Solgt: 3 500 000 kr

Betzy Kjelsbergs vei 15

3 700 000 kr
53 m²
1 soverom
Velkommen til Betzy Kjelsbergs vei 15
Remi Bangsund
Presenteres av
Remi Bangsund
GREFSEN
Romslig 2-roms oppussingsobjekt - Bad fra 2011 - Balkong m/ utsikt - Heis - Fyring/v.vann inkl. i FK - Markanært
 • Prisantydning
  3 700 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  182 094 kr
 • Omkostninger
  9 126 kr
 • Totalpris
  3 691 220 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1960
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  53 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 584 kr
 • Energimerke
  Oransje D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Betzy Kjelsbergs vei 15 - en romslig 2-roms andelsleilighet med praktisk planløsning og balkong med flott utsikt. Med unntak av badet, som ble pusset opp i regi av borettslaget i 2011, så har boligen behov for oppussing. Her har man med andre ord et supert utgangspunkt for å skape drømmehjemmet!
- Romslig 2-roms andelsleilighet med behov for oppussing
- Bad pusset opp i regi av borettslaget i 2011
- Balkong på 8 kvm med utsikt
- Heis
- Fyring/v.vann/tv/internett inkludert i felleskostnader
- Mulighet for garasje-/parkeringsplass etter venteliste
- Markanært
- Kort vei til dagligvareforretning, Storo storsenter, offentlig kommunikasjon m.m.
- Lave kjøpsomkostninger, ingen dokumentavgift

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Betzy Kjelsbergs vei 15, 0486 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 77, bruksnummer 160, ideell andel 1/1
Andelsnummer 94, Lillo Terrasse, organisasjonsnummer 948 308 290

Innhold

Totalt bruttoareal: 59 kvm
Totalt bruksareal: 53 kvm
Totalt primærrom: 53 kvm
Primærrom:
2. etasje 53 kvm: Entré, bad/wc, kjøkken, soverom og stue med utgang til balkong på ca. 8 kvm.
I tillegg disponerer boligen 2 kjellerboder.
De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.06.2021 utført av Takstmann Murmester Trond Bratvold.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport i støpt armert betong, antas fundamentert til fast grunn. Betong som er pusset, plater og panel. Flatt tak i betongkonstruksjon, antatt tekket med papp/ folie. Malt trappeoppgang med støpte betongtrapper til repoer og leilighetene. Det er heis i blokken.
Tak:
Flatt tak i betongkonstruksjon, antatt tekket med papp/ folie.
Vinduer og dører:
Trerammer med 2-lags energiglass fra 1989.
Eldre finert entrédør.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Leiligheten fremstår som et oppussingsobjekt på befaringsdagen (ikke bad).
- Tilstandsgrad 2 er satt på vinduer, entrédør, vegger, kjøkken, radiatorer og garderobeskap grunnet alder.
- Tilstandsgrad 3 er satt på gulv. Flere av teppene er ødelagte og det er brukt teip i skjøter. Slitte, utidsmessig og noe ødelagte overflater.
- Tilstandsgrad 2 er satt på sikringsskap. Sikringsskap med skrusikringer. Noe liten hovedsikring til dagens bruk.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Betzy Kjelsbergs vei 15 - en romslig 2-roms andelsleilighet med praktisk planløsning og balkong med flott utsikt. Med unntak av badet, som ble pusset opp i regi av borettslaget i 2011, så har boligen behov for oppussing. Her har man med andre ord et supert utgangspunkt for å skape drømmehjemmet!
Entré:
Praktisk og romslig entré med plass til garderobeskap.
Stue:
Stuen har en god planløsning med naturlig plass til både sofagruppe og spisebord. Fra stuen har man tilgang til en flott balkong på ca. 8 kvm.
Kjøkken:
Originalt kjøkken med en praktisk planløsning som gir mulighet for god skap- og benkeplass. Kjøkkenet har også hyggelig kjøkkenkrok med god plass stil kjøkkenbord.
Bad:
Pent flislagt bad med gulvvarme, pusset opp i regi av borettslaget i 2011. Badet inneholder wc, dusjplass med dusjvegger, servant med ettgreps blandebatteri i innredning og opplegg for vaskemaskin.
Soverom:
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng. Soverommet har et praktisk, plassbygget garderobeskap.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med radiatoranlegg. Gulvvarme på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.02.1967, ferdigattest på etablering av brønnpark datert 08.07.2020, ferdigattest på nye heiser datert 05.01.2011 og ferdigattest på rehabilitering av våtrom datert 09.10.2012. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 14 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vei, bestemmelse om vann/kloakkledning og bestemmelse om parkering.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

- Boligen vil ikke bli vasket ytterligere etter visning.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet med det meste man trenger i hverdagen i nærheten. Lillo terrasse borettslag ligger i barnevennlige omgivelser med nærhet til barnehager og skole, Nydalen og Storo, offentlig kommunikasjon, butikker og marka.
Kort avstand til Grefsenkollen, Langsetløkka og Maridalen med veldig gode ski- og turmuligheter hele året. Rett i nærheten ligger Akerselva som er et flott utgangspunkt for tur, enten du ønsker å gå nordover til Maridalsvannet og marka, eller om du velger å ta turen sørover ned mot Nydalen, Sagene og sentrum. Det er flere flotte badeplasser langs elva.
Nydalen har hatt en voldsom vekst de senere år og er et av byens mest spennende områder. I dag ligger Handelshøyskolen BI, Nydalen Videregående skole, Fernanda Nissen skole og mange arbeidsplasser her. Torgbygget er blitt et fint nærsenter med butikker, kafeer, restauranter og t-banestasjon. Det er i tillegg flere spisesteder i Nydalen, blant annet Xeast, Peppes pizza og Nydalen Bryggeri og Spiseri. Sistnevnte har også shuffleboard og bar i 2. etasje. Mellom Storo og Nydalen åpnet Norges største kino, Odeon, i mars 2018. Storo Storsenter er også like i nærheten og dette er pr. dags dato hovedstadens største kjøpesenter med over 130 butikker og servicetilbud som dekker de fleste behov. Lillo Gård ligger også innen gangavstand. Her er det stor blant annet Meny-butikk, den italienske delikatesse-butikken "Smak av Italia" og donut-butikken "Talormade".
Grefsen barneskole ligger i Kapellveien rett bak borettslaget. Skolen ble renovert og påbygget i 2014, da ble det samtidig bygget flerbrukshall og kunstgressbane.
Det er også gangavstand til alt du trenger av offentlig kommunikasjon. Buss og flybuss langs Ring 3, T-bane fra Nydalen og Storo. Kort gangavstand til Nydalen togstasjon, hvor du bl.a. kan ta toget rett inn i marka.
En god nærbutikk, nye REMA1000 i Betzy Kjelsbergs vei, er nærmest rett utenfor døren for leiligheten.
Dette er en perfekt leilighet for den som ønsker kort vei til marka og skoler, men som samtidig vil ha byen lett tilgjengelig!

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til Grefsen barneskole.
Det er flere barnehager i området, blant annet:
Bråtenalleen barnehage (0-6 år) 7 min
Grefsen menighets Barnehage (2-6 år) 7 min
Småen familiebarnehage (0-3 år) 9 min
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 16.714 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet fellestomt med plen, busker, trær, asfalterte gangveier, lekeplasser og mulighet for å dyrke grønnsaker i "parsellkasse" bak Betzy Kjelsbergs vei 7.

Parkering

Borettslaget har 100 garasjeplasser som fordeles etter venteliste. De har i tillegg 20 parkeringsplasser forbeholdt de som står på venteliste til garasje.
Lading av EL-bil: Det er satt opp eget sikringsskap forbeholdt lading av EL-bil, og det vil bli muligheter for at et visst antall plasser kan legge opp til ladepunkt til sin garasje. Ved tildeling av parkeringsplass vil det medfølge et skriv om dette.
For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser. Nærmeste kommunale ladestasjon (8 plasser) ligger litt høyere opp i Betzy Kjelsbergs vei, ved nummer 17.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-636 datert 20.06.1956 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer: varmtvann og fyring, grunnpakke kabel-tv/internett, trappevask, fellesvaskeri, kommunale avgifter, renter og avdrag på andel fellesgjeld, vektertjeneste, felles bygningsforsikring, generell drift av borettslaget.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader: kr 2.787,- (herav kapitalkostnader på kr 664,-)
Oppvarming: kr 797,-
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Dekoder medfølger ikke.
Det er mulig å ha Lynet Fiber i stedet for Telia, men dette er ikke inkludert i felleskostnadene.
Boligen er tilknyttet alarm, men abonnement medfølger ikke.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 906 134,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2019 kr 3 262 082,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 20.131,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 182.094,- pr. 01.06.2021.
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 57.092.118,- pr. 09.06.2021 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 1,48% pr. 09.06.20201
Restløpetid: 28 år og 1 mnd
Avdragsfrihet: Nei
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.494,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.891.220,-. Av dette beløpet utgjør kr 182.094,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jan Martin Fallmyr

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Lillo Terrasse borettslag.
Borettslaget består av 264 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS, tlf. 22 86 59 99.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt etter søknad til styret og dyr skal ikke være til sjenanse for øvrige beboere.
Borettslaget har egen hjemmeside; https://lillo.borettslag.net/.
Foretatt påkostninger de senere år:
2020:
Nye lekeapparater på uteområdene.
Nytt panel på garasjebyggene og sykkelboder samt nye dører.
Nye postkasser i oppgangene.
2019:
Faset ut oljefyr og etablering av bergvarme.
2018:
Alle kjellerdørene byttet ut til nye kjellerdører med nye smekklåser og vridere.
Pusset opp vaskeriene.
Norsk Brannvern etablerte brannvarslingsanlegg i fellesområdene vinteren 2018. Vinteren 2019 ble det også etablert automatisk varsling til Securitas dersom alarmen utløses.
2017:
Borettslaget har fått nye parkeringsplasser under REMA 1000 butikken.
2016:
Nye inngangsdører har blitt montert i alle blokker.
Det har blitt lagt ny asfalt i oppkjørsler og biloppstillingsplassene.
Ny oppmerking av parkeringsplassene har blitt utført samt legging av varmekabler i oppkjørselen.
2014/2015:
Fasadene ble pusset opp.
2013:
Korridorene ble pusset opp.
Nye branndører og energibesparende lyskilder er montert.
Avfallsbrønner erstattet søppelsjaktene og avfallsrom ble konvertert til sykkelbod.
Nytt og moderne porttelefon- og låssystem ble installert.
Grøntarealer ble oppgradert.
System for å sikre jevnt og høyt vanntrykk ble installert.
2011/2012:
Våtromsrehabilitering.
2010:
Nye heiser.
Planlagte påkostninger:
- Det ble vedtatt på årets generalforsamling at styret utreder muligheten for takterrasser på blokkene gjennom et forprosjekt med tegninger og prisoverslag. Resultatet legges frem for generalforsamlingen i 2022 og der må det stemmes over og oppnå 2/3 flertall før prosjektet eventuelt kan settes i gang.
- Det ble også vedtatt at styret skal se på muligheten for å bytte til digital vasketavle i vaskeriene.
Det er ikke planlagt noen økning i felleskostnader eller fellesgjeld p.t i følge styreleder.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst og meldefristen er onsdag 30. juni.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,15% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 9.990,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. time
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 39-0021/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Årvoll
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR39.2121

Dato

Sist oppdatert: 15. oktober 2021 kl. 14:14

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.