logo

Solstadveien 16

Prisantydning

14 250 000 kr

Omkostninger: 357 592 krTotalpris: 14 607 592 kr
Etasje
3
Byggeår
1995
Soverom
3
Areal (P-ROM/BRA)
335 m² / 391 m²
Tomteareal
839.4 m²
Type / Eierform
Enebolig / Eiet
Fasiliteter
Garasje, Veranda

Ørneredet/Alværn - Spektakulært beliggende arkitekttegnet enebolig med uslåelig panoramautsikt over Oslofjorden.

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
Eiendomsmegler MNEF

Tobias Kjensli Dyrseth

Nesodden
mobil 45228224
telefon 66969406

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Ørneredet er en helt unik enebolig med en av Nesoddens mest spektakulære utsikter mot Oslo og fjorden. Boligen er kjent for sin spesielle arkitektur og utradisjonelle vinkler. Boligen har store vindusflater fra gulv til tak i samtlige stuer og oppholdsrom og utsikten kan dermed nytes fra alle husets vinkler. Store terrasser og balkonger gir følelsen av å dingle med beina over Oslofjorden og innseilingen. Usjenert beliggenhet i blindvei.

Boligen har standard fra byggeår og har romslige stuer i første og underetasjen. Godt med plass til spisegrupper, sittegrupper og tv-stuer. De store åpne rommene gir fine muligheter til å utnytte rommene til enhver anledning eller etablere flere soverom. Boligen har en hel etasje til hovedsoverommet med egen privat balkong og baderom med boblebadekar.

Eiendommen

Solstadveien 16, 1453 BJØRNEMYR 
Gårdsnummer 30, bruksnummer 418, seksjonsnummer 0, kommunenummer 3023

Områdebeskrivelse

Ørneredet ligger i et meget populært og ettertraktet område på Nesoddens Vestside. Med sin bratte og høytliggende beliggenhet over Oslofjorden har man panoramautsikt og uslåelig solforhold. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og daglige servicetilbud. Fra Nesoddtangen er det hyppige båtavganger innover til Aker Brygge og Lysaker, området er attraktivt for pendlere. Fra eiendommen er det kort vei til nydelig natur, både ved sjøen og i skogen. 
	
Nesodden har lagt godt til rette for friluftsliv med en rekke tur- og skiløyper, og nydelig kyststi. Legg gjerne søndagsturen til To gård, en av de eldste gårdene på Nesodden og et populært turmål både sommer og vinter. Kråkesølvgruven på Nordre Spro er også en fin opplevelse for liten og stor, og utenfor ligger den glitrende Diamantstranda. 

Det er gode muligheter for bading og båtliv, ved blant annet har Alværn velforening et veldrevet badeanlegg med sandstrand, svaberg, brygge og badeflåte. Utenfor Alværn ligger øygruppen Steilene. Navnet har en temmelig blodig opprinnelse, men stedet er verdt et besøk. Her er fine badestrender, flott natur og en rekke kulturminner. 

Det finnes gode muligheter for sportslige aktiviteter i området. Bjørnemyrhallen er Nesoddens største flerbrukshall og ligger ved Bjørnemyr skole, i tillegg ligger Berger Idrettsanlegg en kort kjøretur unna. Her finner du fotballbane, kunstgressbane, friidrettsbane, tennisbaner og idrettshall.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. nærbutikken Coop Prix på Bjørnemyr. Her finner du også frisør og legekontor. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tangen Nærsenter Meny, vinmonopol og diverse forretninger. Vinterbro, Ski og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil. 

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og hurtigbåt. Det går buss til Tangen brygge hvor båten tar deg til Lysaker på ca. 9 min og til Aker brygge på ca. 23 minutter. Fra eiendommen er det kort vei til Bjørnemyr barneskole, og gåavstand til Alværn ungdomsskole. Området har et godt utvalg av både private og kommunale barnehager, og ved Berger ligger Nesodden videregående skole.

Veibeskrivelse

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Nesodden kirke og følg veien over til Fjellstrand. Ta til høyre i Fjellstrandkrysset og følg fv 157 nordover. Ta første vei til venstre rett etter Alværn ungdomsskole. Ta deretter 3 avkjøring på høyere hånd inn til Solstadveien. Boligen vil komme på høyere hånd etter ca. 200 meter. 

Barnehager og skoler

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 433 kvm
Totalt bruksareal: 391 kvm
Totalt primærrom: 335 kvm

Bruksareal:
Enebolig med garasje 391 kvm

Primærrom:
Enebolig med garasje: 
-1. etasje 150 kvm: Stue/trapperom/kjøkken, bad/wc, vaskerom , soverom , gang, stue/trapp
-1. etasje 31 kvm: Stue
1. etasje 125 kvm: Entre , kjøkken/stue/trapp, kontor/arbeidsrom , soverom, wc
2. etasje 29 kvm: Trapperom, soverom/bad/wc

Sekundærrom:
Enebolig med garasje: 
-1. etasje 12 kvm: Tek. rom , bod
-1. etasje 3 kvm: Bod (utvendig adkomst)
1. etasje 41 kvm: Garasjerom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Takstmannen AS . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiendommen er på 839,4m² og er stekt skrånende mot vest. Eiendommen er opparbeidet med noe plenarealer, beplantninger og steinlagt gårdsplass og ved adkomst. Trappeadkomst. Delvis inngjerdet tomt med tregjerdet. Biloppstillingsplasser i egen garasje samt biloppstillingsplasser på egen eiendom.

Parkering

Boligen har dobbeltgarasje samt biloppstillingsplasser på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
 
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Eget privat kloakklag med felles privat pumpestasjon plassert på eiendommen mot syd.
Felles privat adkomstvei og kloakk pumpestasjon hvor alle som sokner til veien må være med på å bekoste drift og vedlikehold.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann fundamentert med grunnmur i betong/Leca til sprengsteinsfylling/fjell og antatt fast byggegrunn. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med liggende trepanel. Etasjeskille hovedsaklig i Leca elementer og tre. Takkonstruksjon er av type sperretak tekket med Larviktak i tre. Overbygget inngangsparti.

Følgende TG er gitt:
TG 3 er gitt ytterdører og terrassedører med tanke på enkelte låser på heve skyvedører er defekt og og må utbedres, mugg på innsiden av boddør i rom mellom nabo mot nord.
TG 2 er gitt utforede vegger under terreng med tanke på alder og erfaringsmessig risikokonstruksjon.
TG 2 er gitt drenering med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid. Stedvis synlige saltutslag som er en indikasjon på fuktvandring i konstruksjonen.
TG2 er gitt på generelt grunnlag med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.

Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. 

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 12.01.1998
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: 
- Røykvarsler og brannslukningsapparat skal være montert.
- Rekkverk til terrassen og rekkverk innvendig må ferdiggjøres og være forsvarlig sikret i mellomtiden.
- Skråninger o.l. må forsvarlig sikres.
- Diverse gjenstående byggearbeider innvendig og utvendig må ferdiggjøres.
- Reviderte tegninger skal innsendes.
- Feieluken må pusses og ferdiggjøres.
- Stigetrinn på tak må monteres.

Tidligere eier har sendt inn forespørsel om ferdigattest 15.oktober 1997 etter at punktene nevnt over ble fullført. (se vedlegg i salgsoppgaven)
Kjøper overtar ansvaret for dette. 

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Standard

Planløsning 
-1. etasje:Stue/trapperom/kjøkken, bad/wc, vaskerom , soverom , gang, stue/trapp samt stue under garasjebygg.
1. etasje: Entre , kjøkken/stue/trapp, kontor/arbeidsrom , soverom, wc 
2. etasje: Trapperom, soverom/bad/wc

Entré
Boligen har et trivelig, overbygd inngangsparti i første etasje, og en romslig entré ønsker deg velkommen. Entreen har fliser på gulvet med lun gulvvarme. I tilknytning entreen er det omkledningsrom med god plass for kommoder, hyller, skap eller lignende. I tillegg har boligen direkte adkomst fra garasjen i kjelleretasjen.

Kjøkken 
romslig og stort kjøkken i åpen løsning mot stuen. Store vindusflater og flere skyvedører ut til Vestvendt balkong. Innredningen er av heltre, med eldre stil med overskap, profilerte fronter og en laminat benkeplate. Det er montert fliser mellom benk og overskap, og det er montert ventilator over kokesonen. 
Videre har kjøkkenet integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr og det er nisje for kombiskap med kjøl og fryser. Innredningen er fra 90-tallet. I tillegg har boligen kjøkken underetasje som er utstyrt med heltre profilert kjøkkeninnredning, laminat benkeplate, utslagsvask i messing med ett-greps blandebatteri. Integrerte hvitevarer som kjøleskap og oppvaskmaskin.
Hvitevarer medfølger boligen.

Stue 
Boligen har flere luftige og store stuer med lysmalte overflater. Store vinduer slipper inn rikelig med lys hele dagen, og det er også utgang til terrasse og hage. Stuene har god plass til både sofagruppe og spisebord, sittegrupper og tv-stue/spillrom. Boligen har også to stuer i etasjene under garasjen .

Bad/wc/vaskerom
I førsteetasje har boligen et gjestetoalett.
Eget vaskerom ligger i underetasjen og har utslagsvask, sluk og opplegg for vaskemaskin. Hovedbadet ligger også i underetasjen Her er det lyse fliser på gulv og vegger. Badet har malt profilert innredning med veggskap og speilskap, dusjhjørne med glassdører og gulvstående toalett. 
I Tårnetasjen/2.etasje er det et bad som ligger åpent mot hovedsoverom. Her er det nedfelt boblebadekar, dusjhjørne og gulvstående toalett. Her der det fliser på gulv og vegger samt messinglist som skiller soveroms avdeling med baderoms avdeling. 

Himling:
Himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater.

Vegger:
Hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater og tapet. Fliser på bad.

Gulv:
Hovedsakelig overflatebehandlet med fliser og skipsgulv med natinger. Fliser på bad og tregulv på wc-rom. Støpt dekke i garasje og tek. rom. Parkett i underetasje under garasje.

Annet fast innventar:
- Garderobeskap plassert i entré.
- Garderobeskap på soverom.
- Plassbygget skap i profilert eik heltre i stue underetasje.
- Røykvarsler.
- Brannslukningsapparat.
- Utestikk.
- Utekran. (varmt og kaldtvann 1. etg).
- Utelys. (små utelys er koblet fra sikringskap i 2004 iht. eier.)
- Utvendige persienner. (Stedvis vedlikeholdbehov.)
- Innvendige persienner.
- Lameller.
- Manuell markise.
- Flaggstang.
- Diverse belysning og panelovner.
- Downlights, innvendig og utvendig.
- Sentralstøvsuger. Aggregat fra bygeåret plassert i tek-rom i underetasje.

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket E5

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

14.12.1998 - Dokumentnr: 9915 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr:3023 Gnr:30 Bnr:417 
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg 
Bestemmelse om adkomstrett 
Med flere bestemmelser 
- Hjemmelshaver av denne eiendommen må gi tilgang til nærliggende naboer angående felles kloakkpumpestasjon som ligger på grenseskillet mellom gnr. 30, bnr. 418 og 417.

25.09.1995 - Dokumentnr: 7109 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra: 
Knr:3023 Gnr:30 Bnr:110 

14.12.1998 - Dokumentnr: 9914 - Målebrev

01.01.2020 - Dokumentnr: 346840 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0216 Gnr:30 Bnr:418 

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
For mer informasjon om disse, kontakt megler.

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Solstadveien datert 05.12.1992 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 05.12.1992

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

- Skyvedøra på kjøkkenet er vanskelig å lukke og har ikke vært i bruk i senere tid.
- 2. stk elektriske senger samt 1 køyeseng medfølger i kjøpet.
- Kjøleskapet er defekt og vil ikke bli kjørt vekk før overtakelse.
- Boligen vil ikke blir ytterligere rengjort ut- eller innvendig før overtakelse ut over slik den framstår på visning.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Megler vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,55% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke:kr 15.000,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Oppdragets KR-kode

KR51.2089

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 6.504,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Merk: boligen har blitt benyttet som sekundærbolig og vann/avløp avhenger av forbruk.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 38.000,- pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 8.000,- avhenger av kundeforhold.
Privat kloakkanlegg med årlig avgift. (pr. mnd. Kr. 417) Kr. 5 000,- pr år.

Boligen er tilknyttet Sikring24 alarmselskap som koster kr 6.000 pr. år. 

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 2 456 843,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 8 844 634,80. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 14.607.592.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,- 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,55% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke:kr 15.000,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Egenerklæring boligselgerforsikringEnergiattestTakstVedlegg til salgsoppgave
Tobias Kjensli Dyrseth
Eiendomsmegler MNEF

Tobias Kjensli Dyrseth

Telefon
Mobil 45228224
Send epost

Lurer du på noe

Tobias svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies