen og drømmene får næring.
Kort oppsummert
Hans C. Gjefles vei 6 er en moderne og innholdsrik rekkehusleilighet, med smart planløsning med godt potensiale for å kunne tilpasses dine ønsker og behov. Leiligheten over to plan fremstår som velholdt og innflyttingsklar. Beliggende i en blindvei i et veletablert og meget populært villaområde som regnes som særlig barnevennlig. Nær beliggenhet til «alt» fra byens sentrum, til hele Oslos hage og lekeplass Ekebergsletta, til badeplasser i fjorden og til Østmarka, er dette et område som hvor alle og hvem som helst vil kunne finne seg vel til rette. Her er det alle muligheter for å etablere et godt liv i et godt hjem.
For nærmere beskrivelse av boligens standard henvises det til boligsalgsrapporten datert 26.06.2020 og til selgers egenerklæring.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektriske panelovner og gulvvarme på begge bad. Ildsted for vedfyring i stue/spisestue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15.10.2010.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/149/123/8:
05.11.1915 - Dokumentnr: 900883 - Bestemmelse om deleforbud
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om benyttelse
Forbud mot generende bedrift
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:149 Bnr:123
Gjelder denne registerenheten med flere
29.01.1932 - Dokumentnr: 918360 - Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra: Knr:0301 Gnr:149 Bnr:123
Gjelder denne registerenheten med flere
30.05.1939 - Dokumentnr: 7498 - Best. om vann/kloakkledn.
Overført fra: Knr:0301 Gnr:149 Bnr:123
Gjelder denne registerenheten med flere
18.10.1940 - Dokumentnr: 8744 - Best. om vann/kloakkledn.
Overført fra: Knr:0301 Gnr:149 Bnr:123
Gjelder denne registerenheten med flere
10.06.1953 - Dokumentnr: 7684 - Erklæring/avtale
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:0301 Gnr:149 Bnr:123
Gjelder denne registerenheten med flere
10.06.1953 - Dokumentnr: 7685 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra: Knr:0301 Gnr:149 Bnr:123
Gjelder denne registerenheten med flere
31.07.1978 - Dokumentnr: 16362 - Erklæring/avtale
Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse
av denne eiendom
Overført fra: Knr:0301 Gnr:149 Bnr:123
Gjelder denne registerenheten med flere
06.10.1980 - Dokumentnr: 23174 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra OSLO LYSVERKER
Overført fra: Knr:0301 Gnr:149 Bnr:123
Gjelder denne registerenheten med flere
17.11.2009 - Dokumentnr: 877868 - Bestemmelse om bebyggelse
Midlertidig dispensasjon fra vegloven
Vedtak av visse vilkår vedrørende utskillelse/bebyggelse av denne matrikkelenhet
Kan ikke slettes uten samtykke
fra Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune
Gjelder denne registerenheten med flere
17.11.2009 - Dokumentnr: 877908 - Erklæring/avtale
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Simensbråtveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde
Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune
Gjelder denne registerenheten med flere
09.06.2020 - Dokumentnr: 2564086 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Elektronisk innsendt
23.01.2009 - Dokumentnr: 51604 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 8
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 96/1333
30.09.2011 - Dokumentnr: 790865 - Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel
Endret seksjon:
Snr: 8
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 96/940

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt, veletablert og barnevennlig boområde på Ekeberg. Ekeberg er et av Oslos områder hvor det har vært beboelse over lengst tid. Det er gjort hundretalls av funn fra bronsealderen, og det er også påvist helleristningsfelt som er 3-4.000 år gamle. Vi kan med andre ord omtale Ekeberg og Brannfjell som et særdeles veletablert boligområde. I dag er dette et meget attraktivt og trafikkskjermet boområde.
Boligen ligger høyt og fritt med optimale solforhold og en enestående panoramautsikt over store deler av Oslo: fra Operaen og Bjørvika, via Holmenkollen og Grefsenkollen helt opp til åsdragene bak Romsås. Det er som om du svever over hovedstaden! Men leiligheten ligger faktisk innenfor bomringen – hvor ellers kan man se hele byen og samtidig bare være minutter unna sentrum? Eiendommen ligger inn en liten blindvei uten gjennomgangstrafikk og beliggenheten er således spesielt barne- og familievennlig. Få minutters gange til friområdet på Ekebergsletta som er et eldorado for barn i alle aldre: Her er det unike muligheter for tur- og friluftsaktiviteter uansett alder og årstid. Området rundt Ekebergsletta kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, skulpturpark og Ekebergrestauranten m.m.
Fra leiligheten er du i sykkelavstand til byen, Østmarka og Østensjøvannet, samt Bunnefjorden, med flere hyggelige badeplasser. Ønsker du variasjon fra skogsområdene på Brannfjell og Ekeberg, er det muligheter for spennende naturopplevelser i Svartdalsskogen som du kan trille ned til på bare noen få minutter: her er det flotte turstier langs Alnaelva helt opp til Lillomarka og muligheten til å oppleve tett urskog og brusende elv midt i Oslo. Mange liker også å rusle rundt og oppleve den eldste delen av Oslo nedover i Ekebergskrenten, Baglerbyen og Gamlebyen med bl.a. gamle, koselige småhus, Oslo Hospital, Oslo Ladegård, Middelalderparken og de gamle kirkeruinene for å nevne noe. Kort og trygg skolevei til Ekeberg skole, og et godt barnehagetilbud i nærområdet.
Kort vei til nærbutikk (Spar) i Vårveien, Rema 1000, samt søndagsåpne Joker og Bunnpris på Ryen. Nærmeste kjøpesenter er Manglerud senter med et totaltilbud av varer og tjenester (ca. 60 butikker). Her finner man blant annet apotek, post i butikk, matbutikk, frisør, legesenter, klesforretninger og Vinmonopol. Bryn senter ligger også i nærområdet, og tilbyr hele 42 butikker, 12 helseaktører, og en av Norges største dagligvarebutikker, Meny. En kort kjøretur unna finner man Holtet med populære Jacobs, Åpent Bakeri og Best Helse helsesenter. Kort vei også til Lambertseter Senter, med bl.a. Symra kino, Deichmans bibliotek, Vinmonopolet og over 80 butikker og spisesteder. Det skal snart åpne ny kafé og delikatesseforretning på Ekeberg som skal være et samlingspunkt for hele nabolaget. Gangavstand til kafeen fra boligen.
Nærhet til offentlig kommunikasjon med bl.a. buss i Ryenbergveien. Se gjerne www.ruter.no for tidstabeller og rutetilbud.
For treningsglade sjeler finnes det et vell av tilbud og muligheter! De naturlige omgivelsene gir masse muligheter for fysisk utfoldelse, tur, mosjon og lek. For de som foretrekker treningssentre er det mange muligheter i alle himmelretninger. Og ikke minst er det et enormt tilbud i de lokale idrettslagene og -foreningene i nærområdet med bla. fotball, håndball, ishockey, innebandy, friidrett, turn, basketball, hestesport, frisbee, aerobic, dans og yoga:
Bækkelaget Sportsklubb (BSK) - ski, håndball, fotball m.m. Anlegg på Sportsplassen med bl.a. kunstgressbane, samt Ekeberghallen.
KFUM-kameratene tilbyr fotball, friidrett, m.m.; med KFUM Arena og Ekeberghallen ved Ekebergsletta, samt fotballbaner på Nordstrand.
Lambertseter idrettsforening (LIF) med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter har grupper for fotball, friidrett, håndball, innebandy, badminton og mer. LIF sammen med Lambertseter bryteklubb har masse aktiviteter i den nye flerbrukshallen Lambertseter; hallen stod ferdig i 2017.
Lambertseter Svømmeklubb (LSVK) er en av landets fremste svømmeklubber og holder til i svømmehallen på Lambertseter Bad. Svømmehallen er åpen for publikum alle dager.
I 2021 skal Oslos første nye svømmehall på 35 år stå ferdig: Manglerud bad og aktivitetshus bygges rett ved Manglerud skole. Anlegget vil være på 6.300 kvadratmeter fordelt på over tre etasjer, og vil inneholde hovedbasseng, opplærings- og behandlingsbasseng, familie-basseng, boblebad, vannsklier og stupetårn.
Manglerud Star er en stor breddeklubb med flotte idrettsanlegg med innendørshaller for fotball og ishockey.
Høyenhall Basketballklubb ble opprettet på midten av 80-tallet og har et godt tilbud til både gutter og jenter og har base på Høyenhall skole.
Tunet IBK er en av Norges største innebandyklubber og har hjemmebane i Høyenhallen tilknyttet Høyenhall skole.
Ekeberg Sendeplateklubb har sin hjemmebane på Ekeberg Frisbeegolf rett ved Ekeberg skole. De har både lavterkseltilbud for nybegynnere, samt en egen elitegruppe for landslagsutøvere og de som konkurrerer internasjonalt.
EKT Rideskole og Ekeberg Rideklubb har tilbud for alt fra nybegynnere til konkurranseidrett på høyt nivå.
Dancespace ballettskole, dansestudio og yogastudio holder til ved Ryenkrysset og tilbyr undervisning i et stort utvalg dansestiler og yogaformer for alle mennesker fra 2 år og oppover.
Step Up Danseklubb har det største tilbudet i dansestiler for barn i Oslo, og har kurs på bl.a. Karlsrud, Nordstrand og Lambertseter i nærområdet.
Mudo Gym med treningsstudio og undervisning i et stort utvalg av kampsporter holder til i Raschs vei på Karlsrud.
Bekkelagshøgda Tennisklubb (BTK) med anlegg innerst i Jomfrubråtveien.
Bydelens lokale alpinbakker: Sloreåsen og Leirskallen.
Treningsstudio: Sats eller Fresh Fitness finner du både på Ryen, Karlsrud og Lambertseter, Gym Manglerud på Manglerudsenteret, BestHelse på Holtet, Evo på Sæter.
I tillegg er det flust av kor, korps og diverse kulturtilbud.
Du har altså et stort tilbud i absolutte nærhet som inkluderer byens største grønt- og lekeområder, turstier, lysløyper, idrettsanlegg, ishall, offentlige bad og badeplasser både i marka og i fjorden, minigolfbane, ridesenter, skatepark, husdyrpark, store friområder, elveløp og fossefall, skulpturpark, Middelalderbyen, Gamlebyen, Nordre Skøyen Hovedgård og Ekebergrestauranten, m.m. Et eldorado for barn, samt at det gir unike tur- og friluftsmuligheter for alle aldersklasser, sommer som vinter.

Adkomst

Ta av fra Vårveien på Ekeberg, inn Simensbråtveien. Når Simensbråtveien svinger mot høyre går Hans C. Gjefles vei ned mot venstre. Boligen ligger på venstre side av veien.

Barnehager, skoler og fritid

Flere private og offentlige barnehager i området. I følge utdanningsetaten sogner Hans C. Gjefles vei 6 til Ekeberg skole. Skolekretsen er svært populær og skolen har idyllisk beliggenhet på Ekebergsletta. Det er i tillegg flere private og offentlige barnehager i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt på 1.363 kvm. Tomten ligger i et vestvendt skrånende terreng. Den er opparbeidet med asfaltert adkomst, gruset adkomst til inngangsparti, buskbeplatning og noe plenlagte arealer. Det er også egen gangvei med trapper direkte opp til Simensbråtveien. Felles lekeplass med sandkasse og lekehus.
Utgang fra stue/spisestue til balkong, og fra loftstuen er det utgang til en helt privat og usjenert takterrasse på hele 11,3 kvm. Begge vestvendt for optimale solforhold på ettermiddagen og utover kvelden. Herfra kan du nyte en sensasjonell utsikt over store deler av Oslo: fra Operaen og Bjørvika, via Holmenkollen og Grefsenkollen helt opp til åsdragene bak Romsås. Det hele bare en liten rusletur fra hele Oslos hage og lekeplass - Ekebergsletta. Her kan du altså sitte helt usjenert på din egen takterrasse og strekke ut hånden og nærmest plukke opp diverse landemerker nede i sentrumsgryta.

Parkering

Det følger 1 garasjeplass (plass nummer 8) med seksjonen. Iflg. selger er det ved parkeringsplassen en lagringskrok/lagernisje hvor det er plass til eks. dekk og ved.
Sameiet har gjesteparkeringsplass. Ellers gjelder gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2 174,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, strøm til fellesarealer, trappevask, vedlikehold, kommunale avgifter og snøbrøyting av privat vei.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Det er anslått at felleskostnadene skal øke med ca. kr. 390,-
Iflg. selger er eiendomsskatten for 2020 på ca. kr. 999,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.500,- pr. år
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv/Internett og har avgift på kr 799,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 547 608,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 5 571 388,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 47 686,- pr. 31.12.2019
Sameiet har ikke lån.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.688.842,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonnummer. Kun rettshjelspdekning koster kr. 7.100,- .

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ole Christian Nilsen

Informasjon om sameiet

Leiligheten er tilknyttet sameiet Hans C. Gjefles vei 6-8, med sameiebrøk 96/940 iht. seksjoneringsbegjæringen. Iht. vedtektene er sameiebrøken 96/644 som ligger til grunn for kostnadsfordelingen etc. sameiet.
Sameiet består av 8 boligseksjoner. I tillegg ligger det 2 seksjoner (snr. 1 og 10) på øvre del av tomten mot Simensbråtveien, men disse to seksjonene er ikke en del av sameiet Hans C. Gjefles vei 6-8.
Styreleder er Tom Borg, tlf. 954 37 497.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Ordnet nedløp
- Ordnet avløpskum
- Etablert gjesteparkering
Planlagte påkostninger:
- Sameiet har bestilt en tilstandsrapport som vil legges til grunn for vedlikeholdsutbedringer i årene fremover. Sameiet har blitt etterfakturert for for lite betalt -og avløpsavgifter for 2017 - 2020, og dette har medført et behov for justering av fellesutgifter og/eller innbetaling av engangsbeløp. I tillegg har sameiet hatt utgifter til ekstraordinært vedlikehold de seneste årene. Ny eier må påregne en økning av felleskostnadene.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.
Dokumenter for sameiet samt seksjoneringsbegjæring kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag:0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Eksklusiv salgsoppgave: kr 3.700,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0084/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.2084

Dato

Sist oppdatert: 25. februar 2021 kl. 13:56

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.