Solgt: 4 950 000 kr

Karjolvegen 7

4 580 000 kr
138 m²
3 soverom
Fasade
Hamar
Tiltalende kjedet enebolig med svært god beliggenhet på barnevennlige Volljordet øverst på Ajer. Utvendig bod. Garasje.
 • Prisantydning
  4 580 000 kr
 • Omkostninger
  115 842 kr
 • Totalpris
  5 065 842 kr
 • Byggeår
  1997
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  138 m²
 • Bruksareal
  138 m²
 • Tomteareal
  237,7 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig i kjede
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lys tiltalende enebolig i kjede som ligger i et meget barnevennlig område, Volljordet, uten gjennomgangstrafikk og rett ved skogen med turstier og lysløype.
Beliggenheten er midt i blinken til de som ønsker nærhet til det meste. Bl.a. dagligv.forretninger, buss og barnehage rett ved. Ca. 2,5 km fra Hamar sentrum.
Planløsningen anvendelig som gir luftighet i rommene og godt innfall av dagslys. Innholder bl.a. 3 store soverom, 2 bad, liten tv-krok/hjemmekontor, romslig stue-kjøkken.
Innvendig er bl.a. stort sett alle overflater malt i senere år, kjøkkkeninnredning fra 2000 som senere er malt og badene er oppgradert.
Hyggelig frokostplass ved inngangspartiet og lettstelt usjenert hage med stor terrasse hvor man har sola utover ettermiddag og kveld.
Garasje med mulighet for el-billader

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Karjolvegen 7, 2319 HAMAR
Kommunenummer 3403, gårdsnummer 1, bruksnummer 7081, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3403, gårdsnummer 1, bruksnummer 7065, ideell andel 1/27
Kommunenummer 3403, gårdsnummer 1, bruksnummer 7074, ideell andel 1/12

Innhold

Totalt bruttoareal: 147 kvm
Totalt bruksareal: 138 kvm
Totalt primærrom: 138 kvm
Bruksareal:
Enebolig 138 kvm
Primærrom:
Enebolig:
1. etasje 71 kvm: Entré med garderobeplass, gang/trapperom med garderobe, bod under trapp, vaske-/toalettrom, kjøkken med åpen løsning mot stor spisestue/stue med god plass til langbord og flere sittegrupper. Fra stue er det utgang til solrik usjenert terrasse og hage.
2. etasje 67 kvm: Gang/trapperom, tv-stue/hjemmekontor, romslig bad/toalettrom, 3 store soverom hvorav ett med utgang til balkong.
I tillegg er det uthus/bod på 6 kvm i hagen og garasjeplass i felles garasjeanlegg.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.01.2021 utført av Morten Silkebækken. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført enebolig, uthus/bod, andel av felles garasjeanlegg. Kjedet enebolig over 2 plan uten kjeller. Oppført i støpt betong og trekonstruksjoner. Saltak konstruksjon som er tekket med betongstakstein. Utvendige fasader ble overflatebehandlet i 2020.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder;
Tg2-
Vinduer og dører - ut ifra alder og påvist forhold.
Renner, nedløp og beslag - ut ifra alder og påviste forhold.
Bad og bad/vaskerom - ut ifra alder og påviste forhold. Fra byggeår. Ved fuktsøk er det Ikke påvist variasjoner av betydning i indikasjonsverdiene. Varierende fall gulv. Mangelfull tilluft.
VVS - ut ifra alder vvs-bereder og tappearmaturer.
Diverse installasjoner - ut fra alder.
Utvendig fallforhold - etter gjeldene regler er anbefalingen 1:50 i 3 m lengde fra ringmur.
Tg3 - Sprekk i et glass på det ene soverommet og garasjeport pga råte.
Iflg. selger vil de informere om flekker himling:
Opprettet reklamasjonssak etter overtakelse, da vi oppdaget flekker i taket i andre etasje, spesielt i nærheten av pipe. Takstmann og maler/håndverker var på befaring. Konkluderte med at flekkene hadde oppstått under byggetiden, og kunne males over.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Meget tiltalende enebolig i kjede som ligger usjenert og skjermet i et barnevennlig boligområde øverst på Ajer, Volljordet.
Boligen har en moderne og god standard med lyst tiltalende interiør i moderne fargepalett. Planløsningen er meget anvendelig med god arealutnyttelse og fin fordeling av "støy-soner" for aktiv familie. Boligen passer derfor utmerket for familier som har behov for 3 soverom, god stue og en liten tv-krok, eller nyetablerte som planlegger en familieforøkelse i fremtiden. I tillegg egner boligen seg til voksne som ønsker seg en lettstelt botilværelse med litt ekstra areal samtidig gode uteplasser og minimalt med hagestell og snømåking. Innvendig er så og si alle overflater behandlet de siste årene, kjøkkeninnredning er malt lys og byttet de fleste hvitevarer, på badet i 2 et er det montert ny innredning og dusjvegg samt ekstra med skap i knevegg, på bad i 1 et er innredningen malt. I 2018 ble det installert varmepumpe og utvendig panel ble behandlet sommeren 2020. Dette er en bekvem og innflytningsklar bolig med beliggenhet i ett av Hamars mest populære og barnevennlige boligområder. Denne bør sees!
Eksempler på materialvalg;
Gulv: Parkett, laminat, malt belegg, fliser.
Vegger: Malt panel, malte panelplater, malt strie, malte våtromsbelegg.
Himlinger: Malte plater.
Kjøkkenet har pen klassisk innredning med profilerte fronter fra ca. 2000 som ble malt i 2020. Meget godt med skapplass og praktisk innredet med god arbeidsbenk i heltre. Integrert komfyr, koketopp og mikrobølgeovn. Nisje til oppvaskmaskin og frittstående kjøl-/fryseskap. Det er åpen løsning mot spiseplass og stue som gir fint gjennomlys i boligen. Fra kjøkkenet er det hyggelig utsyn til frokostplass og liten hage. Kun integrerte hvitevarer og oppvaskmaskin på kjøkkenet følger boligen. Komfyr, koketopp og oppvaskmaskin er fra 2017.
Bad/vaskerom i 1. etasje ble delvis pusset opp i 2020 hvor overflatene og innredningen ble malt. Klassisk innredning med hel servantplate med underskap, speil og lys. Gulvmontert toalett. Praktisk innredet med vaskeroms-del med vaskekum og opplegg til vaskemaskin.
Baderommet i 2. etasje har fin størrelse og er fornyet med malte overflater og ny moderne innredning med slette fronter og heldekkende servant. Særdeles godt med ekstra skapplass med god benk i knevegg som er ideelt som stellebord. Gulvmontert toalett. Badekar med nyere dusjvegg.
Garderobeløsning barnerom og enkelte lamper medfølger ikke.

Oppvarming

Varmepumpe type Daikin, fra 2018. Peisovn. Elektriske varmekabler i vindfang og bad/vaskerom i 1. et. Elektriske panelovner.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.09.1998. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Ferdigattesten omfatter ikke utvendig bod og heller ikke tv-stue i 2. et som på tegningene er merket som kott.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Volljordet, ca. 2,5 km nord for Hamar sentrum. Volljordet er ett skjermet, etablert boligfelt i Hamar og består av eneboliger og rekkehus. Området er meget barnevennlig uten gjennomgangstrafikk og med flere trivelige lekeplasser, isbane og nærhet til store friarealer i Klukhagan med turstier og lysløype. Kort vei til butikksenter, skoler, Furuberget og Ankerskogen med svømmehall, tennishall, frisbeegolf, treningsfasiliteter m.m. Barnehage, bussholdeplass og dagligvareforretninger rett ved. Sentrum ligger cirka 3 kilometer fra eiendommen og byr på alle øvrige fasiliteter.

Adkomst

Kjør Vognvegen nordover forbi Bellevue og ta deretter 2. veg til høyre inn på Volljordet. Hold til høyre og fortsett til enden av vegen! Boligen ligger i enden av boligene på høyre side.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

1-7 kl. Greveløkka skole 1.3 km
1-7 kl. Solvang skole 1.6 km
1-7 kl. Storhamar skole 1.8 km
8-10 kl. Ajer ungdomsskole 1.5 km
8-10 kl. Børstad ungdomsskole 3 km
Vgs. Hamar katedralskole 1.4 km
Wang Ung og Toppidrett ca 2 km.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 237,7 kvm + andel av fellesareal.
Hyggelig lettstelt hjørnetomt som er pent opparbeidet med plen og beplantet med hekk, pryd og trær. Belegningsstein ved inngangspartiet og gangstien til utvendig bod. Hvitmalt stakittgjerde i tomtegrense med port både ved inngangspartiet og ved boden i hagen. Boligen ligger sydvendt og tilbaketrukket i ytterkant av boligområdet med nærhet til friområdet, Klukhagan. I tilknytning til inngangspartiet er det en koselig frokostterrasse med morgensol som skaper en hyggelig velkomst til boligen. Fra stue er det utgang til skjermet hage som vender mot syd med stor terrasse med levegger og lettstelt hage. Utvendig bod er fint plassert i hjørne av tomten. Tomten opparbeidet litt utover selve grensen mot øst.
Fellesarealer med grøntareal, lekeplasser, asfalterte veier, parkeringsplasser og felles garasjeanlegg.

Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg hvor boligen disponerer en fast garasje. Oppgradert el-anlegg i garasjen for evt fremtidig el-billader. Automatisk portåpner. Det er også gjesteparkering på området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Felles private internveger med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til Kommuneplanens arealdel 2018-2030, ikrafttredelse 30.05.2018. Reguleringsplan for en del av Volljordet, ikrafttredelse 28.11.2007. Reguleringsplan for Volljordet id 511, ikrafttredelse 14.06.1995.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 12 470,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Vann/kloakk avregnes etter forbruk.
Eiendomsskatten er kr 10 163,- for inneværende år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 17.000,- pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.400,-.
Velavgift er kr 1.500,- pr. år som inkluderer brøyting.
Boligen er tilknyttet Eidsiva som leverandør av nett og har avgift på kr 1.199,- pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 986 069,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 549 848,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.695.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Karin Elisabeth Udd og Kjersti Okstad

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen min. kr. 45.000,-.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 1.8750,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 65-0165/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hamar
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR65.20165

Dato

Sist oppdatert: 09. februar 2021 kl. 13:45

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.