Solgt: 3 900 000 kr

Daletoppen 16

4 200 000 kr
91 m²
3 soverom
Terje Tveit
Presenteres av
Terje Tveit
ØVRE BÅSTAD
Stor gjennomgående leilighet med 3 soverom. God planløsning. 2 verandaer. Nydelig fjordutsikt. Garasjeplass.
 • Prisantydning
  4 200 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  79 739 kr
 • Omkostninger
  106 342 kr
 • Totalpris
  4 386 081 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1977
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  91 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 121 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Sentralt beliggende leilighet med kort vei til Asker sentrum og sjøen. Naturskjønt utsyn og en fantastisk utsikt mot Oslofjorden. Daletoppen er et stille og rolig boområde beliggende i en blindvei. Leiligheten er gjennomgående og har veranda på begge sider. Garasjeplass i kjelleren under blokka.
Kort fortalt:
Kort vei til Asker sentrum
3 soverom
Lekkert kjøkken fra 2010
Noe modernisering må påregnes
Gjennomgående leilighet med 2 verandaer
God planløsning
Nydelig utsikt til Oslofjorden
Gode solforhold
Stille og rolig område
Kort vei til turområder og sjøen
Barnevennlig
Kort vei til barnehager
Nylig utført fasadearbeid med nye vinduer og ytterdører

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Daletoppen 16, 1387 ASKER
Gårdsnummer 52, bruksnummer 135, seksjonsnummer 117, kommunenummer 3025

Innhold

Totalt bruttoareal: 100 kvm
Totalt bruksareal: 91 kvm
Totalt primærrom: 91 kvm
Bruksareal:
Selveierleilighet 91 kvm
Primærrom:
Selveierleilighet:
2. etasje 91 kvm: Entré, kjøkken, stue, gang, toalettrom, bad og 3 soverom.
I tillegg disponerer boligen 2 boder. Den ene ligger i byggets underetasje og er på ca. 9 kvm. Boden er merket med nr. 21. Den andre er en utvendig bod på 0,5 kvm lokalisert på verandaen med utgang fra kjøkkenet.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.08.2020 utført av Anticimex Oslo. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligbygg over 3 etasjer, samt underetasje og garasje i kjeller. Leiligheten ligger i 2. etasje med adkomst via felles trappegang.
Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur i betong. Bærende konstruksjoner og etasjeskillere i hovedsak av betong. Utvendig fasader forblendet med teglstein og liggende kledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget).
Leiligheten har slett entrédør fra Jømna Brug med brannklasse B30, lydklasse 39dB og kikkehull fra 2018. Balkongdører og vinduer med rammer/karmer av tre, og tre-lags glass fra 2018.
Utgang fra kjøkken til nordvest-vendt veranda på ca. 7,5 m2. Gulvflate av betong. Rekkverk/håndløper av tre. Rekkverkshøyde er målt til ca. 92 cm. Adkomst til utvendig bod oppmålt til ca. 0,5 m2. Utgang fra stue til sydøst-vendt terrasse på ca. 14,5 m2. Blomsterkasse av betong i front. Gulvflate av betong. Balkong har markise og utebelysning.
Bygget og fasaden er en fellesdel for sameiet og derfor ikke nærmere beskrevet i Boligsalgsrapporten.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Kjøkken
Til informasjon har kjøkkenet ikke montert komfyrvakt eller waterguard.
Bad
Baderom oppgradert i 1999. Sluk fra byggeår. Begrenset/ujevnt fall til sluk. Fallet er noe lavt med hensyn på lekkasjesikkerhet. Noen løse fliser på gulvet med manglende vedheft til underlaget, såkalt bom. Det er ikke mulig ved visuell kontroll å verifisere om membran/tettesjikt er tilfredstillende tilsluttet sluk. Membran/tettesjikt på gulv og vegger er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid. Tilsvarende gjelder også for rør og sluk. TG 2.
Rør på kjøkken, bad og toalettrom
Tilførselsrør av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier at over halvparten av anbefalt brukstid er passert. TG 2.
Gulv
Enkelte løse fliser i entré med manglende vedheft til underlaget, såkalt bom. TG 2.
Enkelte sprekker mellom parkettbord i stue. Ellers normal bruksslitasje. TG 2.
Skjevhetsmåling
Det er registrert skjevheter i leiligheten. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt ble med krysslaser på tilfeldige plasser oppmålt til ca. 21 mm i soverom 1. TG 2.
Øvrige opplysninger:
- Oppgangen har callinganlegg.
- Varmtvannsbereder fra 2008 på ca. 116 liter plassert i hjørne under benkeplate på kjøkken.
- Naturlig ventilasjon kombinert med mekanisk avtrekk på kjøkken, bad og toalettrom.
- Sikringsskap med automatsikringer. Måler plassert i felles trappegang.
Sammendrag fra selgers egenerklæring:
- Pusset opp hele badet i 1999 med nye fliser, dusjkabinett, innredning mm. Membran ble fornyet etter datidens forskrifter. Arbeidet ble utført av fagutdannede.
- I de senere år er fasade, inngangsparti, vinduer, ytterdører og callinganlegg blitt fornyet i regi av sameiet.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Daletoppen 16. Dette er en romslig og gjennomgående leilighet i 2. etasje med 3 soverom. God planløsning med åpen løsning mellom stue og spisestue, samtidig som det er adskilt kjøkken med plass til liten spisegruppe. Nyere og lekkert kjøkken. Det er 2 verandaer, en på hver side. Den med utgang fra stuen er av god størrelse og har en fantastisk fjordutsikt. Her har du sol fra tidlig morgen til rundt kl. 17.00 på sommeren. Naturskjønt utsyn uten gjenboere.
Leiligheten trenger noe modernisering, men da kan du tilpasse det til slik du selv ønsker.
Entrè
Romslig entré med fliser på gulv, noe som er praktisk når det kommer til våte sko og rengjøring. Rommet har god størrelse med plass til å sette opp garderobeskap langs veggen som vender mot stuen.
Stue
Åpen stue og spisestue løsning, som er sosialt samtidig som rommet naturlig deles i to soner. God plass til sofagruppe og spisebord til hele familien. Noen av veggene er kledd med panel og de resterende er malt i lyse farger. Rommet har store vindusflater noe som gir et godt og fint dagslys. Utgang til stor sydøst-vendt veranda på ca. 14.5 kvm med nydelig utsikt til Oslofjorden.
Kjøkken
Flott kjøkken fra 2010 med innredning fra IKEA. Hvite profilerte fronter, med noen vitrineskap over benk. Benkeplate av laminat med tremønster, noe som er svært praktisk og lett å rengjøre. Mellom benkeplaten og overskapene er det hvite dekorative fliser. Benkeskapsbelysning god arbeidsflaten et godt lys. Kjøkkenet har godt med benkeplass. Nedfelt oppvaskkum i rustfrittstål med 2 kummer. Ett-greps armatur. Integrert induksjonstopp, stekeovn og mikrobølgeovn fra IKEA. Oppvaskmaskin fra Simens og kjøleskap og fryser fra Bosch. Vegghengt ventilator over platetopp med kullfilter. Tre-stavs eikeparkett på gulvet og malte lyse flater på vegg. Kjøkkenet har også plass til et lite spisebord, perfekt til frokost og hverdags. Utgang fra kjøkken til nordvest-vendt veranda på ca. 7,5 m2.
Bad
Badet ble oppgradert av fagfolk i 1999. Sluk fra byggeår. Lyst bad med hvite flislagte vegger og fargeglade fliser på gulv, med elektrisk gulvvarme. Vegghengt servantskap i profilert hvit utførelse med god plass til oppbevaring av det man har. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra Oras. Overskap med speil og belysning, samt stikkontakt som er kjekt å ha til barbermaskin eller hårføner. Dusjkabinett med skyvedører av glass. Integrert dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Mekanisk avtrekksvifte på vegg som får fukten ut av rommet. Badet har adgang fra hovedsoverommet samt gang ved toalettrom. I gangen er det også opplegg for vaskemaskin.
Toalettrom
Separat toalett ved siden av badet. Gulvet er belagt med gulvbelegg og veggene er malt i en lys grå tone. Vegghengt servant med ett-greps armatur med speilskap og belysning over. Gulvstående toalett fra Porsgrunn. Mekanisk avtrekk i rommet.
Soverom
Leiligheten har 3 soverom. Hovedsoverommet ligger med inngang fra stuen og vindu ut mot verandaen som vender sydøst. Her er det flere garderobeskap med plass til oppbevaring av klær. Rommet er av god størrelse og en dobbeltseng får man helt klart plass til. Direkte adgang til badet fra hovedsoverommet. De to andre soverommene ligger på kjøkkensiden av leiligheten og er noe mindre. Disse passer perfekt til barnerom, gjesterom eller kontor. Det ene rommet har innebygd garderobeskap.
Overflater
Gulv: Fliser, tre-stavs parkett, laminat, gulvbelegg og teppe.
Vegger: Malte flater, tapet og overflatebehandlet panel.
Himlinger: Malt mur og betong.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med elektriske panelovner. Det er elektrisk gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.02.1981. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3025/52/135/117:
26.08.1977 - Dokumentnr: 14041 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr:3025 Gnr:52 Bnr:144
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. byggegrense
Overført fra: Knr:3025 Gnr:52 Bnr:135
Gjelder denne registerenheten med flere
28.07.1982 - Dokumentnr: 15836 - Best. om vann/kloakkledn.
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: Knr:3025 Gnr:52 Bnr:135
Gjelder denne registerenheten med flere
27.06.1984 - Dokumentnr: 17348 - Erklæring/avtale
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: Knr:3025 Gnr:52 Bnr:135
Gjelder denne registerenheten med flere
13.01.1997 - Dokumentnr: 987 - Erklæring/avtale
DIV. BEST. VEDR. KLOAKKANLEGG
Gjelder denne registerenheten med flere
13.01.1997 - Dokumentnr: 988 - Erklæring/avtale
DIV. BEST. VEDR. KLOAKKANLEGG.
Gjelder denne registerenheten med flere
02.11.2020 - Dokumentnr: 3266529 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
13.05.1987 - Dokumentnr: 14655 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 117
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 88/16168
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 171 SEKSJONER

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.
Utleie av seksjonen skal meddeles styret til registrering minst 14 dager før innflytting/overtagelse av seksjonen. Ved utleie plikter seksjonseier å opplyse styret og forretningsfører om leiers navn, egen adresse i utleieperioden og varigheten av denne.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.
Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Meget sentralt beliggende samt landlig med kort gangvei til Asker sentrum. Naturskjønt utsyn i et flott område beliggende i en stille blindvei. Gjennomgående leilighet med balkong på begge sider. Leiligheten vender ut mot et stort friområde samt skogsholt i stille og naturskjønne omgivelser. Daletoppen er et stille og rolig boområde.
Det tar 5 minutter å sykle ned til den populære badestranden Hvalstrand Bad eller Leangbukta båthavn. Den populære kyststien går langs fjorden ut mot Vollen, nydelige turområder i skogsterreng ut mot Konglungen, Aaby gård med store jordbæråkrer like i nærheten. Asker og Nordmarka kan også by på fine turmuligheter sommer som vinter. Risenga idrettspark med ishall/idrettshall, svømmehall, kunstgressbane, tennishall og skøyteklubb.
Asker sentrum som kun en kjøretur på 4 minutter unna og har et bredt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Trekanten Senter med sine butikker, kulturhuset og mange nye og spennende spesialbutikker, kafeer og restauranter bidrar til et blomstrende og levende sentrum. Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Fusdal eller Coop Extra Morellveien.
Fra Asker sentrum bruker toget 18 minutter til Nationaltheatret og 12 minutter til Drammen. Ønsker du å benytte deg av bil tar det deg ca. 10 minutter til Sandvika og 23 minutter til Oslo sentrum.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Båstadmyra barnehage
Bleikerfaret barnehage
L'Eikestua barnehage
Skoler:
Bondi barneskole
Risenga ungdomsskole
Asker videregående skole
Bleiker videregående skole
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 38.223 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er pent opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, parkeringsplasser, gressplener, prydbusker og trær. Utsyn mot grønne omgivelser og fjorden fra veranda mot sydøst.

Parkering

Det medfølger garasjeplass for en bil garasjeanlegg under bygget. Plass nummer 4 i garasjeseksjon nr. 170 som ligger under Daletoppen 12-16. For øvrig biloppstilling og gjesteparkering på oppmerkede plasser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, blokkbebyggelse, felles grøntareal, parkeringsplass og kjørevei i henhold til reguleringsplan Bondibråten 2+3 (0220126) datert 02.07.1975 og Dalebakken 18-24 29-31 (0220126D). Tilhørende reguleringsbestemmelser datert 02.07.1975 og 30.09.1991.
Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse, boligområder med spesielle kvaliteter - Type A, iht. kommuneplan for Asker kommune 2018-2030.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 4 121,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter (vann, avløp og renovasjon), bygningsforsikring, drift og utvendig vedlikehold, snørydding, gressklipping, forretningsførsel, avdrag og renter på lån, brannalarmtjeneste, kabel-TV og bredbånd.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 019 371,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 669 735,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 6 280,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 79 739,- pr. 13.08.2020
Total fellesgjeld for sameiet er kr 11 029 426,- pr. 13.08.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 22238250556, Sparebanken Øst
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 13.08.2020: 3.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 154
Saldo per 13.08.2020: 619 611,-
Andel av saldo: 3 775,-
Første termin/første avdrag: 30.06.2018 (siste termin 31.05.2033)
Lånenummer: 22238250564, Sparebanken Øst
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 13.08.2020: 3.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 274
Saldo per 13.08.2020: 10 409 815,-
Andel av saldo: 75 984,-
Første termin/første avdrag: 30.06.2018 (siste termin 31.05.2043)
Lånet gjelder kun blokkene, ikke rekkehus.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.386.081,-
Av dette beløpet utgjør kr 79 739,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Gitte Mølkjær, Markus Mølkjær Klepelv, Vebjørn Mølkjær Ask, Jørn Mølkjær og Petter Mølkjær Klepelv

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Bondibråten Sameie, med sameiebrøk 88/16168.
Sameiet består av 165 leiligheter, 2 næringsseksjoner og 4 garasjeseksjoner.
Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag, tlf. 67 57 40 00.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Det er ikke nevnt begrensinger i forhold til dyrehold i vedtekter eller husordensregler.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Inngangsdør i entré byttet i 2018.
- Nye vinduer og balkongdører i 2018.
- Nye låser til leilighetsdører og felles boddører. Kan benytte systemnøkkel eller nøkkelbrikke til hovedinngangsdør.
- Nye postkasser i fellesgang.
- Inngang og trappeløp er pusset opp.
- Lagt opp infrastruktur for lading av elbilder i garasjen. Ny LED-belysning i 2019.
Planlagte påkostninger:
- Mulig det blir satt opp carport på utvendige parkeringsplasser mellom blokkene. Dette er fortsatt under utarbeidelse. Kostnaden ved dette dekkes av seksjonseierne som har utendørs parkering.
- Montering av panelovner ved inngangspartiene. Kostnad ca. kr. 2 000 per oppgang, fordelt på 8 leiligheter.
- Montering av EL-billadere i garasje i regi av sameiet. Kostnad ca. kr 4 721 for hver seksjonseier. Se innkalling til årsmøte 2020 for detaljert informasjon.
- Overflatebehandle terrassegulv og -tak i seksjoner med synlige skader
- Betongskader i garasjerommene. Styret fortsetter arbeidet med anbudsforespørsel i 2020, da de ikke var tilfreds med tidligere mottatte tilbud.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris 55.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.150,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Ukens bolig: kr 2.900,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 15-0110/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Asker
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR15.20110

Dato

Sist oppdatert: 30. november 2020 kl. 12:43

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.