Solgt: 5 600 000 kr

Bølerlia 10

4 950 000 kr
93 m²
3 soverom
Sjelden mulighet! Strøken 4-roms topp- og hjørneleilighet i 12. etasje - Balkong - Mulighet for 4. sov. - Knall utsikt - V.v. og fyr - Heis
 • Prisantydning
  4 950 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  190 245 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  5 141 377 kr
 • Etasje
  12
 • Byggeår
  1955
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  93 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  5 814 kr
 • Energimerke
  Grønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Er du på jakt etter leiligheten med det 4. soverommet? I tillegg ønsker du en super utsikt? Sjelden mulighet på Bøler! Er du samtidig den sporty typen som ønsker å bo i umiddelbar nærhet til marka? Sett deg på sykkelsetet, eller ta på deg skiene en flott vinterdag, og vipps så er turen i gang i løpet av få minutter. Bor du i Bølerlia 10, har du herlige Østmarkas verden i "bakgårdshagen" din.
Høydepunkter:
- Hele leiligheten ble pusset opp i 2016 og fremstår som moderne
- Stilig og tøft bad/WC pusset opp i 2016
- Kan lett omgjøres til 5-roms ved å sette opp lettvegg i stuen
- Balkong
- V.vann og fyr inkl.
- Kort vei til skoler, barnehager, T-bane, Bøler senter og buss.
- Ingen forkjøpsrett
- Bo godt på Bøler, i rolig og populært område med store grønne friarealer rett ved flotte marka

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bølerlia 10, 0691 OSLO
Gårdsnummer 164, bruksnummer 13, kommunenummer 301
Andelsnummer 2, Bølerskogen Borettslag A/L, organisasjonsnummer 940 497 841

Innhold

Totalt bruttoareal: 103 kvm.
Totalt bruksareal: 93 kvm.
Totalt primærrom: 93 kvm.
Primærrom 12. etasje: trapperom, bad/wc/vaskerom, kjøkken, stue med spisestue, 3 soverom.
Primærrom 11. etasje: entré/trapperom.
I tillegg disponerer boligen en bod i 12. etasje, samt matbod i kjeller.
Det er felles sykkelbod for beboerne i kjeller.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.03.2020 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur/betong.
Leilighetens skillevegger og dekker er i betong og bygningen antas å være fundamentert på fjell.
Yttervegg i betong og bindingsverk med pusset og malte overflater stedvis forblendet med stein.
Flatt tak/pulttak antatt oppforet med bjelkelag, membran og belagt med belegg/singel.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Innredning og garnityr for våtrom gis TG 2. Det er liten brukslitasje på alle overflater, men det er sprukket flis under vannklosett. Selger skal bytte dette før overtakelse. Badet vil ha TG 1 dersom flisene blir byttet.
Selger opplyser at han har sett 3-4 kre på badet i løpet av de 4 årene han har bodd i leiligheten.
Selger tror det er sølvkre men har ikke fått dette undersøkt. Hvis det er skjeggkre, så finnes det for tiden ingen fullgod måte å bli kvitt skjeggkre på, men bestanden kan begrenses ved gjentatte behandlinger av skadedyrfirmaer, evt. bruk av limfeller, og regelmessig støvsuging. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Bo godt i en svært luftig og nydelig 4-roms leilighet, beliggende i 12. etasje med en helt superflott og sjeldent godt utsikt. Her får du mange og store vinduflater som gir deg litt følelsen av å bo alene. Eneste leiligheten i blokka med vinduer på tre sider, og ingen gjenboere. Attraktiv og tiltalende 4-roms leilighet som fremstår som moderne og lys. Boligen holder en god standard. I begynnelsen av 2016 har eier modernisert hele leiligheten. Det kan blant annet nevnes et stilig og funksjonelt IKEA-kjøkken med praktisk kjøkkenøy, flislagt og pent bad/WC, lekre enstavs pergogulv, og alle innvendig vegger og tak ble helsparklet og malt i samme moment. Ellers er det nyere inngangsdør, nye innvendige dører og nye vinduer. Det elektriske er trukket om og oppgradert med nye punkter. Downlights med dimmere styres med X-comfort. Det er ny VVS i forbindelse med modernisering av bad og kjøkken. Det er også montert waterguard og vann til kjøleskap, samt elektrisk markise med fjernkontroll. Her kan du flytte rett inn!
Entré/trapperom:
Velkommen inn i 11.etasje. Praktisk og romslig gang med stilige og dekorative gulvfliser og god plass til oppbevaring i skyvedørsgarderobe. Følg trappen opp til leilighetens hovedetasje.
12.etasje:
Stue med spisestue:
Romslig stue med store flotte vindusflater som slipper inn mye naturlig sollys. God plass til spisestue og sofagruppe. Utgang til balkong på ca 5 kvm. Herfra er det god utsikt over nærområdet, Østensjøvannet og Oslo sentrum.
På balkongen er det montert utelys, stikk og lagt treverk på gulvet, samt montert elektrisk markise. Deilig åpen- og sosial løsning, hvor både kjøkken, spisestue og sofagruppe er forent, hvor man kan holde en åpen kommunikasjon.
Der hvor sofagruppen er, er det mulighet for å sette opp lettvegg og lage leiligheten om til en 5-roms.
Kjøkken:
Hvit profilert IKEA kjøkkeninnredning med kompositt benkeplate og nedfelt oppvaskkum med ett-greps blandebatteri.
Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, American style kjøl- og fryseskap som er tilkoblet vann, stekeovn og nedfelt induksjon platetopp i kjøkkenøy med ventilator tilkoblet kullfilter over. Fliser og belysning mellom over- og underskap.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Amerikansk kjøleskap medfølger ikke. Kan evt kjøpes av selger for en omforent pris.
Bad/wc/vaskerom:
Flislagt bad med servant i hvit glatt innredning med speil over, vegghengt vannklosett med skjult sisterne og dusjhjørne med innfellbare dusjvegger. Downlights i tak og varmekabler i gulv. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
Soverom (3 stk.):
Lekkert hovedsoverom med skyvedørsgarderobe. Malt i dus og avslappende Oslofarge-fondvegg. De andre to soverommene er av god størrelse også men litt mindre som kan brukes til f.eks barnerom, eller gjesterom. Sminkebord, speil og lys på det minste soverommet medfølger ikke.

Oppvarming

Oppvarming via radiatorer tilknyttet sentralt fyringsanlegg. Varmekabler på bad.
Det er felles varmtvannsbereder i borettslaget. Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.12.1959. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Selger opplyser at han har kjøpt et rom av borettslaget som har blitt et ekstra soverom. Selger opplyser videre at dette er godkjent av Plan- og bygningsetaten, herunder nytt vindu i fasaden.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 5 servitutter på borettslagets eiendom. Servituttene omhandler bl.a. festekontrakten med Oslo kommune med vilkår, og avtaler/bestemmelser om garasje/parkering . Avtalene er erklæringer som omhandler at eier av gnr 164 bnr 13 sin plikt til uten erstatning fjerne eller forandre det som er bygd om kommunen måtte forlange det.
Servituttene vil følge eiendommen.
Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Solrik og attraktiv beliggenhet på populære Bøler. Nærhet til Østmarka med flotte turområder både sommer- og vinterstid. Stier, lysløyper og turveier som er fine til turgåing, sykling og løping. På vinteren blir det kjørt opp skispor i lysløypene. I Østmarka finner du bl.a. Nøklevann, Ulsrudvann og Lutvann med flotte badeplasser. Det er fine turveier til markastuene Mariholtet, Skullerudstua og Rustadsaga. Alle har servering. I sær er Rustadsaga kjent for baksten og er et meget populært utfartsted i bydelen.
Kort vei til Haraløkka idrettsanlegg med tennisbane, fotballbaner og kunstgressbane. Få minutter gange til Bøler flerbrukshall med et godt aktivitetstilbud innen håndball, basket, innebandy og volleyball.
Gangavstand til Bøler senter med forretninger og servicetilbud. Svømmehall og bibliotek på Bøler. Nærmeste treningssenter er Mudo Gym på Ulsrud.
Kort vei til offentlig kommunikasjon, T-bane (Linje 3) og bussforbindelser. Innenfor bomringen.

Adkomst

Fra General Ruges vei sving inn til Bøler og følg Bølerlia oppover. Bølerlia 10 ligger på venstre hånd.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Bølerlia 10 sokner til Nøklevann skole (1.-7. trinn) og Skullerud skole (8.-10. trinn). Det er flere barnehager i området som Nøklevann barnehage, Bøler barnehage og Bøler sentrum barnehage.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på 37 794 kvm.
Pent opparbeidet tomt bestående av plen, trær, prydbusker lekeplasser etc. Asfalterte adkomstveier. Store og luftige tomtearealer som er parkmessig opparbeidet.
Festeavgiften er kr 411.081,77,- pr. år, og er inkludert i felleskostnadene.
Festeavgiften ble sist regulert 01.01.2015, og denne kan reguleres hvert 10 år iht. konsumprisindeksen.
Festeavtalen utløper 01.05.2046.
Grunneier, Oslo kommune, har forkjøpsrett til festerett.
Samtykke fra grunneier til overdragelse av andeler kreves ikke.
Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser for utleie, som fordeles etter venteliste.
Iht. borettslagets vedtekter kan hver enhet søke om inntil to biloppstillingsplasser.
I tillegg er det et eget garasjelag hvor man kan leie garasjer, fordeles etter søknad og venteliste.
Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Borettslaget ligger i et område som er regulert til bolig. Området forøvrig er regulert til bolig, vei, friområde og barnehage. Reguleringsplan S-512.
Bystyret vedtok 23.09.2015 kommuneplanen "Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn"
Oslo by er stadig under endring/utvikling, bygg settes opp, rehabiliteres og rives ned. Vi anbefaler derfor alle budgivere å sette seg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 5 814,- pr. mnd. og inkluderer: varmtvann, fyring, TV/bredbånd, festeavgift, kommunale avgifter, felles byggforsikring, vaktmestertjenester, trappevask, brøyting, forretningsførsel, nedbetaling andel fellesgjeld m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert med 5 % 01.11.2019.
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8000-9000 kWh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av TV/bredbånd og er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 096 104,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3 945 974,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 28.317,- pr. 31.12.2019.
Andel fellesgjeld er kr 190.245,- pr. 17.03.2020.
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 41.364.127,- pr. 17.03.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer 12114189578, DNB Boligkreditt AS v/DNB Bank ASA.
Annuitetslån, 4 terminer pr. år.
Restsaldo: kr 2.192.103,-
Rentebetingelser: 2.60 % pa.
Antall terminer til innfrielse: 12 (siste termin 31.12.2022).
Lånenummer 12120513352, DNB Boligkreditt AS v/DNB Bank ASA.
Annuitetslån, 4 terminer pr. år.
Restsaldo: kr 5.163.583,-
Rentebetingelser: 2.60 % pa.
Antall terminer til innfrielse: 65 (siste termin 30.03.2036).
Lånenummer 12130739561, DNB Boligkreditt AS v/DNB Bank ASA.
Annuitetslån, 4 terminer pr. år.
Restsaldo: kr 34.008.441,-
Rentebetingelser: 2.60 % pa.
Antall terminer til innfrielse: 81 (siste termin 31.03.2040).
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.141.377,- Av dette beløpet utgjør kr 190 245,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Thomas Laurin Barlien

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Bølerskogen Borettslag A/L.
Borettslaget består av 296 andelsleiligheter fordelt på fire blokker.
Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 00.
Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for andre beboere i oppgangen. Andelseier plikter å se til at «Lov om dyrevelferd» følges og det er båndtvang på borettslagets eiendom.
Borettslaget har utleielokale for inntil 25 personer.
Det elektriske internt i leiligheten ble byttet i regi av borettslaget i 2016. Borettslaget har skiftet inngangsdører og vindu (i flere omganger).
Det er iht. styret, foretatt en utskiftning av sikrings-skapene og det er lagt fiber for tv/ internett i 2016.
Det er i løpet av de siste 5-6 år også blitt drenert rundt blokkene, byttet heiser (2014) og modernisert trapperom, postkasser og oppganger.
Grilling på balkongen er kun tillatt med gass-/elektrisk grill.
Det er fellesvaskeri og felles sykkelbod til bruk for beboerne i borettslaget.
Det er egne husordensregler for oppussing av leilighetene.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Nytt elektrisk anlegg i alle leiligheter, samt lagt fiber for TV/Internett, i 2016/2017.
- Nye heiser (rundt 2014).
- Oppgradering av fellesareal (inngangsparti, trappeganger og korridorer).
Planlagte påkostninger:
Ingen kjente pr. d.d.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.
Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,90 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging: kr 7.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.000,-
Visninger (pr. stk. kr 2.500,-): kr 5.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 45-0039/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Oppsal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR45.2039

Dato

Sist oppdatert: 29. oktober 2020 kl. 13:52

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.